Baltimore Ravens
Meglehet. Akad aki a 2-3 korbe varja:Azért gondoltam hogy nem csúszik le addig mert ha jól emlékszem annó Simmons szakadt terdszallaggal érkezett a draftra aztán a Titans első körben kivitte, illetve most is van az alabama elkapo akit az első körbe várnak és csak lábadozik a terdszallag szakadásbol. De kívánom hogy legyen igazad és kerüljön hozzánk a harmadik körben 😀Achilles szakadassal?Sajna addig nem fog csúszni 😀Fura de en alig mockoltam dacara a michigani kotodesnek. Meg igy is mely a class, de ezek utan el is kapkodhatjak az elso korben az osszes erdemlegeset. Akar koztuk is lehetunk. Mondjuk 7et ami eleg durva lenne...A scary sight at @UMichFootball pro day. Edge rusher David Ojabo sustained injury in pass rush drill. Went down clutching left leg. Not sure if ankle or leg but he had to helped off field. pic.twitter.com/moL8FmbYb0
— Jeffri Chadiha (@jeffrichadiha) March 18, 2022
viszlát
gedam
...aztan a harmadik korben felszedjuk a bicebocat is? 😌
RedFive
Benibácsi
Ertelme sincs a drafton indulasanak. Szinte.
RedFive
Benibácsi
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Azért gondoltam hogy nem csúszik le addig mert ha jól emlékszem annó Simmons szakadt terdszallaggal érkezett a draftra aztán a Titans első körben kivitte, illetve most is van az alabama elkapo akit az első körbe várnak és csak lábadozik a terdszallag szakadásbol. De kívánom hogy legyen igazad és kerüljön hozzánk a harmadik körben 😀Achilles szakadassal?Sajna addig nem fog csúszni 😀Fura de en alig mockoltam dacara a michigani kotodesnek. Meg igy is mely a class, de ezek utan el is kapkodhatjak az elso korben az osszes erdemlegeset. Akar koztuk is lehetunk. Mondjuk 7et ami eleg durva lenne...A scary sight at @UMichFootball pro day. Edge rusher David Ojabo sustained injury in pass rush drill. Went down clutching left leg. Not sure if ankle or leg but he had to helped off field. pic.twitter.com/moL8FmbYb0
viszlát
gedam
RedFive
Benibácsi
RedFive
Csak hogy egy evre.
De mennyiert?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
twitter.com/AdamSchefter/status/1504911016139841538?s=20&t=0ZN0ZtyiCkHuRV-oeDX3Gw
adok egy ezrest, ha abbahagyod a lamarozást.Csoport utolsó hely jövünk mi meg bohóckodunk Lamar Jackson-nal ,szép jövő, de legalább van 3 elsö körünk. Nekünk is rá kellett volna menni, inkább fizetném meg watson-t mint Lamart. Mi is ki fogjuk tömni Lamart, csak nekik 10 szer jobb irányítójuk lesz. Anyi jó irányító van most az Afc ben hogy Lamarral semmi esélyünk semmire, én ezt az évet megadnám neki és ha most se tud viritani akor trade.Yepp!Nekem azért a rengeteg picken és a brutális, full garantált fizun felül két nyűgöm van még a Wacccon gyermekkel:szerinted?Tényleg?Na Watson évente kétszer? Kíváncsi vagyok mennyire fog "brownsosan" elsulni a.dolog vagy most belenyúltak a tutiba?adok egy ezrest ha kijelentő módban fejezel be egy hozzászólást
Benibácsi
gedam
Benibácsi
(bocs muszaj volt 😀 )
Amúgy szerintem besül a Watson projekt Clevelandben, és a " nagy" fellángolás csak átmeneti volt, és sajnos visszatér a "régió jóöreg" Browns. (legalábbis, ha nem jön be az új QB akkor a 3 első körrel meg ezzel a fizuval nem látom, hol fognak ők 5 éven belül contenderkedni)
Snagal
- mennyire rozsdás? Hasonlítsátok össze a ti Belleteket a miénkkel. Ok, más poszt, rövidebb kihagyás, de vajon a régi még?
- és amúgy az a régi annyira jó volt? Mert volt ő kiváló csapatban, kiváló védelemmel megerősítve, mégse volt esélye a SB-ra soha. Aztán volt Ő 4-12-es csapat irányítója is. El tudod képzelni Rodgerst vagy Mahomost egy 4-12-es csapatban?
Szóval szerintem nem top 5-ös, hanem top 10-es irányítót kaptak ennyi pénzért.
Ui1: bocs, hogy ide írtam, nem akartam flameet a Barnuskáknál.
Ui2: jöhet a Lámat 5 év/240 millás szerződés! 😁
Szokol
Szemernyit se aggaszt jobban Watson mint a full egeszseges Mayfield.
