Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Jelen!Goddel nyomtatja majd az évi karácsonyi ajándékosztásos meghívókat, melyhez
az ajándékok árát a mi derbinken gyűjti majd 😊
Kemény, izgalmas, smash-mouth foci kell a népnek... csontszó és bélzene!
Waaaaagh!!!
Remélem elkenjük a szájukat jó alaposan... mondjuk 20-17-re 😊
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Hol vagytok? 😊 😛 HÁBORÚ a Steelers ellen 2:20-tól. 😊 😀
Az esélyekről fölösleges beszélni, egy ilyen derby, mindig 50-50%, az aktuális forma fog dönteni szerintem.
Goodell szerintem izzíthatja a hülye büntetéseit... :rolleyes: 😂
A tippem 16-13 ide. 😊
GO RAVENS!
több mint 13 éve
Igen, sajnos JJ eddig súlytalan volt, talán most belelendül... én szeretem a játékát, bár Kruger is jól megállja a helyét, ha fent van. LB mélység a szélen elég jó a csapatban, ILB kell majd rövidesen, de az orvosolható...
Más: Gaither jelezte, hogy Ravenként akar meghalni 😊 És hogy soha nem akar újra beteg lenni, és hogy teljes
mellszélességgel (mintegy 10-20 méter) akar játszani nálunk... Ámen!
Amúgy ez a meccs embere ez szerintem csapaton belül dőljön el, mármint hogy Harbs, vagy a játékosok adják ki...
Szezon embere már más kérdés... az nálam egyenlőre a Reed, Lewis, Cundiff hármasból van, leginkább Cundiff, mert
eddig egyenletesen nagyon jó, és kulcsfontosságú, hogy nincs pozíciója az ellennek, ha Ő rúgott eddig.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Poll: Which Raven gets the game ball for win over Bucs?Who would you give the game ball to for the Ravens' 17-10 win over Tampa Bay?
Billy Cundiff (157 responses)
6.2%
Joe Flacco (541 responses)
21.3%
Todd Heap (662 responses)
26.0%
T.J. Houshmandzadeh (88 responses)
3.5%
Jarret Johnson (79 responses)
3.1%
Sam Koch (109 responses)
4.3%
Ray Lewis (53 responses)
2.1%
Derrick Mason (478 responses)
18.8%
Ray Rice (307 responses)
12.1%
Other (69 responses)
2.7%
Szerintem JJ volt a meccs embere.Egész meccsen agilis volt,egy perc nyugta nem volt Freemannek tőle és Suggs-tól.Sack azért nem volt,mert az utolsó pillanatban a földre dobta a labdát,de mindig ott lihegtek a nyakában.(nem a zuhanyzóban 😛 )
Ő lehet az X faktorunk,a tavalyi évet végig vállsérüléssel játszotta végig,extra fájdalomcsillapítóval,az edzőtábort 20fonttal a versenysúlya alatt kezdte és most érte magát utol,erőben ,robbanékonyságban.
Nagyon jó volt látni,hogy a nyomás már nem csak Suggstól érkezik.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Kérdés,hogy játszani fog e McKie vagy megint Pitta játszik fullback -ként.Megtanul e annyit a playbookból,hogy játsszon vagy többet ártunk vele?Meglátjuk.McClain játéka erősen kérdéses ,ő valószínű,hogy nem játszik.Szerencsére Oher teljes és Landry limitált edzésidőt edz + Zibi is visszatér.
Kíváncsi vagyok Stallworthra,hogy játszik e végre vagy csak reverse formációban használjuk.Az se rossz,ha 10-15 yardokat hozunk rajta,netalán hosszabb vagy TD lesz belőle.De előbb utóbb eljön az ő ideje is,csak mikor.
Emlékeztetőül: http://www.youtube.com/watch?v=SESny8vPDs4
Kreatívak voltunk,mert rákényszerültünk,Flacco ,Mase és Rice is blokkolt mélységben,ej,hogy megszépült. 😊
több mint 13 éve
NAH! McKie... ennek most örülök, nézve a lehetséges megoldásokat Ő jutott eszembe...Szvsz a macik futójátéka két éve azért volt jó, mert Ő ott volt... Én örülök neki...
