Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Sok játékos fortnite-ozik, még időnként egymással is játszanak. (A Coltsnál úgy tudom T.Y. Hilton a legnagyobb fortnite őrült.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Meg is lepődtem volna ha nem így vanVigyázz, shawnka egy igazi lootgoblin!Jaaaa hogy nincs??? Töltöm is le!Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀meg van szabva hány éves korig Fortniteozhatsz?
twitter.com/Big_Fish75/status/1177368029090504704?s=19
Creepy
nincs ezzel semmi baj.
shawnka
Na re
Gyurma Pappa
Kenny
több mint 5 éve
Vigyázz, shawnka egy igazi lootgoblin!Jaaaa hogy nincs??? Töltöm is le!Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀meg van szabva hány éves korig Fortniteozhatsz?
Creepy
nincs ezzel semmi baj.
shawnka
Na re
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Jaaaa hogy nincs??? Töltöm is le!Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀meg van szabva hány éves korig Fortniteozhatsz?
Creepy
nincs ezzel semmi baj.
shawnka
Na re
több mint 5 éve
Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀meg van szabva hány éves korig Fortniteozhatsz?
Creepy
nincs ezzel semmi baj.
több mint 5 éve
Creepy
890
Hány évesek ezek, hogy Fortnite-ot tolnak? 😀twitter.com/Big_Fish75/status/1177368029090504704?s=19
több mint 5 éve
Az nehogy már koetter sara legyen már, hogy ryan rookie inteket dobál. Megjegyzem a colts elleni faszsága után böcsülettel god módba kapcsolt, ezt kéne tartani.Az OL jól teljesít passzblokkban, így Matty balf@sz INT-jei még kevésbé érthetőek.Az Kotnyeles faszsága. Dobáltatja össze vissza.
twitter.com/NFLMatchup/status/1176932412892340230?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1176932412892340230&ref_url=https%3A%2F%2Fbowl.hu%2Fforum%2Fnfl-csapatforumok%2Foakland-raiders%2F1963793
empty taxi
6atos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Az OL jól teljesít passzblokkban, így Matty balf@sz INT-jei még kevésbé érthetőek.Az Kotnyeles faszsága. Dobáltatja össze vissza.
twitter.com/NFLMatchup/status/1176932412892340230?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1176932412892340230&ref_url=https%3A%2F%2Fbowl.hu%2Fforum%2Fnfl-csapatforumok%2Foakland-raiders%2F1963793
empty taxi
Szerkesztette: 6atos
több mint 5 éve
Az OL jól teljesít passzblokkban, így Matty balf@sz INT-jei még kevésbé érthetőek.twitter.com/NFLMatchup/status/1176932412892340230?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1176932412892340230&ref_url=https%3A%2F%2Fbowl.hu%2Fforum%2Fnfl-csapatforumok%2Foakland-raiders%2F1963793
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Quinn erosen fogalmazva itt talan megbukott,de igazabol annyit lazan elert, hogy jovore siman hc legyen valahol mashol. Olyan lazan edzokeresgeles van minden januarban. Abszolut ertheto, hogy nem megy bele peldaul abba, hogy lefokozzak koordinatorra. Az neki megalazo lenne nem is kicsit.
több mint 5 éve
Sztem ebbe az alkuba maga Quinn nem menne bele, akkor ink már b@sszák ki úgy van vele.Ha marad ez a "kilátástalan" játék akkor BYE után Quinn csak DC lesz.Quinn elbukott egy nyertes sb-t meg egy főcsop. elődöntőt egy jobb csapattal mint az ellen. Emellett kétszer beleállt a földbe. Mitől fog nyerni? De adja isten, hogy cáfoljon rám...Mi se kerestük meg, pedig nálunk is kidőlt Hooker. Valószínűleg neki annyi lehet, nincs futballképes állapotban.Berry miért ennyire "leprás"? fizetési igény? sérülések?Iloka meg TJ. Mcdoland jött próbára,ebből a kettőből inkább utóbbi.Texans meccset érzem legink bukónak, azon kívül max a Rams meccs az ahol szvsz tolerálható a vereség.EGYIK SE TOLERÁLHATÓ VERESÉG
empty taxi
ugyanitt, leigazoltuk már Berryt?
shawnka
Kenny
Azért rohadtul nem kutyaütő a faszi, ráadásul helyi születésű....
