Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 14 éve
Boldin megmozdulása tényleg nagyon szép volt, de csak a szerencsén múlott, hogy a CB egyik lába pont Boldin bokályára és nem a földre érkezett. 😊 Összegezve: Örülök, hogy Boldin nálunk van 😀 .Amúgy mi a munkád kátrány? 😊
"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 14 éve
Visszatérve egy gondolatra a Bills meccs egy apró részletére,mikor a Flacco passzát a Corner nevű CB (Nomen est omen - A név kötelez 😊 ) elhalászta Boldin orra elől.Boldin egy príma dobással kidobta a pályáról,hogy lába sem érte a földet,szó szerint.Ezért nem lett interception.Mindenki hibázhat és hibázik is ,nem mindegy ,hogy reagálunk a hibánkra,leblokkolunk,behisztizünk,elgyengülünk és bénázunk vagy simán csak semmit nem csinálunk egy másodpercig,ami néha sokat jelenthet.
Mint pl.itt,ha Boldin egy pillanatot is hezitál,ez int.és jön a Bills,ehelyett azonnal javította a hibájára és egy mintaszerű tackle után mi támadtunk és szereztünk TD-t.
Szerintem ez az életben is nagy dolog,ha így tudunk választ adni egy hibánkra,nem csak a pályán.Ez megsüvegelendő a részemről.
Ha munkaadó lennék,mint ahogy nem vagyok(rég tönkrementem volna annyiszor átb*sztak volna 😛 ) felméretném ,hogy a dolgozókra milyen hatással van a/egy hiba és arra milyen válaszlépést tesznek.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
Lehet nem lett volna butaság visszahozni Barnest,ha már Kindle nem játszik és ilyen közepes a passrush-unk.Barnes 2x gyomrozta meg Bradyt vasárnap.Itt edzett 3 évet egy próbánál több lett volna.
Csak idénre Merriman pedig egy próbát megért volna.
Mikor vasárnap a meccs vége felé Suggs lentmaradt sérülés miatt, kicsit lefőttem,elég nagy bajban lennénk...
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=83Cq0dmBq7I&feature=relatedEzt az ürgét hogy találtad? 😂
erre gondoltamsutianap
Mondjuk én szeretem Fellini degeneráltjait vagy Lynch,Tarantino bekattant alakjait.
több mint 14 éve
Bondi, itt a "hivatalos" válasz a Pitta-val kapcsolatos kérdésedre:Akkor Hush státusza lesz kérdéses.A kezdő WR duó:Boldin,Mase , Heap nagy király ,qrva jó,visszatér Stallworth,mint mélységi célpont,végre talán elengedheti Joe a kezét,meglesz a gyors emberünk,ehhez még több elkapást kap Dickson és Pitta, vannak elkapásai Rice-nak,viszont Joe még nem dobott idén 300y fölött és lassan jönnek a futómeccsek a ködös, hideg ,nyirkos időjárás.
http://blogs.baltimoreravens.com/2010/10/26/rookie-tes-may-see-more-time/
"According to Head Coach John Harbaugh, the Ravens want to get their two rookie tight ends on the field more in the near future."
Szép lassan egyre többet fogják játszatni Dickson-t és Pitta-t. 😊Phoseidon
Gondolom idén már rendben,mert minimális összegért van itt ,ez a jövőre nézve kérdés.
Mondjuk én jobban szeretem,amikor minél több játékosnak van elkapása,a változatosság szemet (nemcsak azt 😛 ) gyönyörködtet...
több mint 14 éve
Bondi, itt a "hivatalos" válasz a Pitta-val kapcsolatos kérdésedre:http://blogs.baltimoreravens.com/2010/10/26/rookie-tes-may-see-more-time/
"According to Head Coach John Harbaugh, the Ravens want to get their two rookie tight ends on the field more in the near future."
Szép lassan egyre többet fogják játszatni Dickson-t és Pitta-t. 😊
"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=83Cq0dmBq7I&feature=relatederre gondoltam
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
a puhapöcs idén ránk is illik néha... 😛 ,a D-re ,persze...ááá de most megcsinálják a kiscsikók :cool:- hát idén nem sokra lehet menni a stat-okkal. - tavaly rágtuk mi is szorgalmasan, hogy hogy is mennek el a meccseink, holottpuhapöcsű óriás? 😂 😂 😂
az offense-nek javuló statisztikái vannak,mégse képesek behúzni a meccseket. Igy majdnem földkörüli pályára állt egy O.C. és nyilvánvalóvá vált, hogy kimagasló D munka nélkül az O. egy puhapöcsű óriás akinek 60centi hosszú meg 20centi vastag csak nem lehet vele baszni.
