Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Amiben szerintem hiaba remenykedunk: Cross. Nem letezik hogy 14-ig hulljon. Bar ugy lenne.

Erdemes megnezni ezt a simultan videot osszehasonlitani a jelen draftra igyekvoket a regebbi portekaval ☺

youtu.be/x6ox5wMhVWY
RedFive
Szerintem aki a legjobban illene a rendszerünkbe az Trevor Penning, OT, Northern Iowa, brutális futás blokkoló, szerintem őt előbb fogják kihuzni mint Cross-t. De ha valami 5-6 dik számú falembert fogunk huzni akkor Costa csomagolhat.
Norbi180
Én vmiert azt gondolom hogy tavaly azért szerződtette le Ja'Wuan Jamest hogy ne kelljen első körben Tackelt húzni kényszerből hanem lehessen BPA zni. Persze simán lehet egy Tackle is BPA de most úgy érzem nem a tamadofalra.fog.elmenni az első választásunk. James nem kerult mèg pályára és szerintem így nem fogjuk kivágni. Az hogy ez jó döntés-e azt majd az idő eldönti 😀
Benibácsi
Egészségesen egyébként James egy jó játékos, 2018-ban kiválóan teljesített, akár meg is oldhatnák 2022-re az RT posztot, azonban nehéz optimistának lenni ezzel kapcsolatban a kórlapját figyelembe véve. Én úgy vagyok vele hogy van 4 játékos akiért megéri a 14 dik cetli, mégpedig Ekwonu, Neal, Cross,Penning, nálam a többiek nem elsö körös játékosok. Linderbaum meg megy lefelé mint a talaj víz,nálam most már felejtős.
Szerintem Edge játékost fogunk választani.
több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
Amiben szerintem hiaba remenykedunk: Cross. Nem letezik hogy 14-ig hulljon. Bar ugy lenne.

Erdemes megnezni ezt a simultan videot osszehasonlitani a jelen draftra igyekvoket a regebbi portekaval ☺

youtu.be/x6ox5wMhVWY
RedFive
Szerintem aki a legjobban illene a rendszerünkbe az Trevor Penning, OT, Northern Iowa, brutális futás blokkoló, szerintem őt előbb fogják kihuzni mint Cross-t. De ha valami 5-6 dik számú falembert fogunk huzni akkor Costa csomagolhat.
Norbi180
Én vmiert azt gondolom hogy tavaly azért szerződtette le Ja'Wuan Jamest hogy ne kelljen első körben Tackelt húzni kényszerből hanem lehessen BPA zni. Persze simán lehet egy Tackle is BPA de most úgy érzem nem a tamadofalra.fog.elmenni az első választásunk. James nem kerult mèg pályára és szerintem így nem fogjuk kivágni. Az hogy ez jó döntés-e azt majd az idő eldönti 😀
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736

youtu.be/x6ox5wMhVWY
RedFive
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

youtu.be/x6ox5wMhVWY

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Demarvin Leal hogy eltűnt az első körös mockokbol. Egy hónapja még hozzánk is jósoltak első kör közepén de most ahogy nézem inkább második kör elejére/ közepére várják. Lehet lesz belőle egy Madabuke 2 ?
Benibácsi
Meglehet. Semmi tragikus nem tortent vele a combine-on, stabil 50ben van, masodik korben siman megerne nekunk behuzni de mar nem lesz bent.

DeMarvin Leal, DT, Texas A&M
DeMarvin Leal might not be sliding as far as other players on this list. However, he continues to distance himself from the top-10 projections before the season. Maybe that’s more attributed to the draft community overcorrecting in response to the early hype. Whatever the case, Leal isn’t quite the blue-chip prospect he was once billed to be. There’s still a lot of appeal with Leal, and he should still be a top-50 pick. But he looks like more of a tweener than a hybrid on the defensive line.

At 6’4″, 283 pounds, Leal’s situated between defensive tackle and defensive end size-wise. And his 5.00 40-yard dash, 27.5-inch vertical, and 106-inch broad jump aren’t overly inspiring numbers. In my opinion, the best path for Leal is to put on 5-10 pounds and move inside to 3-technique full-time. There, he’d be more of a mismatch with his athleticism and lateral agility. His versatility is valuable, but he might be a master of none at this point.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Demarvin Leal hogy eltűnt az első körös mockokbol. Egy hónapja még hozzánk is jósoltak első kör közepén de most ahogy nézem inkább második kör elejére/ közepére várják. Lehet lesz belőle egy Madabuke 2 ?
több mint 3 éve
Szerintetek Campbell-t vissza tudjuk igazolni? Vagy vissza akar jönni egyáltalán?
több mint 3 éve
 www.baltimorebeatdown.com/2022/3/10/22971082/report-ravens-looking-to-trade-miles-boykin-marquise-brown-rashod-bateman-devin-duvernay-proche

Úgy nèz ki Boykin se lesz itt jovore
Benibácsi
OMG
Erre az URL-re azért felhúztam a szemöldököm 😀

Jobban örülnek ha Brown menne. Érte talán még értéket is kapnánk.
Az öltözőnek is talán jobb lenne mint egy primadonna, aki folyton az unokatestvéréért lobbizik.
Snagal
Hat ja. Milyen ellenerteke lehet egy elkaponak aki az elmult evben 1 elkapas = 6 yard amit fel tud mutatni? Jol blokkol...

