Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 14 éve
Phoseidon Baltimore Ravens 328 — Ravens fan
Én egy kőkemény megjósolhatatlan meccset várok, ami az utolsó másodpercekben dől csak el. 😊 És titokban persze ravens győzelmet 😀.

"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Gameday! 😊

Első TNF a miénk a Falcons mellett persze.
😊
Igazi rangadó a Falcons ellen, idegenben.
Idegenben azt mondom, hogy beleférhet a vereség.

Bár borzasztó jó lenne nyerni, mert a Steelers tapad rendesen.

Ki mit vár a meccstől?
Én speciel hosszabbítást. :rolleyes: 😊

GO RAVENS!
több mint 14 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Csütörtökön az Atlanta ellen Washington helyett Wilson fog kezdeni. Én személy szerint örülök a hírnek, Washington nem rossz, de nem egyenletes a teljesítménye. Remélem, hogy Wilson az Atlanta ellen is hozza majd a legutóbbi meccsen mutatott formáját 😊.Phoseidon
Jó lesz,ez biztos.Eleve egy jó játékos ,coverben jobb Fabiannél,interception érzékenyebb + Ed Reed,amitől gyorsabban hozzászokik az új csapatához +marylandi gyerek,ide járt college-ba és nagyon bizonyítani akar.
Ijedtemben ugrottam egy hátast,mikor Ed -et az INT-je után lebirkózták vagy öten ,de nem látszott rajta fájdalom és,ha egészséges,akkor játékba lendül és az nekünk jó. 😊

Fabian nyilatkozata arra,hogy elveszítette a kezdő státuszt:

As for Washington who has been a starter since the organization acquired him from the Oakland Raiders in a draft-day trade in 2008, he appeared to be handling the demotion very well.

"I'm grown now," he said. "I went through this situation three years ago in Oakland and didn't handle it anything like this. I acted like a spoiled brat. Now I'm grown, and I know that in this business, things happen, and you've got to keep on playing. My time is going to come again. I'm not done being a starter in this league at all."
Nagyon szimpatikus,érett gondolkodás.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
Csütörtökön az Atlanta ellen Washington helyett Wilson fog kezdeni. Én személy szerint örülök a hírnek, Washington nem rossz, de nem egyenletes a teljesítménye. Remélem, hogy Wilson az Atlanta ellen is hozza majd a legutóbbi meccsen mutatott formáját 😊.

"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
AFC North figyelő - 9. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1625

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Boldin szerintem idén a tutira vár...
mármint jövőre már tuti elsőszámú, akkor kap egy halom lasztit, most meg
a sok jó elkapóval van lehetősége, hogy "mozizva" és persze időnként villanva
egy jó évet tudjon be. 1000 yardja idén is meglesz, ami jó, ha a célpontok
mennyiségét nézzük...

Jövőre a másik kezdő szerintem Stallworth... gyors, mozgékony, kell az ilyen.
A többi már jó kérdés, szvsz Mase visszavonul, Husinak meg nem adunk annyi pénzt
epizódszerepért, hogy maradjon.

DReed személyében is van egy jó emberünk, negyedik WR posztra meg majd lesz vki.
Ott jövőre nem lesz gond, mert a 3TE is igen elkapóképes..

Idén a sok célpont ad lehetőséget.. Joe egyre jobban használja Őket, bár igaz,
hogy most nagyon-nagyon jól jött Rice a pályán...

