Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
Mind a kornyezet, mind a fizetesi trendek ismertek voltak szamara. Ezekre nem kellett meg kettot aludni.Amire viszont igen:
Felhivnam a figyelmetek arra, hogy "35M, de osztonzokkel max 50M" erre viszont mar igen. Serulesbol jon vissza. Tisztaban kell lennie mire kepes es ez a "volt" serulese mennyire korlatozza le abban, hogy kimaxolja a teljesitmenyevel a fizut 50M-ra. Ha ez kerdojeles, jobb hogy itt derult ki es az arat majd mas csapat, egy gecimagas garantalttal allja helyettunk.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Vagy átgondolta és ugy volt vele ,hogy itt van Lamar Jackson, super bowl-ra esélyünk sincs .,és nem fog ide jönni bagoért .en siman elhiszem hogy latta a tobbi edge szerzodest és meggondoltam magat, hogy bagoert nem jon ideNT-nek jon Pierce, vagy DL? Campbell helyere tul alacsony, nose-nak meg jon ma meg a maciktol is a csavo. Campbell nelkul D#falban meg nem vagyunk meg, Wolfe is ki tudja mit fog mutatni a csipomutet utan. Egy Madubuike meg nem csinal nyarat. Wyatt a Geogiabol! ☺ O kene!a zada ügy érdekes, mert a játékostól egyáltalán nem logikus a visszalépés. lehet, hogy vmi fizikai felmérőn elbukott, de megkérte a frencsájzt, hogy ne verje nagydobra.
FA edge meg maradt Melvin Ingram, Jadeveon Clowney, meg Derek akarki a filibol.
Jadeveon Clowney tetszene, de Zada2 lesz ami a kasszafurast illeti ugyhogy sztem csodat mar a draft elott ne varjunk.
RedFive
gedam
Morfil
több mint 3 éve
en siman elhiszem hogy latta a tobbi edge szerzodest és meggondoltam magat, hogy bagoert nem jon ideNT-nek jon Pierce, vagy DL? Campbell helyere tul alacsony, nose-nak meg jon ma meg a maciktol is a csavo. Campbell nelkul D#falban meg nem vagyunk meg, Wolfe is ki tudja mit fog mutatni a csipomutet utan. Egy Madubuike meg nem csinal nyarat. Wyatt a Geogiabol! ☺ O kene!a zada ügy érdekes, mert a játékostól egyáltalán nem logikus a visszalépés. lehet, hogy vmi fizikai felmérőn elbukott, de megkérte a frencsájzt, hogy ne verje nagydobra.
Jadeveon Clowney tetszene, de Zada2 lesz ami a kasszafurast illeti ugyhogy sztem csodat mar a draft elott ne varjunk.
RedFive
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
NT-nek jon Pierce, vagy DL? Campbell helyere tul alacsony, nose-nak meg jon ma meg a maciktol is a csavo. Campbell nelkul D#falban meg nem vagyunk meg, Wolfe is ki tudja mit fog mutatni a csipomutet utan. Egy Madubuike meg nem csinal nyarat. Wyatt a Geogiabol! ☺ O kene!Biztos lemaradtam valahol es nem feltetlenul jozanul fekudtem de ez bogar-rovar esete a kerdesed.
RedFive
Az elso es legfontosabb feladat a tervben hogy ne tudjanak futni ellenunk.
Utana a nyomas es ez nem fog az elso karara tortenni. Ezert lehet igazolnak-vagy a draftrol jon meg aki tudja mindkettot, vagy a veteran pr is ezt szolgalna olcson.
Mivel sajnos mi a LJ erat nem egy ujraepitessel kezdtuk ezert nekunk egyszeruen donteni kell a hangsulyon es az a hatso alakzat lett. Normalis esetben mindkettot parhuzamosan fejleszti a csapat es ugy egyszerubb is mert BPA elott sokkal inkabb megnyilik az ut mert tobb poszt johet szoba. Nalunk pontosan ezert volt WTF az ILB huzas es akkor is az lenne ha bejott volna az ember oda.
