Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
állítólag feltradelünk!Sugar611
Dimi nem bír magával? 😊Gyurma Pappa
Meglepő lenne ez bárkinek is? 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 518 — zászló zászló szív
állítólag feltradelünk!Sugar611
Dimi nem bír magával? 😊

több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
állítólag feltradelünk!
több mint 10 éve
Az első két hét elég komoly, mondjuk pont az Eagles QB-ktől nem rettegek annyira... 😀berger90
Nem csoda hisz még azt sem tudjuk ki lesz az 😛dande
Akárki is, a Sanchez-Bradford-Tebow/Barkley választéktól tényleg nem rettegek. 😀berger90
élete második kezdő meccsén ellenünk pályára lépő bridgewatertől a negatív mérlegű vikingsal a háta mögött, vagy hoyertől féltél e tavaly? 😀

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Az első két hét elég komoly, mondjuk pont az Eagles QB-ktől nem rettegek annyira... 😀berger90
Nem csoda hisz még azt sem tudjuk ki lesz az 😛dande
Akárki is, a Sanchez-Bradford-Tebow/Barkley választéktól tényleg nem rettegek. 😀

Mindig jövőre
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem csoda hisz még azt sem tudjuk ki lesz az 😛
több mint 10 éve
Az első két hét elég komoly, mondjuk pont az Eagles QB-ktől nem rettegek annyira... 😀

Mindig jövőre
több mint 10 éve
az első hat hét viszont rohadt kemény, onnan nem volna jó egy 1-5-ös tatykóval kijönni, viszont a hátralévő sorsolás tényleg szimpatikusnak tűnik.

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Tetszik a sorsolás, a 2. héten megyünk a Giantshez, így ebben az évben nem kell az alapszakaszban zergét b@szni. A 10. heti bye sincs rossz helyen, kicsit jobb lett volna mondjuk ha csopmeccs jön utána. Az utolsó két hétben meg a Dome-ba jön a Pancserz meg a Szennyz, ez gigalájk. Amit sajnálok még, hogy a két Carolina-meccs három héten belül van. Összességében azért ez egy nagyon jó schedule.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
Továbbra is tartom a 11-5 tippet, és a vereségek szerintem ezek lesznek:
vs PHI, @ DAL, @ NO, vs IND, @ CAR.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ellőtte pedig ellenünk kezdtek mindjárt hétfőn 😀

Matt Lombardo ‏@MattLombardo975 48 mp48 másodperccel ezelőtt

As @JohnKincade points out.. #Eagles vs. #Falcons on Monday Night Football to open the season.
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
a második héten megyünk New Yorkba a Giantshez.

durva livetweetelés várható majd tőlem. ha minden jól megy, akkor lesz akkreditációm is.
több mint 10 éve
Egy kis Worrilow:  www.atlantafalcons.com/news/article-1/Worrilow-Ready-for-Intense-Position-Battle/a267cca5-fecc-4468-b198-10e7f74cae73

Madden hates me.
több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
A Vic Beasley, Shane Ray, Dante Flower Jr., Randy Gregory, Leonard Williams ötösből ki passzolna leginkább hozzánk? ki lenne a legjobb választás?? (most tekintsünk el attól hogy 1/8ra ki lesz még benn)Sugar611
 www.thefalcoholic.com/2015/4/15/8256627/examining-the-pros-cons-and-fit-of-early-draft-pass-rushers
több mint 10 éve
Hol a szokásos jax ellnei szuper rangadó?peach
gondolom azért nincs, mert alapszakaszban úgyis összecsapunk.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 500 — Omar's Coming Yo!
Melyikőtök edzett tegnap hátul a vízmű pályán Falcons pulcsiban?

több mint 10 éve
Hol a szokásos jax ellnei szuper rangadó?

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
Preseason

week1 vs. TEN
week2 @ NYJ -> tehát én is!
week3 @ MIA
week4 vs. BAL

semmi meglepő
több mint 10 éve
Josh Wilson mennyire volt rossz nálatok? Detroitban kapot nickel melót.Bazzani
A tavalyi D-ből 1 ember ( trufant ) volt elit, rajta kívül kb 3 ember volt elfogadható szinten. Josh Wilson volt az egyik, sztem jó deal 😊

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Josh Wilson mennyire volt rossz nálatok? Detroitban kapot nickel melót.

több mint 10 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
Na, én is draftoltam egyet Fanspeaken:

8: 1/8 - OLB VIC BEASLEY
42: 2/10 - RB TODD GURLEY
73: 3/9 - TE MAXX WILLIAMS
107: 4/8 - DE DANIELLE HUNTER
146: 5/10 - S JORDAN RICHARDS
185: 6/9 - G BEN BECKWITH
225: 7/8 - WR ANDRE DAVIS
249: 7/32 - DE RYAN RUSSELL
Az első 3 kör szerintem így álom kategória lenne (a legjobb RB-t a 2. körben, a legjobb TE-t a 3. körben draftolni?), utána nem vágom a játékosokat csak posztra mentem.
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 518 — zászló zászló szív
DLP szerintem nem biztos hogy fizikálisan elég ZB rendszerbe, azért ő igencsak undersized. Meg azért ő olyan sokat nem tett le mielőtt a még top formában lévő Evans és Grubbs között vitézkedett, bár a C-k között az egyik leggyengébb futás blokkolást mutatta be abban az évben is, amikor a Saints fala a legjobb lett.

több mint 10 éve
Garza 14 éves NFL karrierjéből 4-ben kezdő C, 9-ben kezdő G volt, rookie szezonjában (pont Atlantában) pedig mind2 poszton játszott. DLP meg amíg a Saints nem állította be C-nek kb. minden nyilvántartásban G-ként szerepelt és a legutóbbi szezonban is játszott LG-ként Chicagoban.
Garza mondjuk már 36 éves, de DLP 30, Wisniewski meg 26, bennük még bőven van kakaó.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Egyetértek, én is pickeltem 4. körben guardot 😀 am én már a 2. körben sem lepődnék meg rajta. Csak pont azon akadt meg a szemem, hogy de puente és garza is inkább c mint g, c poszton meg szvsz pont depth ügyileg is megvagyunk. Egy veterán guard nyílván kéne még, ha a fent említett úriemberek azt is tudnak minőségi szinten játszani akkor nem szóltam 😊

több mint 10 éve
Én nem írom le (ellentétben Konz-cal), csak Hawley is kb. only C játékos, míg a 3 szóba került úriember mind ki tudna menni LG-be, ami pillanatnyilag számomra homály, hogy ki lesz. A jelenlegi keretből én a Jake - Stone - Hawley - Asamoah - Schraeder ötöst küldeném a pályára, de mögöttük kb. csak T-ben vagyunk meg (Baker, Holmes), belül ilyen Konz, Gunn, Jared Smith meg Replogle van backupnak. Szal én személy szerint hoznék egy veteránt, aki tud LG-t játszani, plusz egy középső körös draftjogot is el lehetne lőni szvsz a fal közepére.

Madden hates me.