Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Mára DE DL jósolnak és Espi még bent lesz a csávó szerintük.
több mint 5 éve
állítólag ha nem visszük Terrellt, akkor könnyedén őt választotta volna a Raiders és a Saints is, nálunk pedig mindenképpen DB volt a terv.
több mint 5 éve
Mára ki mit mond? Epenesat behúznák vami csoda folytán, vagy esetleg Yeturt, akkor egész jól mutatna az első két nap összességében....
több mint 5 éve
Legutóbb nealnel ugyanez volt, lázadtunk, hogy bereacheltük minimum 10-15 hellyel aztán kurva jó játékost kaptunk és ez már senkit nem érdekel. Az pech, hogy nemtud egészséges maradni. Még abban is van hasonlóság, hogy akkor is próbáltunk hátra menni csak nem sikerült. Ilyen szempontból az idei mondjuk neccesebb, nemtudom kitől fostunk. Dallas? Raiders?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Csak én érzem úgy, hogy vele nem lettünk erősebbek? Valahogy úgy vagyok vele, hogy Trufantot nem fogja tudni pótolni, vagy ha igen az beletelik pár szezonba. Egy Mike Evans méretű wr totál elpusztítja majd. Mondjuk Evans pont Trufantot mészárolta le mindig 😀
több mint 5 éve
Hát ha Dimi ma nem alkot nagyot egy edge személyében aki gyártja a sackkeket az Öreg Öt is kibassza. Mondjuk én Takktól nagyon jó idényt várok.
több mint 5 éve
Nekem ilyen, meh "van is pick, de nincs is" érzésem van....
több mint 5 éve
Hát nem tudom hogy Ő lesz a staff nagy megmentője de ez már megtörtént, én vártam a "csobbanást".30-38 helyre várták az elemzők na ezt velünk lefelezte.
több mint 5 éve
Te ezt honnan veszed?Remeljuk ugy all hozza ahhoz hogy nem csupa orommel fogadjak a szurkolok, hogy majd megmutatja nekik. Es tenyleg megmutatja.Na majd terrel 😀hát ha CJ tolna egy Lattimore szerű újonc szezont, akkor azért naMondjuk anno a Trufant-draftnál is azt mondtam h tetszik a játékos, csak feltrade-et nem értem 😊Itt alapvetően arról van szó, hogy egy rookie cb-re vagyunk e Attila amit quinnék idén szeretnének. Szerintem nem, mert megfelelő nyomás nélkül ez a secondary nem lesz jó. Felőlem feltradelhetünk hendersonért, a db pickek amúgy is ülni szoktak nálunk, pláne ha csak egy trufant szintet elérne akkor a trade sem fog érdekelni senkit 2 év múlva. De szvsz ez a staffot nem fogja megmenteni...
Persze akkor 1/30-ról mentünk 1/22-re...
empty taxi
peach
shawnka
peach
nnntm
több mint 5 éve
Remeljuk ugy all hozza ahhoz hogy nem csupa orommel fogadjak a szurkolok, hogy majd megmutatja nekik. Es tenyleg megmutatja.Na majd terrel 😀hát ha CJ tolna egy Lattimore szerű újonc szezont, akkor azért naMondjuk anno a Trufant-draftnál is azt mondtam h tetszik a játékos, csak feltrade-et nem értem 😊Itt alapvetően arról van szó, hogy egy rookie cb-re vagyunk e Attila amit quinnék idén szeretnének. Szerintem nem, mert megfelelő nyomás nélkül ez a secondary nem lesz jó. Felőlem feltradelhetünk hendersonért, a db pickek amúgy is ülni szoktak nálunk, pláne ha csak egy trufant szintet elérne akkor a trade sem fog érdekelni senkit 2 év múlva. De szvsz ez a staffot nem fogja megmenteni...
empty taxi
peach
shawnka
peach
több mint 5 éve
Na majd terrel 😀hát ha CJ tolna egy Lattimore szerű újonc szezont, akkor azért naMondjuk anno a Trufant-draftnál is azt mondtam h tetszik a játékos, csak feltrade-et nem értem 😊Itt alapvetően arról van szó, hogy egy rookie cb-re vagyunk e Attila amit quinnék idén szeretnének. Szerintem nem, mert megfelelő nyomás nélkül ez a secondary nem lesz jó. Felőlem feltradelhetünk hendersonért, a db pickek amúgy is ülni szoktak nálunk, pláne ha csak egy trufant szintet elérne akkor a trade sem fog érdekelni senkit 2 év múlva. De szvsz ez a staffot nem fogja megmenteni...
empty taxi
peach
shawnka
több mint 5 éve
Nyílván.hát ha CJ tolna egy Lattimore szerű újonc szezont, akkor azért naMondjuk anno a Trufant-draftnál is azt mondtam h tetszik a játékos, csak feltrade-et nem értem 😊Itt alapvetően arról van szó, hogy egy rookie cb-re vagyunk e Attila amit quinnék idén szeretnének. Szerintem nem, mert megfelelő nyomás nélkül ez a secondary nem lesz jó. Felőlem feltradelhetünk hendersonért, a db pickek amúgy is ülni szoktak nálunk, pláne ha csak egy trufant szintet elérne akkor a trade sem fog érdekelni senkit 2 év múlva. De szvsz ez a staffot nem fogja megmenteni...