Legutoljara 7x sack-eltuk a Texans elen, dedelgette a lasztit es szarul menekult. Jo keze van, Baker-nel akar jobb is lehet, de az a rozsda... Meg hat nem egy elkotelezett fociorult aki ennyi ideig volt kepes szabotalni a sajat karrierjet.
Annyi rookie mondott csodot az utobbi idoben, hogy az es Watson hianya mind mind taplalta a mitoszat hogy W top 10es.
Nem mondom hogy feltetlen becsapdazta vele magat a Browns, azt mondom hogy vele most epp egy masik csapdahelyzetbol probalnak kitorni. Remelem vmi sikert azert fel tudnak majd mutatni vele, mert tobbet erdemelnenek mar az ujabb cseberbol vederbe szitunal.
RedFive
Norbi180
Csoport utolsó hely jövünk mi meg bohóckodunk Lamar Jackson-nal ,szép jövő, de legalább van 3 elsö körünk. Nekünk is rá kellett volna menni, inkább fizetném meg watson-t mint Lamart. Mi is ki fogjuk tömni Lamart, csak nekik 10 szer jobb irányítójuk lesz. Anyi jó irányító van most az Afc ben hogy Lamarral semmi esélyünk semmire, én ezt az évet megadnám neki és ha most se tud viritani akor trade.Yepp!Nekem azért a rengeteg picken és a brutális, full garantált fizun felül két nyűgöm van még a Wacccon gyermekkel:szerinted?Tényleg?Na Watson évente kétszer? Kíváncsi vagyok mennyire fog "brownsosan" elsulni a.dolog vagy most belenyúltak a tutiba?adok egy ezrest ha kijelentő módban fejezel be egy hozzászólást
Benibácsi
gedam
Benibácsi
(bocs muszaj volt 😀 )
Amúgy szerintem besül a Watson projekt Clevelandben, és a " nagy" fellángolás csak átmeneti volt, és sajnos visszatér a "régió jóöreg" Browns. (legalábbis, ha nem jön be az új QB akkor a 3 első körrel meg ezzel a fizuval nem látom, hol fognak ők 5 éven belül contenderkedni)
Snagal
- mennyire rozsdás? Hasonlítsátok össze a ti Belleteket a miénkkel. Ok, más poszt, rövidebb kihagyás, de vajon a régi még?
- és amúgy az a régi annyira jó volt? Mert volt ő kiváló csapatban, kiváló védelemmel megerősítve, mégse volt esélye a SB-ra soha. Aztán volt Ő 4-12-es csapat irányítója is. El tudod képzelni Rodgerst vagy Mahomost egy 4-12-es csapatban?
Szokol
Legutoljara 7x sack-eltuk a Texans elen, dedelgette a lasztit es szarul menekult. Jo keze van, Baker-nel akar jobb is lehet, de az a rozsda... Meg hat nem egy elkotelezett fociorult aki ennyi ideig volt kepes szabotalni a sajat karrierjet.
Annyi rookie mondott csodot az utobbi idoben, hogy az es Watson hianya mind mind taplalta a mitoszat hogy W top 10es.
Nem mondom hogy feltetlen becsapdazta vele magat a Browns, azt mondom hogy vele most epp egy masik csapdahelyzetbol probalnak kitorni. Remelem vmi sikert azert fel tudnak majd mutatni vele, mert tobbet erdemelnenek mar az ujabb cseberbol vederbe szitunal.
RedFive
Yepp!Nekem azért a rengeteg picken és a brutális, full garantált fizun felül két nyűgöm van még a Wacccon gyermekkel:szerinted?Tényleg?Na Watson évente kétszer? Kíváncsi vagyok mennyire fog "brownsosan" elsulni a.dolog vagy most belenyúltak a tutiba?adok egy ezrest ha kijelentő módban fejezel be egy hozzászólást
Benibácsi
gedam
Benibácsi
(bocs muszaj volt 😀 )
Snagal
Szokol
Achilles szakadassal?Sajna addig nem fog csúszni 😀Fura de en alig mockoltam dacara a michigani kotodesnek. Meg igy is mely a class, de ezek utan el is kapkodhatjak az elso korben az osszes erdemlegeset. Akar koztuk is lehetunk. Mondjuk 7et ami eleg durva lenne...A scary sight at @UMichFootball pro day. Edge rusher David Ojabo sustained injury in pass rush drill. Went down clutching left leg. Not sure if ankle or leg but he had to helped off field. pic.twitter.com/moL8FmbYb0
viszlát
gedam
RedFive
Benibácsi
Kívánom, hogy inkább szezon előtt kelljen inni a búfelejtőt, mint közben 😊Egyelőre én is hányok Watsontól, mint embertől, de maga a trade nem rossz sztem.Szerintem Mayfieldért nem lesz első kör, így hogy cserét kért. Aztán ki tudja, ehhez már laikus vagyok 😊Idén így is van 5! pickünk a top118ban. A jövő évi első visszajöhet Mayfieldért. A szerződés meg 2 év múlva már nem lesz durva ha így megy fel a cap.szerinted?Tényleg?Na Watson évente kétszer? Kíváncsi vagyok mennyire fog "brownsosan" elsulni a.dolog vagy most belenyúltak a tutiba?adok egy ezrest ha kijelentő módban fejezel be egy hozzászólást
Benibácsi
gedam
Benibácsi
(bocs muszaj volt 😀 )
Snagal
Joey Tribbiani
De szerintem nagyon magas ára volt egy olyan QB-nek aki nagyon kérdőjeles, ahogy a Vasas kolléga írja.