zekeffron
Quinnel kapcsolatban megértem a dilemmát. Ugyanaz, mint a jó középszer irányító dilemmája. A nagyon jót könnyű megtartani, a nagyon rosszat könnyű elküldeni, a jó, de nem elég jó eset a legnehezebb. Quinn se könnyű döntés. Aki egyszer már elverekedte a csapatot a SB-ba, az sosem az. Sean Payton is évekig kínlódott, a Saints jópár negatív évet is megélt, én már le is mondtam róla, mint bajnok esélyes edzőről. Aztán az utóbbi 2-3 évben megint nagyon összekapta magát és a csapatot. Viszont Gary Kubiak is tudott nyerni, John Fox is eljutott SB-ig, mégis jobb volt tőlük elbúcsúzni, szóval ez sem automatikus. Quinn is egyedi döntés lesz Dimitroff számára hiszek-e még benne / nem hiszek már benne alapon.
peterk2005
peach
Kenny
Pozíciós edzők közül jönne föl vki DC-nek, sztem vmelyik secondary edző. Henderson ugye már most is defensive passing game coordinator, Mallorynek meg college-ból van 8 évnyi DC tapasztalata.
Egy fokkal vszínűtlenebb nála h Ulbrich (LB-edző) lépne elő vagy az öreg Bob Suttont (ex-Chiefs, -Jets DC) reaktiválnánk a senior assistanti pozícióból.
Ha vmelyik DL-edző lenne a DC azon nagyon meglepődnék.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Olyan volt már egyébként, hogy egy hc-t nem kirúgtak hanem csak vissza fokoztak? Elég abszurdnak tűnik.Ha marad ez a "kilátástalan" játék akkor BYE után Quinn csak DC lesz.Quinn elbukott egy nyertes sb-t meg egy főcsop. elődöntőt egy jobb csapattal mint az ellen. Emellett kétszer beleállt a földbe. Mitől fog nyerni? De adja isten, hogy cáfoljon rám...Mi se kerestük meg, pedig nálunk is kidőlt Hooker. Valószínűleg neki annyi lehet, nincs futballképes állapotban.Berry miért ennyire "leprás"? fizetési igény? sérülések?Iloka meg TJ. Mcdoland jött próbára,ebből a kettőből inkább utóbbi.Texans meccset érzem legink bukónak, azon kívül max a Rams meccs az ahol szvsz tolerálható a vereség.EGYIK SE TOLERÁLHATÓ VERESÉG
empty taxi
shawnka
Kenny
zekeffron
Quinnel kapcsolatban megértem a dilemmát. Ugyanaz, mint a jó középszer irányító dilemmája. A nagyon jót könnyű megtartani, a nagyon rosszat könnyű elküldeni, a jó, de nem elég jó eset a legnehezebb. Quinn se könnyű döntés. Aki egyszer már elverekedte a csapatot a SB-ba, az sosem az. Sean Payton is évekig kínlódott, a Saints jópár negatív évet is megélt, én már le is mondtam róla, mint bajnok esélyes edzőről. Aztán az utóbbi 2-3 évben megint nagyon összekapta magát és a csapatot. Viszont Gary Kubiak is tudott nyerni, John Fox is eljutott SB-ig, mégis jobb volt tőlük elbúcsúzni, szóval ez sem automatikus. Quinn is egyedi döntés lesz Dimitroff számára hiszek-e még benne / nem hiszek már benne alapon.
peterk2005
peach
Kenny
Egyébként ahogy arra céloztam már sztem nem lesz edző váltás idén. A bye-ig minden valőszínűség szerint versenyben maradunk, utána meg indulhat a hadjárat... Quinnt sztem csak akkor fogják kibaszni, ha a köv 5 meccsen már elszállunk.
több mint 5 éve
Ha marad ez a "kilátástalan" játék akkor BYE után Quinn csak DC lesz.Quinn elbukott egy nyertes sb-t meg egy főcsop. elődöntőt egy jobb csapattal mint az ellen. Emellett kétszer beleállt a földbe. Mitől fog nyerni? De adja isten, hogy cáfoljon rám...Mi se kerestük meg, pedig nálunk is kidőlt Hooker. Valószínűleg neki annyi lehet, nincs futballképes állapotban.Berry miért ennyire "leprás"? fizetési igény? sérülések?Iloka meg TJ. Mcdoland jött próbára,ebből a kettőből inkább utóbbi.Texans meccset érzem legink bukónak, azon kívül max a Rams meccs az ahol szvsz tolerálható a vereség.EGYIK SE TOLERÁLHATÓ VERESÉG
empty taxi
shawnka
Kenny
zekeffron
peterk2005
peach
több mint 5 éve
Quinn elbukott egy nyertes sb-t meg egy főcsop. elődöntőt egy jobb csapattal mint az ellen. Emellett kétszer beleállt a földbe. Mitől fog nyerni? De adja isten, hogy cáfoljon rám...Mi se kerestük meg, pedig nálunk is kidőlt Hooker. Valószínűleg neki annyi lehet, nincs futballképes állapotban.Berry miért ennyire "leprás"? fizetési igény? sérülések?Iloka meg TJ. Mcdoland jött próbára,ebből a kettőből inkább utóbbi.Texans meccset érzem legink bukónak, azon kívül max a Rams meccs az ahol szvsz tolerálható a vereség.EGYIK SE TOLERÁLHATÓ VERESÉG
empty taxi
shawnka
Kenny
zekeffron
peterk2005
több mint 5 éve
Mi se kerestük meg, pedig nálunk is kidőlt Hooker. Valószínűleg neki annyi lehet, nincs futballképes állapotban.Berry miért ennyire "leprás"? fizetési igény? sérülések?Iloka meg TJ. Mcdoland jött próbára,ebből a kettőből inkább utóbbi.Texans meccset érzem legink bukónak, azon kívül max a Rams meccs az ahol szvsz tolerálható a vereség.EGYIK SE TOLERÁLHATÓ VERESÉG
empty taxi
shawnka
Kenny
zekeffron
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Berry miért ennyire "leprás"? fizetési igény? sérülések?Iloka meg TJ. Mcdoland jött próbára,ebből a kettőből inkább utóbbi.Texans meccset érzem legink bukónak, azon kívül max a Rams meccs az ahol szvsz tolerálható a vereség.EGYIK SE TOLERÁLHATÓ VERESÉG
empty taxi
shawnka
Kenny
több mint 5 éve
Engedjétek kemalt pályára!Iloka meg TJ. Mcdoland jött próbára,ebből a kettőből inkább utóbbi.Texans meccset érzem legink bukónak, azon kívül max a Rams meccs az ahol szvsz tolerálható a vereség.EGYIK SE TOLERÁLHATÓ VERESÉG
empty taxi
shawnka
Kenny
több mint 5 éve
Iloka meg TJ. Mcdoland jött próbára,ebből a kettőből inkább utóbbi.Texans meccset érzem legink bukónak, azon kívül max a Rams meccs az ahol szvsz tolerálható a vereség.EGYIK SE TOLERÁLHATÓ VERESÉG
empty taxi
shawnka
több mint 5 éve
Texans meccset érzem legink bukónak, azon kívül max a Rams meccs az ahol szvsz tolerálható a vereség.EGYIK SE TOLERÁLHATÓ VERESÉG
empty taxi
több mint 5 éve
Texans meccset érzem legink bukónak, azon kívül max a Rams meccs az ahol szvsz tolerálható a vereség.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Nézegetem a sorsolást....Titans otthon aztán 2 idegenbeli Cardinals, Texans...majd kettő otthon Rams, Seahawks...hamar kuka lehet az idény ha nem szedjük össze magunkat....mondjuk a bye után jönnek a csoportmeccsek amik ugye duplán számítanak.....titanstől és a houstontól kikapunk, a hawkst és a cardsot verjük. a rams az passz, lehet ez is, az is. Aztán eldől a sorsunk, akárcsak quinné.
Keano
több mint 5 éve
Nézegetem a sorsolást....Titans otthon aztán 2 idegenbeli Cardinals, Texans...majd kettő otthon Rams, Seahawks...hamar kuka lehet az idény ha nem szedjük össze magunkat....mondjuk a bye után jönnek a csoportmeccsek amik ugye duplán számítanak.....
több mint 5 éve
Falcons S Keanu Neal has a torn Achilles and is out for the season.mondjuk ez speciel már akkor tudható volt amikor vitték le kiskocsin.
KeyG
több mint 5 éve
KeyG
9 518
Falcons S Keanu Neal has a torn Achilles and is out for the season.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers