NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 12 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Én személy szerint nem vagyok világvége hangulatban (vagy ha mégis akk nem a Falcons miatt). Presztízsmeccsen sose jó a vereség, jobb volt a NO el kell ismerni. Az h nem tudtunk futni engem nem lep meg, ugyanakkor egyik idény előtti félelmem bejött h a skill player depthünk nem az igazi, amíg nem volt pályán JJ akadozott a gépezet. A rushD-nk mióta visszajött Peters ezen a meccsen volt egyedül rossz. Mindenesetre kint téma volt pár hete h 1. körben hozzunk vmi zsírdisznó DT-t, hisz gond van a futás elleni védelemmel, Babineaux idősödik, ráadásul amíg Nolan a DC kb. minden offseasonben téma lesz h váltunk-e 3-4-re, nem ártana egy olyan játékos a rosterre aki képes 3-4 NT játszani. Gyanítom ez újra fel fog merülni.
Gyurma, a veled történő eszmecserék rendszerint értékesek.empty taxi
NFL.com főcíme:

"Same old problem! The Falcons again failed in a pressure situation. "
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 287 — Egyéb témák lakó
Gyurma, a veled történő eszmecserék rendszerint értékesek.empty taxi
Bajban vagyok, hogy mennyire vagy ironikus 😊

Egyébként, amit írsz, azzal kapcsolatban egy érdekes kérdéskör, hogy egyáltalán a secondary alkalmas-e egy sokkal agresszívebb 3-4-es D-vel játszani. Mert az addig oké, hogy a falat lecserélitek (bár drága mulatság lenne, de ezt most ne is nézzük), a LB közül többen átnevelhetőek, kérdéses, hogy a sec bírná-e az egész meccses emberfogást, hiba nélkül lehozni.
Szerintem Nolan jó munkát végzett nálatok. Nem váltott 180 fokot a rendszeren, de meglátásom szerint 90-et sem, ellenben sokat kihoz a mostani emberanyagból. Ez volt a gond Spanglival az első 6 meccsen nálunk, hogy mindenáron át akarta erőszakolni a rendszerét. Most a meccsen is, a hosszú szélső elkapások közül egyedül JJ-é volt emberfogásban (10-ből 8,5-ször nem dobnak ilyen helyzetben OPI, visszanézve belátom), többi elcseszett zónák miatt kaptuk. Az más kérdés, hogy szét tud esni ez az emberanyag is, azért a védelemben nálatok sem tobzódnak a ligaelit playerek, főleg hogy Spoon sérült. Szerintem tuti van még négy-öt igazán nagy meccs Nolan tarsolyában, amilyen mondjuk a Denver elleni is volt, csak kérdés, hogy sikerül-e a PO-ban előhúzni.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 491 — Lájkold a zsűrit!
Én személy szerint nem vagyok világvége hangulatban (vagy ha mégis akk nem a Falcons miatt). Presztízsmeccsen sose jó a vereség, jobb volt a NO el kell ismerni. Az h nem tudtunk futni engem nem lep meg, ugyanakkor egyik idény előtti félelmem bejött h a skill player depthünk nem az igazi, amíg nem volt pályán JJ akadozott a gépezet. A rushD-nk mióta visszajött Peters ezen a meccsen volt egyedül rossz. Mindenesetre kint téma volt pár hete h 1. körben hozzunk vmi zsírdisznó DT-t, hisz gond van a futás elleni védelemmel, Babineaux idősödik, ráadásul amíg Nolan a DC kb. minden offseasonben téma lesz h váltunk-e 3-4-re, nem ártana egy olyan játékos a rosterre aki képes 3-4 NT játszani. Gyanítom ez újra fel fog merülni.
Gyurma, a veled történő eszmecserék rendszerint értékesek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
6atos Atlanta Falcons 670 — Falcons Fan
hát mondhatni egy Loftonnal jobb volt a Saints, de persze a futás is nagyon gáz. Két hete mondtam éppen hogy ennyi erővel adhatnánk lehetőséget Snellingnek is szerintem javulna a helyzet.

TE-nek meg széthullik az Eagels, és Celek jó lesz nekünk... 😀
több mint 12 éve
Én azért szeretném, ha legalább 4-6 Falcons - Saints meccs lenne egy idényben, mert olvashatnám, ahogy Roddy hülyét csinál magából az interjúival. 😊Gyurma Pappa
Köszönjük az értékes hozzászólást.empty taxi
Bármikor, szívesen.

Csak hogy értékes is legyek: különösebben nem értem, hogy miért vagytok összeesve, mintha legalábbis elveszett volna a PO. Az egész futással kapcsolatban tény és való, hogy Turner már kimondottan szar, de egy ilyen teljesen kiégett Granttel sem lennétek beljebb. Ezt az idényt Ryannek kell megoldania, és amíg Tony G. tényleg MVP formában játszik (igen, ami jó, azt én is elismerem), addig sok playt, amit egyébként futni kellene meg fog tudni oldani az O. Nem lesz minden meccsen ennyire felcsigázott hangulat és ennyire szoros eredmény.

Az igazán aggasztó, hogy az addig meccsenként 79 yardot futó O 148 yardot odapakolt, és mindezt 5,1-es átlaggal, ami kimondottan sok.

Ettől függetlenül továbbra is a Falcons a #1 seed a NFC-ben, így igazából sok aggódni való nincs, ráadásul a schedule hátralévő része kezelhető, főleg a következő meccsen rögtön nagyarányú győzelmet látok.

