Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
??????!!!!!! https://t.co/0M85plvweJ
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) March 8, 2022
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Nem vagyok egy draft guru de attól tartok hogy "sauce" Gardner nem lesz már bent amikor mi kerülünk sorra. A Combine-on nagyot repesztett. Én most 3 pozíciót látok valósnak. OL, CB vagy Edge. Ha vmilyen csoda folytán Hamilton lecsúszna akkor sztem őt vinnènk BPA alapon. És vmiert nem hagy nyugodni a gondolat hogy ha lesz QB rush akkor hatracserelhetunk....
több mint 3 éve
Nincs kizarva. Minden azon mulik, hogy az elso 13 ban kikre rabol ra a konkurrencia. En a mockjaim kevesebb mint 10%-aban csereltem hatra, epp mikor erteken nem maradt inyencfalat, de sose mentem ki az elso korbol. A 14et adtam random huszonvalamennyiert, mikor hogy. Altalaban bejott, jol jott a plusz egy pikk meg a surujebol. De a hatracsere volt a ritkabb eset.Ha mar igy bekoszont a combine-on, bemockoltam Davist... Barno-t... Tindallt... Woods-ot. 😌 WR-re sajnaltam az eroforrast. Centerre nem.Szerinted mennyire van benne a pakliban egy hatracsere az első körben?
RedFive
Benibácsi
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Remélem semenyire , most van lehetőség egy elit playert kiválasztani, remélem nem leszünk hülyék hogy hátra megyünk.Ha mar igy bekoszont a combine-on, bemockoltam Davist... Barno-t... Tindallt... Woods-ot. 😌 WR-re sajnaltam az eroforrast. Centerre nem.Szerinted mennyire van benne a pakliban egy hatracsere az első körben?
RedFive
Benibácsi
több mint 3 éve
gedam
6 476
What’s up @zadariussmith 👀 pic.twitter.com/QBVS8Dd5RE
— The Ravens Realm (@RealmRavens) March 2, 2022
zada in da house
több mint 3 éve
“It’s better to be respected than liked!”
— NFL Films (@NFLFilms) March 2, 2022
Nothing like a @RayLewis pregame speech 😤 @Ravens pic.twitter.com/dxglshxXbF
több mint 3 éve
💜stay strong!! https://t.co/SYVC6lvUtO
— Mark Andrews 8⃣9️⃣ (@Mandrews_81) March 1, 2022
több mint 3 éve
FloresR
357
Ide hozathatják az atyauristent is, Lamar akkor is csak Andrewsnak fog dobálni, vagy futkorászik
több mint 3 éve
Beleugranatok?Én biztos hogy nem sokkal többet ér egy elit corner. Amari Cooper pedig már nem elit,ezt a szintet Bateman simán hozza.
www.si.com/nfl/ravens/news/trade-scenario-cowboys-wr-amari-cooper-for-ravens-cb-marcus-peters
En csak akkor ha legkesobb a masodik korben CB-t huzunk, FA-rol meg egy fasza S-t.
RedFive
több mint 3 éve
Beleugranatok?
www.si.com/nfl/ravens/news/trade-scenario-cowboys-wr-amari-cooper-for-ravens-cb-marcus-peters
En csak akkor ha legkesobb a masodik korben CB-t huzunk, FA-rol meg egy fasza S-t.
RedFive
több mint 3 éve
Beleugranatok?www.si.com/nfl/ravens/news/trade-scenario-cowboys-wr-amari-cooper-for-ravens-cb-marcus-peters
több mint 4 éve
Nem tudom mit akarunk jatszani a D-be de Tony J nekunk csak melyseg. Boven kell es johetne egy igazi nagy teruletet kepes bejatszani S ha az lesz a hangsulyos a jatekunkban. De arrol volt szo mar valahol mi a terv a D jatekarol?
