Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
Eves atlag kb 4Milla, top2 Juszczyk mogott. A ket fullback. Dodo-k a kihalas szelerol. ☺The Ravens have agreed in principle on a three-year deal with Pro Bowl fullback Patrick Ricard, per source.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) March 21, 2022
empty taxi
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
😂 Igen es ezt mar annyiszor atbeszeltuk, hogy igy szazadszor leirva mar ugy hat mint egy fohasz, vagy mint raolvasas az FO-ra nehogy elbasszak. 😄😄😄Szerintem ha top 4 falember nem lesz,akor kizártnak tartom a tackel húzást ,mert a többi simán második körös játékos. Szerintem edge játékos lesz vagy corner.Ha Mekari kezdő C lesz, akkor biztos vagyok az elsőkörös OT pickben.szerintem mekari lesz a kezdőVárjunk még, lehet Tretter kell neki.Ugy tunik nem is tettunk neki ajanlatot, miutan Boze tul magasrol kezdte a licitet. Aztan elszegodott 3M alatt oda ahova egyaltalan hivtak. Alkudni tudni kell. Meg csak tanulja. Mekari vagy Colon lesz a C. Foleg ha OT-t huzunk az elso ket nap valamelyiken. Kiveve ha C-t is huzunk. Dog sok cetlink van. Lindstrom, West, Fortner. Wattenberg. 3-4 korben elerhetok. Pl: Luke Fortner 6'6" 300, de mind veri a 300 fontot. Nem para.Na azért ez erősen az FO kritikája. Egyébként én bírom EDC-t meg a munkajat. De meg sem próbálni ajánlatot tenni a kezdő centerednek és.latni ahogy potom pénzért eligazol mashova, azért gyomorba vágó.
RedFive
Benibácsi
KeyG
tristan colon csere
gedam
KeyG
Norbi180
En Cross-t szeretnem o meg talan lecsusszanhat 14ig. Crossfinger.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Szerintem ha top 4 falember nem lesz,akor kizártnak tartom a tackel húzást ,mert a többi simán második körös játékos. Szerintem edge játékos lesz vagy corner.Ha Mekari kezdő C lesz, akkor biztos vagyok az elsőkörös OT pickben.szerintem mekari lesz a kezdőVárjunk még, lehet Tretter kell neki.Ugy tunik nem is tettunk neki ajanlatot, miutan Boze tul magasrol kezdte a licitet. Aztan elszegodott 3M alatt oda ahova egyaltalan hivtak. Alkudni tudni kell. Meg csak tanulja. Mekari vagy Colon lesz a C. Foleg ha OT-t huzunk az elso ket nap valamelyiken. Kiveve ha C-t is huzunk. Dog sok cetlink van. Lindstrom, West, Fortner. Wattenberg. 3-4 korben elerhetok. Pl: Luke Fortner 6'6" 300, de mind veri a 300 fontot. Nem para.Na azért ez erősen az FO kritikája. Egyébként én bírom EDC-t meg a munkajat. De meg sem próbálni ajánlatot tenni a kezdő centerednek és.latni ahogy potom pénzért eligazol mashova, azért gyomorba vágó.
RedFive
Benibácsi
KeyG
tristan colon csere
gedam
KeyG
több mint 3 éve
Szerintem is ,tavaly is játszott ott Mekari amikor bozman nem volt.szerintem mekari lesz a kezdőVárjunk még, lehet Tretter kell neki.Ugy tunik nem is tettunk neki ajanlatot, miutan Boze tul magasrol kezdte a licitet. Aztan elszegodott 3M alatt oda ahova egyaltalan hivtak. Alkudni tudni kell. Meg csak tanulja. Mekari vagy Colon lesz a C. Foleg ha OT-t huzunk az elso ket nap valamelyiken. Kiveve ha C-t is huzunk. Dog sok cetlink van. Lindstrom, West, Fortner. Wattenberg. 3-4 korben elerhetok. Pl: Luke Fortner 6'6" 300, de mind veri a 300 fontot. Nem para.Na azért ez erősen az FO kritikája. Egyébként én bírom EDC-t meg a munkajat. De meg sem próbálni ajánlatot tenni a kezdő centerednek és.latni ahogy potom pénzért eligazol mashova, azért gyomorba vágó.
RedFive
Benibácsi
KeyG
tristan colon csere
gedam
Moses-Zeitler-Mekari-Cleavland-Stanley szerintem ez lesz a kezdö ötös ez azért már nem rosz.
Szerkesztette: Norbi180
több mint 3 éve
Ha Mekari kezdő C lesz, akkor biztos vagyok az elsőkörös OT pickben.szerintem mekari lesz a kezdőVárjunk még, lehet Tretter kell neki.Ugy tunik nem is tettunk neki ajanlatot, miutan Boze tul magasrol kezdte a licitet. Aztan elszegodott 3M alatt oda ahova egyaltalan hivtak. Alkudni tudni kell. Meg csak tanulja. Mekari vagy Colon lesz a C. Foleg ha OT-t huzunk az elso ket nap valamelyiken. Kiveve ha C-t is huzunk. Dog sok cetlink van. Lindstrom, West, Fortner. Wattenberg. 3-4 korben elerhetok. Pl: Luke Fortner 6'6" 300, de mind veri a 300 fontot. Nem para.Na azért ez erősen az FO kritikája. Egyébként én bírom EDC-t meg a munkajat. De meg sem próbálni ajánlatot tenni a kezdő centerednek és.latni ahogy potom pénzért eligazol mashova, azért gyomorba vágó.
RedFive
Benibácsi
KeyG
tristan colon csere
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam
6 476
szerintem mekari lesz a kezdőVárjunk még, lehet Tretter kell neki.Ugy tunik nem is tettunk neki ajanlatot, miutan Boze tul magasrol kezdte a licitet. Aztan elszegodott 3M alatt oda ahova egyaltalan hivtak. Alkudni tudni kell. Meg csak tanulja. Mekari vagy Colon lesz a C. Foleg ha OT-t huzunk az elso ket nap valamelyiken. Kiveve ha C-t is huzunk. Dog sok cetlink van. Lindstrom, West, Fortner. Wattenberg. 3-4 korben elerhetok. Pl: Luke Fortner 6'6" 300, de mind veri a 300 fontot. Nem para.Na azért ez erősen az FO kritikája. Egyébként én bírom EDC-t meg a munkajat. De meg sem próbálni ajánlatot tenni a kezdő centerednek és.latni ahogy potom pénzért eligazol mashova, azért gyomorba vágó.
RedFive
Benibácsi
KeyG
tristan colon csere
Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
The Ravens have agreed in principle on a three-year deal with Pro Bowl fullback Patrick Ricard, per source.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) March 21, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nem eleg egy kezem hogy megszamoljam hany csapat gyur Tretterre... 😒
több mint 3 éve
Nem tom mit vaker, majd este meghallgatom de a cimmel egyetertek...youtu.be/Po4UUMdnkrM
több mint 3 éve
Ha jól láttam PFF-nèl nagyjából egy szinten volt Tretter meg Boze. Plussz Tretter idősebb is. De igazad van pozitívan kell állni a dolgokhoz és lesz egy brutál jó center szezon kezdésre 😀Várjunk még, lehet Tretter kell neki.Ugy tunik nem is tettunk neki ajanlatot, miutan Boze tul magasrol kezdte a licitet. Aztan elszegodott 3M alatt oda ahova egyaltalan hivtak. Alkudni tudni kell. Meg csak tanulja. Mekari vagy Colon lesz a C. Foleg ha OT-t huzunk az elso ket nap valamelyiken. Kiveve ha C-t is huzunk. Dog sok cetlink van. Lindstrom, West, Fortner. Wattenberg. 3-4 korben elerhetok. Pl: Luke Fortner 6'6" 300, de mind veri a 300 fontot. Nem para.Na azért ez erősen az FO kritikája. Egyébként én bírom EDC-t meg a munkajat. De meg sem próbálni ajánlatot tenni a kezdő centerednek és.latni ahogy potom pénzért eligazol mashova, azért gyomorba vágó.
RedFive
Benibácsi
KeyG
több mint 3 éve
Várjunk még, lehet Tretter kell neki.Ugy tunik nem is tettunk neki ajanlatot, miutan Boze tul magasrol kezdte a licitet. Aztan elszegodott 3M alatt oda ahova egyaltalan hivtak. Alkudni tudni kell. Meg csak tanulja. Mekari vagy Colon lesz a C. Foleg ha OT-t huzunk az elso ket nap valamelyiken. Kiveve ha C-t is huzunk. Dog sok cetlink van. Lindstrom, West, Fortner. Wattenberg. 3-4 korben elerhetok. Pl: Luke Fortner 6'6" 300, de mind veri a 300 fontot. Nem para.Na azért ez erősen az FO kritikája. Egyébként én bírom EDC-t meg a munkajat. De meg sem próbálni ajánlatot tenni a kezdő centerednek és.latni ahogy potom pénzért eligazol mashova, azért gyomorba vágó.
RedFive
Benibácsi
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Ugy tunik nem is tettunk neki ajanlatot, miutan Boze tul magasrol kezdte a licitet. Aztan elszegodott 3M alatt oda ahova egyaltalan hivtak. Alkudni tudni kell. Meg csak tanulja. Mekari vagy Colon lesz a C. Foleg ha OT-t huzunk az elso ket nap valamelyiken. Kiveve ha C-t is huzunk. Dog sok cetlink van. Lindstrom, West, Fortner. Wattenberg. 3-4 korben elerhetok. Pl: Luke Fortner 6'6" 300, de mind veri a 300 fontot. Nem para.Na azért ez erősen az FO kritikája. Egyébként én bírom EDC-t meg a munkajat. De meg sem próbálni ajánlatot tenni a kezdő centerednek és.latni ahogy potom pénzért eligazol mashova, azért gyomorba vágó.
RedFive
több mint 3 éve
Ugy tunik nem is tettunk neki ajanlatot, miutan Boze tul magasrol kezdte a licitet. Aztan elszegodott 3M alatt oda ahova egyaltalan hivtak. Alkudni tudni kell. Meg csak tanulja. Mekari vagy Colon lesz a C. Foleg ha OT-t huzunk az elso ket nap valamelyiken. Kiveve ha C-t is huzunk. Dog sok cetlink van. Lindstrom, West, Fortner. Wattenberg. 3-4 korben elerhetok. Pl: Luke Fortner 6'6" 300, de mind veri a 300 fontot. Nem para.
több mint 3 éve
gedam
6 476
beárazta a piac
Most mi vaaan? Hol van ez attol hogy centerposzton top fizut akar? Nem akartuk megtartani dragan erre alairt szare' hugye' 1 evre? 😳
RedFive
több mint 3 éve
Vazze. Nem.is értem. Nem akart maradni? Korábban arról szóltak a hírek hogy távol álltak a felek egymástól ami a fizetést illeti. El sem tudom képzelni mi mit ajánlottunk neki...Nem hiszem el
Most mi vaaan? Hol van ez attol hogy centerposzton top fizut akar? Nem akartuk megtartani dragan erre alairt szare' hugye' 1 evre? 😳
RedFive
KeyG
több mint 3 éve
Ojabo serulese a pro day-enI know the #NFL is a cold business but watching the lack of concern or empathy from the scouts, coaches and observers following David Ojabo’s injury bugs me. Perhaps someone should’ve checked on him instead of grabbing the ball and moving to the next drill. Just a thought.. pic.twitter.com/28aR88zJfk
— Bucky Brooks (@BuckyBrooks) March 20, 2022
több mint 3 éve
Hayden Hurst 1 év 3,5 milló Bengals, ennyit nekünk is megért volna.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Hat majd csak kiderul. Ujra csend van. Nnna mindegy akkor kell egy Center is... 
Ez a draft B+ minositest kapott, elhoztam a legjobb elkapot, de nem huztam Centert...

Ez a draft A- minositest kapott, tackle az elen, center is van, Doubs az egyik kedvenc elkapom, Bonitto pedig a titkos edge favoritom

Ez a draft A minositest kapott, eros cb prioritassal, de minden hianyposztra huztam.
több mint 3 éve
Vajon szeretne egy Zada-t huzni hatha felsrofolhatja az arat? Erre gondoltam. Mert mindenki uj kontraktusa nyilvanossa valt gyakorlatilag a szobeli megallapodaskor csak az ovet nem tudni 48 oraja? Fura. 😳Nnnaszoval mennyiazannyi Bozeman???Néztem a Panthers oldalát is de csak a leigazolása szerepel. Számok nem.
RedFive
Benibácsi
több mint 3 éve
Nnnaszoval mennyiazannyi Bozeman???Néztem a Panthers oldalát is de csak a leigazolása szerepel. Számok nem.
RedFive
több mint 3 éve
With pick14in the 2022 NFL Draft, our consensus has determined that the most likely selection for the Baltimore Ravens will be...1: Tyler Linderbaum 13.7%
2: Jordan Davis 11.9%
3: Trevor Penning 11.1%
több mint 3 éve
Nnnaszoval mennyiazannyi Bozeman???