- a másik szinte természetes hogy nem tudjuk kellően felszivni magunkat a kicsik ellen
eza: - má megin huva megyünk? Kansasba? mi is van ott?? a nyugati boszorkány?
- azért se lehet nagyon felszivódni mer nem az számit meg tudod-e fogni Mosst vagy Ocsót vagy Redzsivéjnt, hanem hogy a hármas- négyes-ötös számú "noném" riszivert fogod-e??? meg nem az fog számitani a kis Rizs nyomingat-e 80 jardnyit, hanem az hogy MekKehi hozzárake egy huszast amivel nyertek
és lehetmajd az számit meg tud-e a kikkered egy rendes tekkölt csinálni
- nézzé Nyúlinlend meccset, köbö ha BomTredyt figyeled - nüansznyi dolgokon múlik hogy ne verjék őket minden egyes alkalommal laposra, és qurva ideges végig - pedig elvileg ligaelsők
mi csak azér nyugizunk mert nekünk mindig ilyen "háthabegyünakármegiscsinálhatyyuk" offenzünk van évek óta
- csak egy amire kurvára kéne figyelni, ha Luiz bátyátok eccer elfelejti kihúzni a szarból - a CoolBluEye akkoris hidegen kinéz majd Hárbó-ra és veszit, teljes nyugodtsággal és akkor valakinek meg kell fogni Luiz bátyátokat mer szalonnázni fog a húsábólsutianap
tavaly és tavalyelőtt közel sem volt ilyen komplex csapatunk,az O közepesnél gyengébb volt vagy oké közepes,a D mindig hozott annyit,hogy valahogy kiszenvedjük a sikert.A D az klasszis volt,de mindkét évben voltak nálunk jobbak,Steelers,Titans(2008),Jets,Packers .
Harbs még nem vesztett a Ravensnél alacsonyabb mérlegű csapat ellen,most meglegyintett idén 2x a szele.
Most elvileg meglenne az egyensúly és jónak is tűnünk,csak néha(?) vagy teljesen(?) mintha hiányozna valami.Az O leáll a yardok termelésével,D valamit balfaszkodik,sok yardot enged futás ellen,passz ellen vagy nem sokat de magas yardátlagot,ami nem volt jellemző az elmúlt években.
A D cord.Greg Mattison kicsit öreguras,abban bízom,hogy amolyan öregurasan majd összeáll,majd fog az működni,nem kell türelmetlenkedni,az a fiatalok jellemzője alapon tényleg összeállunk,amikorra igazán kell,mint tavaly és azelőtt.(Apró megjegyzés azért nem hiszem,hogy végig bírjátok a szezont D-vel,mert már az elejétől pörögnötök kell-ez tényleg csak megjegyzés).kátrány
a pöhapöcsit a mi tavalyi offenzünkre értettem, (faszé kell állandóan egyeztetni akiba. határozókat)
szóval nekünk itt van a Téttaképű aki tavaly csak kilógatta a szerszámot, de idén be is veri 😂
de Amadeust nem ismerjük, lehet ő hátulról szereti??? a pasikat??? - szóval elő kéne már szednie valamitsutianap
http://www.youtube.com/watch?v=usytYV2XzDU
villant ő néha ,csak néha felveszi a poroszkáló stílust és nem csinál lósz*rt sem (ő és az o 😊 ),mint a Pats és a Bills ellen a végén.
több mint 14 éve
ááá de most megcsinálják a kiscsikók :cool:- hát idén nem sokra lehet menni a stat-okkal. - tavaly rágtuk mi is szorgalmasan, hogy hogy is mennek el a meccseink, holottpuhapöcsű óriás? 😂 😂 😂
az offense-nek javuló statisztikái vannak,mégse képesek behúzni a meccseket. Igy majdnem földkörüli pályára állt egy O.C. és nyilvánvalóvá vált, hogy kimagasló D munka nélkül az O. egy puhapöcsű óriás akinek 60centi hosszú meg 20centi vastag csak nem lehet vele baszni.
