Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve

...valamint kevesebb utazassal is jarna... 😄

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam 6 476

azt továbbra is tartom, ha nálunk játszik burrow nem 51sackje lett volna, hanem 70
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Ha leigazoljuk Mathieut évi 10 ért falnak megyek az biztos, miközben ha nagyon kell a S akkor hozhatunk egy Brad Hawkinst a Michiganről 4-6. körben. Annyi pénzből fizessünk meg egy OL-t vagy DL-t.
KeyG
Igenis kurva nagy szükségünk lenne rá, és remélem leigazoljuk,kell a védelembe egy ilyen ball hawk típusú sztár, Peters mellé, azért a Humphrey-Peters-Mathieu hármas piritana rendesen .
Lamar kap a draftol falembert, a többit oldja meg ,nincs több kifogás mindent megkapott amit lehetett. Itt az ideje a védelmet felturbozni, most az elsö kör kivételével az öszes picket a védelemre kell elhasználni.
több mint 4 éve
Ha leigazoljuk Mathieut évi 10 ért falnak megyek az biztos, miközben ha nagyon kell a S akkor hozhatunk egy Brad Hawkinst a Michiganről 4-6. körben. Annyi pénzből fizessünk meg egy OL-t vagy DL-t.
KeyG
Macdonald erkeztevel michigani (es Big Ten) bennfentes jon a D elere, biztos lesz szava (tippje) a drafthoz. Ha 45re bent lenne meg a top safetyje, akkor bezsakolhatjuk Daxton Hillt is. OL vagy DL top veterannak en is jobban orulnek. Zadariusban nem igazan remenykedek.

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 782

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Zender Horvath.
Ha Pat Rickardon sporolunk, hozzuk el ot a hatodik korben. Jo kezu brusztolos fullback, screenekbol elkapas utan (es elso szerelesi kiserlet utan) nem egyszeru megallitani, es handoffbol indulva is megindul, fut es tapos mint egy YACatch es YAContact prototype duracellnyuszi. ☺

youtu.be/EnZA405cQQQ
RedFive
Nem akarok FB draftot látni, visszahoztuk Masont. Pont. 😃

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Zender Horvath.
Ha Pat Rickardon sporolunk, hozzuk el ot a hatodik korben. Jo kezu brusztolos fullback, screenekbol elkapas utan (es elso szerelesi kiserlet utan) nem egyszeru megallitani, es handoffbol indulva is megindul, fut es tapos mint egy YACatch es YAContact prototype duracellnyuszi. ☺

youtu.be/EnZA405cQQQ

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Oweh vallat (labrum kitisztitasa) megmutottek, ezzel egy meg a Penn state-en elszenvedett serulesetol bucsuzik, es jovore mar ez se fogja korlatozni. 😈

több mint 4 éve
Mike Devlin jon O-line segededzonek.

több mint 4 éve

Cross-t imadnam, de sose hullik le 14-ig meg a kaotikus mockokban se, erdekes Ekwonu es Neal is elofordult mar 14-en parszor.

Olyankor csattogo agyarakkal rogton kiviszem oket... 😄

Cross egy alomfitt lenne a Ravensbe. 😚

több mint 4 éve

zadarnak mennyi most a piaci értéke?
gedam
Meg elo szerzodese van, gondolom csererol lehetne szo, komoly cap szitu van GeenBayben. A szerzodtetese Judon-e felett lesz, de serulesbol jon vissza, volt 2 jo eve a Packersnel, a Sportac jovore 16.7M-re teszi, iden csere utan 15M/ev fizuval diszkont lenne.

Odaadnank Young-ot es Boykint?

több mint 4 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
CONTRACT TERMS:4 yr(s) / $66,000,000
SIGNING BONUS$20,000,000
AVERAGE SALARY$16,500,000
GTD AT SIGN: $20,000,000
TOTAL GTD: $20,000,000
FREE AGENT:2023 / UFA
több mint 4 éve
gedam 6 476

zadarnak mennyi most a piaci értéke?
több mint 4 éve
Tamogatom:

www.si.com/nfl/ravens/news/more-sentiment-for-ravens-to-take-linderbaum-with-14th-overall-pick

