Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
fuzovelkifele.com/2022/03/zadarius-smith-szerzodese-egy-nagy-kamu/Mondjuk arra legalabb jo volt hogy felegesse maga mogott a hidat...
Legalabbis Baltimore fele.. az út zárva van... 👿
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Wagner ma Baltimoreban van, nem kellene elengedni.Csak várja az átszállást Pittsburghbe. 😁
KeyG
több mint 4 éve
Imádnám ha jönne, régi kedvencem. Mondjuk azt, hogy elférne. 😊
több mint 4 éve
Wagner ma Baltimoreban van, nem kellene elengedni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Ahead of this season, the three biggest non-QB contracts given out in Ravens history were Marlon Humphrey, Ronnie Stanley and Marcus Peters.A tavalyi szezont el kell engedni, ami történt sérülésfronton arra nincsenek szavak.
They played a combined 13 games.
persze erről nem tehet edc, de akkoris
gedam
Ez a három ember megérte a pénzét egészségesen, és remélem jövő évtől nem az lesz mint ami tavaly volt.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 506
Ahead of this season, the three biggest non-QB contracts given out in Ravens history were Marlon Humphrey, Ronnie Stanley and Marcus Peters. They played a combined 13 games.
persze erről nem tehet edc, de akkoris
több mint 4 éve
oké brady nem szeret a családjával lenni, de legalább neki néminemű sikerélménye van még a pályán. nála csak egy ember utálja jobban a családi életet: báró italian stallion mi a jóistent kerget még? 3. számú qb a jetsben. hátha pályára kerül és kioszt két checkdownt?Hatha megtetszett New York. Siman. A legcoolabb city. Kepzeld csak el. Visszavonultal. Ott elsz. Csak eppen nem szoltal rola senkinek. Gyujtogetsz meg a nyugdijalapodba picit es cserebe csak naponta meg kell jelenned egy nem tul zajos munkahelyen. Siman utana csinalnam. ☺
gedam
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam
6 506
oké brady nem szeret a családjával lenni, de legalább neki néminemű sikerélménye van még a pályán. nála csak egy ember utálja jobban a családi életet: báró italian stallion mi a jóistent kerget még? 3. számú qb a jetsben. hátha pályára kerül és kioszt két checkdownt?
több mint 4 éve
az ijeszto lenne, inkabb olvass mast 😊Állítólag a Chiefs Brown után érdeklődik. Lamar hamar kiposztolta hogy "Hell no"Én twitteren a Lockett-Metcalf páros iránti érdeklődésükről olvastam.
Benibácsi
Willie Parker
több mint 4 éve
Állítólag a Chiefs Brown után érdeklődik. Lamar hamar kiposztolta hogy "Hell no"Én twitteren a Lockett-Metcalf páros iránti érdeklődésükről olvastam.
Benibácsi
több mint 4 éve
Állítólag a Chiefs Brown után érdeklődik. Lamar hamar kiposztolta hogy "Hell no"
több mint 4 éve
Hogyne, rögtön négyKét első kör?Induljatok ki abból, hogy a Chiefsnél nem hülyék döntenekszia edc uram, tudok egy jó üzletet:Tamogatnam, de legkesobb mikor nyitni kene a bukszat neki is megengedni hogy keressen maganak csapatot. Ezert (is) csak huznek a drafton egy wr-t aztan proba cseresznye...
most hogy elment hill, adjuk gyors oda hollywoodot a chiefsnek egy első körért.
gedam
RedFive
Willie Parker
psychocska
több mint 4 éve
Két első kör?Induljatok ki abból, hogy a Chiefsnél nem hülyék döntenekszia edc uram, tudok egy jó üzletet:Tamogatnam, de legkesobb mikor nyitni kene a bukszat neki is megengedni hogy keressen maganak csapatot. Ezert (is) csak huznek a drafton egy wr-t aztan proba cseresznye...
gedam
RedFive
Willie Parker
több mint 4 éve
Induljatok ki abból, hogy a Chiefsnél nem hülyék döntenekszia edc uram, tudok egy jó üzletet:Tamogatnam, de legkesobb mikor nyitni kene a bukszat neki is megengedni hogy keressen maganak csapatot. Ezert (is) csak huznek a drafton egy wr-t aztan proba cseresznye...
gedam
RedFive
több mint 4 éve
szia edc uram, tudok egy jó üzletet:Tamogatnam, de legkesobb mikor nyitni kene a bukszat neki is megengedni hogy keressen maganak csapatot. Ezert (is) csak huznek a drafton egy wr-t aztan proba cseresznye...
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 506
szia edc uram, tudok egy jó üzletet:most hogy elment hill, adjuk gyors oda hollywoodot a chiefsnek egy első körért.
több mint 4 éve
Ha behuzzuk Trettert es nem kell a draftrol C: pl.
Kimaxoltam az Edge es az OT es a CB posztokat, Shakir alvougynok jelentkezik. ☺
Ha a draftrol kell C: pl.

