Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 14 éve
😂 jogos,de nem erre gondoltam 😂És innen már csak egy logikai lépés eljutni odáig, hogy Brady az Isten! 😊somoskovigde jobban össze kell állnunk, ha AFC North elsők akarunk lenni... nem kellene mindig másik csapat eredményére várni....Collapo"Segíts magadon ,Isten is megsegít"
Most a segítség a Patriotson keresztül érkezett...kátrány
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
És innen már csak egy logikai lépés eljutni odáig, hogy Brady az Isten! 😊de jobban össze kell állnunk, ha AFC North elsők akarunk lenni... nem kellene mindig másik csapat eredményére várni....Collapo"Segíts magadon ,Isten is megsegít"
Most a segítség a Patriotson keresztül érkezett...kátrány
több mint 14 éve
de jobban össze kell állnunk, ha AFC North elsők akarunk lenni... nem kellene mindig másik csapat eredményére várni....Collapo"Segíts magadon ,Isten is megsegít"
Most a segítség a Patriotson keresztül érkezett...
több mint 14 éve
undisputedly-nek tett ígéretemet betartván:😀
A New England Patriots, vagyis a PATRIÓTÁK leverték a vasalósokat 😊
továbbra is a csoport élén vagyunk... de jobban össze kell állnunk, ha AFC North elsők akarunk lenni... nem kellene mindig másik csapat eredményére várni....Collapo
több mint 14 éve
undisputedly-nek tett ígéretemet betartván:A New England Patriots, vagyis a PATRIÓTÁK leverték a vasalósokat 😊
továbbra is a csoport élén vagyunk... de jobban össze kell állnunk, ha AFC North elsők akarunk lenni... nem kellene mindig másik csapat eredményére várni....
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
az egy dolog, de eddig a mi D-nk elég jó volt a 3rd down conversion-ök megállításában is... nem ezt szoktuk meg (úgy értem mi, a szurkolók)...A borzalmas 3rd down védekezés döntött.Ezt adom.Valamint a Falcons az egész meccset irányította,mi mentünk az eredmény utánkátrányEz így igaz viszont a Falcons vezeti a ligát 3rd down efficiencyben úgyh a dolog 2élű: nem csak ti vagytok azok akik szívtak ezzel😊empty taxi
"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 14 éve
A borzalmas 3rd down védekezés döntött.Ezt adom.Valamint a Falcons az egész meccset irányította,mi mentünk az eredmény utánkátrányEz így igaz viszont a Falcons vezeti a ligát 3rd down efficiencyben úgyh a dolog 2élű: nem csak ti vagytok azok akik szívtak ezzel😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=_wqX3LDIxq4no comment... :mad:
ezzel nem akarom az ellenkezőjét mondani,mint eredetileg,viszont,mint (düh kiváltó :mad: )érdekességnek jó.
több mint 14 éve
Szerintem be fog indulni.Most az én legnagyobb fájdalmam a D harmatos teljesítménye.Mattisonnak a DC-nek kevés DC tapasztalata és a felelősséggel,ami azzal jár,kevés NFL tapasztalata van,kevésbé bevállalós,nem elég firnyákos,a blitz csomagját egy átlag QB is kiszúrja és kihasználja.elég jó csapat vagyunk,csak nem tudjuk a meccs nagy részére vagy egészére kiterjeszteni a dominanciánkat.Azt,amit néhol rövid időre megvillantunk.Én is pontosan ezt gondolom. És nem nagyképűségből, távol álljon tőlem. Hanem mert látszik, hogy marha nagy potenciál van ebben a csapatban, amit egyelőre nem tudunk megmutatni, csak egy részét, felvillanásokat.
kátrány
A kérdés az, hogy mikor indul be úgy istenigazából szekér, és milyen mértékben. (ha beindul)Vrijbloed
Ez van,viszont nagy tapasztalata van sok helyen dolgozott és ahhoz - a tavalyi év tapasztalásából - úgy tűnik ért,hogy a hibákon érdemben javítson ,amitől a D megvalósítja azt ,amit játszani kell az ellenfél O ellen.Emlékezz a Pats meccsre és a Colts ellen sem voltunk rosszak,csak semmi nem jött össze.Ahogy a Pats ellen minden ,a Colts ellen semmi.