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
FB kérdés már megoldódott: The Baltimore Ravens signed eight-year veteran FB Jason McKie Tuesday afternoon, executive vice president/general manager Ozzie Newsome announced.To create room on the 53-man roster for McKie, Baltimore released S Ken Hamlin.
McKie began the 2010 campaign in training camp with the New Orleans Saints and played in three preseason games before being waived. Seeing action in 16 games (11 starts) for Chicago last season, the 5-11, 247-pounder spent seven years playing for the Bears.
In 88 career games (47 starts), McKie has totaled 29 rushes for 84 yards and three touchdowns. He has also posted 68 receptions for 364 yards and three scores.
A falnál meg szerintem Gaither-t el kéne engedni(én legalábbis nemigazán bíznék meg benne), Yanda-t visszatenni RG-be és attól függően, hogy Cousins mennyit fejlődött (ezt nyilván az edzők tudják) vagy betenni őt RT-be, vagy draftolni egy jobb RT-t.
"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 13 éve
Az van, hogy - bár ennek nem igazán örülnék - Gaither szénája kifelé áll. Ha - és márpedig úgy néz ki, hogy igen - Yanda megoldja az RT posztot, akkor legyen, játszon Ő ott, ugyan még mindig jobb RG-nek, de ez van, csak akkor valaki - akár draft árán - kell a helyére... mert így nincs elég depth. Szvsz viszont Yanda menjen vissza jövőre RG-be, hozzunk draftról RT-t, ha Gaither elmegy - ha nem akkor meg reméljük, hogy rendesen játszik majd - és kész.Lehet Cousins is beérik jövőre RT-nek.Talán.Mind érettebb lesz és őt eleve projekt playernek draftoltuk,tisztába volt mindenki,hogy több évet kell rá várni.
Hm... ha LeRon megsérül, a hegy vajon kap ott is szerepet? Meg merjük húzni, vagy megint nagy variálás lesz, mint az első meccsen az aktívokkal? Vélemény?Collapo
Év végén Yandával kell megegyezni,az elit RG fizetés és RT fizetés között nincs nagy különbség,remélem egymás tenyerébe csapnak,mert Yanda kapni fog ajánlatokat,az biztos.
Ha draft és marad mind Yanda,akkor egy érett rookie is játszhat RT-t.A Oher-Grubbs-Birk-Yanda-fal jobb oldalán el lenne ,mint a befőtt,mondjuk talán Cousins is.
Fontosabb lenne Birk utódját megtalálni.Most Chester a backupja,de nem tudom hosszú távon mennyire megoldás.Nem játszott még éles meccset C-ként.
Codyt nem hiszem,hogy törnék fullbackként.Már Ngatát sem használjuk.Az edzői stábnak kb.csukjában kéne járniuk,ha ilyen snapnél sérülne meg.
Cody pedig stabilizálja a futás elleni védelmet.A Panthers ellen mindenki szar volt,a Bucs ellen már zárt a retesz,bár a futás per yard az sok,de ne legyünk telhetetlenek.
több mint 13 éve
Az van, hogy - bár ennek nem igazán örülnék - Gaither szénája kifelé áll. Ha - és márpedig úgy néz ki, hogy igen - Yanda megoldja az RT posztot, akkor legyen, játszon Ő ott, ugyan még mindig jobb RG-nek, de ez van, csak akkor valaki - akár draft árán - kell a helyére... mert így nincs elég depth. Szvsz viszont Yanda menjen vissza jövőre RG-be, hozzunk draftról RT-t, ha Gaither elmegy - ha nem akkor meg reméljük, hogy rendesen játszik majd - és kész. Hm... ha LeRon megsérül, a hegy vajon kap ott is szerepet? Meg merjük húzni, vagy megint nagy variálás lesz, mint az első meccsen az aktívokkal? Vélemény?