Sporolnank vele 10 millat (Bozeman) vagy 12 millat (Ryan Jensen)

több mint 4 éve
😋

Screenshot-2022-02-17-13-19-53-1

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
 youtu.be/qAqBgFj4GoQ

több mint 4 éve

Kivancsi vagyok valaki nem screenshotolta e , hogy miafaszt tweetelt Hollywood mar megen... Erik a seggberugas?
RedFive
Ragadós a CTE? Vagy alapból normálatlanok?
KeyG
Ahhoz mar legalabb egyszer utkoznie kellett volna egy vedovel. 😄 ...varjal ertem. Ha cseppfertoz a CTE akkor nem. 😄😄

több mint 4 éve

Kivancsi vagyok valaki nem screenshotolta e , hogy miafaszt tweetelt Hollywood mar megen... Erik a seggberugas?
RedFive
Ragadós a CTE? Vagy alapból normálatlanok?

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Egyetertve az alabb "elhangzottakkal", ha a top OLine playak kimennek elottunk az emlitett egyeb top prospektekbol kell huznunk, akik koze meg beszurnam mint szinten kihagyhatatlant: Ahmad Gardner, George Karlaftis (szemelyes kedvencem), Andrew Booth Jr., Chris Olave, Nakobe Dean es DeMarvin Leal. Es kb. pont.

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Erdemben nem tudok hozzaszolni mert itt mar konkret neveket dobaltok be.

ahogy irtam nem az 1/14 huzas a lenyeges.
De inkabb tulfizetem az OL jatekost mint hozzak ar-erteken de egy hosszu projekt elejen van tudasban. Inkabb huzom a fal gyakorlatilag barmelyik posztjara a 2.-3. legjobbat mint az 5.-6. Persze el lehet rontani az ertekelest is. De nekunk kezdok kellenek mindegy honnan. A draftrol a hatso korokbol johet az innen szamitott 4. evre gondolva projekt, de a 3.-4. korben kezdonek inkabb ne. Szidtam eleget Phillipset mert ennek szar, projektnek is mar gyenguska es igy nagyon draga volt. Cserebe eselye sem volt, egyszeruen ritka.
pontosan az a lenyeg hogy kolteni kell mindegy melyik tokebol hogy megnoveljuk a bejoves eselyet.

Ha esetleg ezekkel mellelonenk akkor max el kell kuldeni mindenkit aki a jatekosok felmereset elrontottak. De nem lehetne belekotni a probalkozasba. Amit mi muveltunk az nem megoldas. De akar tradelhetunk is, kidnap, tombola, draft, FA vagy cukorka-kiskutya-bomba nok csalogatasaval, rendbe kell tenni.

Fontos az ar-ertek, de a 2. korben megint nem lesz ilyen utana a piacon nem lesz annyi penzunk vagy nem akarjuk tulfizetni. Ertem en hogy mi kineveljuk oket egyesulet vagyunk, de nem ment mostanaban.
A nyitott kapukat meg ket eve dongetem, jo lenne atlepni a kuszobot. Mondjuk a legjobb az lenne ha hazon belul mar meglenne a megoldas csak konyorgom hogy ennek az alapja ne a "hit" legyen bennuk.
no
Ha kimegy Ekwonu, Neal,Cross,Linderbaum, akor nem lesz értéken falember, a többi itt ordas nagy reach, rengeteget lehetöségünk van, de nem szabad azt csinálni hogy nekünk falembere van szükségünk és minden àron azt akarnak huzni ,amikor a többi poszton meg joval tehetségesebb játékosok vannak.Akkor inkább rámegyek Stingley az egyik legjobb corner, vagy Ojabo-J aki nagy kedvencem. Láthatjuk hogy mennyit számított a döntőben hogy az egyik csapatnak brutal védő fala volt,

Ha ez a négy ember közül bárki bent lesz akor biztos vagyok benne hogy ki fogjuk huzni,de ha mind kimegy akor jöhet tőlem Stingley, Trevon Walker a másik nagy kedvencem,Ojabo-J,Hamilton, Jordan Davis
Norbi180
szerintem a legfontosabb indikátormeccs az a kc cinci volt. ha tudsz 3 emberrel nyomást generálni a szuper támadósorok is megfoghatók. persze lehet variálni és kell is néha, de alaphelyzetben csak így jön ki a matek hátul a bills, a kc, a chargers, a cinci ellen.
gedam
Nem lattam meg a meccset, de szamomra az nem fal amelyik 3 embert nem tud megfogni. Azt el tudom kepzelni hogy a passzvedekezesre tettek fel mindent es vegul odaert a nyomas. De ezt hosszu tavon kivitelezhetetlennek tartom. Ekkor jon hogy tenyleg vegtelen ideig kell tudni tartani az OL-nek es elobb utobb lesz szabad ember. A 3. meccsen be fognak rogyni ha 3 emberrel akarnak nyomni egy 3 es 8 alatt.