Meglátjuk,az idősebbek türelmesebbek és jobban építenek az idő és munka előrehaladtával megszerzett tapasztalatra.Nem akarnak azonnal megoldani mindent,csak szépen sorjában.
több mint 14 éve
elég jó csapat vagyunk,csak nem tudjuk a meccs nagy részére vagy egészére kiterjeszteni a dominanciánkat.Azt,amit néhol rövid időre megvillantunk.Én is pontosan ezt gondolom. És nem nagyképűségből, távol álljon tőlem. Hanem mert látszik, hogy marha nagy potenciál van ebben a csapatban, amit egyelőre nem tudunk megmutatni, csak egy részét, felvillanásokat.
kátrány
A kérdés az, hogy mikor indul be úgy istenigazából szekér, és milyen mértékben. (ha beindul)
több mint 14 éve
Volt egy kis bírói hátszél, de a fő problem, h ennyi 3rd&long beszívása nem fér bele sajnos.. és még így is majdnem meglett. Jó meccs volt,ti sem voltatok rosszak, de ez a 3rd down védekezés kritikán aluli volt és ezen sajnos elment a meccs 😕SzeszeA borzalmas 3rd down védekezés döntött.Ezt adom.Valamint a Falcons az egész meccset irányította,mi mentünk az eredmény után.Az bosszant,hogy a védelmi filozófiánk a nagy játék kiküszöbölésére épül,erre,már 4 meccsen az utolsó percekben kaptunk ki vgy lett döntetlen(2x).
Most is "csak"ki kellett volna védekezni az utolsó percet,mint a Steelersnek a Bengals ellen.
A másik,hogy nem tudom mi változott - lehet a túlszabályozás - ,mert nem emlékszek ilyen sok kérdéses ítéletre.Most meg minden forduló után a kérdéses bírói ténykedést kritizálják(juk).Lassan vizilabda szabályozás lesz,hogy igyekezni bárhogyan is kiegyenlíteni a büntetéseket vagy kézilabda,amikor elég 10 percig valamelyiknek kedvezni és szoros meccs eldőlhet valamerre.
A utolsó down-ban hibáztak a bírók,többet is ,de nem ezen ment el a meccs,elég jó csapat vagyunk,csak nem tudjuk a meccs nagy részére vagy egészére kiterjeszteni a dominanciánkat.Azt,amit néhol rövid időre megvillantunk.
KÖszi az újabb korrekt és hozzáértő véleményedet 😊
több mint 14 éve
Egyébként nem gondolnám, hogy valahová is fújnának. van olyan, hogy nincs képben a spori, remek példa erre a vasárnapi Kansas - Oakland.Én arra értettem a (kis) hátszelet, h a végén azért tényleg volt pár kérdéses ítélet amiket a Falcons javára ítéltek meg, de sztem ennyi megjár a hazai pályán játszó csapatnak.. nem a bírókon múlott ez a meccs, hanem egyértelműen a Ravens nagyon gyenge 3rd down védekezésén.
Meg az is lehet, hogy hátszelet kaptunk. Ezt nem tudom, annyi ideje nem nézem az NFL-t, hogy a bírók lelkébe lássak. azt tudom, hogy a negyedik negyed az egyik legjobb volt, amit valaha láttunk.berger90
több mint 14 éve
bergerdani
4 913
Egyébként nem gondolnám, hogy valahová is fújnának. van olyan, hogy nincs képben a spori, remek példa erre a vasárnapi Kansas - Oakland. Meg az is lehet, hogy hátszelet kaptunk. Ezt nem tudom, annyi ideje nem nézem az NFL-t, hogy a bírók lelkébe lássak. azt tudom, hogy a negyedik negyed az egyik legjobb volt, amit valaha láttunk.
Mindig jövőre
több mint 14 éve
Volt egy kis bírói hátszél, de a fő problem, h ennyi 3rd&long beszívása nem fér bele sajnos.. és még így is majdnem meglett. Jó meccs volt,ti sem voltatok rosszak, de ez a 3rd down védekezés kritikán aluli volt és ezen sajnos elment a meccs 😕SzeszeMég ha volt is, nem ott ment el, én sem szeretem a bírókra fogni a dolgot.
De ez teljesen igaz, és ez a legbosszantóbb az egészben.
Ez is mutatja, hogy közel sem pörög a csapat 100%-on.
Nagyon jó ez a Falcons, de kicsivel jobb odafigyeléssel idegenben is meglett volna a W.
Ez az, ami fáj, hogy szerintem maradt a srácokban spiritusz, csak mindig 3rd downt nézték be.
Főleg úgy, hogy lehetett tudni, hogy nüanszokon múlhat. És ez igaz is. Ezúttal ez volt az a nüansz.
több mint 14 éve
Volt egy kis bírói hátszél, de a fő problem, h ennyi 3rd&long beszívása nem fér bele sajnos.. és még így is majdnem meglett. Jó meccs volt,ti sem voltatok rosszak, de ez a 3rd down védekezés kritikán aluli volt és ezen sajnos elment a meccs 😕
több mint 14 éve
Hát ez hihetetlen egy meccs volt.Az első félidőben nagyon pipa voltam az OL-re, levegőt alig tudott levegőt venni Flacco.