Tartalék szerintem még van a csapatban, a Miami elleni teljesítmény azonban már most
csütörtökön is kevés lehet... Holott az teljesen elfogadható volt... aláírom bármelyik meccsre.
Csak vannak meccsek, ahol még ennél is több kell... reméljük benne van a csapatban.Collapo
Én is érzek még tartalékot a csapatban,mind támadásban ,mind védekezésben.
Támadásban,én tényleg hiszek benne,hogy kap majd kulcsszerepet Dickson és/vagy Pitta,valamint mindig hozza magát valamely nagy WR.
Mase kitölti a 2 éves szerződését,azon ment a vita nyáron,hogy a Ravens 1,míg Mase legalább 2 évet akar.Cutolni nem fogják,Mase az Mase,Boldin előtt egyértelmű mindenes volt és egyértelmű 1.WR.
A kick és punt returnokban lehet még tartalék,ha megtalálják az igazit.
Boldin-Mase biztosan marad,Hush-al mi lesz,nagy pénzt biztosan nem fog neki fizetni Ozzi és a két kezdő WR mellé...
Ha a D a nevéhez és sztárjaihoz méltón fog játszani és jönnek a turnoverek ,akkor nem lesz gond.Bennük is megvan a tartalék,az elmúlt 2 évet ők hozták,igaz 2 éve még Rex-el és rendszerével.Sőt...

több mint 14 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Boldin szerintem idén a tutira vár...
mármint jövőre már tuti elsőszámú, akkor kap egy halom lasztit, most meg
a sok jó elkapóval van lehetősége, hogy "mozizva" és persze időnként villanva
egy jó évet tudjon be. 1000 yardja idén is meglesz, ami jó, ha a célpontok
mennyiségét nézzük...

Jövőre a másik kezdő szerintem Stallworth... gyors, mozgékony, kell az ilyen.
A többi már jó kérdés, szvsz Mase visszavonul, Husinak meg nem adunk annyi pénzt
epizódszerepért, hogy maradjon.

DReed személyében is van egy jó emberünk, negyedik WR posztra meg majd lesz vki.
Ott jövőre nem lesz gond, mert a 3TE is igen elkapóképes..

Idén a sok célpont ad lehetőséget.. Joe egyre jobban használja Őket, bár igaz,
hogy most nagyon-nagyon jól jött Rice a pályán...

Tartalék szerintem még van a csapatban, a Miami elleni teljesítmény azonban már most
csütörtökön is kevés lehet... Holott az teljesen elfogadható volt... aláírom bármelyik meccsre.
Csak vannak meccsek, ahol még ennél is több kell... reméljük benne van a csapatban.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Nekem tetszett a meccs,tegnap este megnéztem.
Az 1.Miami drive után összekapta magát a D a futést megölték Ray-ék és támadásban nem tudtak mit kezdeni Rice-al.
Flacco ,nyugodt volt,pedig vannak gyilkológépek a Dolphinsnál,és nem félnek azokat használni 😊 ,szerintem nem jó volt,sok célpontot használt és a Sean Smith kezébe dobott labdán kívül nem volt teljes homály dobása,ott is kérdésas,hogy Boldin hibázott vagy ő.
Rice ,végre dinamit volt a lábaiban,újra.Ezt hiányoltam az utóbbi meccseken,ahogy McGahee is nagyon jó volt.Remélem a formaidőzítésük mostanra érett be,elvileg most kellenének jönni a latyakos ,nyirkos időjárásnak,bár ez a 2010-es időjárás( 😕 ) kiszámíthatatlan.
A WR-ek ,az a szép,hogy Boldin sem hisztizett és dünnyögött(bár az lehet volt kicsi,kis motyogás😊 ,bamme Joe...) ,pedig a két jó passzon kívül több rossz ment felé,megjegyzem, kb.2 hónapja a Bengals ellen még ment a duma...(miért nem nekem,kiccsávó...?)
Heap,most inkább blokkolt,de ez a szép,hogy ,ha nincsenek nagy - volt egy szép first down -ja - elkapásai,alig tűnik fel,mert Mase-Boldin -Hush ,hozza magát.
Az OL,a 2. vonalban szépen blokkoltak,most sok sack-et engedélyeztek.
Yanda,bár nagyon jó RT-ként,most nehezen bírt Wake-el,azt mondta,még nem találkozott ilyen gyors ellenféllel,más volt videón és élőben 😊 (ilyenkor szentségelek,hogy nincs Kindle ,egy hülyeség miatt 😐 )
És a rövid yardos szituációk...
A D-n nagyon látszik Reed visszatérte,mind önbizalom,mind turnover tekintetében,Webb és Wilson személyében pedig a jövőbeli kezdőink is megvannak.Fabian ott folytatja,ahol abbahagyta... Még régebben olvastam róla,hogy ő kicsit lelkizős fajta,neki hosszabb ideig tart majd feldolgozni a gyengébb szereplést,örülök,hogy Harbough-ék tisztelték ezt benne és nem eleve a kispadon kezdett,hanem a pályán.Neki pech,nekünk szurkolóknak nem ,hogy Wilson jobb nála és nehéz lesz újra kezdővé előlépnie.
Ngata ,Ray ,nagyon jók,JJ sajnos nem önmaga,szinte észrevehetetlen,Suggsot pedig végre multifunkcióban használjuk,meg is lett az eredménye,szinte értékelhetetlen yardmennyiséget futott 'fins a 2. félidőben.
A Webb INT. utánai szerencsétlenkedésnél tuti idegbajt kaptam volna,ha élőben nézem 😊
-10 yard sack után,delay of game-5 yard,kihagyott field gol...
A Koch fake puntja,a D.Reed reverse playe... 😊 😀

