Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Leach nélkül halódna az O#... tud blokkolni, futni és elkapni is, neeem, őt nem szabad elengedni, talán valami kis paycut, vagy ilyesmi... Az OLB kérdést már többször írtam, az S-t is... A Bynes dolog érdekes, mert lehet hogy van benne valami, de nem tudom, még keveset láttunk a srácból, tud konzisztens lenni?
Sorrend: Flacco fizu, ne legyen már 20 misis FT rá, mert az a FA hangulatot is lenyomja... 17 misi körül 6-7 évre évente, szerintem talán megoldható, 18 már sok... de hát mégiscsak igaz amit lucio (üdv) írt...
Flacco után az ILB poszt, aztán ami még kifér a csövön. Birk/Mekkini egyike sztem visszavonul... Mekkini a fájóbb, mert talán Gradkowski tanult már eleget Birkától, de LT az nincs a csapatban. Egyáltalán.
Draft még messze van.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 831 — Sa da tay!
Nálam Ellerbe megtartása a legfontosabb, Kruger-t nem valószínű, hogy meg tudjuk fizetni ill. apróért Ihedigbu-t is megtartanám, idén a legfontosabb ST játékosunk volt. Reed-re nagyon mondják, hogy visszatér és innen vonul vissza, szellemileg is fontos lenne a csapatnak, de meglátjuk mit akar valójában... Cary mehet augusztusban visszautasított egy 3év/15milliós szerződést, többet nem adnék neki....
RFA-k közül nem kérdés, hogy Flacco egyik legfontosabb célpontjának a megtartása a kulcs. Art a futás ellen fontos láncszem volt, maradhatna, de a fal közepére biztosan fog jönni ember, ha nem is bőrze elején, ez a "legmélyebb" poszt az idei drafton.
"Leach mehet"-ezt nagyon nem értékelném.... A liga azon kevés csapatai közé tartozunk, akik használnak FB-t és ebben Leach a legjobb. Brutális az ember nem tudom elképzelni egyenlőre nélküle a futójátékot, borzasztóan fontos Rice is kiemelte, hogy a legjobb dolog, ami itt történt vele az Leach és nagyon fontosnak tartja, hogy jövőre is Ő blokkoljon neki. Biztosan nem engedném el a top10es fizuja ellenére sem....
McClain és Webb jól haladnak a felépüléssel TC-re rendben lesznek,Jameel-nak ez volt pályafutása első komolyabb sérülése.
Draftról, majd az FA-k után érdemes beszélni.
Addig is ajánlom mindenki figyelmébe:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
2013-as prospect ismertetők - NFL - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 13 éve
lucio 329
Véleményem szerint kisebb (de a salary cap függvényében akár nagyobb) módosulás is várható a csapat felfogásában. Eddig egy védelem központú, támadásban inkább futójátékra alapozó csapat volt a Ravens. A Flacco kérdés ezt alapvetően megváltoztatja - nyert (hurrá) meg kell fizetni (kérdés, mennyibe kerül) Egy 20 miós irányítót nem fognak "fegyverek" nélkül hagyni, így egy olyan csapatot várhatunk, ahol a offense (költségvetésében) minimum annyira fontos lesz, mint a D (ha nem fontosabb) Hiszen fal, elkapók nélkül a Flaccora költött pénz kidobott összeg lenne. Ezért én nem tartok Boldin cutolásától, a falemberek közül McKinnie és Birk szerintem maximum a kora (előbbi sérülései) miatt van veszélyben, de ha ők mennek, nem hiszem, hogy itt spórolunk , (hacsak nincs a tarsolyban egy megfelelő helyettes alacsonyabb összegű élő szerződéssel), akkor igazolunk, vakoldalra mindenképp, látszott, mi a helyzet, ha nem Oher van a vakoldalon.A támadósorból maximum Leach mehet, ő a fizetéséhez képest kevés snapben használjuk, viszont pont tavaly sokoldalúbban, mint előtte + Rice futásaihoz fontos, ami meg kell ahhoz, hogy a 20 misis irányító nyugodtabban dobálhasson, hiszen osztja a figyelmet. Azaz szerintem a támadósort összerakják, aztán a védelemben abból főznek, ami maradt, Cary Williams szerintem megy, Kruger is, ha tényleg 20 misi közelében lesz Flacco, akkor lehet, Ellerbe is, Reednél kérdéses, hogy a home town mennyit ér, (de valahogy méltánytalannak érzem, hogy rajta spóroljunk,szóval inkább menjen) ha sokat kér, szerintem inkább Ellerbe-t tartjuk meg. A drafton én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy 3. vagy 4. körben elkapót húzunk, Flacco miatt, ha van megfelelő a piacon...
Innentől kezdve viszont a támadósortól elvárás lesz a stabil teljesítmény, különben play off közelében sem leszünk.
Érdekes egyébként, hogy a nagy menetelés előtt ezek a dilemmák nem merültek fel, holott a költségvetés helyzete akkor is ugyanilyen volt - viszont Flacco szárnyalása kb 10 misit dobott az árán. Ez rossz is, mert - szerintem - nem 20 miós irányító, egy stabil csapatban klasszis teljesítményre képes, de nem tud elvinni a hátán egy csapatot. Jó is, mert Flacco 5 éven keresztül igazi play-off menő volt, nyertünk vele SB-t, minden évben nyertünk vele play off meccset, hány olyan QB van, akit eredmények nélkül előre megfizettek, ő utólag kap nagy pénzt, és mondhatja, emberek, védjetek meg, legyen elkapóm, a többit- hiszen láttátok - megoldom.
Mindenesetre furcsa lesz áthangolnom magam arról, hogy akkor voltam nyugodt, amikor a D volt a pályán, és akkor idegeskedtem, amikor az O. Ha a következő idényben is így lenne, az nem lenne jó😀
több mint 13 éve
ILB, NT, CB, WR, S, BPA, BPA ebben a sorrendben... most erősen D# heavy draftot várok, de fenntartom, hogy a PS és rookie, vagy annak nevezhető játékosok keményet csatázhatnak. Imádnám, ha Kruger maradna, mert sztem Upshaw még nincs kész, egy év jól jönne neki, de ez van, Joe, Ellerbe, Pitta, talán Mekkini és - persze jó lenne - Reed megtartására fogunk szerintem figyelni.