Értem, hogy Mayfield eléggé kétesélyes volt, hogy tud -e ennél többet, de mégiscsak volt egy arca a franchise-nak. Ha Watson nem tudja azt hozni amit az értéke alapján vártok (2 éven belül maximum) akkor szerintem megint kezdődik a QB keresés.
Nem kívánom ezt nektek, de én nem hiszek Watsonban (nem rossz, de szerintem inkább egy közepes/jó QB mint kiváló)
Snagal
Aztán szeptemberig sokat felejt az ember (főleg ha eleget iszik).
Joey Tribbiani
(én szezon előtt még nagyon jókedvűen italoztam, aztán minden sérülésnél ha berúgtam volna, akkor nem józanodok ki decemberig 😀 )
Bevallom, a legnagyobb gondom nekem is a második felvetés: én régen sem éreztem akkora királynak. Volt 1-2 jobb éve de azért a top 5be nem fér bele. Így nekem kétséges mekkora fejlődés a QB poszton ez a csere a Browns-nak. Szerintem bőven nem akkora, mint amit kifizettek érte.Nekem azért a rengeteg picken és a brutális, full garantált fizun felül két nyűgöm van még a Wacccon gyermekkel:szerinted?Tényleg?Na Watson évente kétszer? Kíváncsi vagyok mennyire fog "brownsosan" elsulni a.dolog vagy most belenyúltak a tutiba?adok egy ezrest ha kijelentő módban fejezel be egy hozzászólást
Benibácsi
gedam
Benibácsi
(bocs muszaj volt 😀 )
Snagal
Szokol
ui2: nagy lóf.szt, 10 év 120 milla diszkont ár, mert imádja a várost és jól áll neki a lila 😀
Egyelőre én is hányok Watsontól, mint embertől, de maga a trade nem rossz sztem.Szerintem Mayfieldért nem lesz első kör, így hogy cserét kért. Aztán ki tudja, ehhez már laikus vagyok 😊Idén így is van 5! pickünk a top118ban. A jövő évi első visszajöhet Mayfieldért. A szerződés meg 2 év múlva már nem lesz durva ha így megy fel a cap.szerinted?Tényleg?Na Watson évente kétszer? Kíváncsi vagyok mennyire fog "brownsosan" elsulni a.dolog vagy most belenyúltak a tutiba?adok egy ezrest ha kijelentő módban fejezel be egy hozzászólást
Benibácsi
gedam
Benibácsi
(bocs muszaj volt 😀 )
Snagal
Joey Tribbiani
De szerintem nagyon magas ára volt egy olyan QB-nek aki nagyon kérdőjeles, ahogy a Vasas kolléga írja.
Értem, hogy Mayfield eléggé kétesélyes volt, hogy tud -e ennél többet, de mégiscsak volt egy arca a franchise-nak. Ha Watson nem tudja azt hozni amit az értéke alapján vártok (2 éven belül maximum) akkor szerintem megint kezdődik a QB keresés.
Nem kívánom ezt nektek, de én nem hiszek Watsonban (nem rossz, de szerintem inkább egy közepes/jó QB mint kiváló)
Snagal
Aztán szeptemberig sokat felejt az ember (főleg ha eleget iszik).