több mint 4 éve
www.baltimoreravens.com/news/ravens-re-sign-tony-jeffersonMeg van az első igazolás. Így szerintem safety már csak draftrol jön. (Ha jön)
több mint 4 éve
Itt tobb kerdes van es nem szabad oket osszemosni.Miért gondolod azt hogy tudja hozni Lamar a 2019 es játékát? Newton nak is volt egy jo szezonja és anyi . Szerintem soha nem fogja tudni azt a játékát hozni,most már fel vannak rá készülve a védelmek ,és még fogják állítani. Majd most mi lesz a kifogás? Elkapók? Támadofal, Védelem? Kíváncsian várom mire lesz fogva. Nézd meg Burrow-t ótvar szar falal döntőbe jutott . Míg 2019 ben a legjobb csapat voltunk, és mégis kiszortak tükör simán,ha akkor nem tudott döntőbe jutni ,akor soha nem fog és bárkivel fogadok 5 millió forintba.ja és hát ugye mi a matekot nyertük meg mindig 2019-ben, azért működött a játékunk.ezt kéne megérteni, hogy a taktika felrajzolása alapvetően és elsősorban egy matematikai előny kisajtolásáról szól. és a fenti videóban verve voltunk ebben, csak egy bravúr dobás-elkapás miatt nem lett halott a játék, de ez 10-ből 9*-er vagy incomplete vagy int. és akkor jöhetnek a lamar nem tud dobni dumák.Dime 🎯 https://t.co/ld8mHmGVTW
— Hollywood Brown (@Primetime_jet) February 21, 2022
Clean pocket. 😊 7 blokkol 4 embert. Egyszeruen igy meg van vedve, de marad 3 elkapo. Szornyu a matek.
Egyszeruen nincsenek Chase-Kupp-Hill.....stb akik megoldanak sokszor akar igy is. Ha nem marad a B szektor blokkolni akkor a fal mint a szita es a nyomas alatt LJ is romlik ( ahogy mindegyik ) jobban is mint a legjobb QB-k.
Megatron-t-Chase-t...stb vagy Mahomes-Burrow..stb QB-t szerezni nem egyszeru beszerezni, "Zeitlert-eket" meg nem ordongosseg, egyszeruen inkabb mashol hianyozzon, mint ahol nyerni akarunk.
Tudom nem errol szolt a video es a mindenki hata kozepen jon ki az OL, de kikerulhetetlen.
no
gedam
gedam
Norbi180
LJ jobb iranyito mint volt es o folyamatosan fejlodik.
A jatekunk az folyamatosan romlik. Ennek tobb oka van:
1. Minden sema idovel farad es egyszeruen felkeszultebbek az ellenfelek
2. Az elozobol jon de LJ nagy fegyvere a laba eltunik mint tervszeruen beepitett a semabol.
3. A legnagyobb baj hogy az erore epitett falunkkal nem tudunk futni a T-k kozott erobol.
Ez a 3. pont a legfontosabb mert igy a semank az option jatekunk egyik opcioja tunik el, a masodik opcioja ott tunik el hogy a 4 DL jatekos hogy tudja megfogni ezzel egyutt LJ-t is labon. Ezt reszletesen leirtam mar itt technikatol a DL feladataig A-Z-ig.
Amikor egy futo csapat nem tud futni hatekonyan akkor a 3. es hosszuakat kell megoldani, migy 2019-ben a 3. es rovideket. A D egyszeruen nem tudja mi fog jonni es sokszor futottunk mert egy siman jottek ugy is, ketto a pici ami estetleg hianyzott meg szinte biztosan toltuk be 4.-re.
2019-ben a D-ek personell problemaban voltak ellenunk es az ero-gyorsasag ellen a vegtelensegig begyakorolt 3option jatekunk halalos volt ( Titans ellen minden osszejott ellenunk ). Olyan tortenelmi futasunk volt ami jobb mint gyenge csapatok passzjateka Epa-ban. A personnel probleman tul egyszeruen olvasniuk kellett a jatekot es reagalniuk.
Ebbol dobott LJ, de tobb idovel ( jobb fal es ez a olvasas-reagalas a D-tol is ad idot magaban ) es hiaba rosszabb elkapok es rosszabb pQB LJ, mert a lehetoseg meg nyitotabbak voltak neki.
Cserebe ahogy folyamatosan fejlodott LJ a fala ugy romlott folyamatosan. Tavaly a fal kozepe volt kritikan aluli iden a ket szele.
Idenre eljutottunk oda hogy a futas gyengesege, a 3. es hosszuak megoldasanal a D-nek nem kell olvasnia, sot aktivan tamadhattak a passz ellen LJ-t es itt a fal gyengesege megolte a jatekot. Annyira hogy a 4 ember is hatasosan tamadta. Es immaron ket eve latjuk hogy vagy max protection es kuldhetjuk oriasi szambeli foleny ellen az elkapoinkat, vagy LJ kuzdhet a konstansan az arcaba erkezo nyomassal. Itt ket aprosag, 1. LJ is lehetne ebben is jobb 2. a fal viszont teljesen szinkron nelkul gyenge, osszevissza rendszer nelkul rogytak be. Ennel meg az is jobb lett volna ha konzekvensen tartanak csak rovidebb ideig mondjuk ha mar a sok rossz kozul kell valasztani.