- a másik szinte természetes hogy nem tudjuk kellően felszivni magunkat a kicsik ellen
- azért se lehet nagyon felszivódni mer nem az számit meg tudod-e fogni Mosst vagy Ocsót vagy Redzsivéjnt, hanem hogy a hármas- négyes-ötös számú "noném" riszivert fogod-e??? meg nem az fog számitani a kis Rizs nyomingat-e 80 jardnyit, hanem az hogy MekKehi hozzárake egy huszast amivel nyertek
- nézzé Nyúlinlend meccset, köbö ha BomTredyt figyeled - nüansznyi dolgokon múlik hogy ne verjék őket minden egyes alkalommal laposra, és qurva ideges végig - pedig elvileg ligaelsők
mi csak azér nyugizunk mert nekünk mindig ilyen "háthabegyünakármegiscsinálhatyyuk" offenzünk van évek óta
- csak egy amire kurvára kéne figyelni, ha Luiz bátyátok eccer elfelejti kihúzni a szarból - a CoolBluEye akkoris hidegen kinéz majd Hárbó-ra és veszit, teljes nyugodtsággal és akkor valakinek meg kell fogni Luiz bátyátokat mer szalonnázni fog a húsábólsutianap
tavaly és tavalyelőtt közel sem volt ilyen komplex csapatunk,az O közepesnél gyengébb volt vagy oké közepes,a D mindig hozott annyit,hogy valahogy kiszenvedjük a sikert.A D az klasszis volt,de mindkét évben voltak nálunk jobbak,Steelers,Titans(2008),Jets,Packers .
Harbs még nem vesztett a Ravensnél alacsonyabb mérlegű csapat ellen,most meglegyintett idén 2x a szele.
Most elvileg meglenne az egyensúly és jónak is tűnünk,csak néha(?) vagy teljesen(?) mintha hiányozna valami.Az O leáll a yardok termelésével,D valamit balfaszkodik,sok yardot enged futás ellen,passz ellen vagy nem sokat de magas yardátlagot,ami nem volt jellemző az elmúlt években.
A D cord.Greg Mattison kicsit öreguras,abban bízom,hogy amolyan öregurasan majd összeáll,majd fog az működni,nem kell türelmetlenkedni,az a fiatalok jellemzője alapon tényleg összeállunk,amikorra igazán kell,mint tavaly és azelőtt.(Apró megjegyzés azért nem hiszem,hogy végig bírjátok a szezont D-vel,mert már az elejétől pörögnötök kell-ez tényleg csak megjegyzés).kátrány
a pöhapöcsit a mi tavalyi offenzünkre értettem, (faszé kell állandóan egyeztetni akiba. határozókat)
szóval nekünk itt van a Téttaképű aki tavaly csak kilógatta a szerszámot, de idén be is veri 😂
de Amadeust nem ismerjük, lehet ő hátulról szereti??? a pasikat??? - szóval elő kéne már szednie valamit
több mint 14 éve
puhapöcsű óriás? 😂 😂 😂- hát idén nem sokra lehet menni a stat-okkal. - tavaly rágtuk mi is szorgalmasan, hogy hogy is mennek el a meccseink, holottkátránykátrány
A D cord.Greg Mattison kicsit öreguras,abban bízom,hogy amolyan öregurasan majd összeáll,majd fog az működni,nem kell türelmetlenkedni,az a fiatalok jellemzője alapon tényleg összeállunk,amikorra igazán kell,mint tavaly és azelőtt.(Apró megjegyzés azért nem hiszem,hogy végig bírjátok a szezont D-vel,mert már az elejétől pörögnötök kell-ez tényleg csak megjegyzés).
több mint 14 éve
- hát idén nem sokra lehet menni a stat-okkal. - tavaly rágtuk mi is szorgalmasan, hogy hogy is mennek el a meccseink, holottNézegettem a statokat és picit zavarban vagyok.kátrány
Oké a számok nem minden ,de valamit mutat , és bizony amikor megszórtak a mutatott játék is gyötrelem volt.
Futás ellen:12.-ek
Passz ellen:8.-ok
Totál:8.-ok
Az egyéb mutatók is főleg középmezőny és az alattiak.Nem a helyezésre megyek,csak nem emlékszek ilyen rossz statadatokra,önmagunkhoz képest.
At a baj,hogy a jó csapatok ellen nem rosszak a statok,a kevésbé jók aláznak,még,ha a végeredmény a mienk is volt.
A Browns szétfutott minket a Bills szétpasszolt,a Broncos is 300 fölött passzolt ellenünk.Az elmúlt két évben pont ezek voltak az erényeink,hogy a kevésbé jók ellen is maximálisan odatettük magunkat.
Most pár kérdés azért el kell,hogy dőljön.
Vajon ez most tendencia ,hogy kicsit többet képzelünk magunkról,mint a valoság vagy csak véletlen ,a jó csapatok ellen a koncentráció és motiváció megfelelő vagy kiváló lesz?
