Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Leigazoltuk Morgan Moses RT ,3 év 15 millió ,na végre erősítés a falba.
Norbi180
Akkor jelenleg Stanley, James, Moses és Mekari a T poszt.
KeyG
Nnnna most aztan talald ki hogy kit huzunk elsore... 😅
...akit elenk sodor a szel BPA...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 781
Norbi180
Akkor jelenleg Stanley, James, Moses és Mekari a T poszt.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
több mint 3 éve
Eddie Goldmann pénteken Baltimore-ba látogat állítólag.
Benibácsi
O lenne no elso olcsobb D# fal veteranja.
NoseT, tehat BWill-t valtana.
Ot pedig tenyleg le kell cserelni.
Alakul ez. 😁

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
1 3. és 2 4. körös Comp pick érkezik
KeyG
Hat isten igazabol csak a sorozatszamaink lettek hivatalosan rogzitve. ☺ eddig is jartak Culley, Judon es Ngakoue utan, csak nem tudtuk pontosan hogy azok a 100, 139 es 141. pickek lesznek. (Hetekig a 99, 140, 142 re mockoltam(tunk) )
Most mar konkretak. 👍

több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
Eddie Goldmann pénteken Baltimore-ba látogat állítólag.
több mint 3 éve
1 3. és 2 4. körös Comp pick érkezik

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Én karmolom a csávót (a BC kiváló OL-képző, ez látszik kb. mindenen amit a pályán művel), ami nála felmerül h átlagos erővel és átlagos karhosszal bír, itt évi 2x kapna az arcába egy DJ Readert meg egy Cameron Heywardot, ami azért kemény kihívás.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Empty, ha erre jarsz, miert csuszik Alec Lindstrom a boardokon? (Vagy csak azon a ketton ahol en nezem? Es azokon me'?)
Sztem jo combine-on van tul.
Es kineztem Centernek. 😄
Kell nekem! 😂

Oke, csapattarsa Zion Johnson elobb kimegy de nem egy a posztjuk.

...40-yard-dash: Lindstrom: 5.18 seconds.
Lindstrom completed the three-cone drill in 7.5 seconds and the shuttle drill in 4.66 seconds.
Alec Lindstrom is a OC prospect in the 2022 draft class. He scored an unofficial 8.23 RAS at the Combine out of a possible 10.00. This ranked 89 out of 497 OC from 1987 to 2022.

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Az irany jo, mivel mi a D oldalon hatul vagyunk jok azt kell rogton felpumpalni biztos emberekkel, a DL-be johetnek az olcsobb veteranok, draftrol es ott nem azonnali nagy hatasuak kellenek ha valasztani kell. Viszont az OL nelkul mindegy ha csak 25 pontot kapunk es az is ha nem tudunk futni es szetfutnak akkor bhatjuk a jo hatsokat. Ha futunk ES hatekonyan akkor mi fogjuk uralni az orat, foleg ha pontokat szerzunk jo szazalekban akkor lesz osszhangban a D-el az O.

Viszont az OL nem maradhat el.
több mint 3 éve
Bozemant elviheti a Jets, a Jags es a Bengals. Legvalszeg ezek a csapatok.

több mint 3 éve
Nem azt írtam, hogy Williams drágán jött, azt írtam egy nagyon jó FS, de ezt a pénzt a falakra költöttem volna. Armstead, Scherff például. Trettert elküldte a Browns őt is szívesen látnám, de látni kell, amíg nincs egy O fal addig nem fogjuk tudni a 2019 es játékot játszani amivel esély van egy Bowlra.
És az a csapat nem Earl Thomas miatt volt az a csapat és nem is rajta ment el a Divisionalba, hanem a D falon és a szerencsén. Ha a falakat meg tudjuk erősíteni akkor azt fogom mondani, hogy baszó igazolás, de számomra a falak voltak az elsődlegesek.
KeyG
De draftrol tudsz hozni a falba embert mert a mostani edge class baromi erös, meg a támadofalba is simán hozhatsz jatekost mert az is elég mély.

