Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Vieri
383
Bárki!Most éppen ki fog szarrá verni minket?Harom hete nem sackeltunk a vedoguruval😃
KennyHarom hete nem sackeltunk a vedoguruval😃Egyszerre ninden ne tudjunk már!!! 😊
Kenny
Majd a hétvégén csinálunk abból is egyet!
6atos
peach
Amúgy úgy emlékszem, hogy a Rams. Sack az tuti lesz csak nem a mi oldalunkon hanem Donald zsákolja be Ryant kb 10x
Szerkesztette: Vieri
több mint 5 éve
Most éppen ki fog szarrá verni minket?Harom hete nem sackeltunk a vedoguruval😃
KennyHarom hete nem sackeltunk a vedoguruval😃Egyszerre ninden ne tudjunk már!!! 😊
Kenny
6atos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Harom hete nem sackeltunk a vedoguruval😃
Kenny
Harom hete nem sackeltunk a vedoguruval😃Egyszerre ninden ne tudjunk már!!! 😊
Kenny
több mint 5 éve
Harom hete nem sackeltunk a vedoguruval😃De a cardsnak kellett puntolnia is! Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
Kenny
több mint 5 éve
Ki tud mondani olyan NFL csapatot az elmúlt évtizedből, amelyiknek ha nem ment, akkor azért nem ment, mert az az egység volt pocsék, amelyik a HC szakterülete?Azért te is emlékezhetnél a fos Colts defense-ekre Paganini idejéből... Mentségére annyit, hogy a hozott anyag amiből dolgoznia kellett... Khmm... hagyott némi kívánni valót.
A Texans / Bill O'Brien-en kívül nem jut eszembe egy másik eset sem. A többi esetben ami eszembe jut (Niners, Saints, Vikings, Panthers, még Jets/Rex Ryan is) az az egység mélyrepült és vitte magával az egész csapatot, amelyikhez a HC nem értett.
peterk2005
Szerkesztette: uatu
több mint 5 éve
Szóval a Packersnél az edző állásába került. A Giants-t hagyjuk, a Hawks meg 5-1-el áll, ilyen rekorddal sehol nem tesznek fel kérdéseket. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
akdestroyer
4 751
Ki tud mondani olyan NFL csapatot az elmúlt évtizedből, amelyiknek ha nem ment, akkor azért nem ment, mert az az egység volt pocsék, amelyik a HC szakterülete?Idei Hawks.
A Texans / Bill O'Brien-en kívül nem jut eszembe egy másik eset sem. A többi esetben ami eszembe jut (Niners, Saints, Vikings, Panthers, még Jets/Rex Ryan is) az az egység mélyrepült és vitte magával az egész csapatot, amelyikhez a HC nem értett.
peterk2005
több mint 5 éve
Ki tud mondani olyan NFL csapatot az elmúlt évtizedből, amelyiknek ha nem ment, akkor azért nem ment, mert az az egység volt pocsék, amelyik a HC szakterülete?Tavalyi giants?
peterk2005
több mint 5 éve
Kampman
28 326
Ki tud mondani olyan NFL csapatot az elmúlt évtizedből, amelyiknek ha nem ment, akkor azért nem ment, mert az az egység volt pocsék, amelyik a HC szakterülete?Packers 2017-18, oké, az első évben Rodgers sérülésével
peterk2005
több mint 5 éve
Ki tud mondani olyan NFL csapatot az elmúlt évtizedből, amelyiknek ha nem ment, akkor azért nem ment, mert az az egység volt pocsék, amelyik a HC szakterülete?A Texans / Bill O'Brien-en kívül nem jut eszembe egy másik eset sem. A többi esetben ami eszembe jut (Niners, Saints, Vikings, Panthers, még Jets/Rex Ryan is) az az egység mélyrepült és vitte magával az egész csapatot, amelyikhez a HC nem értett.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Midnight
1 233
Kihagyott extra a meccs végén <3 elképzelni nem tudtam mi hiányzott még a szezonból...Ha Quinnt megy remélem Koetter is!!
Amúgy mindent elmond az egészről, hogy halál nyugalommal aludtam el a negyedik negyedben a picsába... sztem ilyen még az uccsó kettő év mike smith érában sem volt. Egyszerűen élvezhetetlen az egész. Esküszöm azért szeretném, hogy bassz@k ki quinnt minél előbb, hogy a játékosok jöhessen a megváltás ebből a szenvedésből
peach
több mint 5 éve
Kihagyott extra a meccs végén <3 elképzelni nem tudtam mi hiányzott még a szezonból...Amúgy mindent elmond az egészről, hogy halál nyugalommal aludtam el a negyedik negyedben a picsába... sztem ilyen még az uccsó kettő év mike smith érában sem volt. Egyszerűen élvezhetetlen az egész. Esküszöm azért szeretném, hogy bassz@k ki quinnt minél előbb, hogy a játékosok jöhessen a megváltás ebből a szenvedésből
több mint 5 éve
Midnight
1 233
Azt hozzá kell tenni, hogy Cards drukkerként is fogtam a fejem néhány ítélet láttán. A zebrák sokat segítettek nekünk behúzni a meccset. De azért azt az extra pontot illett volna berúgni a végén 😊Nem az extra ponttal volt gond hanem védelemmel. Illetve kíváncsi lettem volna hogy ha puntoltok akkor 1 perc alatt sikerült volna e végig menni a pályán, bár 4 és 1 re is sikerült volna a védelmünk ellen xD
csongi
több mint 5 éve
Azt hozzá kell tenni, hogy Cards drukkerként is fogtam a fejem néhány ítélet láttán. A zebrák sokat segítettek nekünk behúzni a meccset. De azért azt az extra pontot illett volna berúgni a végén 😊
több mint 5 éve
úgy érzem DQ mágneskártyája hétfőn már nem fog működni
több mint 5 éve
Midnight
1 233
Az a szomorú - még ha egy gyenge Arizona védelméről is van szó-, hogy nem a támadókon múlt a meccs :/ Ryan megint 300+ yard JJ és hooper 100+ yard még freeman is 88 yard-öt össze hozott. Valamit kell a védelemmel kezdeni
több mint 5 éve
Creepy
890
Kb. így érzek.twitter.com/ViennaFalcons/status/1183492718598807557?s=19
Jó éjt! Újra itt jövő héten.
több mint 5 éve
Olvastam olyat, hogy ha ma kiszívtok Quinn repül. Sztem fals, egyfelől nem kaptok ki a Cardstól, másfelől Blank szezon közben nem fogja kirakni Quinnt.abban az esetben látom csak, hogy kiraknák ha BYE -ig nem nyernénk meccset.
gabokocka
több mint 5 éve
Olvastam olyat, hogy ha ma kiszívtok Quinn repül. Sztem fals, egyfelől nem kaptok ki a Cardstól, másfelől Blank szezon közben nem fogja kirakni Quinnt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Egy kis önsanyargatás:Még kevésbé értem mit keres még itt a kopasz....
www.youtube.com/watch?v=l2onETkzzEM
Kenji
több mint 5 éve
Hétvégén ir...