Kimaxoltam a CB es az OT posztokat, jut C, az Edge posztra csak egyet lottem
több mint 4 éve
Allitolag meg decemberben tettunk Bozemannak egy tobb evre szolo 5-8M atlagolo szerzodesajanlatot amit az ugynokevel konzultalva visszautasitott. Tobbet remelve a szabadugynok piacra lepestol. Ezzel gyakorlatilag a Ravens FO nelkule kezdte tervezni a jovot.Klasszik, "itt mindenki hulye" (epp csak a Panthersnel nem)
Az ugynoknek megkoszonnem a munkajat, hogy ezek utan alairatott vele egy 2.8M kontraktust 1 evre.
több mint 4 éve
Sot, a hirek szerint tobb is volt. Zada emelte a tetet, allitolag azt is elfogadtuk, hogy aztan azt se irja aka. Ujra emelt, azt pedig mar nem.ha zadara volt 8,5, akkor wagnerre is találunk.annyi szerintem bőven elég rá.A szabadugynok piacon sztem nekunk ennyi volt. ...nnna jooo ez igy nem igaz. Ha lenne lehetosegunk elhoznank Wagnert v. Akiem Hicks-t v. vissza Calaist. De az ora ketyeg.wagnert nem környékezzük?Letezik olyan korulmeny, valos scenario, hogy a jelen szemelyzettel osszeall a jo, de minimum a kozepesnel jobb fal. (A 4 top OT prospect ettol meg valid elso koros pickunk, irtam soxor mert inkabb en is tulbiztositanek mint Lamart nezzem ennyiszer bazsakolva, bar ez ellen o is tehet tobbet, tudjuk jol)Halkan megjegyeznem hogy a legeslegnagyobb needunk mar nem a OT poszton van.legyel picit hangosabb es reszletezd ki 😊
RedFive
no
Viszont nem letezik olyan korulmeny, illetve nem valos scenario, hogy jelen szemelyzettel hatekony passrush-t tudjunk kifejteni. (de a minimalisan elvart mertekut se)
Fuggetlenul attol kit huzunk 1/14 en, azt magabiztosan allitom, hogy a legnagyobb needunk az edge poszt. (Csak kamillazunk milyen edge parosok allnak ossze mas csapatoknal ligaszerte) Es az se vigasztal, ha azzal jon valaki, hogy dehat a sema, meg a jatekrendszer, egy fecske (Oweh) nem csinal nyarat. A tobbi blablabla, hablaty.
LT ben van valos remeny az all pro visszateresere, RT be jott Moses, van elso koros visszatero akiben szinten lehet bizakodni, vannak swing tackle-ok a rotalasra.
Edge-ben meg jelenleg bottom 5-10ben vagyunk s ligaban. Kozelebb az 5hoz.
Mondom ezt ugy hogy tisztaban vagyok hogy CB huzas is megelozheti a passzsiettetoet (kell a "legvedelem" ebben a csoportban, hajjde kell, de ott is vannak premium playaink csak hat nem lehet eleg DB-ed, tudjuk jol).
Ettol meg teny szamomra, hogy a legnagyobb needunk az Edge. Azon a poszton kilog a seggunk a nadragbol.
RedFive
gedam
RedFive
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 506
ha zadara volt 8,5, akkor wagnerre is találunk.annyi szerintem bőven elég rá.A szabadugynok piacon sztem nekunk ennyi volt. ...nnna jooo ez igy nem igaz. Ha lenne lehetosegunk elhoznank Wagnert v. Akiem Hicks-t v. vissza Calaist. De az ora ketyeg.wagnert nem környékezzük?Letezik olyan korulmeny, valos scenario, hogy a jelen szemelyzettel osszeall a jo, de minimum a kozepesnel jobb fal. (A 4 top OT prospect ettol meg valid elso koros pickunk, irtam soxor mert inkabb en is tulbiztositanek mint Lamart nezzem ennyiszer bazsakolva, bar ez ellen o is tehet tobbet, tudjuk jol)Halkan megjegyeznem hogy a legeslegnagyobb needunk mar nem a OT poszton van.legyel picit hangosabb es reszletezd ki 😊
RedFive
no
Viszont nem letezik olyan korulmeny, illetve nem valos scenario, hogy jelen szemelyzettel hatekony passrush-t tudjunk kifejteni. (de a minimalisan elvart mertekut se)
Fuggetlenul attol kit huzunk 1/14 en, azt magabiztosan allitom, hogy a legnagyobb needunk az edge poszt. (Csak kamillazunk milyen edge parosok allnak ossze mas csapatoknal ligaszerte) Es az se vigasztal, ha azzal jon valaki, hogy dehat a sema, meg a jatekrendszer, egy fecske (Oweh) nem csinal nyarat. A tobbi blablabla, hablaty.
LT ben van valos remeny az all pro visszateresere, RT be jott Moses, van elso koros visszatero akiben szinten lehet bizakodni, vannak swing tackle-ok a rotalasra.
Mondom ezt ugy hogy tisztaban vagyok hogy CB huzas is megelozheti a passzsiettetoet (kell a "legvedelem" ebben a csoportban, hajjde kell, de ott is vannak premium playaink csak hat nem lehet eleg DB-ed, tudjuk jol).
Ettol meg teny szamomra, hogy a legnagyobb needunk az Edge. Azon a poszton kilog a seggunk a nadragbol.
RedFive
gedam
RedFive
több mint 4 éve
A szabadugynok piacon sztem nekunk ennyi volt. ...nnna jooo ez igy nem igaz. Ha lenne lehetosegunk elhoznank Wagnert v. Akiem Hicks-t v. vissza Calaist. De az ora ketyeg.wagnert nem környékezzük?Letezik olyan korulmeny, valos scenario, hogy a jelen szemelyzettel osszeall a jo, de minimum a kozepesnel jobb fal. (A 4 top OT prospect ettol meg valid elso koros pickunk, irtam soxor mert inkabb en is tulbiztositanek mint Lamart nezzem ennyiszer bazsakolva, bar ez ellen o is tehet tobbet, tudjuk jol)Halkan megjegyeznem hogy a legeslegnagyobb needunk mar nem a OT poszton van.legyel picit hangosabb es reszletezd ki 😊
RedFive
no
RedFive
gedam
Szerkesztette: RedFive