több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 146
 www.baltimorebeatdown.com/2022/3/10/22971082/report-ravens-looking-to-trade-miles-boykin-marquise-brown-rashod-bateman-devin-duvernay-proche

Benibácsi
OMG
Erre az URL-re azért felhúztam a szemöldököm 😀

Jobban örülnek ha Brown menne. Érte talán még értéket is kapnánk.
Az öltözőnek is talán jobb lenne mint egy primadonna, aki folyton az unokatestvéréért lobbizik.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Screenshot-2022-03-09-23-28-47-1

Peldul...
RedFive
Trevon Walkerrol nem volt eddig nagy szó nem? Hanem inkább Wyatt-rol és Davisről. Ő most DL vagy Edge inkább?
Benibácsi
Hybrid? ☺ egy 275 fontos defensive tackle. Az azsioja notton nol a combine ota (is). Mint edge.
Persze igy a mockombol hianyzik egy nose tackle, de nem muszaj mindenkit a draftrol hozni. 😉

Szerkesztette: RedFive

több mint 3 éve

Peldul...
RedFive
Trevon Walkerrol nem volt eddig nagy szó nem? Hanem inkább Wyatt-rol és Davisről. Ő most DL vagy Edge inkább?
több mint 3 éve
Ravens Release Respected Veteran Cornerback Tavon Young
KeyG
Ugyanez Young eseteben 3.338 M halott penz, 5.845 M szabadul a cap-ben.

(Amugy egy alacsony(abb) fizuert meg vissza is igazolhatjuk sztem)

Amugy Westryt megtartanam, de Averett nem er evi 12 millat. Ezek utan legkesobb a masodik napon CB-t huzunk, es kesobb majd meg egyet minimum.
RedFive
Remélem visszahozzák Youngot. Ha egészséges nagyon jó kis játékos. Szerintem megegyeztek hogy tesztelheti a piacot, és már van új ajánlat neki előkészítve.
több mint 3 éve

Peldul...

több mint 3 éve
KeyG
Ugyanez Young eseteben 3.338 M halott penz, 5.845 M szabadul a cap-ben.

(Amugy egy alacsony(abb) fizuert meg vissza is igazolhatjuk sztem)

Amugy Westryt megtartanam, de Averett nem er evi 12 millat. Ezek utan legkesobb a masodik napon CB-t huzunk, es kesobb majd meg egyet minimum.

több mint 3 éve
Alejandro Villanueva announced his retirement from the NFL after seven seasons.
Stez
Ilyenkor a jövő évi fizetésével mi lesz?
KeyG
3.25 M halott penz marad utana, 6 milla meg felszabadult a cap-ben, ugy lezarva.

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 782
Stez
Ilyenkor a jövő évi fizetésével mi lesz?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 574 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 782

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
 youtu.be/k9C-VFA6XUI

több mint 3 éve
Így a Denver kiesett mint aki potenciálisan QB-t húzná előttünk. Az a kérdés hogy a Seahawks Lock -al.kepzeli-e el a jövőt...
Benibácsi
Arra az idealis esetre hogy 3 qb is kimegy mielott mi huzunk szokas azt mondani hogy tul szep hogy igaz legyen tekintve az idei qb class kvalitasait. Ebben (nem visz ra a lelek hogy ideirjam: kis tulzassal) meg 3 elso koros sincs nemhogy 3 aki az elso 13 pickkel kimenne. Nem azert mert nem fognak ennel tobbet is felszippantani, de tobben is inkabb csak a 2.cetlijukkel es remelik majd hogy "belenyultak a tutiba"

több mint 3 éve
Így a Denver kiesett mint aki potenciálisan QB-t húzná előttünk. Az a kérdés hogy a Seahawks Lock -al.kepzeli-e el a jövőt...
több mint 3 éve

RedFive
ebben mi a pláne?
Fontos_Vidra
Zadar' szereti a Baltimore-i kajat?
Ennyi. ☺

több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 618

RedFive
ebben mi a pláne?
több mint 3 éve
Nem vagyok egy draft guru de attól tartok hogy "sauce" Gardner nem lesz már bent amikor mi kerülünk sorra. A Combine-on nagyot repesztett. Én most 3 pozíciót látok valósnak. OL, CB vagy Edge. Ha vmilyen csoda folytán Hamilton lecsúszna akkor sztem őt vinnènk BPA alapon. És vmiert nem hagy nyugodni a gondolat hogy ha lesz QB rush akkor hatracserelhetunk....
Benibácsi
Sanszos, hogy Gardner kimegy elso 10ben es az is, hogy meg Booth jr.is koveti, mialtal megynyilhat az ut Derek Stingley-nek a Ravenshez. Kerdes ne legyen, ha igy lesz, BPA alapon seperc alatt kihuzzuk.

Hamilton az sajna vagyalom, ot a Jets tuti kiviszi es nem fog csucsfizut adni a veteran safety-jenek.

Linderbaum csuszik a combine mereckedes utan, mar en se rajongok erte 14en.

Crosst, Penninget vinnem kiveve ha BPA elenk hullik egy ritkabb igazgyongy.

Az Egde class kurva mely, arra mar kisebb eselyt latok elso korben, boven marad merites kesobb is. En Pl.Ojabot sem huznam ki 14en. Ebiketie, Mafe, Jackson, Barno, Robinson: kozuluk kesobb is elerheto lesz vki.