Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Meglepő lenne ez bárkinek is? 😊állítólag feltradelünk!Sugar611Dimi nem bír magával? 😊Gyurma Pappa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
állítólag feltradelünk!Sugar611Dimi nem bír magával? 😊

több mint 10 éve
állítólag feltradelünk!
több mint 10 éve
élete második kezdő meccsén ellenünk pályára lépő bridgewatertől a negatív mérlegű vikingsal a háta mögött, vagy hoyertől féltél e tavaly? 😀Akárki is, a Sanchez-Bradford-Tebow/Barkley választéktól tényleg nem rettegek. 😀berger90Az első két hét elég komoly, mondjuk pont az Eagles QB-ktől nem rettegek annyira... 😀berger90Nem csoda hisz még azt sem tudjuk ki lesz az 😛dande
több mint 10 éve
Akárki is, a Sanchez-Bradford-Tebow/Barkley választéktól tényleg nem rettegek. 😀Az első két hét elég komoly, mondjuk pont az Eagles QB-ktől nem rettegek annyira... 😀berger90Nem csoda hisz még azt sem tudjuk ki lesz az 😛dande
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Az első két hét elég komoly, mondjuk pont az Eagles QB-ktől nem rettegek annyira... 😀berger90Nem csoda hisz még azt sem tudjuk ki lesz az 😛
több mint 10 éve
Az első két hét elég komoly, mondjuk pont az Eagles QB-ktől nem rettegek annyira... 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
az első hat hét viszont rohadt kemény, onnan nem volna jó egy 1-5-ös tatykóval kijönni, viszont a hátralévő sorsolás tényleg szimpatikusnak tűnik.
több mint 10 éve
Tetszik a sorsolás, a 2. héten megyünk a Giantshez, így ebben az évben nem kell az alapszakaszban zergét b@szni. A 10. heti bye sincs rossz helyen, kicsit jobb lett volna mondjuk ha csopmeccs jön utána. Az utolsó két hétben meg a Dome-ba jön a Pancserz meg a Szennyz, ez gigalájk. Amit sajnálok még, hogy a két Carolina-meccs három héten belül van. Összességében azért ez egy nagyon jó schedule.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Továbbra is tartom a 11-5 tippet, és a vereségek szerintem ezek lesznek:vs PHI, @ DAL, @ NO, vs IND, @ CAR.
több mint 10 éve
Ellőtte pedig ellenünk kezdtek mindjárt hétfőn 😀Matt Lombardo @MattLombardo975 48 mp48 másodperccel ezelőtt
As @JohnKincade points out.. #Eagles vs. #Falcons on Monday Night Football to open the season.
több mint 10 éve
a második héten megyünk New Yorkba a Giantshez. durva livetweetelés várható majd tőlem. ha minden jól megy, akkor lesz akkreditációm is.
több mint 10 éve
Egy kis Worrilow: www.atlantafalcons.com/news/article-1/Worrilow-Ready-for-Intense-Position-Battle/a267cca5-fecc-4468-b198-10e7f74cae73

Madden hates me.
több mint 10 éve
A Vic Beasley, Shane Ray, Dante Flower Jr., Randy Gregory, Leonard Williams ötösből ki passzolna leginkább hozzánk? ki lenne a legjobb választás?? (most tekintsünk el attól hogy 1/8ra ki lesz még benn)Sugar611www.thefalcoholic.com/2015/4/15/8256627/examining-the-pros-cons-and-fit-of-early-draft-pass-rushers
több mint 10 éve
Hol a szokásos jax ellnei szuper rangadó?peachgondolom azért nincs, mert alapszakaszban úgyis összecsapunk.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Melyikőtök edzett tegnap hátul a vízmű pályán Falcons pulcsiban?
több mint 10 éve
Hol a szokásos jax ellnei szuper rangadó?
több mint 10 éve
Preseasonweek1 vs. TEN
week2 @ NYJ -> tehát én is!
week3 @ MIA
week4 vs. BAL
semmi meglepő
több mint 10 éve
Josh Wilson mennyire volt rossz nálatok? Detroitban kapot nickel melót.BazzaniA tavalyi D-ből 1 ember ( trufant ) volt elit, rajta kívül kb 3 ember volt elfogadható szinten. Josh Wilson volt az egyik, sztem jó deal 😊
több mint 10 éve
Josh Wilson mennyire volt rossz nálatok? Detroitban kapot nickel melót.
több mint 10 éve
Na, én is draftoltam egyet Fanspeaken:8: 1/8 - OLB VIC BEASLEYAz első 3 kör szerintem így álom kategória lenne (a legjobb RB-t a 2. körben, a legjobb TE-t a 3. körben draftolni?), utána nem vágom a játékosokat csak posztra mentem.
42: 2/10 - RB TODD GURLEY
73: 3/9 - TE MAXX WILLIAMS
107: 4/8 - DE DANIELLE HUNTER
146: 5/10 - S JORDAN RICHARDS
185: 6/9 - G BEN BECKWITH
225: 7/8 - WR ANDRE DAVIS
249: 7/32 - DE RYAN RUSSELL
több mint 10 éve
DLP szerintem nem biztos hogy fizikálisan elég ZB rendszerbe, azért ő igencsak undersized. Meg azért ő olyan sokat nem tett le mielőtt a még top formában lévő Evans és Grubbs között vitézkedett, bár a C-k között az egyik leggyengébb futás blokkolást mutatta be abban az évben is, amikor a Saints fala a legjobb lett.

több mint 10 éve
Garza 14 éves NFL karrierjéből 4-ben kezdő C, 9-ben kezdő G volt, rookie szezonjában (pont Atlantában) pedig mind2 poszton játszott. DLP meg amíg a Saints nem állította be C-nek kb. minden nyilvántartásban G-ként szerepelt és a legutóbbi szezonban is játszott LG-ként Chicagoban.Garza mondjuk már 36 éves, de DLP 30, Wisniewski meg 26, bennük még bőven van kakaó.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Egyetértek, én is pickeltem 4. körben guardot 😀 am én már a 2. körben sem lepődnék meg rajta. Csak pont azon akadt meg a szemem, hogy de puente és garza is inkább c mint g, c poszton meg szvsz pont depth ügyileg is megvagyunk. Egy veterán guard nyílván kéne még, ha a fent említett úriemberek azt is tudnak minőségi szinten játszani akkor nem szóltam 😊
több mint 10 éve
Én nem írom le (ellentétben Konz-cal), csak Hawley is kb. only C játékos, míg a 3 szóba került úriember mind ki tudna menni LG-be, ami pillanatnyilag számomra homály, hogy ki lesz. A jelenlegi keretből én a Jake - Stone - Hawley - Asamoah - Schraeder ötöst küldeném a pályára, de mögöttük kb. csak T-ben vagyunk meg (Baker, Holmes), belül ilyen Konz, Gunn, Jared Smith meg Replogle van backupnak. Szal én személy szerint hoznék egy veteránt, aki tud LG-t játszani, plusz egy középső körös draftjogot is el lehetne lőni szvsz a fal közepére.

Madden hates me.