Annak örülök,hogy úgy tűnik csapatként kezdünk működni,biztatják egymást és úgy tűnik az összhang is megvan.Rice megint nyugodt,mint tavaly és ez nagyon jót sejtet, 😊 Boldin nem hisztizett,mintha Hush is nyugodt lenne,a kapott passzmennyiséggel,vagy legalább is nem mutatja,hogy nem. 😊

több mint 14 éve
Szerintem is jó meccs volt. Tetszett mind az O, mind a D és a ST- munkája is. Hibák meg vannak, igaz, hogy néha túl sok jött egymás után de most meg lehetett engedni ennyit is (így utólag nézve). Engem egyedül a red-zone és a goal-to-go-nál használt támadásaink zavarnak (lehetne választékosabb). Minden mással elégedett vagyok. 😊

Az atlanta kemény ellenfél, ugyanannyira vagyunk esélyesek mint ők. Jó meccs lesz az biztos 😊.

több mint 14 éve
Megvan a nagyon fontos W a Dolphins ellen, TNF-n marha nagy rangadó a Falcons ellen! 😊 😀
Már alig várom, két 6-2-es csapat. 😊

Ismét a csoport élén! 😊Vrijbloed
A halacskák ellen (igen, akkor is azok maradnak) könnyebb meccset sikerült hozni, mint az előre véltem, de ez nem egyértelműen csak a mi érdemünk.

Az o# jól muzsikált, What's-His-Name-Old-Guy is hozta amit ilyenkor kell (TD, 10 yard/pass) szóval velük sok baj nem volt... talán csak azt vettem észre, hogy redzoneban goal-line szituációban mennyire konzervatívan csak középen futunk...
A screenek végre jók voltak, Rice újból kap bogyót... futás valahogy még nem az igazi, bár kategóriákkal jobb, mint idény elején.

A d# kezd magára találni, de ez Reed érdeme... az, hogy ő van, megnyugtatja a csapatot és végre az LB-k is tehetik a dolgukat. Futás ellen 73yard szépnek hat, de igazából nem túl sok (a támadások 1/3-a) futás volt a halacskáknál. De hűha, hogy az első drive-ban 46yardot futottak, viszont hurrá, hogy utána összesen már csak 27-et...

A ST továbbra is jó. Mondom ezt akkor is, amikor kimaradt a FG... az a drive hm.... na hagyjuk... -25yard (?) ehh...
A rúgások hosszúak voltak, míg punt nem is volt!!! Bár ez az O-t dícséri...
A Koch passz meg zseniális, de kicsit mákos volt... a pálya szélén nagyon futott a halacska, hogy időt kérjen.... nem ért oda... meglett a 4th 😀

Kicsit a Miamiról:
Henne nem volt jó formában, de az elkapói se. Több elejtett, nem megfogott labda volt, mint igazi Henne hiba szerintem. A D-jük pedig 402 yardot engedett... ami sok, s ez most elég volt a mi győzelmünkhöz... ezzel sok-sok jó Tie-breaker lett a mienk a végére, úh az pozitív... persze a mi szemszögünkből.

