Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Igen, térd-ín (hamstring) sérülés miatt nem játszhatott.cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/06/A_ma_esti_hianyzok/Dexxter Tailor"Darnell Dockett (DT) (nem tudni egyenlőre)"
és most már lehet tudni, vajh' miért hiányzott?
én csak az összefoglalót láttam, de a Kolbász INT+sérülésnél csak fogtam a fejem... ugyan ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta... 😕 Cardinalis

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
silent: ott nem szokott lenni ismétlés (de TYT-n már fent van).Nem még nem néztem meg a meccset, csak hajnalban fogtam a fejem, amikor olvastam Kolb first play INT és bordazúzódását. Talán holnap meg tudom nézni. Addig nem nyilatkozok.
több mint 13 éve
Szerintem még most szezon előtt ki kellene penderíteni, hátha más csapatot is le tudnánk gyengíteni vele... 😊 Tudnám ajánlani a Friszkónak 😊
több mint 13 éve
Hát gyerekek ez a Kolb gyerek egy igazi szerencsétlen csomag.... 😊Leon78de mi is hogy megvettük
több mint 13 éve
Hát gyerekek ez a Kolb gyerek egy igazi szerencsétlen csomag.... 😊
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/06/A_ma_esti_hianyzok/Dexxter Tailor"Darnell Dockett (DT) (nem tudni egyenlőre)"
és most már lehet tudni, vajh' miért hiányzott?
én csak az összefoglalót láttam, de a Kolbász INT+sérülésnél csak fogtam a fejem... ugyan ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta... 😕
több mint 13 éve
Levágtam 😀😀Segítek.tenorxSARCASM még jó hogy Kolbért nem adtatok sokat/SARCASMCSak egy pro bowl cornerbacket , meg egy 2.körös cetlit.Petikievak01
ebből Skelton lesz Szept. 9-énpetey
több mint 13 éve
Segítek.SARCASM még jó hogy Kolbért nem adtatok sokat/SARCASMCSak egy pro bowl cornerbacket , meg egy 2.körös cetlit.Petikievak01
több mint 13 éve
még jó hogy Kolbért nem adtatok sokatCSak egy pro bowl cornerbacket , meg egy 2.körös cetlit.
több mint 13 éve
még jó hogy Kolbért nem adtatok sokatMár vártalak 😊
Nekünk lesz a liga legdrágább backup Qb-nk 😊
több mint 13 éve
még jó hogy Kolbért nem adtatok sokatebből Skelton lesz Szept. 9-én
több mint 13 éve
Ez legyen a legnagyobb problémád a szezonban 😊 na meg nekünk is 😀rengeteg misstackle...silent7939a szótárban már külön kiemeltem, a szezonban ez ellen fogok küzdeni végig: olyan szó, hogy misstackle (mistackle, miss-tackle...) nincs, a "missed tackle" kifejezésből sikerült ezt hangzás után magyarítani, de használjuk rendesen, csak hárommal több karakatert kell beírnijjncaa
több mint 13 éve
rengeteg misstackle...silent7939a szótárban már külön kiemeltem, a szezonban ez ellen fogok küzdeni végig: olyan szó, hogy misstackle (mistackle, miss-tackle...) nincs, a "missed tackle" kifejezésből sikerült ezt hangzás után magyarítani, de használjuk rendesen, csak hárommal több karakatert kell beírni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Attól még igaz 😊 Minket is rendre elvernek PS meccseken, mégse érdekel senkit a regular seasonban 😀Egyébként ebből nem kell levonni semmilyen következtetést.Jaja.... minden vesztes csapat ezt mondja a Ps meccsek alatt 😊
www.nfl.com/gamecenter/2011081254/2011/PRE1/49ers@saints#menu=highlights&tab=recap
Erre emlékeztek? 😀tenorx
Viszont nekem úgy tűnt hogy Kolbi és Skelton nincs túl jóban 😊silent7939
több mint 13 éve
Egyébként ebből nem kell levonni semmilyen következtetést.Jaja.... minden vesztes csapat ezt mondja a Ps meccsek alatt 😊
www.nfl.com/gamecenter/2011081254/2011/PRE1/49ers@saints#menu=highlights&tab=recap
Erre emlékeztek? 😀tenorx
Viszont nekem úgy tűnt hogy Kolbi és Skelton nincs túl jóban 😊
több mint 13 éve
Egyébként ebből nem kell levonni semmilyen következtetést. Erre emlékeztek? 😀
több mint 13 éve
Megnéztem az összefoglalót... rengeteg misstackle... úgy rémlik mintha az előző szezont is így kezdtük volna 😊Kolb.... hát rá nincsenek szavak 😕
Skelton.... kezdő lesz
Lindley.... szerintem nem rossz anyag 😊
Bartel jó backup, de csak adnék neki egy meccset az előszezonban. Nekünk most mindent meg kell próbálnunk Qb fronton.
Jó volna megnézni valamikor az ismétlést... tegnap elő is fizettem stream-re amit Fucu ajánlott még 1 éve talán lesz ott ismétlés valamikor és akkor majd végignézem.
több mint 13 éve
összefoglaló a meccsről: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/06/Saints_vs_Cardinals_-_Pro_Football_Hall_of_Fame_Game/

Don't blink!
több mint 13 éve
Kolbásznak zúzódott a bordája, és megsérült a rekeszizma, de nincs törése. Egyelőre nem tudni, mikor térhet majd vissza. (Adam Caplan)
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/06/A_ma_esti_hianyzok/

Don't blink!
több mint 13 éve
akkor mégsem írok 😀cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/18/A_2012-es_menetrend/Dexxter TailorGame Day! 😊Kár hogy ilyen későn lesz 😊
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/05/A_Hall_of_Fame_merkozes/Fucu
Hogy lesznek idén a meccseink magyar idő szerint?silent7939
több mint 13 éve
thx 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/18/A_2012-es_menetrend/Dexxter TailorGame Day! 😊Kár hogy ilyen későn lesz 😊
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/18/A_2012-es_menetrend/Game Day! 😊Kár hogy ilyen későn lesz 😊

Don't blink!
több mint 13 éve
pár nap múlva írok majd egy blogbejegyzést róla 😊Game Day! 😊Kár hogy ilyen későn lesz 😊