Vagy egyéb gondok vannak a csapattal,bár ennek semmi egyéb jele,sem pletyka nincs?
A passrush az nagyon komolyan elmarad a várakozástól és nem is igazán látom jelét,hogy ez változzon.Remélem nem lesz igazam. 😕
Randán szétfutottak és szétpasszoltak minket,a gyengébb csapatok,ami inkább statromboló hatású,mert végül is nagy nehezen behúztuk a meccset,csak kérdés,hogy ezek nem lesznek hatással a későbbiekre és összeáll a D ,mert most ez egyenlőre nagyon átlagos a teljesítmény is.
Ide rombolódtunk vagy itt a helyünk,ez a realitás.Nagyon várom a Dolphins meccset,hogy választ kapjak ezekre a kérdésekre.A bye week a legjobbkor jött.kátrány
- csak egy amire kurvára kéne figyelni, ha Luiz bátyátok eccer elfelejti kihúzni a szarból - a CoolBluEye akkoris hidegen kinéz majd Hárbó-ra és veszit, teljes nyugodtsággal és akkor valakinek meg kell fogni Luiz bátyátokat mer szalonnázni fog a húsából
több mint 14 éve
http://kep.psharing.com/451775.jpgöröm látni,hogy Sergio ott van a linebackerekkel,még,ha nem tudni,hogy lesz e belőle NFL playa valaha is 😐
több mint 14 éve
Nézegettem a statokat és picit zavarban vagyok.
Oké a számok nem minden ,de valamit mutat , és bizony amikor megszórtak a mutatott játék is gyötrelem volt.
Futás ellen:12.-ek
Passz ellen:8.-ok
Totál:8.-ok
Az egyéb mutatók is főleg középmezőny és az alattiak.Nem a helyezésre megyek,csak nem emlékszek ilyen rossz statadatokra,önmagunkhoz képest.
At a baj,hogy a jó csapatok ellen nem rosszak a statok,a kevésbé jók aláznak,még,ha a végeredmény a mienk is volt.
A Browns szétfutott minket a Bills szétpasszolt,a Broncos is 300 fölött passzolt ellenünk.Az elmúlt két évben pont ezek voltak az erényeink,hogy a kevésbé jók ellen is maximálisan odatettük magunkat.
Most pár kérdés azért el kell,hogy dőljön.
Vajon ez most tendencia ,hogy kicsit többet képzelünk magunkról,mint a valoság vagy csak véletlen ,a jó csapatok ellen a koncentráció és motiváció megfelelő vagy kiváló lesz?
Vagy egyéb gondok vannak a csapattal,bár ennek semmi egyéb jele,sem pletyka nincs?
A passrush az nagyon komolyan elmarad a várakozástól és nem is igazán látom jelét,hogy ez változzon.Remélem nem lesz igazam. 😕
Randán szétfutottak és szétpasszoltak minket,a gyengébb csapatok,ami inkább statromboló hatású,mert végül is nagy nehezen behúztuk a meccset,csak kérdés,hogy ezek nem lesznek hatással a későbbiekre és összeáll a D ,mert most ez egyenlőre nagyon átlagos a teljesítmény is.
Ide rombolódtunk vagy itt a helyünk,ez a realitás.Nagyon várom a Dolphins meccset,hogy választ kapjak ezekre a kérdésekre.A bye week a legjobbkor jött.kátrány
több mint 14 éve
Special team-ben szoktam látni,néha blokkolni látom a pályán,de még a Cinci elleni 1 yardos elkapása van.Ott volt egy passzituáció,amikor lemaradt a labdáról vagy Joe túldobta,de már a corner mögött volt,szóval szerintem ,mivel jó keze van jegelik fontosabb meccsekre/meccshelyzetekre.Nem láttam a meccset, de legalább Reed visszatérése biztató 😊Nem nagyon játszatják, sőt igazából kb egyáltalán nem játszatják. Egyértelműen Dickson a 2. TE, ő többet van fennt a pályán, van is több szép elkapása. Pitta-t én néhány playban láttam eddig összesen, rövidyardos szituációkban amikor több lineman kell, máskor még nem.
Pitta-val mi a helyzet? Régen hallottam felőle....Bondi
Amúgy én vagyok béna és nem találom vagy a bills elleni meccs tényleg még mindig nincs fennt TYT-n?Phoseidon
Addig pedig szoktatják a légkörhöz.