Jövőhét:
kemény idegenbeli meccs lesz a papíron talán kicsit jobb ezeréves sólymok ellen... a futás mindkét csapatnál kulcsfontosságú... bármi lehet... jó lenne a W, de idegenben ez nem kötelező, ráadásul igen kemény az ATL...
Persze ha nem akarunk sok-sok vasalós fricskát, akkor célszerű megnyerni a meccset... és az sem lehetetlen.

Apropó vasalósok... hát ők otthon fogadják a Patriarkákat... remélem, hogy kikapnak... a pakliban benne lenne... bár kétarcú egy csapat az a NE és ellenünk is megszenvedtek... szóval ott is lehet bármi.
Izgi kis hét lesz ez...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Megvan a nagyon fontos W a Dolphins ellen, TNF-n marha nagy rangadó a Falcons ellen! 😊 😀
Már alig várom, két 6-2-es csapat. 😊

Ismét a csoport élén! 😊
több mint 14 éve
A run D jó teljesítmény elvileg benne van a csapatban és,ha nem tudnak futni ellenünk,már nagy előnyünk van.
Suggs-Gregg/Cody-Ngata-Mckinney/Redding ,ez ehy nagyon jó DL.
A Pats és a Bills is 4,valahanyas átlaggal futott ellenünk,ami first downok sorát engedélyezte.

Estére jó szurkolást,nem leszek itthon,majd holnap TYT-ről meccsezek.

több mint 14 éve
Én mind a run D-vel, mind a passrush-sal szkeptikus vagyok, nemhiszem, hogy javulna (max. talán azért, mert most pihentebbek a srácok). A secondary-től viszont én is jelentős javulást várok minden tekintetben. Összességében egy jó meccset és szoros győzelmet várok. Meg persze pár Reed pick-et 😊

több mint 14 éve
"Kíváncsi leszek,a bye alatt milyen hiányosságot sikerül korrigálni."

Én is. Remélem sikerült rendet tenni a fejekben, és nem lesznek nagyobb "holtjátékok" a meccseinken.

Remélem tanultunk az esetből, főleg úgy, hogy még jól is jöttünk ki belőle!
Úgyhogy mindenkitől maximális koncentráció és odafigyelés kell a Miami ellen!

Szoros győzelmet várok.

GO RAVENS!
több mint 14 éve
Kíváncsi leszek,a bye alatt milyen hiányiosságot sikerül korrigálni.
passrush,csodát nem várhatunk
run D ,abban nagyon bízok,hogy összeáll és a retesz bezár
Reed visszatérésével az elmúlt két meccs secundary gyengélkedése a múlté és megint koncentráltak lesznek,ebben segíteni fog Marshall,akin 100%-ot kell nyújtani.Szerintem tudat alatt mindenki megnyugodott a Bills ellen,0-győzelemmel jöttek,hazai pálya,Reed visszatért,elég a cipőőket kiküldeni,nos,nem...Az emberanyag Ed-et leszámítva nem klasszis,de nagyon stabil,Webb,Wilson,Fabian,Carr és én Cary Williamsben is bízok,csak koncentrálni kell.
Most az is jobb lesz.

több mint 14 éve
Viszont nem is lehet ezután csak "becsületből" Mase-re játszani...
Szvsz az csak plusz... A csapat hozza a meccset, Mase meg verjen rájuk
néhány big playt.
De ne akarjunk mindenáron most Mase-re játszani, nehogy "beetetés"
legyen a szándék...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Adjon csattanós választ Mase... mondjuk 2TD 160y? 😀Collapo
Szerintem is megpiszkálja Mase öérzetét.Tavaly Finnegen szólt be neki meccs előtt,szétszivatta.
A 10évvel fiatalabb sutyigyerekkel, Crowder-rel ,ha találkoznak ,nem fogja "szó" nélkül hagyni. 😊

több mint 14 éve
Adjon csattanós választ Mase... mondjuk 2TD 160y? 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 14 éve
Mason, 'the old guy'

Never at a loss for words, Dolphins linebacker Channing Crowder was extremely complimentary of the Ravens offense before referring to wide receiver Derrick Mason as "the old guy" when he forgot his name. Mason, 36, is the oldest player on the Ravens.