De az teny ha 3 ember tud nyomast generalni az nyero. De lattuk nalunk hogy mar a 4 emberes ami hatasos az is ki tudja csinalni az O-t.

De csak ugy halkan ha a maci letaposos OL osszeallna nalunk akkor ugy megneznem hogy milyen personnel lenne a 3 DL mogott egy HBrown-Bateman-Andrews-Boyle-Bus felallasra 3 es 8-ra. Ha nem all ossze akkor mindegy mert a fal kikap es kesz.
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 591

De inkabb tulfizetem az OL jatekost mint hozzak ar-erteken de egy hosszu projekt elejen van tudasban. Inkabb huzom a fal gyakorlatilag barmelyik posztjara a 2.-3. legjobbat mint az 5.-6. Persze el lehet rontani az ertekelest is. De nekunk kezdok kellenek mindegy honnan. A draftrol a hatso korokbol johet az innen szamitott 4. evre gondolva projekt, de a 3.-4. korben kezdonek inkabb ne. Szidtam eleget Phillipset mert ennek szar, projektnek is mar gyenguska es igy nagyon draga volt. Cserebe eselye sem volt, egyszeruen ritka.
pontosan az a lenyeg hogy kolteni kell mindegy melyik tokebol hogy megnoveljuk a bejoves eselyet.

Ha esetleg ezekkel mellelonenk akkor max el kell kuldeni mindenkit aki a jatekosok felmereset elrontottak. De nem lehetne belekotni a probalkozasba. Amit mi muveltunk az nem megoldas. De akar tradelhetunk is, kidnap, tombola, draft, FA vagy cukorka-kiskutya-bomba nok csalogatasaval, rendbe kell tenni.

Fontos az ar-ertek, de a 2. korben megint nem lesz ilyen utana a piacon nem lesz annyi penzunk vagy nem akarjuk tulfizetni. Ertem en hogy mi kineveljuk oket egyesulet vagyunk, de nem ment mostanaban.
A nyitott kapukat meg ket eve dongetem, jo lenne atlepni a kuszobot. Mondjuk a legjobb az lenne ha hazon belul mar meglenne a megoldas csak konyorgom hogy ennek az alapja ne a "hit" legyen bennuk.
no
Ha kimegy Ekwonu, Neal,Cross,Linderbaum, akor nem lesz értéken falember, a többi itt ordas nagy reach, rengeteget lehetöségünk van, de nem szabad azt csinálni hogy nekünk falembere van szükségünk és minden àron azt akarnak huzni ,amikor a többi poszton meg joval tehetségesebb játékosok vannak.Akkor inkább rámegyek Stingley az egyik legjobb corner, vagy Ojabo-J aki nagy kedvencem. Láthatjuk hogy mennyit számított a döntőben hogy az egyik csapatnak brutal védő fala volt,

Ha ez a négy ember közül bárki bent lesz akor biztos vagyok benne hogy ki fogjuk huzni,de ha mind kimegy akor jöhet tőlem Stingley, Trevon Walker a másik nagy kedvencem,Ojabo-J,Hamilton, Jordan Davis
Norbi180
Csak ugyanazt tudom irni. Nem szamit milyen ( lehetoleg fontos es hiany )posztunkra jon ember az elso huzasnal. Sot az sem banom ha draftrol nem jon egyaltalan falember. Ettol rendbe kell tenni es az nem lesz valasz hogy az elso a 22. OL a rangsorban jon hozzank mert erteken jo, ha a draftrol jon vegul.
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736

no

Norbi180
szerintem a legfontosabb indikátormeccs az a kc cinci volt. ha tudsz 3 emberrel nyomást generálni a szuper támadósorok is megfoghatók. persze lehet variálni és kell is néha, de alaphelyzetben csak így jön ki a matek hátul a bills, a kc, a chargers, a cinci ellen.
gedam
Ez így van,ezzel tejes mértékben egyetértek.