Remélem értékes voltam.

több mint 12 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Én azért szeretném, ha legalább 4-6 Falcons - Saints meccs lenne egy idényben, mert olvashatnám, ahogy Roddy hülyét csinál magából az interjúival. 😊Gyurma Pappa
én egy véleményen vagyok Roddyaval csak annyi az eltérés, hogy nem tudom NO-ban milyenek a kaják így arról nem tudok nyilatkozni 😉

több mint 12 éve
Köszönjük az értékes hozzászólást.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Én azért szeretném, ha legalább 4-6 Falcons - Saints meccs lenne egy idényben, mert olvashatnám, ahogy Roddy hülyét csinál magából az interjúival. 😊

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 938 — a new hope (again)
én nem szeretném mendenhallt, állandóan sérült...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 058 — Omar's Coming Yo!
amúgy nincs valami értékelhető Free Agent RB??Sugar611
 www.rotoworld.com/articles/nfl/41331/74/best-available-nfl-free-agents

Itt a lista,elvileg 2 napos.

több mint 12 éve
Egész biztos vagyok benne, hogy Millert nem ereszti a Steelers.berger90
Mike Wallace és Mendenhall szerződése is lejár, kérdés h férnek be a cap alá (ez évek óta gond) és h ki lesz a prioritásempty taxi
Ha Redman és Dwyer így teljesít, egyáltalán nem biztos, hogy Mendenhallra igényt tartunk majd, Wallace-t pedig lehet, hogy sehogy sem tudjuk megtartani. Millert szerintem sem engedjük el, és amúgy sem hiszem, hogy ő maga nagyon menni akarna.vassadi
Kérdés h az ügynöke mit csiripel a fülébe, egyébként amit írsz logikus

Madden hates me.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 620
Mike Wallace és Mendenhall szerződése is lejár, kérdés h férnek be a cap alá (ez évek óta gond) és h ki lesz a prioritásempty taxi
Ha Redman és Dwyer így teljesít, egyáltalán nem biztos, hogy Mendenhallra igényt tartunk majd, Wallace-t pedig lehet, hogy sehogy sem tudjuk megtartani. Millert szerintem sem engedjük el, és amúgy sem hiszem, hogy ő maga nagyon menni akarna.
több mint 12 éve
Facing NFL's worst D, Turner posted no gain/negative yards on more than half his carries. Failed to score 3 separate drives from 1 yard out.shawnka
NO COMMENT!
több mint 12 éve
biza, Eifertre menjen az első kör, másodikban futót várok.shawnka
Sok jó TE-nek jár le a szerződése, Fred Davis, Keller, Heath Miller, lehet FA-n oldanám meg és hoznék vmi freak pass rushert akár feltrade árán is az 1. körben.empty taxi
Mike Wallace és Mendenhall szerződése is lejár, kérdés h férnek be a cap alá (ez évek óta gond) és h ki lesz a prioritás

Madden hates me.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 349 — Tyrone Creek
Facing NFL's worst D, Turner posted no gain/negative yards on more than half his carries. Failed to score 3 separate drives from 1 yard out.
több mint 12 éve
Sok jó TE-nek jár le a szerződése, Fred Davis, Keller, Heath Miller, lehet FA-n oldanám meg és hoznék vmi freak pass rushert akár feltrade árán is az 1. körben.empty taxi
én továbbra is nagyon egyetértenék egy Lemonier-Falcons szerelemmel. vagy középső körökben Travis Johnson. mindkettő kurvanagy upgrade volna.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 918
Egész biztos vagyok benne, hogy Millert nem ereszti a Steelers.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Sok jó TE-nek jár le a szerződése, Fred Davis, Keller, Heath Miller, lehet FA-n oldanám meg és hoznék vmi freak pass rushert akár feltrade árán is az 1. körben.

Madden hates me.
több mint 12 éve
biza, Eifertre menjen az első kör, másodikban futót várok.
több mint 12 éve
no para, ledraftoljuk Montee Ballt, collegeban is Ewing meg Konz takarított előtte kifejezetten eredményesen

Madden hates me.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 918
jövőhéten jön a Cards jó lenne egy önbizalom visszanyerő győzelem 😀 Buga
nem akarom elkiabálni, de azoknak annyira szar a fala, hogy ilyen turnover gyár védelemmel csodálkoznék ha nem nyernénk...peach
de előtte még nyerjen ma a Texans!!Sugar611
Jobb a Bears pontkülönbsége?

Mindig jövőre
több mint 12 éve
nem akarom elkiabálni, de azoknak annyira szar a fala, hogy ilyen turnover gyár védelemmel csodálkoznék ha nem nyernénk...peach
de előtte még nyerjen ma a Texans!!
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 938 — a new hope (again)
nem akarom elkiabálni, de azoknak annyira szar a fala, hogy ilyen turnover gyár védelemmel csodálkoznék ha nem nyernénk...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
jövőhéten jön a Cards jó lenne egy önbizalom visszanyerő győzelem 😀

több mint 12 éve
amúgy nincs valami értékelhető Free Agent RB??Sugar611
én nemtok róla...peach
utána gugliztam. Ryan Grantet szerintem meg lehetne próbálni?!

en.wikipedia.org/wiki/Ryan_GrantSugar611
hell noshawnka
akkor nem marad más mint Norwood vissza!! 😀