Az első félidőben a védelem úgy ahogy rendben volt, de már bemondtam előre a 3rd és adott szám helyzeteknél beszopjuk az adott szituációt, hihetetlen volt. Az első 2 helyzetet lazán hozzuk, erre Ryan 3rd passzol egy szépet, amit adott esetben ki lehetne védeni.
A második félidő teljesen más volt, feljavult az OL is, Flacco is, Boldin is, a 4. negyed meg hihetetlen, csak kapkodtam a fejem.
Azért 1:05-nél a vége előtt ki kellett volna védekezni ezt a meccset úgy érzem.
Összességében az első félidőben aludt a csapat, és a 13 pont soknak bizonyult. Illetve félig mégsem, hiszen megfordítottuk a meccset, de ez is kevés volt.
Nagyon jó csapat a Falcons, de úgy érzem, hogy ha kellően koncentrálunk már az elejétől kezdve, akkor nem indulunk 13 pontos hátrányból...
több mint 14 éve
Fredo
205
Nálam az imént lett vége (sport tv nézés eredmény tudása nélkül). Boldog voltam mikor sikerült vezetést szerezni, nem gondoltam hogy a D nem tudja megállítani a Falconst.Viszont (erős lila szemüvegen nézve természetesen) szerintem az utolsó drive-ban 4(!!) vitatható esetből mind a 4-ben az Atlanta javára ítéltek...
- Az elkapás minden volt csak complete nem
- Utána jókorát taszajtott az elkapó a védőn úgy játszotta magát tisztára, elkapás lett lett belőle
- PI-t fújtak az Atlanta javára véleményes
- A TD viszont több mint véleményes, legyepálta a védőt az elkapó
Ja az előző TD-s kulcsjátéknál: Suggs elleni facemask-t már előttem említették...
Meg a két szpíker a sporttv-ben tett sírba, belógott az Atlanta zászló a képernyőbe...
több mint 14 éve
Megtisztelő a szimpátiád,nagyon örültem a tavalyi bajnoki címeteknek 😊 ,Louis Armstrong és a jazz városát , szeretem ,Payton és a csapat pedig harmonizál vele .Mindenhol van ide-oda fújás... persze nem előre eltervezve, de valaki mindig úgy fogja érezni, hogy ez nem igaz, ez már megint ellenünk fúj... kár tovább ragozni...Mivel a Ravens a titkos kedvencem, kevésbé lennék elkenődve, mintha mondjuk a Steelers verne meg minket 😀 Persze ha mondjuk a Steelers-szel játszunk, akkor vigyázni kell, nehogy szoros legyen, mert a bírók úgyis odafújnak 😛
A másik elképzelésed a SB-ről meg tetszik, bár gyanítom, hogy csak egy jól meghatározott pontig... 😊
Collapo
Egyébként azért nem futottatok annyit, mert a Falcons passz ellene a 26. a ligában, míg futás ellen a 8. Nem nagyon kell túlgondolkodni, az Atlanta secondary-je (annak ellenére mondom ezt, hogy a legtöbb INT-et csinálták idén) elég szellős.Gyurma Pappa
Erről a bírókérdésről elég nehéz összeesküvés elmélet-mentesen beszélni.Én sem hiszek benne,hogy konkrétan utasítanák őket stb...,csak pl.tegnap a Jenkins elkapása,a pálya közepén az utolsó drive-ban,ami sztem videó után ordító incomplete volt,vagy a közös sisakrács kézfogóból Suggs és az LT között csak az egyiket szankcionálják,nehéz elhinni,hogy csak az egyiket látják,de - bocs nem vitaindító ,csak példa - a Steelers-Miami utolsó perces videózást nehéz bárminek is nevezni.
Az a gond,hogy annyira kiélezett párharcok vannak,hogy néhány pont dönt és egy + ajándék first down is befolyásoló lehet.
