Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 14 éve
errorlacy6 189 — Falcons fan
D: http://www.nfl.com/videos/nfl-pro-bowl/09000d5d81d47e3f/NFC-Pro-Bowl-roster-Defense?module=HP_cp2
O: http://www.nfl.com/videos/nfl-pro-bowl/09000d5d81d47711/NFC-Pro-Bowl-roster-Offense?module=HP_cp2
több mint 14 éve
Mi adjuk a legtöbb játékost a Pro Bowl-ra 😊
Ryan - azt hittem nem fér be Rodgers-t biztosabbnak éreztem
Turner - Kezdő lesz, nem tudok különbséget tenni a 3 választott között(AP, Steven Jackson)
White - Egyértelmű volt még ha a játéka kicsit visszaesett is
Gonzalez - Megérdemli
Mughelli - Egyértelmű, hogy az egyik legjobb
Abraham - bármit is csinál ő nem kerülhet be, úgy gondoltam, mert jobb szezonjába se választották be, mondjuk most se rossz
Weems - mennyen 😀
De azért reménykedjünk, hogy nem megy senki és nem azért mert az NFC döntőben kikaptunk és duzzognak 😀Buga
"És a legtöbb kezdő játékost"

Szeretnek minket és kész!!! 😂 😂 😂

Ryan: nem nagy esélyt adtam neki de mégis ott van.
Abraham: egy utolsó búcsú meccs lehetett volna neki, csak hát az SB fontosabb 😀 hiába van 13sck mind már eldőlt eredménynél szerezte kivétel a mostani NO most tényleg odatette magát.
Weems: még jó hogy szaladt majd 100yrd-ot életében először és láss csodát..
Lofton: MEGÉRDEMELTE VOLNA A LEGKIEGYENSÚLYOZOTTABB TELJESÍTMÉNYT NYÚJTJA.(szerintem)

A többieken nem csodálkozom.
több mint 14 éve
Nehogymár Clausen ellenünk játszon nagyot.aztec
Inkább azt kérd, ha adhatok tanácsot, hogy a Panthers védelme ne fogjon ki nagyon jó napot, mert akkor 10-7-tel is simán ki tudtok kapni... Nem érzem, hogy Clausen ezzel a támadósorral, az oda-vissza-előre-hátra sérült futókkal tudna bármit alkotni...Gyurma Pappa
Sok pontot nem hiszem hogy összehoznak. A passz nem megy nekik mi azt szokás szerint nem tudjuk levédekezni futásaikat meg csak lerendezzük abban jók szoktunk lenni.

Futás ellen nem védekeznek valami fényesen, ha minden kötél szakad és leveszik ReceivingBig3 Gonzót, Jenkinst, Whitet a pályáról 😀 😀 😀 akkor jön a RushingBig3 Mughelli, Snelling, Turner... 😂
több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 580 — Egyéb témák lakó
Nehogymár Clausen ellenünk játszon nagyot.aztec
Inkább azt kérd, ha adhatok tanácsot, hogy a Panthers védelme ne fogjon ki nagyon jó napot, mert akkor 10-7-tel is simán ki tudtok kapni... Nem érzem, hogy Clausen ezzel a támadósorral, az oda-vissza-előre-hátra sérült futókkal tudna bármit alkotni...

több mint 14 éve
Nem volt ez olyan tragikus. Az O részéről megértem Mularkeyt h erőltette Turnert elvégre ha többet passzoltunk volna még kevesebbet pihenhetett volna a D. Mindenesetre ha megverjük a Pantherst kb lényegtelen volt a részünkről ez a meccs.empty taxi
Tavaly a Saints a Dallas elleni vereséggel volt így: mind1, a TB úgyis meg lesz 😊

Egyébként a mostani meccset (mint idén sokat) Williams nyerte meg a Saintsnek, sajnos idén a OL nem azt csinálja, amit SP és Brees kér tőlük, így meg nehéz.

Szerintem a konferenciadöntőben találkozunk. 😉

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 692 — Lájkold a zsűrit!
Nem volt ez olyan tragikus. Az O részéről megértem Mularkeyt h erőltette Turnert elvégre ha többet passzoltunk volna még kevesebbet pihenhetett volna a D. Mindenesetre ha megverjük a Pantherst kb lényegtelen volt a részünkről ez a meccs.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
8 W után pont jókor jött ez a vereség, kellett egy kijózanító pofon a hurráhangulat közepén. 😉 A Vikings elkapta a Philly-t, pedig az a meccs országos 1-es volt, mi is szophatunk a Panthers ellen, ha félvállról vesszük őket.Tudom a Panthers és a Vikes nagyon nem ugyanaz a kávéház, de ugyanúgy elb@szhatjuk, ha nem figyelünk oda.Nehogymár Clausen ellenünk játszon nagyot.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 100 — a new hope (again)
ami még fontos , hogy ezen a meccsen a saints edzői stábja is csúnyán megverte a miénket az oldalvonal mellet... nem cink h kikaptunk , inkább most mint a PO-ban.. 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Remélem nem érnek majd rá elmenni.... 😂

több mint 14 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
Turner - Kezdő lesz, nem tudok különbséget tenni a 3 választott között(AP, Steven Jackson)
Gonzalez - Megérdemli
Abraham - bármit is csinál ő nem kerülhet be, úgy gondoltam, mert jobb szezonjába se választották be, mondjuk most se rossz
Weems - mennyen 😀
De azért reménykedjünk, hogy nem megy senki és nem azért mert az NFC döntőben kikaptunk és duzzognak 😀Buga
+1

Ez nagyon jó Buga ! Abraham szerintem megérdemli, előző szezon után nagyot lépett előre, ahogy az egész csapat is. Én még azért Grimes pajtást benyomtam volna!

