Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
😀 😀 😀Joshua Dobbs jon probajatekra. Semmi latnivaloezeket a kémjátékosokat, akik oda-vissza mozognak a raven és a steelers között bírom. ha adunk neki contracot, beszélt.
RedFive
gedam
Akkor Villanó Éva is elmondta a titkot? 😀
több mint 3 éve
gedam
6 476
Joshua Dobbs jon probajatekra. Semmi latnivaloezeket a kémjátékosokat, akik oda-vissza mozognak a raven és a steelers között bírom. ha adunk neki contracot, beszélt.
RedFive
több mint 3 éve
Joshua Dobbs jon probajatekra. Semmi latnivalo
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Nem tudom kovetitek e a Ravens koruli hireket, elemzeseket de nekem az jon le beloluk, hogy a prioritas a drafton mar messze nem az OT az elso napon de mar a masodik napon se. Elonyt elvez a D line, az Edge, a BD poszt, de meg egy kihagyhatatlan skill playa is ha ugy van. Az OT es a C jo ha a negyedik korben kap majd eselyt. Utobbi mar inkabb csak a vegen vagy ott se. Pedig ha Ronnie Stanley nem lesz hasznalhato ujra akkor csak 2024 utan tudjuk elkuldeni hegynyi halott penz keletkezese nelkul. Nekem ez jon le mostanaban az olvasottakbol.(Mondjuk ha meg Allpro terne vissza, es meg az elso 4 cetli is bejonne, akkor nagyon badass lesz az FO)
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Legyen igazad, azt kívánom. De eddig egy nagy 0,Pedig de. ☺ Fogod Te meg dicserni is. 😉A mi draftjaink kozt is varhato mar a harmadik kortol ismeretlen-fejvakaros huzas is. Fotelscout kornyezetbol feltetlen. Pl.Tavaly nem ertettuk a Brandon Stephens picket, az ido megis a Ravens FO-t igazolta. Most is lesz ilyen. 😉Ezt nem gondolod komolyan ugye? Brandon Stephens az egyik legszarabb draft húzás a mai napig, engem aztán semmiről nem gyözött meg ez a gyerek. Borzasztó játékos ,akit csak akkor engednék pályára ha már senki nem maradt.
RedFive
Norbi180
RedFive
több mint 3 éve
Pedig de. ☺ Fogod Te meg dicserni is. 😉A mi draftjaink kozt is varhato mar a harmadik kortol ismeretlen-fejvakaros huzas is. Fotelscout kornyezetbol feltetlen. Pl.Tavaly nem ertettuk a Brandon Stephens picket, az ido megis a Ravens FO-t igazolta. Most is lesz ilyen. 😉Ezt nem gondolod komolyan ugye? Brandon Stephens az egyik legszarabb draft húzás a mai napig, engem aztán semmiről nem gyözött meg ez a gyerek. Borzasztó játékos ,akit csak akkor engednék pályára ha már senki nem maradt.
RedFive
Norbi180
több mint 3 éve
Amig tart az uborkaszezon, es mar szavaztal is, az egyik legerdekesebb nfl hez kotodo idotoltes ez a mockolas. Folyton az derul ki belole, hogy a 14.cetlivel csak BPA alapon lehet banni. Csere nelkul, 4 pelda nyoman:Ezt nem gondolod komolyan ugye? Brandon Stephens az egyik legszarabb draft húzás a mai napig, engem aztán semmiről nem gyözött meg ez a gyerek. Borzasztó játékos ,akit csak akkor engednék pályára ha már senki nem maradt.
Az elerheto legjobb elkapoval
A legjobb elerheto EDGE -el
A legjobb elerheto belso vedofalemberrel
Negyedszerre sem jutott top OT a 14re, de boven tudjuk karpotolni magunkat kesobb is.
Top CB se igazan varhato 14-en, es ebben szerintem semmi tragikus nincs. Ha EDC-ek nem lesznek besozva, csere nelkul is priman tudnak epitkezni, szamomra ennyit jelentett a modellezes. Ugyanakkor mar az elso 10 pickben varok majd nehezen megmagyarazhato huzast, a huszban kettot-harmat, elso korben tobb mint 5-ot is a tobbi csapat valasztasai kozt. A mi draftjaink kozt is varhato mar a harmadik kortol ismeretlen-fejvakaros huzas is. Fotelscout kornyezetbol feltetlen. Pl.Tavaly nem ertettuk a Brandon Stephens picket, az ido megis a Ravens FO-t igazolta. Most is lesz ilyen. 😉
RedFive
több mint 3 éve
Amig tart az uborkaszezon, es mar szavaztal is, az egyik legerdekesebb nfl hez kotodo idotoltes ez a mockolas. Folyton az derul ki belole, hogy a 14.cetlivel csak BPA alapon lehet banni. Csere nelkul, 4 pelda nyoman:
Az elerheto legjobb elkapoval

A legjobb elerheto EDGE -el
A legjobb elerheto belso vedofalemberrel
Negyedszerre sem jutott top OT a 14re, de boven tudjuk karpotolni magunkat kesobb is.
Top CB se igazan varhato 14-en, es ebben szerintem semmi tragikus nincs. Ha EDC-ek nem lesznek besozva, csere nelkul is priman tudnak epitkezni, szamomra ennyit jelentett a modellezes. Ugyanakkor mar az elso 10 pickben varok majd nehezen megmagyarazhato huzast, a huszban kettot-harmat, elso korben tobb mint 5-ot is a tobbi csapat valasztasai kozt. A mi draftjaink kozt is varhato mar a harmadik kortol ismeretlen-fejvakaros huzas is. Fotelscout kornyezetbol feltetlen. Pl.Tavaly nem ertettuk a Brandon Stephens picket, az ido megis a Ravens FO-t igazolta. Most is lesz ilyen. 😉
több mint 3 éve
Ja jól benéztem. Bravo 🎉🤪😀jó kis áprilisi tréfám volt, csakhát beszartJajjj sracok, figyelo szemetek a datumra vessetek. Hayward aplilis bolondjat jaratta csak az ottani steelers szurkerekkel, hat hova tettetek az eszetek? 😄😲😲😲 Wow.ha ez összejön sztem akkor elkoszonhetunk Campbell től.— Cam Heyward (@CamHeyward) April 1, 2022
heyward jön ma hozzánk interjúzni
gedam
Benibácsi
RedFive
de legalább egy ember rászaladt
gedam
több mint 3 éve
gedam
6 476
jó kis áprilisi tréfám volt, csakhát beszartJajjj sracok, figyelo szemetek a datumra vessetek. Hayward aplilis bolondjat jaratta csak az ottani steelers szurkerekkel, hat hova tettetek az eszetek? 😄😲😲😲 Wow.ha ez összejön sztem akkor elkoszonhetunk Campbell től.— Cam Heyward (@CamHeyward) April 1, 2022
gedam
Benibácsi
RedFive
de legalább egy ember rászaladt
Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Jajjj sracok, figyelo szemetek a datumra vessetek. Hayward aplilis bolondjat jaratta csak az ottani steelers szurkerekkel, hat hova tettetek az eszetek? 😄😲😲😲 Wow.ha ez összejön sztem akkor elkoszonhetunk Campbell től.— Cam Heyward (@CamHeyward) April 1, 2022
gedam
Benibácsi
Szerkesztette: RedFive
több mint 3 éve
😲😲😲 Wow.ha ez összejön sztem akkor elkoszonhetunk Campbell től.— Cam Heyward (@CamHeyward) April 1, 2022
gedam
több mint 3 éve
Ritka szar a piacuk a szabad centereknek. Gombokert irnak ala. Meg ne lassam hogy amit Zadan sporoltunk annak felet elbasszuk Tretterre. Mar az is sok. Akkor mar Mekari/Colon.Suggs ő megmondta, hogy Ozzie embere és menni akart. Zadáért 1 év kihagyás után én se adtam volna többet, Bozeman meg túlértékelte magát de nagyon ha 10 milliós szerződést várt….most lehet azt mondani, hogy boze és zada “elvesztése” , besértődése nem edc hibája, de vmi a tárgyalástechnika mentén nincs rendben, hogy ezek az emberek folyamatosan követelőznek és az egón a végén mindkét fél rajtaveszít. de suggs is elég méltatlanul ment el és lett kulcsa a kc győzelmének. zsöküssz edc!Ez tetszik.Wagner opera vegen legordult a fuggony. Talan lesz meg sajat veteran operaenekes visszaigazolas, de kvazi lehet osszegezni az FA eloadast.Nem csinálunk hülyeségeket, nem megyünk bele hülye dealekbe mégha kellene is az ember.
RedFive
KeyG
Boze elkotyavetyelese azert kilog a kepbol.
RedFive
gedam
KeyG
több mint 3 éve
gedam
6 476
— Cam Heyward (@CamHeyward) April 1, 2022
több mint 3 éve
FloresR
357
Remélem 1/14-re nem Linderbaumot válasszuk, amikor sokkal jobb játékost is lehetne választani
több mint 3 éve
Suggs ő megmondta, hogy Ozzie embere és menni akart. Zadáért 1 év kihagyás után én se adtam volna többet, Bozeman meg túlértékelte magát de nagyon ha 10 milliós szerződést várt….most lehet azt mondani, hogy boze és zada “elvesztése” , besértődése nem edc hibája, de vmi a tárgyalástechnika mentén nincs rendben, hogy ezek az emberek folyamatosan követelőznek és az egón a végén mindkét fél rajtaveszít. de suggs is elég méltatlanul ment el és lett kulcsa a kc győzelmének. zsöküssz edc!Ez tetszik.Wagner opera vegen legordult a fuggony. Talan lesz meg sajat veteran operaenekes visszaigazolas, de kvazi lehet osszegezni az FA eloadast.Nem csinálunk hülyeségeket, nem megyünk bele hülye dealekbe mégha kellene is az ember.
RedFive
KeyG
RedFive
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam
6 476
most lehet azt mondani, hogy boze és zada “elvesztése” , besértődése nem edc hibája, de vmi a tárgyalástechnika mentén nincs rendben, hogy ezek az emberek folyamatosan követelőznek és az egón a végén mindkét fél rajtaveszít. de suggs is elég méltatlanul ment el és lett kulcsa a kc győzelmének. zsöküssz edc!Ez tetszik.Wagner opera vegen legordult a fuggony. Talan lesz meg sajat veteran operaenekes visszaigazolas, de kvazi lehet osszegezni az FA eloadast.Nem csinálunk hülyeségeket, nem megyünk bele hülye dealekbe mégha kellene is az ember.
RedFive
KeyG
RedFive
Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Ez tetszik.Wagner opera vegen legordult a fuggony. Talan lesz meg sajat veteran operaenekes visszaigazolas, de kvazi lehet osszegezni az FA eloadast.Nem csinálunk hülyeségeket, nem megyünk bele hülye dealekbe mégha kellene is az ember.
RedFive
KeyG
több mint 3 éve
Wagner opera vegen legordult a fuggony. Talan lesz meg sajat veteran operaenekes visszaigazolas, de kvazi lehet osszegezni az FA eloadast.Nem csinálunk hülyeségeket, nem megyünk bele hülye dealekbe mégha kellene is az ember.
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Wagner opera vegen legordult a fuggony. Talan lesz meg sajat veteran operaenekes visszaigazolas, de kvazi lehet osszegezni az FA eloadast.
több mint 3 éve
Kimaxoltam egy "A" osztalyzatu mockot:
howard memorial hospital
több mint 3 éve
Allitolag Tretterrol mar letettunk.Meg mindig lejtjuk a pavatancot, na mi ujsag Wagner ur?Engem Tretter és Campbell jobban izgat 😀
RedFive
KeyG
(Egyenlore Mekari/Colon versenyezhet a posztert)
Campbell meg kepben lehet
Key meg elszegodott 7M ert 1 evre jaguarnak, nem o lesz az egyik uj edge nalunk. DraftDraftDraft...
több mint 3 éve
Meg mindig lejtjuk a pavatancot, na mi ujsag Wagner ur?Engem Tretter és Campbell jobban izgat 😀
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Meg mindig lejtjuk a pavatancot, na mi ujsag Wagner ur?
több mint 3 éve
32 csapat van de nincs 32 klasszis HC, nincs 32 klasszis QB az NFL ben. Most nekunk van mindkettobol egy egy top 10 es, de kiserletezzunk meg ifju csikokkal, lehetoleg 1-2 eves valtasokban, eccer csak belenyulunk a tutiba ugy 10 even belul. Ha egyutt, mindket poszton szeretnenk akkor ugy 20 even belul. Ne legyunk mar klivlendiek waze Norbi. 😩Ravens signed coach John Harbaugh to a 3-year contract extension, owner Steve Bisciotti announced.De rossz döntés, nem tudom mit szarakodunk ezzel a középszar edzővel. Ide kéne hozni egy fiatal , támadó orientált edzőt.
Harbaugh was entering the final year of a deal. He’s signed through 2025.
Entering his 15th season, Harbaugh is the NFL’s third-longest tenured active coach.
Klaci79
Norbi180