Abban viszont abszolút hiszek,hogy a kiscsapat kárára könnyebben tévednek,mint a piacképes nagycsapat kárára,viszont ez az életben is így van,a pénzesebb,társadalmi ranglétrán előrébb álló több előnyben részesül .
több mint 14 éve
Egyébként megnéznék egy visszavágót. Apropó, már a Saints meccs közben felmerült bennem, de még nem volt olyan, hogy az elmúlt 2 év bajnoka találkozik a köv. SB-n. 😊Könyörgöm, ne válaszolj, mert amíg válaszolsz, ez menni fog 😀 Egyébként tényleg nem volt a bíráskodással, illetve, de volt gond, csak minden irányba. Szerintem már túl sok a szabály, ez a gond 😀Gyurma PappaMivel a Ravens a titkos kedvencem, kevésbé lennék elkenődve, mintha mondjuk a Steelers verne meg minket 😀 Persze ha mondjuk a Steelers-szel játszunk, akkor vigyázni kell, nehogy szoros legyen, mert a bírók úgyis odafújnak 😛Khm-khm. Sem ellenetek, sem a Bengals ellen nem így éreztem. 😛 (Mindkét meccsen voltak hibák, de mindkét meccsen igazságos eredmény született)Soldados
Gyurma Pappa
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Könyörgöm, ne válaszolj, mert amíg válaszolsz, ez menni fog 😀 Egyébként tényleg nem volt a bíráskodással, illetve, de volt gond, csak minden irányba. Szerintem már túl sok a szabály, ez a gond 😀Khm-khm. Sem ellenetek, sem a Bengals ellen nem így éreztem. 😛 (Mindkét meccsen voltak hibák, de mindkét meccsen igazságos eredmény született)SoldadosMindenhol van ide-oda fújás... persze nem előre eltervezve, de valaki mindig úgy fogja érezni, hogy ez nem igaz, ez már megint ellenünk fúj... kár tovább ragozni...Mivel a Ravens a titkos kedvencem, kevésbé lennék elkenődve, mintha mondjuk a Steelers verne meg minket 😀 Persze ha mondjuk a Steelers-szel játszunk, akkor vigyázni kell, nehogy szoros legyen, mert a bírók úgyis odafújnak 😛
A másik elképzelésed a SB-ről meg tetszik, bár gyanítom, hogy csak egy jól meghatározott pontig... 😊
Collapo
Gyurma Pappa
több mint 14 éve
Khm-khm. Sem ellenetek, sem a Bengals ellen nem így éreztem. 😛 (Mindkét meccsen voltak hibák, de mindkét meccsen igazságos eredmény született)Mindenhol van ide-oda fújás... persze nem előre eltervezve, de valaki mindig úgy fogja érezni, hogy ez nem igaz, ez már megint ellenünk fúj... kár tovább ragozni...Mivel a Ravens a titkos kedvencem, kevésbé lennék elkenődve, mintha mondjuk a Steelers verne meg minket 😀 Persze ha mondjuk a Steelers-szel játszunk, akkor vigyázni kell, nehogy szoros legyen, mert a bírók úgyis odafújnak 😛
Collapo
Gyurma Pappa
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Mindenhol van ide-oda fújás... persze nem előre eltervezve, de valaki mindig úgy fogja érezni, hogy ez nem igaz, ez már megint ellenünk fúj... kár tovább ragozni...Mivel a Ravens a titkos kedvencem, kevésbé lennék elkenődve, mintha mondjuk a Steelers verne meg minket 😀 Persze ha mondjuk a Steelers-szel játszunk, akkor vigyázni kell, nehogy szoros legyen, mert a bírók úgyis odafújnak 😛
Collapo
Egyébként azért nem futottatok annyit, mert a Falcons passz ellene a 26. a ligában, míg futás ellen a 8. Nem nagyon kell túlgondolkodni, az Atlanta secondary-je (annak ellenére mondom ezt, hogy a legtöbb INT-et csinálták idén) elég szellős.
több mint 14 éve
Kb egy negyed után is? De jogos...Ez mitől volt?CollapoHátrányban voltatok, ráadásul többször 2 drive-os különbséggel, ilyenkor inkább passzolni kell.Soldados
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Ez mitől volt?CollapoHátrányban voltatok, ráadásul többször 2 drive-os különbséggel, ilyenkor inkább passzolni kell.
több mint 14 éve
Mindenhol van ide-oda fújás... persze nem előre eltervezve, de valaki mindig úgy fogja érezni, hogy ez nem igaz, ez már megint ellenünk fúj... kár tovább ragozni...A másik elképzelésed a SB-ről meg tetszik, bár gyanítom, hogy csak egy jól meghatározott pontig... 😊
Az meccsre viszont lenne még egy kérdésem... csak nekem tűnt úgy, hogy kicsit úgy álltunk most, mint
a Miami a múlthéten?
Arra gondolok, hogy az elején szépen mentek a futások, de később több olyan drive-kísérletünk volt, ahol
0, vagy max 1 futást próbáltunk...
Ez mitől volt?
NFL - Not For Ladies!