Még nincs fenn a Bills meccs,bár kínszenvedés lesz megnézni,olyan sz*r volt a D...
több mint 14 éve
Nem láttam a meccset, de legalább Reed visszatérése biztató 😊Nem nagyon játszatják, sőt igazából kb egyáltalán nem játszatják. Egyértelműen Dickson a 2. TE, ő többet van fennt a pályán, van is több szép elkapása. Pitta-t én néhány playban láttam eddig összesen, rövidyardos szituációkban amikor több lineman kell, máskor még nem.
Pitta-val mi a helyzet? Régen hallottam felőle....Bondi
Amúgy én vagyok béna és nem találom vagy a bills elleni meccs tényleg még mindig nincs fennt TYT-n?
több mint 14 éve
Nem láttam a meccset, de legalább Reed visszatérése biztató 😊 Pitta-val mi a helyzet? Régen hallottam felőle....
több mint 14 éve
Amúgy nem lenne ez kegyetlenül qva xar, csak aránylag rossz, ha egyszerLOL, most látom, hogy majdnem ugyanolyan, majd a napokban keresek mást, hogy ne zavarjon. 😊
végre úgy jönne ki a lépés, hogy egyszerre legalább középszerű mindkét egység...
Ja szeretném újfent kiemelni a ST-et, frenetikusak voltak megint... pedig tavaly
ott nem ment a szekér... de idén jók...
Vrijbloed: jó az avatarod 😀Collapo
több mint 14 éve
Lehet,nagyon megnyugodott mindenki a secondary-ból ,talán túlzottan is,hogy Ed visszatért.A CB-k kritikán alul játszottak,Fabiant már kikiáltottam 1.CB-nek,aztán a tegnapi előadása...Webb ilyen szarul még nem játszott rövid karriere alatt,van ilyen.
Köszi Szabler az infót,egy Reed mezre kicsit vágyok,azt még beszerzem .Nem vagyunk SB érett csapat,viszont a realitástól elrugaszkodva Ed miatt szeretném igazán,ha sikerülne.Mindig bennem van a félsz,hogy történik vele valami.A két év alatt nagyon sokat romlott a mozgása,más kérdés,hogy még így is ilyeneket tud. 😊
több mint 14 éve
Bizony nagyon kellett nektek már Ed Reed mert nélküle bukta lett volna
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
"Baltimore safety ED REED had two interceptions in the Ravens’ 37-34 overtime win over Buffalo. Reed has nine career games with at least two interceptions, passing New Orleans safety DARREN SHARPER (eight) for the most such games among active players."
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 14 éve
Ed Reed-re nincsenek szavak, hihetetlen, de komolyan. Még tolókocsiban, 50 évesen is leigazolnám bármikor...BostonKíváncsi is vagyok, hogy mi lesz a miami ellen két hét múlva, addigra már eleget fog edzeni és remélem, hogy hozza a régi énjét (nem mintha keveselném ezt a 3 TO-t tőle 😀, de azért látszott, hogy egy kicsit rozsdás még 😊, vissza kell szoknia )
több mint 14 éve
Ed Reed-re nincsenek szavak, hihetetlen, de komolyan. Még tolókocsiban, 50 évesen is leigazolnám bármikor...
Do your job
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na mi SD-i előadásunk sem volt semmi! :o Konkrétan egy 5-öst öregedtem..... :cool:
több mint 14 éve
ezért is örülök, hogy most jön a bye-week, van mit rendbe rakni a fejekben......Szembetalálkoztunk egy Billsel, ami nagyon harapós kedvében volt...Mint a mi múlt heti ellenetek aratott győzelmünknél! 😉
CB-k rózsát szedtek, az O 10 pontos előnynél takarékra állt...
ha nincs Reed 2 TO, akkor OT sem lett volna, hanem sima bukó...
így OT, ahol mázlink is akadt bőven, szóval W... csak kínkeserves...Collapo
Fejben nagyon sok gond van szerintem Baltimorban... 😊deepsilver
több mint 14 éve
Szinte tökéletesen lemásoltuk azt a meccset... már ami a negyedik negyedbeliSzembetalálkoztunk egy Billsel, ami nagyon harapós kedvében volt...Mint a mi múlt heti ellenetek aratott győzelmünknél! 😉
CB-k rózsát szedtek, az O 10 pontos előnynél takarékra állt...
ha nincs Reed 2 TO, akkor OT sem lett volna, hanem sima bukó...
így OT, ahol mázlink is akadt bőven, szóval W... csak kínkeserves...Collapo
Fejben nagyon sok gond van szerintem Baltimorban... 😊deepsilver
támadó játékot jellemzi...
Most legalább be tudtuk húzni a W-t... jegyzem az sem biztos, hogy csak a mi
érdemünk volt.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!