Itt hoznám fel, hogy bár imádom Reed-et, Cook, Pollard, Brown, Thompson, Ihedigbo tudná tartani a hátsó alakulatot, ha Kruger maradna és/vagy a nyomást Suggs, Upshaw, Jones, Ngata és McPhee, erősödő teljesítménnyel pedig Cody tudná hozni.

Nagy áldozatok lesznek, ennek tükrében húzunk majd. OLB-t a végén projekt stílusban hoznék max.

Jah, és a sorrendnél nem néztem a draft mélységét, mert nem értek hozzá, pusztán ebben a sorrendben látom a szükséget.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 831 — Sa da tay!
Ravens and Joe Flacco’s agent, Joe Linta, will meet this week in Indianapolis in their first face-to-face negotiating session since August.
több mint 13 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Nagyon korai még,sztem,ha valakinek adnak 5M/év környéki pénzt,az Ellerbe lesz.A beérő játékosainkat meg szoktuk tartani,nagyon korrekt fizetésért,de most Joe szerződése miatt Krugerre nem hiszem,hogy maradna.Sajnos,mert sztem a PO menetelés egyik kulcsfigurája volt ,a Colts,a Denver,a Pats ellen szinte végig a pályán volt all down-ként.

Reed-re sem tudom,mennyi esély van.Harbs és közte a győzelem hevében sem tellett többre egy visszafogott kézfogásnál.Talán pár millió/évért marad,nálam másik kulcsfigura,még akkor is,ha nem olyan hatékony,mint volt.
Sztem megy a Pats-hez ,ahol jó esélye van újra nyerni,ahol szükség van rá.

A draft első választottja?Ogletree/Minter/Te'o vagy a legjobb elérhető DT,talán épp Jessi Williams.Kérdés,Te'o mennyit fut a combine-on,mennyire használható coverage-ben ,akkor,ha zuhan addig,őt.
A kezdő ILB párosunknak Ellerbe-Bynes duót tippelem .Bynes megítélése rendkívül pozitív az edzői stábban.És az Auburn-ben rajta volt a rádiós sisak.Van irányítási tapasztalata.Ettől függetlenül nem kizárt a 3 legjobb ILB zuhanó tagja,mint 1. választottunk.
Ugyan Ellerbe rátermett,hogy Ray helyén játsszon,viszont mindig van valami sérülése.Az SB-n boka,ujj sérüléssel játszott.

Nem kizárt,ha valamely safety,Vaccano/Elam/Reid zuhan őt .
Mivel Webb a 2. súlyos térdsérüléséből tér vissza,kérdés,mennyire marad forgulékony,CB-nek,bemozoghat free safety-nek-,mármint,ha Reed megy-.Az alázat,ész ,gyorsaság ,erő,ami jellemzi,biztosan megtaláljuk a helyét a sec-ben.

Passrushert ,ha valamely nagy név zuhan,talán akkor.A közepe lyukasabb a védelemnek,mint a széle és,ha Suggs visszatér,akkor megint potencionális veszélyforrás lesz.McAdoo-nak és Hamiltonnak sztem adunk egy esélyt,hogy bizonyítson.A Suggs/Upshaw kezdő páros adott,ehhez egy speed rusher kell,aki passz szituációkban a pályán van.

A prioritás a közepe,ILB és NT .Ha McBean visszatér és jó lesz,nem is kell bevetni azonnal.DE -re nem számítok,mert most lesz az Arti Jones és a McPhee kiugró éve,akik lesznek.Ők megoldják a belső nyomást.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
kissé pangunk szóval vitaindítónak felteszem a kérdést (bár tudom a csillió FA miatt nehéz megmondani a tutit): Ki mit/kit vár a drafttól/draftról?

Én első körben pass rushert (Kruger szerintem nem marad) v. NT gondolok. Jesse Williams pöpec runstopper Ngataval ketten brutális párost alkothatnának. Ha pass rusher akkor Datone Jones aki nekem szimpi és a mi választásunkon még bent lehet. Mindkettejük elérhető lehet jelen állás szerint a második kör első harmadában is akár(letrade elsőből).

Olinemanek közül Barett Jonesra tenném a voksomat. 3 bajnoki cím 3 pozícióban. Ha már folyamatosan keresgéljük a tökéletes kezdő 5öt akkor egy ilyen rugalmas emberre van szükségünk. Ő is elérhető lehet a 2. körben.

LB: Kevin Mintert láttam több helyen hozzánk mockolva, de szerintem első körben nem fogunk oda húzni. Én Arthur Brown-t látnám szívesen, még ha kicsi és 4-3 ból is érkezne, de elég kemény játékosnak tűnik akiről sok jót lehet olvasni. 2 körben akár az original pozíciónkban is kihúzható lehet jelen állapotban. Esetleg jóval hátrébb Mike Mauti és reménykedünk, hogy bírja a strapát.

S is lehet ha Ed megy, bár az sem hiszem, hogy első körben jönne, Második, harmadik körben Philip Thomas vagy Tony Jefferson lehet az emberünk.

Felületesen beleolvasgatva a draftról szóló cikkekbe az idei classban kevés a kiugró tehetség, de mély a felhozatal ezért nem lepne meg a letrade az első napon plusz pikkért.

Nos most ennyi. Nem kiforrott a véleményem, csak vitaindítónak szánom a hsz-t, hogy ne legyen ekkora pangás 😀
több mint 13 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Ahogy ez várható volt,Frankie goes to Hollywood

profootballtalk.nbcsports.com/2013/02/14/eagles-sign-dennis-dixon/kátrány
No igen felmerült bennem pár napja, hogy akkor ki is lesz jövőre Flacco backupja. Paintert szétverte TT, de Dixonnal azért ez érdekes küzdelem lett volna. Így a kérdés tárgytalan, TT bizonyított idén, legyen csak szépen ő a backup QB-nk 😊
több mint 13 éve
Ahogy ez várható volt,Frankie goes to Hollywood

profootballtalk.nbcsports.com/2013/02/14/eagles-sign-dennis-dixon/

több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
De szép lenne egy Ed Reed + Kruger kombó a Coltsnál 😀 Persze a bilibe lógó kéz tipikus esete.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Hm... látom ám, nem akarjátok, hogy táncra perdüljek 😊 😀
Collapo
Hogyne akarnám! (Különös tekintettel a hajad elfedését szolgáló eszközre.) Köthetted volna e jeles eseményt nagyobb valószínűséghez, mit tudom én, ha piros hó esik például. Így nem tűnik túl nagy vállalásnak. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Hm... látom ám, nem akarjátok, hogy táncra perdüljek 😊 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 981 — capitaine du château de Vienne 1487
Ha meg tudnánk tartani Flaccot, Krugert, Ellerbet és Reed-et a nagyok közül és a kicsik közül még a korábban leírtakat is, akkor lenne ám ilyen hangulatom:
Collapo
Nem valószínű, hogy elő kell majd adnod ezt a táncot bármilyen jó is lenne megtartani mind a négyüket :/Blaise
főleg amennyit ki kéne pöngetnie Barbikáé 😀 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ha meg tudnánk tartani Flaccot, Krugert, Ellerbet és Reed-et a nagyok közül és a kicsik közül még a korábban leírtakat is, akkor lenne ám ilyen hangulatom:
Collapo
Nem valószínű, hogy elő kell majd adnod ezt a táncot bármilyen jó is lenne megtartani mind a négyüket :/
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
 coedmagazine.files.wordpress.com/2013/01/barbara-palvin-gifs-2.gifCollapo
Hát, a főkötő a fejeden biztos sokat dobna a nézőközönség hangulatán! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 981 — capitaine du château de Vienne 1487
Bengals és a Browns benne van a leginkább spórolós csapatok között, szerintem nem ők fogják a veszélyt jelenteni a FA-inkre
Blaise
Hát a fene se tudja, Barnákok felé elkellene egy erős pass-rusher... a forumtársak már fenik a fogukat Krugerre 😀
Collapo
Leginkább a Colts ,Paganoval "veszélyes "Krugerre.Chuck-kal a védelem bármely tagja játszana újra és ők jobban állnak cap ügyileg,mint mi.Amikor a projekt játékos beérik,nem jellemző,hogy elengedjük,most viszont Joe szerződésével nem hiszem,hogy lesz rá keret.kátrány
A vasingtoni gyorsot se felejtsdd el!sutianap
ott is fővárosközpontúság van,mint ks hazánkban? 😊
Annyi pénze van a fővárosiaknak?
sztem a Coltsot nem tudjuk felülígérni.kátrány
ha kőnekik lessz pénz