Burrow 1/1 tehetseg, elso valasztott egy evben aki raadasul a tehetsege kiemelkedo es nem az class tehtsegtelensege miatt lett elol kivalasztva. Nekunk erre eselyunk sem volt es most sincs. Ettol mondhatjuk hogy nem kell LJ es ne adjunk penzt neki, de van jobb a lathataron? A cicak szoptak ezert sokat es most van egy Chase-Burrow tengely ami akar meghatarozhatoja legyen a ligaja. De a legjobb QB-WR megszerzeseert igen rossznak kell lennie egy jo darabig es az sem garancia ra hogy sikerul. Ettol fuggetlenul Burrow pontosan a sokkal jobb fegyvereivel is tehetetlen volt a fala miatt. De Mahomes-Kelc/Hill, Allen-Diggs, AR-DAdams sorolhato akiknek az edzoik is jok es ok se ernek oda a kajahoz, de ezzel az alappal ott vannak a fazek kozeleben es allandoan.
A joslatrol meg annyit hogy ez nem egy meresz allaitas. Lehet Burrow nem fog bekerulni tobbet, barmi lehet.
Az igazsag az es ezt pont felvetettem az Eli HOF tagsaganal. Amikor a csapatnak nincs legitime kezdo QB-ja akkor doomed, amikor beszerzi a FR QB-t akkor is a 2. papirjat mar ritkan elik tul mert a csapat eredmenyei rosszabbodnak es csak a fantasztikusabb QB-k tudjak ott tartani a csapataikat. LJ a PM-TB12 tarsasagtol messze van, Burrow-nak sokkal jobb eselye van odatartozni, de lehet lesz belole egy MRyan-Rivers karrier. A kerdes viszont az hogy a fr QB keresest kezdjuk elolrol vagy LJ ala tegyunk kocsit lovat. Ez utobbi sokkal eladhatobb-vidamabb-erdekesebb-es szorakoztatobb. Eredmenyileg valoszinuleg nem fogja megdonteni TB12 rekordjait se egyenileg se a csapattal. De BM-Tane-Gerappa-Carr-Hurts-Kuzin-Dak-Wentz csapatai is kuzdenek, de hatranybol a Mahomes..stb vonaltol.
Amugy peldaul en nem kifogasnak hasznalom mert nem nyerunk a fal gyengeseget. Pont az az idegorlo benne hogy nekem ez a csapatepitest szereto enemet kinozza. Oriasi hiba csapatepites szempontjabol es ez orulten rontja a jatekot is. Ettol ha lesz egy brutal fala amit szeretnek akkor sem mondom hogy mi leszunk a legjobbak, de nem lyukas vodorrel megyunk tuzet oltani. Fogjuk latni a lehetosegeinket vele es meddig jutunk el vele az mas kerdes. De ez igaz egy Burrow szintu QB-ra is ( pedig meg ok is inkabb epitkeznek es a fal lesz a lenyeg naluk is ).
De a csapatok 2/3-nak nem jut Burrow szintu tehetseg, es kar addig nem csinalni semmit amig nem lesz.
több mint 4 éve
Lamar az éven jobb volt mint 2019-ben. 2019-ben futás alapon volt passzjátékunk sokkal könnyebb dolga volt a matek miatt.Miért gondolod azt hogy tudja hozni Lamar a 2019 es játékát? Newton nak is volt egy jo szezonja és anyi . Szerintem soha nem fogja tudni azt a játékát hozni,most már fel vannak rá készülve a védelmek ,és még fogják állítani. Majd most mi lesz a kifogás? Elkapók? Támadofal, Védelem? Kíváncsian várom mire lesz fogva. Nézd meg Burrow-t ótvar szar falal döntőbe jutott . Míg 2019 ben a legjobb csapat voltunk, és mégis kiszortak tükör simán,ha akkor nem tudott döntőbe jutni ,akor soha nem fog és bárkivel fogadok 5 millió forintba.ja és hát ugye mi a matekot nyertük meg mindig 2019-ben, azért működött a játékunk.ezt kéne megérteni, hogy a taktika felrajzolása alapvetően és elsősorban egy matematikai előny kisajtolásáról szól. és a fenti videóban verve voltunk ebben, csak egy bravúr dobás-elkapás miatt nem lett halott a játék, de ez 10-ből 9*-er vagy incomplete vagy int. és akkor jöhetnek a lamar nem tud dobni dumák.Dime 🎯 https://t.co/ld8mHmGVTW
Clean pocket. 😊 7 blokkol 4 embert. Egyszeruen igy meg van vedve, de marad 3 elkapo. Szornyu a matek.