De kezdem megint a falnal. Ha elhiszem hogy Stanley fizikailag kepes visszaterni es AKAR is jatszani es nem bujtatott visszavonulasban van mar, ha elfogadom hogy az LG posztot valamelyik most mar megoldja akkor kell egy C es megnyugodnek egy Tretter igazolastol, mert meg igy is sok az elotte levo mondatokban a "ha". Ezutan gyakorlatilag johetne a D es mivel nem tudjuk mit akar majd jatszatni ezert nehez is megitelni mi szukseges.
De BW pont amiatt nem volt jo mert mast vartak volna tole mint amit tud. Donald sem tudna 2 gap-es vedokent nyomni csak egyertelmu passznal, mi akkor csereltunk. Irtam errol mikor Yannick-ot leigazoltuk, mert az volt a kavalkad csucspontja. A futas-passzsietettes teljes osszekavarasa pontosan olyan eredmenyt is hozott. Ezert orultem W-nek mert egy kivalo S es megint lehet Shigh ha akarjuk es miert ne akarnank, Eliott egy orult szeretheto-lelkes de korlatolt lehetosegekkel birt.
A DL-be semmit nem varok el es nem banom a CB-prusher-DT barmit ami a legjobb ertek. De egy dolgot mindenkeppen es most takaritas volt elol igy ezt kihangsulyozni mar jobban nem tudom a kovetkezetes epitkezest a majdani jatekunkra, mert olyat nem szeretnek hogy jo jatekos de hasznalhatatlan a jatekunkban, vagy azt a jatekot a tobbiek nem tudjak jol hozni. BW sokat szidva de ez nem az o hibaja. Yannick-e sem volt.
Mi osszeraktunk egy 4x100 m valtot egy kivalo vagtaval rendelkezo rud es tavolugrobol, egy remek hajraval rendelkezo 5000m futobol es egy regen elit 100m futobol. Es ha mar ennel a peldanal jarok gyorsan rahuzom a passzjatekunkat is, ahol ezeknel a figuraknal a valtas technikai elemzesevel toltjuk az idot hogy ott sokat bennehagynak a sracok.
több mint 3 éve
Stephenst tavaly safetynek draftoltuk, ott is próbáltuk. Williams érkezésével szerintetek visszamegy cb -nek? Ha igen Slotba vagy szèlre?
több mint 3 éve
NT-nek jon Pierce, vagy DL? Campbell helyere tul alacsony, nose-nak meg jon ma meg a maciktol is a csavo. Campbell nelkul D#falban meg nem vagyunk meg, Wolfe is ki tudja mit fog mutatni a csipomutet utan. Egy Madubuike meg nem csinal nyarat. Wyatt a Geogiabol! ☺ O kene!NT Pierce, attól jöhet Goldman is.
RedFive
A 70 milliós DB sor adjon elég időt a nem elit pass rushnak ezzel ennyi, Owehtól nagy fejlődést várok egyébként.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam
6 476
NT-nek jon Pierce, vagy DL? Campbell helyere tul alacsony, nose-nak meg jon ma meg a maciktol is a csavo. Campbell nelkul D#falban meg nem vagyunk meg, Wolfe is ki tudja mit fog mutatni a csipomutet utan. Egy Madubuike meg nem csinal nyarat. Wyatt a Geogiabol! ☺ O kene!a zada ügy érdekes, mert a játékostól egyáltalán nem logikus a visszalépés. lehet, hogy vmi fizikai felmérőn elbukott, de megkérte a frencsájzt, hogy ne verje nagydobra.
RedFive
több mint 3 éve
NT-nek jon Pierce, vagy DL? Campbell helyere tul alacsony, nose-nak meg jon ma meg a maciktol is a csavo. Campbell nelkul D#falban meg nem vagyunk meg, Wolfe is ki tudja mit fog mutatni a csipomutet utan. Egy Madubuike meg nem csinal nyarat. Wyatt a Geogiabol! ☺ O kene! FA edge meg maradt Melvin Ingram, Jadeveon Clowney, meg Derek akarki a filibol.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Sajna nekem az is meg van mikor utolsó évében elhizva érkezett meg az edzőtáborba. Remélem rám cáfolt. Goldmann is ma jön vízre. Viszont így egyre kisebb esélyt látok Campbellre. Zada helyett szerintetek jon veteran pass rusher?Pierce jön vissza a vedőfalba. Ezt még emésztenem kell.Akkor volt utoljára NT-től pass rush amikor itt volt.
Benibácsi
3 év 16,5 szerintem korrekt.
KeyG
több mint 3 éve
Pierce jön vissza a vedőfalba. Ezt még emésztenem kell.
több mint 3 éve
Zada farolt ki vagy mi húztuk be a féket? Lehet a sérülése nem gyógyult jól? (érthető lenne ha emiatt fáznánk idén bárkitől a tavalyi évünk után).Ha Smith bukó akkor egy Cox esetleg esélyes lehet?
több mint 3 éve
De az sem tragedia ha C is draftrol jon. Most a volt 6.koros Bozemannak puncsolunk hogy maradjon evi 8 millaert vagy huzunk a 3.korben egy ujat? Utobbira szavazok. A DL-be jojjon meg vki, hosszabbitsunk diszkont aron Campbellel meg meg par reszlivel, oszt hatradolok es vegigszotyizom a draftot.Maradt meg patron. Ha ugyan akarunk meg FA-rol hozni vkit.Abból a pénzből meg kell fizetni Bozemant vagy Trettert, drafton meg jön 2-3. körben az EDGE.
Az a ketto megvan amit atlagolni szoktunk. Csak most nem E.Thomas es M.Ingram jott, amire anno huztam a szam es fejvakaros FA volt. A mostani kettotol meg bazsajgok. ☺ Zada penze a serulesbol jon red flag miatt volt ennyi. Adjon erte ketszer annyit az akinek ez nem red flag.
RedFive
KeyG
több mint 3 éve
Maradt meg patron. Ha ugyan akarunk meg FA-rol hozni vkit.Abból a pénzből meg kell fizetni Bozemant vagy Trettert, drafton meg jön 2-3. körben az EDGE.
Az a ketto megvan amit atlagolni szoktunk. Csak most nem E.Thomas es M.Ingram jott, amire anno huztam a szam es fejvakaros FA volt. A mostani kettotol meg bazsajgok. ☺ Zada penze a serulesbol jon red flag miatt volt ennyi. Adjon erte ketszer annyit az akinek ez nem red flag.
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Maradt meg patron. Ha ugyan akarunk meg FA-rol hozni vkit.Az a ketto megvan amit atlagolni szoktunk. Csak most nem E.Thomas es M.Ingram jott, amire anno huztam a szam es fejvakaros FA volt. A mostani kettotol meg bazsajgok. ☺ Zada penze a serulesbol jon red flag miatt volt ennyi. Adjon erte ketszer annyit az akinek ez nem red flag.
több mint 3 éve
Ez egy gyökér.A tavalyi 1 meccsel a háta mögött mit akar? Hol van ő Millerhez képest?
Nem is baj, ez nem Holló mentality.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Lamar jön a Saintsbe, csak még lapítanak a felek 😀 😀 😀

több mint 3 éve
www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-decline-to-confirm-zadarius-smith-signingMicsoda fogalmazas. ☺ neext!
több mint 3 éve
Am idén ez már a 3. eset (plusz a Brady vissza-nem-vonulás).DaCosta kanadai dollárban akart fizetni
zacknorb
több mint 3 éve
gedam
6 476
jöjjön akkor a két zenész közül vmelyik: schubert vagy wagner?
több mint 3 éve
Am idén ez már a 3. eset (plusz a Brady vissza-nem-vonulás).
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
oppa
több mint 3 éve
Za'Darius Smith is not signing with the #Ravens and will remain a free agent, per @RapSheet
.