több mint 13 éve
Bengals és a Browns benne van a leginkább spórolós csapatok között, szerintem nem ők fogják a veszélyt jelenteni a FA-inkre
Blaise
Hát a fene se tudja, Barnákok felé elkellene egy erős pass-rusher... a forumtársak már fenik a fogukat Krugerre 😀
Collapo
Leginkább a Colts ,Paganoval "veszélyes "Krugerre.Chuck-kal a védelem bármely tagja játszana újra és ők jobban állnak cap ügyileg,mint mi.Amikor a projekt játékos beérik,nem jellemző,hogy elengedjük,most viszont Joe szerződésével nem hiszem,hogy lesz rá keret.kátrány
A vasingtoni gyorsot se felejtsdd el!sutianap
ott is fővárosközpontúság van,mint ks hazánkban? 😊
Annyi pénze van a fővárosiaknak?
sztem a Coltsot nem tudjuk felülígérni.

több mint 13 éve
Blaise
Collapo
A vasingtoni gyorsot se felejtsdd el!

több mint 13 éve
Blaise
Collapo
Leginkább a Colts ,Paganoval "veszélyes "Krugerre.Chuck-kal a védelem bármely tagja játszana újra és ők jobban állnak cap ügyileg,mint mi.Amikor a projekt játékos beérik,nem jellemző,hogy elengedjük,most viszont Joe szerződésével nem hiszem,hogy lesz rá keret.

több mint 13 éve
Blaise

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Birknek nem is a teljesítményével van gond, hanem inkább a fizujával. Meg a tapasztalata sem ártana, főleg ha Gradkowski még nem bevetésre kész.

BigMek szerintem nem kap nagy zsák pénzt mert sok jó OT van most a piacon, Clady, Albert, Loadholt, Smith. Rájuk előbb repülnék rá harmadik csapat GMként mint BigMekre.Blaise
Én BigMac-et megtartanám.A fal belseje elit volt a PO-ban,a nagyember pont elég lenne LT-ként.
Birket nem fogjuk elküldeni,sztem visszavonul.Van 6 gyereke,akikkel sok tennivaló van.Ha pedig marad,akkor az is jó.

Ozz és a Bisciotti nyilatkozta,nem fognak olyan szerződéseket kötni,amik 2014-ben tarthatatlanok lesznek.kátrány
Én is bízok benne, hogy megtartjuk, de a motivációja eléggé kérdéses... most pedig már gyűrűje is van és Ray sem lesz ott akivel együtt edzettek év közben ha jól tudom. Sok körülötte a kérdés, de ha tudná hozni a PO formáját vagy a körül, már megérné megtartani.

több mint 13 éve
Ozz és a Bisciotti nyilatkozta,nem fognak olyan szerződéseket kötni,amik 2014-ben tarthatatlanok lesznek.Blaise
Ez viszont elég jó talajt teremt a pénzgyárak számára, mint pl a Barnákok és a Tigricicák.... lehet majd mazsolázni tőlünk...kátrány

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Birknek nem is a teljesítményével van gond, hanem inkább a fizujával. Meg a tapasztalata sem ártana, főleg ha Gradkowski még nem bevetésre kész.

BigMek szerintem nem kap nagy zsák pénzt mert sok jó OT van most a piacon, Clady, Albert, Loadholt, Smith. Rájuk előbb repülnék rá harmadik csapat GMként mint BigMekre.Blaise
Én BigMac-et megtartanám.A fal belseje elit volt a PO-ban,a nagyember pont elég lenne LT-ként.
Birket nem fogjuk elküldeni,sztem visszavonul.Van 6 gyereke,akikkel sok tennivaló van.Ha pedig marad,akkor az is jó.

Ozz és a Bisciotti nyilatkozta,nem fognak olyan szerződéseket kötni,amik 2014-ben tarthatatlanok lesznek.

több mint 13 éve

BigMek szerintem nem kap nagy zsák pénzt mert sok jó OT van most a piacon, Clady, Albert, Loadholt, Smith. Rájuk előbb repülnék rá harmadik csapat GMként mint BigMekre.