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Igazad van,annyira örülnek,hogy Yanda szinvonal esés nélkül beleszokott a RT posztba,hogy nem mernek váltani.Gondolom.pedig emberanyag meglenne hozzá (LeRon->erő, Willis->pattogás), csak szerintem az van, hogy azzal, hogy Yanda nem a posztján van, Gaither meg nem játszik, kicsit borul a dolog...Collapohttp://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/28420/need-a-yard-call-rams-not-seahwaksEz egy elég szomorú stat.... Csak az 50%-át hozzuk az ilyen rövidyardos szituációknak.... Azt sejtettem, hogy alacsony lesz az érték, de azért legalább egy 60-70%-ra gondoltam volna...Phoseidon
Seattle topikban találtam ezt a cikket.
Ha már az O-ról van szó. Csak 27-ek vagyunk, pedig szerintem ez egy nagyon fontos mutató. :rolleyes:Vrijbloed
Hozzá nem értő szurkolóként azt mondom,hogy amit nyerünk a réven azt elvesztjük a vámon.Ha Yanda visszamenne RG-nek Cousins RT-nek a futás jobban működne.Cousins futásblokkolásban jó.
Így most szinte csak Flacco kezében van a kormánykerék,Rice kevésbé domináns-pont Yanda hiánya miatt- és kérdés ez mire lesz elég.Mikor elkapja a fonalat nagyon jó,hogy aztán ellébecoljon.Pedig milyen WR gárdája van...
több mint 13 éve
pedig emberanyag meglenne hozzá (LeRon->erő, Willis->pattogás), csak szerintem az van, hogy azzal, hogy Yanda nem a posztján van, Gaither meg nem játszik, kicsit borul a dolog...http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/28420/need-a-yard-call-rams-not-seahwaksEz egy elég szomorú stat.... Csak az 50%-át hozzuk az ilyen rövidyardos szituációknak.... Azt sejtettem, hogy alacsony lesz az érték, de azért legalább egy 60-70%-ra gondoltam volna...Phoseidon
Ha már az O-ról van szó. Csak 27-ek vagyunk, pedig szerintem ez egy nagyon fontos mutató. :rolleyes:Vrijbloed
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
AFC North figyelő 12. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1740
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/28420/need-a-yard-call-rams-not-seahwaksEz egy elég szomorú stat.... Csak az 50%-át hozzuk az ilyen rövidyardos szituációknak.... Azt sejtettem, hogy alacsony lesz az érték, de azért legalább egy 60-70%-ra gondoltam volna...
"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 13 éve
http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/28420/need-a-yard-call-rams-not-seahwaksSeattle topikban találtam ezt a cikket.
Ha már az O-ról van szó. Csak 27-ek vagyunk, pedig szerintem ez egy nagyon fontos mutató. :rolleyes:
több mint 13 éve
thx...Nem tudom,mit gondoljak.
Akkor már csak újfent azt nem értem, hogy miért nem lovagoljuk meg a lehetőséget,
és alázzuk porba azokat az ellenfeleket, akiket lehet... ennyire nem tartalékolhatunk
az erőnkkel a PO-ra...
(Ezt most nem feltétlenül a Tampa meccs kapcsán mondom, hanem úgy általában...)
Egyenlőre mondjuk mindegy, mert győzelem volt, de már annyian és annyiszor elmondtuk,
hogy ez így még sokszor lehet kevés...
ja és a negyedik negyedben ezek szerint módosult a pontkülönbségünk -241968415 ről
-241968422-re... hurrá...Collapo
A Falcons ellen láttuk,hogy van bennünk a végén is nafta,egy negyed alatt dobtunk 3 TD-t,a Falcons comeback-hez pedig kellettek a bírók(az egész meccsen nem fújtak hazait,nem az utolsó drivon ment el...),a Pats ellen a vége ment el,de a Pats az Pats.
A Steelert az utolsó percben vertük,de most nem szereztünk pontot az 2. félidőben.
A Tampa OLine-ja a 11.(a mienk 17. 😕 )nekem tetszett a nyomás,megint láttam azt az agilitást,mint tavaly,Freeman komfortérzetét elrontottuk 😊 .
