Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Az a durva, hogy hétről-hétre egy szarabb az egész. Nemtudom ezt a mait hogy tudjuk majd jövő héten alul múlni... és azután, és azután stb... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Btw csak szolok, hogy le voltam hulyezve 1 v 2 hete az L utan eltakaritottam volna mindenkit....
több mint 5 éve
Ha elit csapatlett volna az, tullep a pofonon. Az a Falcons szerintem inkabb jocskan tulteljesitett, Ryan szarnyalt, az offense-nek kb minden osszejott. De befasult a csapat, ami Quinn hibaja, meg ugy is, hogy az a donto az alapboo bravur volt.These Atlanta Falcons died in Houston in February of 2017. They never recovered from that night. Which is understandable; I’m not sure any franchise could’ve. Now that it’s time to move on with wholesale changes, Mr. Blank.Hozzátenném, hogy én nagyon sokáig tudtam nevetni a 28-3-as mémeken és képeken, de látva, hogy mennyire tönkretett egy elit csapatot, nagyon szánalmas az, aki még mindig ezzel dobálózik.
Egyetértek. Bennem is valamit az baszott el, mert azóta kb nem tud egy vereség se felbosszantani. Azelőtt minden loss után idegbeteg voltam, nem lehetett velem hétfőként semmit kezdeni.
shawnka
nnntm
Es igen, valtani kell, ez szerintem mar nem kerdes reg. Ujra kell epiteni a tamadosort, az a vicc, hogy az osszes fegyver megvan ehhez. Meg nyilvan tul kell lepno Beasleyeken, es pass rusht csorni valahonnan.
több mint 5 éve
Ryan ha nem nyer sb-t nem lesz hof (lehet még úgy se) , márpedig nagyon úgy néz ki, hogy nem fog.
több mint 5 éve
nnntm
932
These Atlanta Falcons died in Houston in February of 2017. They never recovered from that night. Which is understandable; I’m not sure any franchise could’ve. Now that it’s time to move on with wholesale changes, Mr. Blank.Hozzátenném, hogy én nagyon sokáig tudtam nevetni a 28-3-as mémeken és képeken, de látva, hogy mennyire tönkretett egy elit csapatot, nagyon szánalmas az, aki még mindig ezzel dobálózik.
Egyetértek. Bennem is valamit az baszott el, mert azóta kb nem tud egy vereség se felbosszantani. Azelőtt minden loss után idegbeteg voltam, nem lehetett velem hétfőként semmit kezdeni.
shawnka
több mint 5 éve
nnntm
932
These Atlanta Falcons died in Houston in February of 2017. They never recovered from that night. Which is understandable; I’m not sure any franchise could’ve. Now that it’s time to move on with wholesale changes, Mr. Blank.Nem tudom.
shawnka
Az azutáni évben megint ott volt, és én tényleg elhittem, minden jól alakult, ha az Eaglesnél nem lett volna az a térdről visszapattanó, akkor az megvan. És ki tudja, milyen erők szabadulnak fel egy évvel egy ilyen vereség után ugyanaz ellen a csapat ellen, aki ott tönkretette a csapatod. Megnéztem volna. Sokkal jobban bosszant, hogy nem volt lehetőség revansra, és ezért utálom az Eaglest is, hogy nekik bezzeg kijött a lépés egy megközelítőleg sem olyan jó csapattal, mint egy évvel ezelőtt a miénk volt.
Mindannyiunkban eltört valami és a játékosokban is, duma, hogy erősebbé tette őket, sajnos tényleg nem. Kell az új edző akár év közben, hogy tanuljon, kell a QB pick a draftról hogy üljön egy évet és tanuljon Ryantől, aki azért hall of famer lesz. Vagy kettőt, az se baj, lehet, hogy az is belefér.
több mint 5 éve
Midnight
1 233
Amúgy Koetter egy 0 még Sarki is jobb volt. Nagyon szép hogy Matty passzol 300+ yardot, de az 1-4 szarul mutatt 😕
több mint 5 éve
Creepy
890
Na ki lesz az interim? Én mondok egy jó mullarkeyt 😀Schaub. Ő úgyis csak azért van itt, mert vágja a West Coast O-t.. 😀
peach
több mint 5 éve
Egyszerűen nincs semmilyen észérv amellett, hogy ne rúgják ki.Nincs.
több mint 5 éve
Fire Everybody!!! (vótmá?)
több mint 5 éve
These Atlanta Falcons died in Houston in February of 2017. They never recovered from that night. Which is understandable; I’m not sure any franchise could’ve. Now that it’s time to move on with wholesale changes, Mr. Blank.Egyetértek. Bennem is valamit az baszott el, mert azóta kb nem tud egy vereség se felbosszantani. Azelőtt minden loss után idegbeteg voltam, nem lehetett velem hétfőként semmit kezdeni.
több mint 5 éve
Na ki lesz az interim? Én mondok egy jó mullarkeyt 😀
több mint 5 éve
zsozso79
118
Pfuuuuuu....Gyerekek, de szarok vagyunk védekezésbe,már megint!😱😢😢
több mint 5 éve
Creepy
890
Ez engem meggyőzött... 😂😂😂dehogy nyerünk 😀Holnap mindenki meg fogja verni, ugye? 😢Holnap nyerünk. Csak szólok.
twitter.com/WSchweitzer71/status/1180255211652292608?s=19
Creepy
peach
Kenny
twitter.com/AtlantaFalcons/status/1180555336987660289?s=19
több mint 5 éve
nnntm
932
Majd Wile jól elrugdossa a labdákat
több mint 5 éve
nnntm
932
Szerintem is nyerünk 😀
több mint 5 éve
dehogy nyerünk 😀Holnap mindenki meg fogja verni, ugye? 😢Holnap nyerünk. Csak szólok.
