Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
vagy Maddeneztek 😊peteynyomtak egy cards-niners meccset 😊
Schefter szerint Levi Brownt holnap szélnek ereszti a csapat.vassadiadná az ég...
több mint 12 éve
Schefter szerint Levi Brownt holnap szélnek ereszti a csapat.vassadiAmekkora disznó nem hinném h bármiféle hurrikán is el tudná fújni Arizonából 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Schefter szerint Levi Brownt holnap szélnek ereszti a csapat.
több mint 12 éve
Larry tud élni, hatalmas forma.
több mint 12 éve
Arról beszélgethettek, hogy Manning hogy képzeli el a jövő évet és hogy mi mit szeretnénk tőle és ezek hogy egyeztethetőek össze (Denverbe sem utazott el az ügynöke). Ha a hír igaz akkor volt filmnézés (nem mozi, hanem meccsszituáció), olyan állásinterjú szerű dolog.Larry egyébként csak kb két órát volt bent (indult a repülője Ausztráliába 😊).
Warner különben pont "kéznél" volt, mert előző nap volt megtartva a hagyományos jótékonysági flag foci tornája az edzőközpontban.
több mint 12 éve
Így van... megnézték Warner családi fotóit, Fitz nyaralási képeit, Ken meg megmutogatta a stadiont neki részletesen, hogy legközelebb ha jön ne tévedjen el. 😊 Ja és közben összedobtak egy jó kis vacsit.Akkor miről beszélgettek hat és fél órát ha a szerződése szóba sem került? Hogy milyen szép napod és meleg idő van Arizonában illetve milyen klassz kis stadionban játszhat ha végre beszélünk arról amiről nem beszélünk most? 😀fremenAz NFL.com-on annyi volt, hogy több mint hat órán át tárgyaltak. A riporternő annyit emelt ki, hogy ugyanazzal a fehér SUV-val távoztak, amivel érkeztek. Ez ténlyeg k&@a fontos info. 😀Sporyazért volt fontos, mert az Whiz SUV-ja volt és azzal furikázta PM-et 😊
hat és fél órát volt Manning a főhadiszálláson. Szerződésről biztosan nem volt szó, mivel nem volt jelen az ügynöke Tom Condon. Nélküle pedig biztos nem tárgyal.
Szeretne a piac nyitásáig dönteni, szerintem tartani fogja magát hozzá.Fucu
több mint 12 éve
fremen
25
Akkor miről beszélgettek hat és fél órát ha a szerződése szóba sem került? Hogy milyen szép napod és meleg idő van Arizonában illetve milyen klassz kis stadionban játszhat ha végre beszélünk arról amiről nem beszélünk most? 😀azért volt fontos, mert az Whiz SUV-ja volt és azzal furikázta PM-et 😊Részletek nincsenek. A riporterek odakint vannak, majd ha kijön valaki akkor talán lesz hír. De ne számítsunk semmi konkrétumra a "jól ment a megbeszélés" dumán kívül.FucuAz NFL.com-on annyi volt, hogy több mint hat órán át tárgyaltak. A riporternő annyit emelt ki, hogy ugyanazzal a fehér SUV-val távoztak, amivel érkeztek. Ez ténlyeg k&@a fontos info. 😀Spory
hat és fél órát volt Manning a főhadiszálláson. Szerződésről biztosan nem volt szó, mivel nem volt jelen az ügynöke Tom Condon. Nélküle pedig biztos nem tárgyal.
Szeretne a piac nyitásáig dönteni, szerintem tartani fogja magát hozzá.Fucu
több mint 12 éve
azért volt fontos, mert az Whiz SUV-ja volt és azzal furikázta PM-et 😊Részletek nincsenek. A riporterek odakint vannak, majd ha kijön valaki akkor talán lesz hír. De ne számítsunk semmi konkrétumra a "jól ment a megbeszélés" dumán kívül.FucuAz NFL.com-on annyi volt, hogy több mint hat órán át tárgyaltak. A riporternő annyit emelt ki, hogy ugyanazzal a fehér SUV-val távoztak, amivel érkeztek. Ez ténlyeg k&@a fontos info. 😀Spory
Szeretne a piac nyitásáig dönteni, szerintem tartani fogja magát hozzá.
több mint 12 éve
Ebből is látszik hogy PM nem isten 😊Ha így lenne akkor egy kis Tebow-ingot is bedobott volna 😊😊😊
Én is meglepődtem, hogy Tebow miért nem fogadta PM-et már a reptéren táblával 😀 (vicc!) 😀aztecKét órája érkezett meg a Cards főhadiszállására Manning.eeez jó húzás volt, hogy Warnert is bevonták a tárgyalásokba 😊Cardinalis
Whiz-el érkezett Larry és Warner várták odabent.Fucu
több mint 12 éve
aztec
1 360
Én is meglepődtem, hogy Tebow miért nem fogadta PM-et már a reptéren táblával 😀 (vicc!) 😀Két órája érkezett meg a Cards főhadiszállására Manning.eeez jó húzás volt, hogy Warnert is bevonták a tárgyalásokba 😊Cardinalis
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Cardinalis
5 800
Két órája érkezett meg a Cards főhadiszállására Manning.eeez jó húzás volt, hogy Warnert is bevonták a tárgyalásokba 😊
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Döntésre kell jusson Peyton hamar. Mert ha igent mond, akkor a cap jelenlegi 16.4 millió többletét le kell dolgozni holnap estig amúgy is, helyet szorítani a draftnak. De ez esetben Peytonnak is.Egy dolog, hogy nem a pénzről szól Peyton terve, csak a játék szeretete. Másik dolog, hogy mégis arról fog, és nem 2 millióról beszélünk.
Ennyiben a Denver előrébb van mindenképp.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Két órája érkezett meg a Cards főhadiszállására Manning.nagy az esély hogy el se jön miami-ba beszélgetni? na kíváncsi leszek arra a "ma dönt"-ésre 😊
Whiz-el érkezett Larry és Warner várták odabent.
Részletek nincsenek. A riporterek odakint vannak, majd ha kijön valaki akkor talán lesz hír. De ne számítsunk semmi konkrétumra a "jól ment a megbeszélés" dumán kívül.Fucu
több mint 12 éve
Spory
118
Részletek nincsenek. A riporterek odakint vannak, majd ha kijön valaki akkor talán lesz hír. De ne számítsunk semmi konkrétumra a "jól ment a megbeszélés" dumán kívül.FucuAz NFL.com-on annyi volt, hogy több mint hat órán át tárgyaltak. A riporternő annyit emelt ki, hogy ugyanazzal a fehér SUV-val távoztak, amivel érkeztek. Ez ténlyeg k&@a fontos info. 😀
több mint 12 éve
Két órája érkezett meg a Cards főhadiszállására Manning.Whiz-el érkezett Larry és Warner várták odabent.
Részletek nincsenek. A riporterek odakint vannak, majd ha kijön valaki akkor talán lesz hír. De ne számítsunk semmi konkrétumra a "jól ment a megbeszélés" dumán kívül.
több mint 12 éve
fremen
25
Én azt választanám 😊ebben egyet értünk 😊 nagyon remélem hogy itt köt ki végülis neki is jó lenne a liga egyik ha nem legjobb elkapójával együtt játszani 😊
A legszimpatikusabb csapat a ligában 😀
silent7939Erre mennyi esélyt látsz?minden attól függ a Cards-ot választja-e Manning
silent7939
Ha igen Kolb ugrik, ha nem akkor fogalmam sincs, de maradni fog szerintemFucu
több mint 12 éve
Én azt választanám 😊A legszimpatikusabb csapat a ligában 😀
Erre mennyi esélyt látsz?minden attól függ a Cards-ot választja-e Manning
nem elcserélni fogják hanem kirakniFucusilent7939
Ha igen Kolb ugrik, ha nem akkor fogalmam sincs, de maradni fog szerintemFucu
több mint 12 éve
Erre mennyi esélyt látsz?minden attól függ a Cards-ot választja-e Manning
silent7939Csak ezek után mennyit kaphattok Kolbért, az is kérdéses. Tavaly meg se tudta mutatni, hogy mire fel adott ki rá a FO hihetetlen lóvét. Nem hiszem, hogy ekkora szerződéssel a háta mögött elevickélne backupként.aztecnem elcserélni fogják hanem kirakniFucu
Ha igen Kolb ugrik, ha nem akkor fogalmam sincs, de maradni fog szerintem
több mint 12 éve
Erre mennyi esélyt látsz?Csak ezek után mennyit kaphattok Kolbért, az is kérdéses. Tavaly meg se tudta mutatni, hogy mire fel adott ki rá a FO hihetetlen lóvét. Nem hiszem, hogy ekkora szerződéssel a háta mögött elevickélne backupként.aztecnem elcserélni fogják hanem kirakniFucu
több mint 12 éve
Csak ezek után mennyit kaphattok Kolbért, az is kérdéses. Tavaly meg se tudta mutatni, hogy mire fel adott ki rá a FO hihetetlen lóvét. Nem hiszem, hogy ekkora szerződéssel a háta mögött elevickélne backupként.aztecnem elcserélni fogják hanem kirakni
több mint 12 éve
Pedig az a szerep áll jól neki, akárcsak Matty-nek 😊Csak ezek után mennyit kaphattok Kolbért, az is kérdéses. Tavaly meg se tudta mutatni, hogy mire fel adott ki rá a FO hihetetlen lóvét. Nem hiszem, hogy ekkora szerződéssel a háta mögött elevickélne backupként.aztec
több mint 12 éve
aztec
1 360
Csak ezek után mennyit kaphattok Kolbért, az is kérdéses. Tavaly meg se tudta mutatni, hogy mire fel adott ki rá a FO hihetetlen lóvét. Nem hiszem, hogy ekkora szerződéssel a háta mögött elevickélne backupként.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Ám legyen. Ámen 😊Miért ne gondolnák komolyan??
Ha Manning jön Kolb repül és kénytelenek vagyunk lenyelni az érte adott ellenértéket (és a pénzt ami bent ragad az elküldése miatt).Fucu