Az oldal adatbázis-hiba miatt jelenleg nem működik! További infó:  www.reddit.com/r/bowlhu/

Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 348 — 49ers GM
Talán a Baltimore megveri a Saints-et, nagyon remélem...mert akkor még egy vereség is belefér ebbe a szezonba, akár a Saintstől is 😀aztec
Ha nyeritek az összes többi meccset, akkor a tiebreaker miatt mindenképpen belefér még egy Saints elleni vereség is akár a csoortelsőséghez.

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 429 — Lájkold a zsűrit!
Talán a Baltimore megveri a Saints-et, nagyon remélem...mert akkor még egy vereség is belefér ebbe a szezonba, akár a Saintstől is 😀aztec
otthon játszunk a Saints ellen... 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Talán a Baltimore megveri a Saints-et, nagyon remélem...mert akkor még egy vereség is belefér ebbe a szezonba, akár a Saintstől is 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Pierre Thomas visszatérése nem nagyon hiányzott 😛aztec
Mire velünk játszanak még ki is dőlhet újra 😛

több mint 14 éve
Pierre Thomas visszatérése nem nagyon hiányzott 😛

több mint 14 éve
errorlacy6 189 — Falcons fan
mondjuk annyira nem oszt nem szoroz sajna... már tavaly is nagyon kevés carry-t kapott amikor tudott játszani... sajnálom , mert én nagyon bírom.peach
Hát igen tavaly is keveset játszott, viszont mikor nem ment Turnernek akkor a higany mozgásával tudott a csapaton segíteni. A 3 RB-nk nekem is nagy kedvenceim.
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 14 920 — a new hope (again)
mondjuk annyira nem oszt nem szoroz sajna... már tavaly is nagyon kevés carry-t kapott amikor tudott játszani... sajnálom , mert én nagyon bírom.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Kérdés :

Norwood sérülése az egész idényét hazavágta vagy még van remény a játékára a PO-ban.????Keano
IR-re rakták, idén nem játszik már. 😕

több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Kérdés :

Norwood sérülése az egész idényét hazavágta vagy még van remény a játékára a PO-ban.????

több mint 14 éve
azt nem értem , h az első félidőben jól ment a futás... akkor miért hagytuk a rá 2. félidőben?peach
Turner utána elég sokat pihent, hiányzott Snelling nagyon, jobban megosztotta volna a Tampa védelmét.
több mint 14 éve
azt nem értem , h az első félidőben jól ment a futás... akkor miért hagytuk a rá 2. félidőben?

több mint 14 éve
Gyerekek le vagyok döbbenve a hozzáállásotokon!!!!!!! :o :o :o

Ennyi W meg annyi L seed #1 és hol marad.......

Mughelli bátyó nagy TD-je 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Nagyon szarok voltunk, és most igazuk volt Ricsiéknek ez a Tampa pár év múlva ajajaj...

Nagyon rossz félálomban szívrohamot kapni.

Hatalmas W!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ 13-3 szerintem még mindig jó
több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 279 — Egyéb témák lakó
Saints otthon: otthon vagyunk nem kérdés h nyerünk 😀
empty taxi
😀 Meglátjuk. Minden nagy sorozat megszakad egyszer, lásd: jövő héten Apó lehet nem kezd. Itt az ideje, hogy Matty is bukjon otthon 😂Gyurma Pappa
Bukott már az újonc idényében a Denver ellen bőven elég az az egész karrierjére 😀empty taxi
jó lesz az xx-2-nek is, minden évben +1-gyel növelve, a Saints elleni meccsekkel 😉

több mint 14 éve
empty taxi
😀 Meglátjuk. Minden nagy sorozat megszakad egyszer, lásd: jövő héten Apó lehet nem kezd. Itt az ideje, hogy Matty is bukjon otthon 😂Gyurma Pappa
Bukott már az újonc idényében a Denver ellen bőven elég az az egész karrierjére 😀

Madden hates me.
több mint 14 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 279 — Egyéb témák lakó
empty taxi
😀 Meglátjuk. Minden nagy sorozat megszakad egyszer, lásd: jövő héten Apó lehet nem kezd. Itt az ideje, hogy Matty is bukjon otthon 😂

több mint 14 éve
Huhh gyerekek mi volt ez a tegnapi meccs... 10-2 sanszos a seed #1 ami Ryan otthoni statjait nézve naggyon is reménykeltő...
2 csapat van 1 meccs hátrányra tőlünk róluk egy kis projection tőlem:
NO:
Rams otthon ezt sztem behúzzák
Ravens idegenben arrafelé már igen hideg van bukják
Falcons @ Georgia Dome Ryan-nek ugye nem szokása otthon kikapni bukják
Bucs otthon ez az övék
ez ugye 11-5
CHI:
Pats otthon Cutler szétdobálja azt a secet nyernek
Vikings idegenben a Maci OL-nek nincs sok esélye a Vikings DL ellen szvsz bukó
Jets otthon van olyan jó védelem a Jetsé h Cutler hibázzon ellenük L
Green Bay idegenben sztem ezt behúzzák: kicsivel jobban futnak mint a Packers és az újévkor a Lambeaun nem utolsó szempont
ez szintén 11-5
És ugye mi:
Panthers idegenben: idén olyan gyenge ez a Carolina O#, h hiába nem rossz a D képtelen komoly csapat ellen nyerni W
Seahawks idegenben: A Qwest Fielden mindig nehéz nyerni, de minket passzal lehet minket megverni és ők abban nem jók W
Panthers otthon: lásd Saints
ez bizony 14-2...

