Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Wells-King-To-Be-Assessed-On-PUP/0117c933-7eef-4ed5-8457-d97928e68b11jó jó, de miért nem olvasod a cards blogot? ott már tegnap este kiraktam ezt a hírt 😉
milyen meglepő, Beanie PUPon kezdi a TC-t, Jeff King-gel együtt. Semmi extra csak egy kis aggodalomra ad okot hogy a legjobb RB-d elég sérülékeny.petey
több mint 13 éve
www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Wells-King-To-Be-Assessed-On-PUP/0117c933-7eef-4ed5-8457-d97928e68b11milyen meglepő, Beanie PUPon kezdi a TC-t, Jeff King-gel együtt. Semmi extra csak egy kis aggodalomra ad okot hogy a legjobb RB-d elég sérülékeny.
több mint 13 éve
Srácok, ki ez a Justin Miller CB?a Raiderseseket kérdezd ott többet játszott 😊
Most jött hozzánk.Bazzani
több mint 13 éve
catattack
3 520
Senki. 2010 májusában lett idehozva kickoff returnernek, de LSH jobb volt, így szeptemberben cut várt rá!
több mint 13 éve
Adrian Wilson szerződése 2015-ig meghosszabbítva.vassadiremek, remek. így már nem kell félni, hogy elavul a mezem 😊
catattack: köszi a megosztást, délután elfelejtettem
több mint 13 éve
Adrian Wilson szerződése 2015-ig meghosszabbítva.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Work, work!cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/07/24/Edzotabor_parharcok_2012/
több mint 13 éve
😀 ez annyira nem szar, csak nem kellemes, meg aztán majd TC és ott nem lesz pardon a napi 2 edzéssel. Meglátjuk nálunk is hogy villog AJ, róla is keringtek ilyen hírek.vágom én, csak ha már nincs más hír ez is hír amin lehet csámcsogni 😊peteyte is olyan vagy mint én nálatok, hogy a szar hírekkel érkezem mindig :dFucu
több mint 13 éve
vágom én, csak ha már nincs más hír ez is hír amin lehet csámcsogni 😊peteyte is olyan vagy mint én nálatok, hogy a szar hírekkel érkezem mindig :d
több mint 13 éve
vágom én, csak ha már nincs más hír ez is hír amin lehet csámcsogni 😊
több mint 13 éve
kedden/szerdán kiderül milyen shape-ben van. addig minden csak szarral dobálózás.egyébként meg azért a 4. mert újonc (Whiznél ez számít) és bíznak Robertsben és Doucetben. Ennyi.
több mint 13 éve
Cardinals | Michael Floyd not in great shapeSat, 21 Jul 2012 07:47:40 -0700
Arizona Cardinals WR Michael Floyd is reportedly not in great shape, which explains why he currently is projected as the team's No. 4 wide receiver. There are also some early questions about his quickness and work ethic.
hm
több mint 13 éve
Miért van olyan érzésem, hogy hamarosan jön egy alkoholos sztori még? 😂

több mint 13 éve
A sorozatzáró is elkészültcardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/07/21/Draftolt_ujonc_portrek_VII_-_Michael_Floyd_WR/
Nem mellesleg köszönöm a biztató szavakat.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Mi ez a tömjénezés? :/
több mint 13 éve
Várjuk FUCU várjuk 😊
több mint 13 éve
Fucu!!! Nem is tudom mi lenne velünk nélküled. Asszem te vagy a magyar Cardinals club motorja. Jók az írások és epedve várjuk. Ja és ha valami hülyeséget írok javíts ki 😊
több mint 13 éve
Holnap reggelre nem lesz meg, de meló után délután befejezem és kirakom. Úgyis tudni fogtok róla mert linkelem majd 😊
több mint 13 éve
evribádi densz náóez még Eagles-ös korszak 😛
www.nflpassers.com/wp-content/uploads/2011/07/kevin-kolb-cardinals.jpgpetey
több mint 13 éve
evribádi densz náóKis ratyi 😊
www.nflpassers.com/wp-content/uploads/2011/07/kevin-kolb-cardinals.jpgpetey
több mint 13 éve
a tervem az, hogy ma megírom és holnap reggel 7-től olvasható lesz a blogon. Ha ez nem jön össze (jelezni fogom ide) akkor szombaton lesz olvasható, mert hétfőre már az edzőtábor előzetest tervezem kirakni.Szerintem meg mikor Fucu megírja! 😛 😂Ön nyert uram! 😊iktriadjúnius 13? 😛HöriFloydról mikorra várható az íromány? 😊emberke22Amint megegyezik az ügynöke a Cardsal. 😊iktriad
Talán 7vége...catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Szerintem meg mikor Fucu megírja! 😛 😂Ön nyert uram! 😊iktriadjúnius 13? 😛HöriFloydról mikorra várható az íromány? 😊emberke22Amint megegyezik az ügynöke a Cardsal. 😊iktriad
Talán 7vége...