Egyszeruen nincsenek Chase-Kupp-Hill.....stb akik megoldanak sokszor akar igy is. Ha nem marad a B szektor blokkolni akkor a fal mint a szita es a nyomas alatt LJ is romlik ( ahogy mindegyik ) jobban is mint a legjobb QB-k.
Megatron-t-Chase-t...stb vagy Mahomes-Burrow..stb QB-t szerezni nem egyszeru beszerezni, "Zeitlert-eket" meg nem ordongosseg, egyszeruen inkabb mashol hianyozzon, mint ahol nyerni akarunk.
Tudom nem errol szolt a video es a mindenki hata kozepen jon ki az OL, de kikerulhetetlen.
no
gedam
gedam
Norbi180
Most passz alapon volt "futójátéknak" nem nevezhető futás, értsd ha nincs Lamar futni se tudtunk volna.
Több meccset Lamar passzjátéka nyert meg a számunkra kedvezőtlen matekkal szemben.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Miért gondolod azt hogy tudja hozni Lamar a 2019 es játékát? Newton nak is volt egy jo szezonja és anyi . Szerintem soha nem fogja tudni azt a játékát hozni,most már fel vannak rá készülve a védelmek ,és még fogják állítani. Majd most mi lesz a kifogás? Elkapók? Támadofal, Védelem? Kíváncsian várom mire lesz fogva. Nézd meg Burrow-t ótvar szar falal döntőbe jutott . Míg 2019 ben a legjobb csapat voltunk, és mégis kiszortak tükör simán,ha akkor nem tudott döntőbe jutni ,akor soha nem fog és bárkivel fogadok 5 millió forintba.ja és hát ugye mi a matekot nyertük meg mindig 2019-ben, azért működött a játékunk.ezt kéne megérteni, hogy a taktika felrajzolása alapvetően és elsősorban egy matematikai előny kisajtolásáról szól. és a fenti videóban verve voltunk ebben, csak egy bravúr dobás-elkapás miatt nem lett halott a játék, de ez 10-ből 9*-er vagy incomplete vagy int. és akkor jöhetnek a lamar nem tud dobni dumák.Dime 🎯 https://t.co/ld8mHmGVTW
no
gedam
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 476
ja és hát ugye mi a matekot nyertük meg mindig 2019-ben, azért működött a játékunk.ezt kéne megérteni, hogy a taktika felrajzolása alapvetően és elsősorban egy matematikai előny kisajtolásáról szól. és a fenti videóban verve voltunk ebben, csak egy bravúr dobás-elkapás miatt nem lett halott a játék, de ez 10-ből 9*-er vagy incomplete vagy int. és akkor jöhetnek a lamar nem tud dobni dumák.Dime 🎯 https://t.co/ld8mHmGVTW
no
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 476
ezt kéne megérteni, hogy a taktika felrajzolása alapvetően és elsősorban egy matematikai előny kisajtolásáról szól. és a fenti videóban verve voltunk ebben, csak egy bravúr dobás-elkapás miatt nem lett halott a játék, de ez 10-ből 9*-er vagy incomplete vagy int. és akkor jöhetnek a lamar nem tud dobni dumák.Dime 🎯 https://t.co/ld8mHmGVTW
no
több mint 4 éve
Tennetek vkire franchise tag-et?Ha Bozeman nem, akkor egyikre se.
Boze, Averett, Elliott, Fort?
.
Bozemant rovid ideig megfontolnam.
.
Rovid megfontolas utan:
.
Nem, semmikepp, en ezt most kihagynam.
.
Oke, meg viccnek is szar volt. 😣
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Tennetek vkire franchise tag-et?Boze, Averett, Elliott, Fort?
.
Bozemant rovid ideig megfontolnam.
.
Rovid megfontolas utan:
.
Nem, semmikepp, en ezt most kihagynam.
.
Oke, meg viccnek is szar volt. 😣
több mint 4 éve
titansből hoztunk medical team élére egy figurát. ennél rosszabb már úgy sem lehet
több mint 4 éve
ravenswire.usatoday.com/lists/ravens-post-super-bowl-7-round-mock-draft/
több mint 4 éve
Dime 🎯 https://t.co/ld8mHmGVTW