De azt,hogy az O-val mi történik,arról fogalmam sincs(a nálam okosabbaknak sem...)Olyan könnyedén szerzünk TD-mint a lepke szárnya,hogy aztán semmit ne csináljunk.
Tartalékolás vagy dekoncentráltság,nem tudom.Remélem az előbbi.
A lehetőség bennünk van,majd egy hét múlva a Steelers után okosabbak leszünk.Az egy jó csapat,ott próbára leszünk téve,minden szinten.
több mint 14 éve
thx...Akkor már csak újfent azt nem értem, hogy miért nem lovagoljuk meg a lehetőséget,
és alázzuk porba azokat az ellenfeleket, akiket lehet... ennyire nem tartalékolhatunk
az erőnkkel a PO-ra...
(Ezt most nem feltétlenül a Tampa meccs kapcsán mondom, hanem úgy általában...)
Egyenlőre mondjuk mindegy, mert győzelem volt, de már annyian és annyiszor elmondtuk,
hogy ez így még sokszor lehet kevés...
ja és a negyedik negyedben ezek szerint módosult a pontkülönbségünk -241968415 ről
-241968422-re... hurrá...
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Nem láttam a meccset, de jó hallani, hogy nem nagyon volt veszélyben a győzelem (márha ezt írtad Phoseidon)Nem forgott veszélyben a ygőzelem,viszont a 2. félidőben nem szereztünk pontot,ami nem azért volt,mert a Bucs nem engedte,hanem ,mert megint kiendedtünk.A védelem koncentrált volt,az O viszont a 2 könnyed TD után nagyon visszaállt.
3 sérült? Kik? Mik?
Remélem nem alapemberek, mert annak nem örülnék így a jövőheti vasalós meccs előtt... ahol ugye muszáj lenne
nyerni...
Nah, este megkeresem valami nézhető formában a meccset, utána nyilatkozok még...Collapo
Volt Rice-nak egy 76 yardos elkapása a 3. engyedben,csak holding miatt visszafújták.Nagyon jóindulatúan dobták be a zászlót,mint ahogy a 2.TD-nk előtt a Tampára a DPI-t.
A 3 sérült Oher,Leron McClain ,Landry.Oher és Landry majdnem biztos,hogy játszik,McClain nem biztos.Oher rá tud állni a térdére,Landry is tud magáról.
Dióhéjban ennyi.
több mint 14 éve
Nem láttam a meccset, de jó hallani, hogy nem nagyon volt veszélyben a győzelem (márha ezt írtad Phoseidon)Nem forgott veszélyben a ygőzelem,viszont a 2. félidőben nem szereztünk pontot,ami nem azért volt,mert a Bucs nem engedte,hanem ,mert megint kiendedtünk.A védelem koncentrált volt,az O viszont a 2 könnyed TD után nagyon visszaállt.
3 sérült? Kik? Mik?
Remélem nem alapemberek, mert annak nem örülnék így a jövőheti vasalós meccs előtt... ahol ugye muszáj lenne
nyerni...
Nah, este megkeresem valami nézhető formában a meccset, utána nyilatkozok még...Collapo
Volt Rice-nak egy 76 yardos elkapása a 3. engyedben,csak holding miatt visszafújták.Nagyon jóindulatúan dobták be a zászlót,mint ahogy a 2.TD-nk előtt a Tampára a DPI-t.
A 3 sérült Oher,Leron McClain ,Landry.Oher és Landry majdnem biztos,hogy játszik,McClain nem biztos.Oher rá tud állni a térdére,Landry is tud magáról.
Dióhéjban ennyi.
több mint 14 éve
Nem láttam a meccset, de jó hallani, hogy nem nagyon volt veszélyben a győzelem (márha ezt írtad Phoseidon)3 sérült? Kik? Mik?
nyerni...
Nah, este megkeresem valami nézhető formában a meccset, utána nyilatkozok még...