Madden hates me.
több mint 14 éve
10-2 és ez a lényeg, én nem szeretnék foglalkozni azokkal, akik jönnek, hogy így a spori meg úgy a bíró! Ha az ő csapatával történik ugyan az... Tény hogy segítettek egy kicsit, mert szvsz Grimes egyik INT-je se volt az és én sztem Weems is kilépett, de megadták és kész. 😊 Grimes-ról pont ezt mondtam, hogy hihetetlen képességei vannak, csak ritkán mutatja meg :/ Ügyesen csinálja mikor elengedi a WR-t bízva a képességeiben és nagy területet hagy maga mögött, az irányító persze, hogy arra dobja ő meg ugrik akkorát mint egy gazella 😀 ettől még szar játékos 😀 bár furcsa volt látni, hogy tegnap nem nagyon pattant le senkiről és elég agresszív volt. Gonzoról van valami hír??? elég szarul nézett ki ahogy lebicegett tegnap :/ nem lenne jó ha kiesne a hátralevő meccsekre...

több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
legnehezebb meccsünk volt, amit megnyertünk, mert most nem adtunk le nagy előnyt a 2. féliőben, hanem végig szoros volt.
a Weems TD érett és nagyon kellett. jó érzéke van a visszahordásokhoz. tulajdonképpen a legjobbkor jött, mert akkor álltunk úgy, hogy nagyon kell egy gyors TD. gyönyörű volt.
Grimes megérdemli a vállveregetést. ugyan a második INT is dadogott rendesen, de így is volt egy csomó elütött passza. Dunta meg szerintem most sem volt jó. volt egy szép villanása, de nem több. szerintem a mai/tegnapi produkciója is nagyon kevés volt.
Ryan pedig szar volt, ahogy az várhattuk. mázli volt, hogy Talib kiesett. ha ő játszik, akkor még neccesebb lett volna. de még így is ő hozta a meccset.
a D annyira nem volt rossz. a passrush továbbra is lehetne jobb. a futás ellen sem működtünk hatékonyan, viszont legalább Freeman nem 70%+ -al passzolt ellenünk. az is fejlődés. a Graham TD olyan volt, amit be lehet nézni, de a goal line D elég jó.

nagyon kell a seed#1
10-2. nagyonmenő. GO FALCONS!!!

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
annyira jóóó lenne pár olyan meccs ahol simán nyerünk, és nem kapok agyvérzést! 😀

nem játszottunk valami jól, de így is nyertünk, és ez a NAGY CSAPATOK jellemzője! 😊
a TD return tényleg nagy királyság volt! nagyon jókor jött, idén még lehetne egy pár... az utolsó TD returnünk 2002ben volt...

örülnék ha a 3. negyedekben legalább néha csinálnánk egy pár pontot!!! 😀
több mint 14 éve
Húú, nagyon forró volt az a pite, hajj, de forró. 😀 De a lényeg a győzelem, azt sose kell magyarázni 😀 😀

több mint 14 éve
áhh , beszarás jó meccs volt...
beszéltük már párszor , de hihetetlen h akkor is nyerni tudunk ha nem megy a játék...
a tampa nagyon jól felkészült a rövid 5-10 yardos passz játékunkból , nem is ment mattynek.
azért amikor nagyon kellett csak odatette ős is , meg úgy mindenki azt a pluszt ami kellett a W-hez. grimes miért nem tud minden meccsen így játszani? nem lenne baj... és tegnap még dunta sem volt annyira szar. weems return TD már nagyon érett , nagyok jókor jött...
áhhh , 10-2 nagyon nagy királyság!

több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
OMG ! Mekkora meccs volt....

A hátralélvő négy meccsből / CAR, SEA, NO, CAR / akár mind a négy meglehet... :cool:
10-2 ezt még szokni kell... 😀

több mint 14 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 053 — Omar's Coming Yo!
Talán most kell a legjobban a győzelem!
GO FALCONS!

több mint 14 éve
A SportTV szakijai is talán nem lépnek olyan könnyen túl egy Falcons győzelem után, mert hát csífsz, berszmaci, bredi, nyúinglend, picbörg, megy csak... 😀
több mint 14 éve
csizizoli Atlanta Falcons 94 — Falcons fan
Ez nagy vízválasztó a csoport végkimenetele miatt.
Nagyon sokat számít, ha nyerünk.
Hajrá srácok nagyon kéne! Odabaszna a kételkedőknek, ha van még olyan!
Go Falcons!

GO FALCONS!
  Felkapott fórum témák