Muszály volt erösiteni a pasz védekezést, föleg ha van egy ilyen elit játékos a piacon nem szabad kihagyni, mert kurva sokat hozzá fog adni a védelemhez.

Értsétek meg ha valamit akarunk akkor előbb legyen egy baszo védelmünk, és utána jöhet a támadofal. Csak így van esélyünk lamaral bármit is elérni.
Hibá van jó falad ha közben meg kapsz 35-40 pontokat mert szétpaszolnak.
Norbi180
Az én megítélésem szerint azért kapsz 35-40 pontot, mert nem vagy képes uralni az LOS-t egyik oldalon se a Ravens D azért volt fent tavaly ennyit, mert a falaknál bezúztak minket. Tudni kell ölni az órát és tudni kell megállítani ha az az ellen célja. A Rams a falakkal nyerte meg a Bowlt most.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Safety nem kell (rohognek ha ezek uran lehullana Hamilton 14re...de nem fog...), ket mock gyors egymasutanban:
Kozos bennuk par dolog.
O# falba 1 OT es 1 C, pipa
2 edge, pipa
2 DL egyikuk NT, pipa
1 CB, 2 LB, pipa
Hatodik korben meg johet RB, TE, vagy egyeb rotacio. (Miota lement a combine nehezebb a felragyogott CB-ek kozul elcsipni valakit. Alontae Taylor egyre emelkedik, mert kurva gyors es ezt meg is mutatta orszag-vilag elott. Jobb volt amig "csak en" szerettem)

Screenshot-2022-03-15-18-40-09-1

Aztan:
O# falba 2! OT es 1 C, pipa
2 edge, pipa
2 DL, pipa
1 CB, 1 LB, pipa
Hatodik korben poenbol behuztam a legjobb puntert, engedjuk el Koch-ot, minden cent szamit.

Screenshot-2022-03-15-19-19-58-1

több mint 3 éve
Nem azt írtam, hogy Williams drágán jött, azt írtam egy nagyon jó FS, de ezt a pénzt a falakra költöttem volna. Armstead, Scherff például. Trettert elküldte a Browns őt is szívesen látnám, de látni kell, amíg nincs egy O fal addig nem fogjuk tudni a 2019 es játékot játszani amivel esély van egy Bowlra.
És az a csapat nem Earl Thomas miatt volt az a csapat és nem is rajta ment el a Divisionalba, hanem a D falon és a szerencsén. Ha a falakat meg tudjuk erősíteni akkor azt fogom mondani, hogy baszó igazolás, de számomra a falak voltak az elsődlegesek.
KeyG
De draftrol tudsz hozni a falba embert mert a mostani edge class baromi erös, meg a támadofalba is simán hozhatsz jatekost mert az is elég mély.

Muszály volt erösiteni a pasz védekezést, föleg ha van egy ilyen elit játékos a piacon nem szabad kihagyni, mert kurva sokat hozzá fog adni a védelemhez.

Értsétek meg ha valamit akarunk akkor előbb legyen egy baszo védelmünk, és utána jöhet a támadofal. Csak így van esélyünk lamaral bármit is elérni.
Hibá van jó falad ha közben meg kapsz 35-40 pontokat mert szétpaszolnak.
több mint 3 éve

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Safety Marcus Williams is agreeing to terms with the Baltimore Ravens on a five-year deal worth $70 million
Beki
Jó játékos, de ennyi pénzt a falra ( mindkettőre ) kellett volna költeni, na mindegy…..
KeyG
Szerintem nem lett jobban túlfizetve, mint ezek az átlagos OLmanek pl.:
Okorafor OT 3y/29.25m
B Allen C 3y/24m
Cappa OG 4y/40m

Williams a csúcson van, jó játékos olyan posztra jön, amit nehéz draftról egyszerre impact playerrel pótolni. Nekem tetszik.
cikesz
Ez hülyeség, abszolút nem volt drága, sok szakértő 17-18 millió/év fizetést jósoltak neki ,ez a szerződés elég baráti csak a hetedik a posztján pénz szerint.