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Már megint egy felemás meccs...... A 3 sérültnek remélem, hogy nincs semmi hosszútávú baja. A csapat megint nem játszotta végig azt a 60 percet.... az elején az O volt bizonytalan (de egyáltalán nem rossz), majd aztán belejött a félidő végére, majd utána megint elhalványult, a D szinte végig tartotta magát, kivéve a 4. negyed-ben egy drive erejéig amiből TD-t kaptunk.... már megint az van, hogy az eredmény szoros meccset mutat, de közel sem volt az, ha a bírók azzal a kamuflaggel nem veszik el azt a 70valahány yardos TD-t akkor sokkal simábban nyerünk; olyan volt a meccs, mint a panthers ellen, csak most nem volt 2 Defense TD, ennél több van a csapatban és más meccsen fog is kelleni......... már megint......
több mint 14 éve
http://fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2010/11/28/A_halal_szarnyakon_erkezik/Nagyon jó írás. 😊 :cool:
Egy rövidke kis írás Rayről és EdrőlBondi
több mint 14 éve
http://fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2010/11/28/A_halal_szarnyakon_erkezik/Egy rövidke kis írás Rayről és Edről
több mint 14 éve
Gameday az ugyancsak 7-3-as Tampa Bay ellen. Óriási meglepetés számomra a Bucs szereplése, kemény, szívós ellenfél, a legjobbunkat kell nyújtani a győzelemhez!Harbough azt mondta ,hogy a Bucs fiatal csapat,annak minden előnyével és hátrányával.
Nagyon kell a W, ha tartani akarjuk a lépést a Steelersszel, bár titokban reménykedem, hogy a másik szeretett csapatom a Buffalo elkapja őket (2 legyet üthetnénk így egy csapásra). 😊 :cool:
Remélem nem lesznek most "üresjáratok", az most szerintem nem fog beleférni...
GO RAVENS! 😊 :cool:Vrijbloed
Lelkesek és koruknál fogva a lelkesedésüket könnyen elvesztik vagy elveszthetik.A sok Kalóz fiatalnak csupa probowler rutinos veterán ellenfele lesz,ami a mi javunkra billenti a mérleget.
Viszont a gyenge kezdéssel,ami jellemző idén ránk,azzal inkább lelkesítjük őket,mint elkedvetlenítjük.
A terv az jó,mármint a mentális része,már lehetőleg ki is kellene használni.
több mint 14 éve
Gameday az ugyancsak 7-3-as Tampa Bay ellen. Óriási meglepetés számomra a Bucs szereplése, kemény, szívós ellenfél, a legjobbunkat kell nyújtani a győzelemhez!Nagyon kell a W, ha tartani akarjuk a lépést a Steelersszel, bár titokban reménykedem, hogy a másik szeretett csapatom a Buffalo elkapja őket (2 legyet üthetnénk így egy csapásra). 😊 :cool:
Remélem nem lesznek most "üresjáratok", az most szerintem nem fog beleférni...
GO RAVENS! 😊 :cool:
több mint 14 éve
Arthur Jones-t aktiválják a meccsre.Cory Redding sérülése nem jött rendbe.Mondjuk Redding mérsékelt veszteség,nem játszik olyan ellenállhatatlanul,mint ahogy gondoltam szezon előtt,szóval pótolni nem lesz nagyon nehéz.Érdekes,hogy nem a tapasztaltabb Divenst aktiválják,pedig biztosan látnak benne valamit,ha eddig minden keretszűkítést túlélt és még mindig rosteren van,pedig idén is csak kétszer volt aktív és a statisztikája nulla.Kérdés,hogy Arti Jones játszik e,aki előzőleg 2.körre jelezték a szakemberek,a sérülése miatt mégis lecsúszott 5.-ig,Baltimore nagy-nagy örömére,rengeteg lehetőség van benne.
A sérülése előtt nagyon domináns volt a Syracuse-ban,remélem a nagyfiúk között is mutat valamit.Csodát persze ne tőle várjunk,legalábbis most,ritka a Suh szintű tehetség,aki már 1.évében dominál DT-ként a DL közepén.
Kíváncsi leszek rá.