Creepy
peach
több mint 5 éve
Creepy
890
Az nem kérdés. Csak hogy újra érezzünk egy kis jót a csapattal kapcsolatban.Holnap mindenki meg fogja verni, ugye? 😢Holnap nyerünk. Csak szólok.
Creepy
peach
De Schweitzer tuti ergya lesz.
több mint 5 éve
Holnap mindenki meg fogja verni, ugye? 😢Holnap nyerünk. Csak szólok.
Creepy
több mint 5 éve
Creepy
890
Holnap mindenki meg fogja verni, ugye? 😢twitter.com/WSchweitzer71/status/1180255211652292608?s=19
több mint 5 éve
Nem figyeltél. Egyetértünk, ezzel is kezdtem. Amire reagáltál meg ott a smilei 😛Jogos, nem olvastam végig a sztorit 😊
peach
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Nem figyeltél. Egyetértünk, ezzel is kezdtem. Amire reagáltál meg ott a smilei 😛Amúgy minden bántás nélkül ez kiafaszt érdekelne a nagyközönségből? Még egy érdekes arc se nagyon van a csapatban. Ami nyilván csapatépítés szempontjából előny, hogy nem kell balhés faszfejeket kezelgetni, de erre műsort felhúzni...Hirtelen az jut eszembe, hogy sztem nem volt csapat az elmúlt 10 évben akik konstans képesek top10 kerettel bottom10 teljesítményt virítani 😀Pont ezt akartam kérdezni, hogy mivel ad annyival többet 😊Miért? Őszintén szólva mi lenne olyan rohadt érdekes a falconsban?Az első kettő teljesítve lesz, és bőven ad annyi anyagot ez a csapat, hogy a harmadik pontot felülírják.Nézzük a dolgok pozitív oldalát, érik a Hard Knocks!bukó.. 2014-ben voltunk 😊 plusz ki tudja lesz-e új HC 😊
Kenny
3 feltétele a Hard Knocksban való szereplésnek :
- nem jutottak rájátszásba idén vagy tavaly
- nincs újonnan kinevezett főedzőjük
- nem szerepeltek a Hard Knocksban az utóbbi 10 évben.
Keano
Kenny
peach
Wyatt
peach
gabokocka
több mint 5 éve
Az All or Nothingban el tudnám képzelni az idei Falconst. Érdekes lehet a Quinn marad/megy az eredmények függvényében. Főleg, ha esetleg idény közben megy.A Hard Knocksba szerintem sem való a csapat. (Mondjuk amit az HBO-nak sikerült a Raidersből idén kihoznia, az alapján bármelyik csapat odaférne, mert mindenről szólt a műsor csak arról nem amiről a publikum beszélt a Raiders kapcsán.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Amúgy minden bántás nélkül ez kiafaszt érdekelne a nagyközönségből? Még egy érdekes arc se nagyon van a csapatban. Ami nyilván csapatépítés szempontjából előny, hogy nem kell balhés faszfejeket kezelgetni, de erre műsort felhúzni...Hirtelen az jut eszembe, hogy sztem nem volt csapat az elmúlt 10 évben akik konstans képesek top10 kerettel bottom10 teljesítményt virítani 😀Pont ezt akartam kérdezni, hogy mivel ad annyival többet 😊Miért? Őszintén szólva mi lenne olyan rohadt érdekes a falconsban?Az első kettő teljesítve lesz, és bőven ad annyi anyagot ez a csapat, hogy a harmadik pontot felülírják.Nézzük a dolgok pozitív oldalát, érik a Hard Knocks!bukó.. 2014-ben voltunk 😊 plusz ki tudja lesz-e új HC 😊
Kenny
Keano
Kenny
peach
Wyatt
peach
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Hirtelen az jut eszembe, hogy sztem nem volt csapat az elmúlt 10 évben akik konstans képesek top10 kerettel bottom10 teljesítményt virítani 😀Pont ezt akartam kérdezni, hogy mivel ad annyival többet 😊Miért? Őszintén szólva mi lenne olyan rohadt érdekes a falconsban?Az első kettő teljesítve lesz, és bőven ad annyi anyagot ez a csapat, hogy a harmadik pontot felülírják.Nézzük a dolgok pozitív oldalát, érik a Hard Knocks!bukó.. 2014-ben voltunk 😊 plusz ki tudja lesz-e új HC 😊
Kenny
Keano
Kenny
peach
Wyatt