Szép volt Costa ,na megint varázsolt a kopasz.
Norbi180
Tretter meg jöjjön egy csapatbarat értéken meg Campbell és magam alá.pisilek örömömben...
Benibácsi
Hát énis, én Campbell helyett inkább a kedvenc játékosomnak Zadarius Smith nek örülnék.
Ha daraft-rol még be tudnák huzni Stingley-t akor a liga legjobb secondaryja fog öszeálni .
több mint 3 éve
Safety Marcus Williams is agreeing to terms with the Baltimore Ravens on a five-year deal worth $70 million
Beki
Jó játékos, de ennyi pénzt a falra ( mindkettőre ) kellett volna költeni, na mindegy…..
KeyG
Okorafor OT 3y/29.25m
B Allen C 3y/24m
Cappa OG 4y/40m

Williams a csúcson van, jó játékos olyan posztra jön, amit nehéz draftról egyszerre impact playerrel pótolni. Nekem tetszik.
cikesz
Ez hülyeség, abszolút nem volt drága, sok szakértő 17-18 millió/év fizetést jósoltak neki ,ez a szerződés elég baráti csak a hetedik a posztján pénz szerint.

Norbi180
Tretter meg jöjjön egy csapatbarat értéken meg Campbell és magam alá.pisilek örömömben...
több mint 3 éve
Beki
KeyG
Okorafor OT 3y/29.25m
B Allen C 3y/24m
Cappa OG 4y/40m

cikesz

több mint 3 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
Beki
KeyG
Okorafor OT 3y/29.25m
B Allen C 3y/24m
Cappa OG 4y/40m

több mint 3 éve
Beki
KeyG
Ennyiert a szabadon igazolhato felhozatalbol pazarlas lett volna. Ven csatamenekbol tokre elegem van. Volt (Van? Lesz?) egy Campbellunk, oszt jonapot. Ez a csavo 25 eves siman johetnek neki a legjobb evei. Deshon Elliott akkor nem lesz visszahozva. Draftrol se kell S. Pont egy ilyen posztrol remeltem jonni vkit. Nem a 18-28 millas posztok valamelyikerol. Az O# falat is erosithetjuk meg fele ennyiert, a D#-t is, es ott a draft. Penning az realis es tetszene is.
RedFive
Ez így igaz ,szereztünk egy fiatal, baszott jó saftey-t. Muszály megerősíteni a pasz védekezést, mert Burrow, Mahomes, Allen, Herbert fognak dobálni, azért a Humphrey, Peters ,Williams félelmetes egység lesz. Én nagyon örülök neki ,szereztünk egy elit védöt aki lehet hogy ö lesz az új Ed Reed.
Most már csak Tretter kell megszerezni .
több mint 3 éve
Beki
KeyG
Ennyiert a szabadon igazolhato felhozatalbol pazarlas lett volna. Ven csatamenekbol tokre elegem van. Volt (Van? Lesz?) egy Campbellunk, oszt jonapot. Ez a csavo 25 eves siman johetnek neki a legjobb evei. Deshon Elliott akkor nem lesz visszahozva. Draftrol se kell S. Pont egy ilyen posztrol remeltem jonni vkit. Nem a 18-28 millas posztok valamelyikerol. Az O# falat is erosithetjuk meg fele ennyiert, a D#-t is, es ott a draft. Penning az realis es tetszene is.

Szerkesztette: RedFive

több mint 3 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 686 — playoffs???
Sok sikert! Csak kicsit draga lett....

több mint 3 éve
Beki
KeyG
EDC nek fetise a safety poszt. Előbb Earl most Marcus. Egy Tretter igazolásnak jobban örültem volna ha már kivágta a Browns és kellene egy center....
több mint 3 éve
Beki

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Beki
5 perce errol hallgatom a twitter hostot vagyunk vagy otszazan 😄