Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 14 éve
De szerintem nem lehet kérdéses, hogy azt a meccset behúzzák.vassadi27Nem volt kérdés, hogy megveri a Pats a Browns, nem volt kérdés hogy megveri a Saints a Cardsot, nem volt kérdés, hogy a Chargers simán nyeri a csoportot... A NFL-ben nem nagyon van ilyen.
Mindentől függetlenül NAGYON KICSI az esélye annak, hogy a Panthers meg tudja verni a Falconst a GD-ban, és papírforma szerint az elég fáradt formában játszó Ryan is elég a győzelemhez. Szeretném, persze, ha lenne meglepetés, de azért lelkileg nem erre készülök 😊
Valahol rossz a Saintsnek, hogy nem sima a helyzet, mert így játszani kell a TB ellen, pedig pihenhetett volna a csapat...

több mint 14 éve
Csak Brees két hibája (bár a másodikat nem varrnám teljesen az ő nyakába) tette néhány percig szorossá ezt a találkozót; egyébiránt sugárzott a csapatból a motiválatlanság, gondolom mindenkiben ott volt, hogy itt bármilyen eredmény is születik, ha a záró fordulóban megverik a Panthers-t, akkor megvan a konferenciagyőzelem és a vele járó bye week, ill. homefield. De szerintem nem lehet kérdéses, hogy azt a meccset behúzzák.
több mint 14 éve
Nem akarok olyan sablonokat irni, mint hogy ez a vereség jókor jött.... 😊, de szerintem ez a meccs rávezetett hogy nem kolbászból van a kerítés....azért jövő héten egy nagy arányú párduc verés jót tenne a PO előtt...Ryan most letudta a hazai buktát megint 10-15 meccsre remélem...

több mint 14 éve
Kár az L-ért sajnálom a Falconst. Viszont ha a Jags kiesik vasárnap; a playoffban van csapatom az Atlanta személyében a sok ex-jaguár (Mike Smith és Hamilton az edzők; Mike Peterson; Brian Williams és Joey 'mindenki kedvence' Zelenka a játékosok között) és a szimpatikus csapat miatt(Matt Ryan talán a kedvenc nem jaguár kötödésű játékossá kezd válni nálam.).
több mint 14 éve
Igazából 0 volt ma az Offense, senkinek nem volt momentuma sem. a D erőn felül játszott, a két int miatt maradt szoros ez a meccs, meg hogy nem engedtünk nagy játékot. POban ez kevés lesz, 2-3 héttel ezelőtti csapatot kérem oda.
több mint 14 éve
na akkor éppen itt az ideje, h megnyerjük az NFC-t. 😊

több mint 14 éve
Még szerencse, hogy egyetemista vagyok, és nekem szünet van!! Alap, hogy leszek!! 😀Sugar602detto,direkt holnapra nem vettem fel vizsgát,hogy ne legyen probléma 😀
GO FALCONS!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Még szerencse, hogy egyetemista vagyok, és nekem szünet van!! Alap, hogy leszek!! 😀
több mint 14 éve
nekem sajnos hnap leltár ahol eléggé képben kell lenni , szal fantasztikus társaságom sajnos nem élvezhetitek hajnalban... de hnap este ismétlés kötelező program.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Reggel nekem is meló, de ez kihagyhatatlan... :cool: Egy kis beharangozó hajnalra :
http://www.nfl.com/gamecenter/2010122700/2010/REG16/saints@falcons#tab:watch

több mint 14 éve
Nos fiúk ... hajnalban ki fog meccset nézni ? 😊Igaz, hogy nekem meló lesz, de ezt a meccset sem fogom kihagyni !!!
GO FALCONS!
több mint 14 éve
Utólag is boldog karácsonyt mindenkinek!GO FALCONS!
több mint 14 éve
jó eséllyel bekerül idén Roddy és Gonzo a ProBowl-ra. Ryan-nek nem fog összejönni.Szeretném, hogy bekerüljenek, de azt is szeretném, hogy ne játszanak, mert az azt jelentené hogy SB-t játszunk 😀
bk!Zsoca

több mint 14 éve
Boldog karácsonyt minden Falcons universe tagnak 😊
több mint 14 éve
jó eséllyel bekerül idén Roddy és Gonzo a ProBowl-ra. Ryan-nek nem fog összejönni.bk!

több mint 14 éve
Kellemes karácsonyt minden hasonló kötődésű szurkernek! 😊
több mint 14 éve
Boldog Karácsonyt Falcons Fanok! A fa alá meg egy Saints elleni győzelmet! :cool:

több mint 14 éve
Boldog karácsonyt!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
BOLDOG KARÁCSONYT ATLANTA FANOK! 😊Sugar602Bizony, bizony!Boldog karácsonyt lányok-fiúk. 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
BOLDOG KARÁCSONYT ATLANTA FANOK! 😊
több mint 14 éve
HC-nek hívnák gondlom... megérdemelné, csak azért... elég jó munkát végzett, hasonlóan a mi DC-nkhez... nála sem lepődnék meg egy HC ajánlaton..."Mike Mularkey, az Atlanta OC-jának a neve több csapatnál is felvetődött, a Panthers, a Broncos és a 49ers is érdeklődik iránta,,egyenesen sz*r hír volna.... 😂peach
Nem igazán lenne jó hír ha elcsábítanák tőlünk... :/Buga

több mint 14 éve
"Mike Mularkey, az Atlanta OC-jának a neve több csapatnál is felvetődött, a Panthers, a Broncos és a 49ers is érdeklődik iránta,,egyenesen sz*r hír volna.... 😂
Nem igazán lenne jó hír ha elcsábítanák tőlünk... :/Buga

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...