"They have amazing receivers on the outside," Crowder said. "We know [Anquan] Boldin, [ T.J.] Houshmandzadeh and old … what the hell's the other guy's name?"

A reporter replied, "Derrick Mason."

"There you go. Mason. The old guy," Crowder said. "He's still good as hell, though."
Drága Istenem,ilyenkor,mintha egy sötét gödörbe néznék,esetleg ott tapasztalnék ilyen sötétséget. 😊 😛

több mint 14 éve
Mindent a maga idejében... 😊 Majd akkor aggódunk,ha nem lesz sem Ray sem Reed és a generációváltást elbénázzuk.
Egyébként Ray kempózik, az elmúlt években ezzel tartja magát karban.'75-ös születésű,őrület milyen kemény.kátrány
Ő nem csak egy fajta harcművészetet gyakorol.
A neten több videó is van fent amint Reeddel külön edzenek, nem csak súlyzós edzést értek ezalatt. Martial art edző is jár hozzájukm és Ray például elég jól boxol 😊undisputedly
Küldhetünk ki nekik baranta edzőket... is. 😊
A kempó is,ha jól tudom egy "összeszedett "fiatalnak számító harcművészet,lehet a részekkel együtt az egészet is gyakorolja,a lényeg,hogy segít fittnek és erősnek maradni.
Reed-ről olvastam,hogy boxol,Zbikowskival szoktak edzeni és gyakorolni.
Rayről nem tudtam,hogy boxol,fiatalként még birkózott .

több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 099 — SuperBowl Champions 2013/2014
Soldi mindent kritikusan lát, ami nem Sixburghben történik 😛 amúgy meg nem tudom, hogy min kéne aggódni, szépen lassan generációváltás következik, szerintem így is örülhettek, hogy RL eddig bírja ilyen szinten a játékot, és nem pedig csak a neve miatt van a pályán.Geronimo
kátrány
Mindent a maga idejében... 😊 Majd akkor aggódunk,ha nem lesz sem Ray sem Reed és a generációváltást elbénázzuk.
Egyébként Ray kempózik, az elmúlt években ezzel tartja magát karban.'75-ös születésű,őrület milyen kemény.kátrány
Ő nem csak egy fajta harcművészetet gyakorol.
A neten több videó is van fent amint Reeddel külön edzenek, nem csak súlyzós edzést értek ezalatt. Martial art edző is jár hozzájukm és Ray például elég jól boxol 😊
több mint 14 éve
kempókéz?? 😂sutianap
😂

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Soldi mindent kritikusan lát, ami nem Sixburghben történik 😛 amúgy meg nem tudom, hogy min kéne aggódni, szépen lassan generációváltás következik, szerintem így is örülhettek, hogy RL eddig bírja ilyen szinten a játékot, és nem pedig csak a neve miatt van a pályán.Geronimo
kátrány
kempókéz?? 😂

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Jár a pipa, bár tudom, hogy a delfin az egyetlen hal kinézetű kétéltű rovar... akárcsak a bálna 😛
A Patriots sem patriarkák és Steelers sem vasalós gárda, mégis az 😊Collapo
kátrány
Egyébként Ray kempózik, az elmúlt években ezzel tartja magát karban.'75-ös születésű,őrület milyen kemény.

több mint 14 éve
szerintem meg lesz nektek a PO, Ray helyett meg szerintem ráértek a 2012-es drafton hozni valakit, de ha hoztok valami ordas nagy tehetséget jövőre, akkor lenne egy éve megtanulni, mit is kell nyújtania egy LB-nek a Ravens védelem közepén 😊

OFF: a delfin nem hal 😀Geronimo
Jár a pipa, bár tudom, hogy a delfin az egyetlen hal kinézetű kétéltű rovar... akárcsak a bálna 😛
A Patriots sem patriarkák és Steelers sem vasalós gárda, mégis az 😊Collapo