Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Már Hardy kiválasztása után is akartam írni, Jarrett szerintem hatalmas stealnek számító ötödik körös behúzását követően pedig már muszáj: maximálisan elégedettek lehettek az átszervezett rezsim munkájával, parádés ez a draft.
több mint 10 éve
grady DT
több mint 10 éve
Igen, ez valóban megfontolandó szempont. Akkor úgy fogalmazom, hogy az 5. körben már nem biztos, hogy ezeknél potenciálisan jobb játékost tudunk hozni (vagyis a sérülékenységi faktort kiküszöbölve) se lesz sokkal jobb ez a pozíció; talent-level szempontból semmiképp.TE poszton szerintem a Tamme, Moeaki, Toilolo hármassal idén el lehet karistolni. Nem SB a cél idén, úgyhogy ezzel a "lyukkal" együtt tudok élni.deadmikeAz első kettőből szerintem csak az egyik fogja megélni a rostert.Mindkettőben benne van a potenciális IR,szerintem ekkora kockázatot nem fognak vállalni.Kenny
több mint 10 éve
TE poszton szerintem a Tamme, Moeaki, Toilolo hármassal idén el lehet karistolni. Nem SB a cél idén, úgyhogy ezzel a "lyukkal" együtt tudok élni.deadmikeAz első kettőből szerintem csak az egyik fogja megélni a rostert.Mindkettőben benne van a potenciális IR,szerintem ekkora kockázatot nem fognak vállalni.
több mint 10 éve
TE poszton szerintem a Tamme, Moeaki, Toilolo hármassal idén el lehet karistolni. Nem SB a cél idén, úgyhogy ezzel a "lyukkal" együtt tudok élni.
több mint 10 éve
Eddig 1 pickbe sem lehet belekötni.Kész van egy durva secondary.Offense is kezd alakulni,már csak egy TE kell.A fal a kérdés,így hogy nem húztunk értelmes helyen G-t valószínű Stone megkapja az esélyt,mondjuk megérdemli abszolút.
több mint 10 éve
Hardy ráadásul PR-ként is funkcionált. Hát ez tényleg nagyon jó picknek tűnik.
több mint 10 éve
még mindig A+
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=5aLPtrAluYUNa most már többet tudok. 😀 Kicsit atletikus a srác és van labdaérzéke is.
több mint 10 éve
Meg is jött az a slot wr, bár Justin Hardy-ról nem sokat tudok.
több mint 10 éve
Collins pickkel nincs baj, ha a Tru-Alfie-Collins trióból vmelyik jó lesz belül, ha nem hoztunk volna a senkit akk a bivalyerős Ricardo Allen vs. Phillip Adams position battle ment volna a nickelback helyért.Szerk. tán Daryl Williams egyébként még jó lehet guardnak

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Amúgy nekem a collins pick is tetszik, sztem BPA volt, alford meg tavaly többször volt szar mint jó, tetszik, hogy próbáljuk javítani a sec.-et. Nagyon jól néz ki eddig ez a draft. 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Az a baj h guardban már nem igazán látok olyat aki day 1 starter tudna lenni, oda inkább lehet cserélnék vmi veteránért, vagy megnézzük Stone-t/Bakert LG-ben.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Nah meg kéne guard is, én azzal kezdenék a 4.ben
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Azért ma várok egy TE-t,én egy Pruitt-ra rápróbálnék.KennyAkár Pruitt, akár Jesse James jó ötlet, nekem kellene vmi slot WR még (Rashad Greene, Stefon Diggs, Tre McBride azok akiknek legink örülnék). Ha ezt összehozza Dimmy, ez biza egy A-s draft.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Egyre jobban tetszik ez a pick.
Azért ma várok egy TE-t,én egy Pruitt-ra rápróbálnék.
több mint 10 éve
De, magával Funchessel van gond, nem az árával, a csávó egy rakás szar, használhatatlan.A feltrade bőven belefért volna, ha értelmes emberért tesszük, még van 5 pickünk, nekik sem lesz könnyű rosterre kerülni.
A Falcons pickjei faszák, én egyedül Collinst nem érzem jó megoldásnak, de benne is látom az elképzelést, Beasley és Coleman pedig nem szorul magyarázatra.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
A csoporttársak pickjeivel is elégedettek lehetünk. Devin Funchess 😀😀SzamárMagával a Funchess pickkel nem lenne gond, az árával van. Lehet belőle egy szörnyeteg, ilyen Jimmy-féle matchup nightmare, de bőven bent lett volna később is.
A TB ez eddigi bénázásokat megszégyenítően jó pickeket szed össze, Ali Marpet egy picit drága volt, de nagyot fog szólni a srác.
Nálunk meg nagyon nincs min meglepődni, ez már bőven a post-Brees korszakról szól. Felszedtünk két olyan LB-t és egy CB-t, akik instant impactot jelentenek, plusz egy franchise (R)T prospectet. Grayson pedig stílusban, alap skill setben egy-az-egyben Brees, csak kicsivel (6 cm-vel 😀) magasabb.

több mint 10 éve
A csoporttársak pickjeivel is elégedettek lehetünk. Devin Funchess 😀😀
több mint 10 éve
Nem rossz pick.
több mint 10 éve
hánykor lesz Beasley sajtótájékoztató? a Falcons honlapján nem találtam semmit ezzel kapcsolatban.Sugar611- Coach Q
- Thanks D 😀 😀
több mint 10 éve
hánykor lesz Beasley sajtótájékoztató? a Falcons honlapján nem találtam semmit ezzel kapcsolatban.
több mint 10 éve

Madden hates me.