empty taxi
peach
shawnka
több mint 5 éve
hát ha CJ tolna egy Lattimore szerű újonc szezont, akkor azért naMondjuk anno a Trufant-draftnál is azt mondtam h tetszik a játékos, csak feltrade-et nem értem 😊Itt alapvetően arról van szó, hogy egy rookie cb-re vagyunk e Attila amit quinnék idén szeretnének. Szerintem nem, mert megfelelő nyomás nélkül ez a secondary nem lesz jó. Felőlem feltradelhetünk hendersonért, a db pickek amúgy is ülni szoktak nálunk, pláne ha csak egy trufant szintet elérne akkor a trade sem fog érdekelni senkit 2 év múlva. De szvsz ez a staffot nem fogja megmenteni...
empty taxi
peach
több mint 5 éve
Mondjuk anno a Trufant-draftnál is azt mondtam h tetszik a játékos, csak feltrade-et nem értem 😊Itt alapvetően arról van szó, hogy egy rookie cb-re vagyunk e Attila amit quinnék idén szeretnének. Szerintem nem, mert megfelelő nyomás nélkül ez a secondary nem lesz jó. Felőlem feltradelhetünk hendersonért, a db pickek amúgy is ülni szoktak nálunk, pláne ha csak egy trufant szintet elérne akkor a trade sem fog érdekelni senkit 2 év múlva. De szvsz ez a staffot nem fogja megmenteni...
empty taxi
több mint 5 éve
Mondjuk anno a Trufant-draftnál is azt mondtam h tetszik a játékos, csak feltrade-et nem értem 😊Persze akkor 1/30-ról mentünk 1/22-re...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ugyanez. Nagyon várom már hogy álmoskásan végignézzem a draftot, de ha ott kihúzzuk Hendersont, morcosan kikapcsolom a gépem 😀Henderson nekem reach a saját helyünkön, ha ő jönne akkor menjünk hátra pár helyet.Ma már olyat olvastam, hogy érte akarunk felmenni a jags helyére 😀 nagyon remélem, hogy csak smokescreen.
empty taxi
peach
több mint 5 éve
Henderson nekem reach a saját helyünkön, ha ő jönne akkor menjünk hátra pár helyet.Ma már olyat olvastam, hogy érte akarunk felmenni a jags helyére 😀 nagyon remélem, hogy csak smokescreen.
empty taxi
több mint 5 éve
Henderson nekem reach a saját helyünkön, ha ő jönne akkor menjünk hátra pár helyet.A srácok hét mock draftból négyszer is feltradeltek Hendersonért, ennyi várakozás után én nagyot csalódnék, ha ez történne.
empty taxi
több mint 5 éve
Henderson nekem reach a saját helyünkön, ha ő jönne akkor menjünk hátra pár helyet.

Madden hates me.
több mint 5 éve
engem amúgy nem zavarna, ha nem mozgolódnánk annyit. 8-9 környékére feljönnék Simmonsért, de teljesen elégedett lennék Hendersonnal felmenés nélkül is.
több mint 5 éve
1.DL, 2.CB, 3,S, 4. LB, 4. DL, 7, OL.
több mint 5 éve
Írják lehetséges variációk között a Jags cserét is Handersonért mondjuk a 15-18 közöttire is saccolták az NFL mock draft szerint Browm DT jönne 9. helyen.Hát már a f@sz se tudja mi lenne jó, ha nem basszuk el az idény végét(nyerünk ha kell ha nem, de inkább nem) akkor Young simán hozható lenne alapból. Igaz a Staff is máshol melózna 😊.
több mint 5 éve
Kérdés : Mi adható az I/2-ért ? Erősek a pletykák hogy megpróbáljuk....öhm, már meg is próbáltuk, de a Redskins hajthatatlan volt.
Keano
remélem ez nem fogja felpaprikázni Dimmyt, hogy odaad mindent is.
több mint 5 éve
Nem mellesleg a front7-ben most sincs értékelhető depth.Én vagy letradelnék a helyetekben, vagy húznék az eredeti helyen, ha van egy impact ember ott.Van, de ennyire nem szabadna eladni a jövőt.Ki hogy viszonyul ehhez? Van Young akkor "tálent" vagy Okudah a célpont?Kérdés : Mi adható az I/2-ért ? Erősek a pletykák hogy megpróbáljuk....Idei + jövő évi 1-3. kör
Keano
empty taxi
zekeffron
Lejár jövőre Mack, Gurley, Neal, Takk, Kazee, Koo és 215 milliós cappel számolva lesz kb. 15 millió helyünk...
Persze lesznek emberek, akiknek a kirúgásával értelmezhető spórolást lehetne végrehajtani (Rico, Jamon Brown, Carp, Bailey), de gyak ezzel csinálunk egy újabb lyukat h betömjünk egy másikat.
empty taxi
47-ről meg 78-ról pedig mindenképpen letradelnék több pickért, mert elfogy a keret mélysége egy év alatt
Fast Willie

Madden hates me.
több mint 5 éve
Én vagy letradelnék a helyetekben, vagy húznék az eredeti helyen, ha van egy impact ember ott.Van, de ennyire nem szabadna eladni a jövőt.Ki hogy viszonyul ehhez? Van Young akkor "tálent" vagy Okudah a célpont?Kérdés : Mi adható az I/2-ért ? Erősek a pletykák hogy megpróbáljuk....Idei + jövő évi 1-3. kör
Keano
empty taxi
zekeffron
Lejár jövőre Mack, Gurley, Neal, Takk, Kazee, Koo és 215 milliós cappel számolva lesz kb. 15 millió helyünk...
Persze lesznek emberek, akiknek a kirúgásával értelmezhető spórolást lehetne végrehajtani (Rico, Jamon Brown, Carp, Bailey), de gyak ezzel csinálunk egy újabb lyukat h betömjünk egy másikat.
empty taxi
47-ről meg 78-ról pedig mindenképpen letradelnék több pickért, mert elfogy a keret mélysége egy év alatt
Szerkesztette: Willie Parker