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 14 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Gonzalez - Megérdemli
Weems - mennyen 😀
De azért reménykedjünk, hogy nem megy senki és nem azért mert az NFC döntőben kikaptunk és duzzognak 😀

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Schillinger IR-re került, így szeptember 21. (!!!) után ismét változtatni kell a kereten.

durva, hogy máshol van 30 sérültlistás, itt meg 3

több mint 14 éve
Teljesen egyetértek Gyurma sporttárssal... 😊

több mint 14 éve
Az meg hogy mennyire leszarták a meccset Mike Smith döntéséből egyértelműen látszott a puntnál.Toca
Kizárt dolognak tartom, hogy Mike Smith ennyire beképzelt HC legyen, hogy leszarta a meccset. SOHA nem lehet tudni az NFL-ben, hogy mi fog történni a következő meccsen. Tavaly mi is kikaptunk a TB-től, és azért nem volt tétje az utolsó heti Panthers meccsnek, mert a Vikes kikapott, és így meg lett seed #1. Ez nem így működik, senki nem engedheti meg magának, hogy leszarjon egy meccset.

több mint 14 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Fogjuk fel úgy hogy marha rendesek vagyunk és segítettünk nekik bejutni. 😀
Turner basszus végigjátszik egy szezont nagyon jól, egy fumble nélkül és ilyenkor egy fontos pillanatban... Azt kaptuk vissza ami a Packers ellen volt 😊

több mint 14 éve
Bakker amilyen szar kedvem volt reggel...most már alig várom a vasárnapot... 😀

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 425 — Tyrone Creek
+1

Nice play, big gay... :cool:adyno12
ettől függetlenül momentuma nem volt a támadó egységünknek. utána jött a fumble :/shawnka
sajnos ez is igaz. Nem értettem, hogy mi a francért erőltetjük a középső futást, mikor a Saints D nagyon jól fogta a futásaink.
Egy felpasszolt labdát el tudtam volna képzelni White, Jenkins irányába a sarokba. De ez van, megyünk előre...adyno12
pontosan, mostantól csak vasárnapra kell fókuszálni, aztán egy önbizalomnövelő verést adni a Párducoknak, és utána örömbódottág.
több mint 14 éve
Tracy Porter meg egy kis buzi, hogy Jenkinstől elvette azt a TD-t.Zsoca
+1

ettől függetlenül momentuma nem volt a támadó egységünknek. utána jött a fumble :/shawnka
sajnos ez is igaz. Nem értettem, hogy mi a francért erőltetjük a középső futást, mikor a Saints D nagyon jól fogta a futásaink.
Egy felpasszolt labdát el tudtam volna képzelni White, Jenkins irányába a sarokba. De ez van, megyünk előre...

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 425 — Tyrone Creek
+1

ettől függetlenül momentuma nem volt a támadó egységünknek. utána jött a fumble :/
több mint 14 éve
+1

Nice play, big gay... :cool:

több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
mindent leírtatok! nyilván jó lett volna megnyerni a meccset, de nem lehet haragudni rájuk, amiért nem pörögtek fel. nekünk nem volt tétje a meccsnek és még így is szoros volt. nem az igazi arcunkat mutattuk(akkor Matty megcsinálta volna a gwdrive-ot).
grat Abraham első INT-jéhez! ki kellett várni. 😀

Tracy Porter meg egy kis buzi, hogy Jenkinstől elvette azt a TD-t.

több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 19 757 — Vikings fan
Szvsz is jókor jött a pofon. Végre a Ryan otthon hiperszuper verhetetlen hype és teher megszűnik. Azért ez az O nem hiszem hogy még egyszer ilyen fosul fog játszani. Az meg hogy mennyire leszarták a meccset Mike Smith döntéséből egyértelműen látszott a puntnál. Jó majdnem bemákolták (Saint fanok szerintem elássák magukat 😀 ) , de abban bízni hogy 3&o-ot megcsinálják kb. 0.
Nem kellett nekik igazán a meccs és a D-n kívül nem is nagyon pörögtek fel
több mint 14 éve
De szerintem nem lehet kérdéses, hogy azt a meccset behúzzák.vassadi27
Nem volt kérdés, hogy megveri a Pats a Browns, nem volt kérdés hogy megveri a Saints a Cardsot, nem volt kérdés, hogy a Chargers simán nyeri a csoportot... A NFL-ben nem nagyon van ilyen.

Mindentől függetlenül NAGYON KICSI az esélye annak, hogy a Panthers meg tudja verni a Falconst a GD-ban, és papírforma szerint az elég fáradt formában játszó Ryan is elég a győzelemhez. Szeretném, persze, ha lenne meglepetés, de azért lelkileg nem erre készülök 😊

Valahol rossz a Saintsnek, hogy nem sima a helyzet, mert így játszani kell a TB ellen, pedig pihenhetett volna a csapat...

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 687
Csak Brees két hibája (bár a másodikat nem varrnám teljesen az ő nyakába) tette néhány percig szorossá ezt a találkozót; egyébiránt sugárzott a csapatból a motiválatlanság, gondolom mindenkiben ott volt, hogy itt bármilyen eredmény is születik, ha a záró fordulóban megverik a Panthers-t, akkor megvan a konferenciagyőzelem és a vele járó bye week, ill. homefield. De szerintem nem lehet kérdéses, hogy azt a meccset behúzzák.
több mint 14 éve
Nem akarok olyan sablonokat irni, mint hogy ez a vereség jókor jött.... 😊, de szerintem ez a meccs rávezetett hogy nem kolbászból van a kerítés....azért jövő héten egy nagy arányú párduc verés jót tenne a PO előtt...
Ryan most letudta a hazai buktát megint 10-15 meccsre remélem...