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
Szerintem is kockázatos és nem csak a potenciális eltiltás miatt. 230 garantált misi az piszok sok. Lamar jegyzetel ezerrel 😀Nekem azért a rengeteg picken és a brutális, full garantált fizun felül két nyűgöm van még a Wacccon gyermekkel:szerinted?Tényleg?Na Watson évente kétszer? Kíváncsi vagyok mennyire fog "brownsosan" elsulni a.dolog vagy most belenyúltak a tutiba?adok egy ezrest ha kijelentő módban fejezel be egy hozzászólást
Benibácsi
gedam
Benibácsi
(bocs muszaj volt 😀 )
Snagal
Szokol
Szerintem Mayfieldért nem lesz első kör, így hogy cserét kért. Aztán ki tudja, ehhez már laikus vagyok 😊Idén így is van 5! pickünk a top118ban. A jövő évi első visszajöhet Mayfieldért. A szerződés meg 2 év múlva már nem lesz durva ha így megy fel a cap.szerinted?Tényleg?Na Watson évente kétszer? Kíváncsi vagyok mennyire fog "brownsosan" elsulni a.dolog vagy most belenyúltak a tutiba?adok egy ezrest ha kijelentő módban fejezel be egy hozzászólást
Benibácsi
gedam
Benibácsi
(bocs muszaj volt 😀 )
Snagal
Joey Tribbiani
Nekem azért a rengeteg picken és a brutális, full garantált fizun felül két nyűgöm van még a Wacccon gyermekkel:szerinted?Tényleg?Na Watson évente kétszer? Kíváncsi vagyok mennyire fog "brownsosan" elsulni a.dolog vagy most belenyúltak a tutiba?adok egy ezrest ha kijelentő módban fejezel be egy hozzászólást
Benibácsi
gedam
Benibácsi
(bocs muszaj volt 😀 )
Snagal
Idén így is van 5! pickünk a top118ban. A jövő évi első visszajöhet Mayfieldért. A szerződés meg 2 év múlva már nem lesz durva ha így megy fel a cap.szerinted?Tényleg?Na Watson évente kétszer? Kíváncsi vagyok mennyire fog "brownsosan" elsulni a.dolog vagy most belenyúltak a tutiba?adok egy ezrest ha kijelentő módban fejezel be egy hozzászólást
Benibácsi
gedam
Benibácsi
(bocs muszaj volt 😀 )
Snagal
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
szerinted?Tényleg?Na Watson évente kétszer? Kíváncsi vagyok mennyire fog "brownsosan" elsulni a.dolog vagy most belenyúltak a tutiba?adok egy ezrest ha kijelentő módban fejezel be egy hozzászólást
Benibácsi
gedam
Benibácsi
(bocs muszaj volt 😀 )
Tényleg?Na Watson évente kétszer? Kíváncsi vagyok mennyire fog "brownsosan" elsulni a.dolog vagy most belenyúltak a tutiba?adok egy ezrest ha kijelentő módban fejezel be egy hozzászólást
Benibácsi
gedam
Na Watson évente kétszer? Kíváncsi vagyok mennyire fog "brownsosan" elsulni a.dolog vagy most belenyúltak a tutiba?adok egy ezrest ha kijelentő módban fejezel be egy hozzászólást
Benibácsi
Sajna addig nem fog csúszni 😀Fura de en alig mockoltam dacara a michigani kotodesnek. Meg igy is mely a class, de ezek utan el is kapkodhatjak az elso korben az osszes erdemlegeset. Akar koztuk is lehetunk. Mondjuk 7et ami eleg durva lenne...A scary sight at @UMichFootball pro day. Edge rusher David Ojabo sustained injury in pass rush drill. Went down clutching left leg. Not sure if ankle or leg but he had to helped off field. pic.twitter.com/moL8FmbYb0
viszlát
gedam
RedFive
Fura de en alig mockoltam dacara a michigani kotodesnek. Meg igy is mely a class, de ezek utan el is kapkodhatjak az elso korben az osszes erdemlegeset. Akar koztuk is lehetunk. Mondjuk 7et ami eleg durva lenne...A scary sight at @UMichFootball pro day. Edge rusher David Ojabo sustained injury in pass rush drill. Went down clutching left leg. Not sure if ankle or leg but he had to helped off field. pic.twitter.com/moL8FmbYb0
viszlát
gedam
A scary sight at @UMichFootball pro day. Edge rusher David Ojabo sustained injury in pass rush drill. Went down clutching left leg. Not sure if ankle or leg but he had to helped off field. pic.twitter.com/moL8FmbYb0
viszlát
Pont nem hianyzott hogy egy kisiklott deal devalvalja a jo erzest.
Ott kellett volna bejelenteni pl.mint a Marcus W es Moses (es Z) bemutatkozo sajtotajekoztatojan.
Szerkesztette: RedFive
Mind a kornyezet, mind a fizetesi trendek ismertek voltak szamara. Ezekre nem kellett meg kettot aludni.Ez is egy nezopont de en nem latom olyan rozsaszinben a frencsajzt foleg a fa piacon h ennyire aron alul akarjanak jonni az emberek es a ravens tancol meg ennyiert is vissza.
Amire viszont igen:
Felhivnam a figyelmetek arra, hogy "35M, de osztonzokkel max 50M" erre viszont mar igen. Serulesbol jon vissza. Tisztaban kell lennie mire kepes es ez a "volt" serulese mennyire korlatozza le abban, hogy kimaxolja a teljesitmenyevel a fizut 50M-ra. Ha ez kerdojeles, jobb hogy itt derult ki es az arat majd mas csapat, egy gecimagas garantalttal allja helyettunk.
RedFive
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead