NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Anno egy szlovák–román kézimeccsnél írta valamelyik olvasó, hogy ő csak azért szurkol, hogy összedőljön a csarnokRams - Chiefs döntőnek örülne Atlanta a legjobban...Én megnéznék egy Pats-Saints döntőt ha egyik se nyerhetne.
ThundersNFL
Kenny

több mint 6 éve
Rams - Chiefs döntőnek örülne Atlanta a legjobban...Én megnéznék egy Pats-Saints döntőt ha egyik se nyerhetne.
ThundersNFL
több mint 6 éve
Szerintem inkább az a lényeg, hogy valamelyik a kettőből nyerje meg. Ha a Saints vagy a Pats bejut a döntőbe, és ott bucira verik, azt is szívesen fogadná mindenki Atlantában. Persze ennek nincs sok realitása, dehát na.... idén ennyi jutott... 😀Rams - Chiefs döntőnek örülne Atlanta a legjobban...De meglepő 😀
ThundersNFL
peach
több mint 6 éve
Rams - Chiefs döntőnek örülne Atlanta a legjobban...De meglepő 😀
ThundersNFL
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Na, csak hogy mégjobban szeressük Moneyt, aki minden rúgást bever.amp.si.com/nfl/2019/01/14/goose-island-field-goal-challenge-43-yard-kick-cody-parkey
több mint 6 éve
Rams - Chiefs döntőnek örülne Atlanta a legjobban...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
😉Helyette majd a szádat húzod a döntő után.őszintén remélem, hogy a Saints nyeri a Super Bowlt.Tetszik az avatarod! Majdnem ezt húztam én is..... 😊
talán akkor visszavonul Drew és az nekünk jó lesz 😀
shawnka
zemanla
Bocs.
Kenny
Odáig még el kell jutni...
Jah, vagy otthon a Rams?
(Az sem lesz könnyű! De legalább még egy este! 😊)
Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Helyette majd a szádat húzod a döntő után.őszintén remélem, hogy a Saints nyeri a Super Bowlt.Tetszik az avatarod! Majdnem ezt húztam én is..... 😊
shawnka
zemanla
Bocs.
több mint 6 éve
őszintén remélem, hogy a Saints nyeri a Super Bowlt.Tetszik az avatarod! Majdnem ezt húztam én is..... 😊
shawnka

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Azért ezt szeretem az NFC south fórumtársakban, hogy nem megyünk egy bizonyos szint alá, mint néhány topicban!A nemes ellent tisztelni kell!
Meg a fórum iróniát!
😉

több mint 6 éve
őszintén remélem, hogy a Saints nyeri a Super Bowlt.talán akkor visszavonul Drew és az nekünk jó lesz 😀
több mint 6 éve
Nem hiába TT ---> Trader Thomas.Dimitroff azt mert mondani a szajaval, hogy nem BPA-zni fogunk vegre hanem needekre draftolunk.Thank you Captain
KennyObviousDimitroff! Minden évben ezt csináljuk, ebből jönnek ki a kurvadrága feltrade-ek.
empty taxi
több mint 6 éve
Engedjük már el ezt a tankolást. Nem attól leszünk SB contender csapat, hogy húzunk egyet a top5ben. Az én felhasználói élményemet pl nagyban javította idén, hogy a csapat nem feküdt le mindenkinek, aki szembejött, miután ment a levesbe a szezon.
több mint 6 éve
Inkább menjünk felfele mint húzzunk még egy beaslyt.
több mint 6 éve
Szinte tuti trade lesz. Csak nem tudom mi a fasznak vagánykodtunk amikor tudtuk hogy mindenkit kibaszunk. Dimi könyörgött hogy toljuk a W.ket mert mi lesz vele ha 1/5 kell csak simán választani. Trade király, megint odaadjuk a fél életünket.
több mint 6 éve
Dimitroff azt mert mondani a szajaval, hogy nem BPA-zni fogunk vegre hanem needekre draftolunk.Thank you Captain
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Dimitroff azt mert mondani a szajaval, hogy nem BPA-zni fogunk vegre hanem needekre draftolunk.
több mint 6 éve
Szerintem is baromság. Patricia védő, Sarkra ott is túl nagy szerep hárulna akárcsak itt. Bebizonyította hogy nem tudja egyedül elvinni a hátán az offenset. Cards edzője mellett talán lehet egy dobása
több mint 6 éve
Látom már a cardinals is tárgyal Sark mesterrel. 😊
több mint 6 éve
Nincs, gyerekek, vegyük már észre, hogy az az ember fél, ezért nem volt itt sikeres és máshol sem lesz az.
több mint 6 éve
Mondjuk szvsz Rosen plafonja egy MR2 lehet, szóval van benne ráció.Állítólag a Cards is érdeklődik iránta.Közben Sark a Lionshöz megy OC-interjúra.JBC után szerintem üdítően fog hatni a számukra..
empty taxi
Creepy
empty taxi
több mint 6 éve
Állítólag a Cards is érdeklődik iránta.Közben Sark a Lionshöz megy OC-interjúra.JBC után szerintem üdítően fog hatni a számukra..
empty taxi
Creepy

Madden hates me.
több mint 6 éve
Közben Sark a Lionshöz megy OC-interjúra.JBC után szerintem üdítően fog hatni a számukra..
empty taxi
több mint 6 éve
Közben Sark a Lionshöz megy OC-interjúra.

Madden hates me.