Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
Norbi180Részben egyet èrtek veled, de èn nálam ez nem èr èvi 50 milliót ez a teljesítmény. Meg tartom hogy futással soha nem fogsz döntőt játszani, mindig is olyan csapatok játszottak ott, ahol dobni tudó irányító van.
Egy par dolog keveredik es kar osszemosni a dolgokat.
Mi nem Burrow es LJ kozott valasztottunk es rontottuk el. Sot a bena Trubira se lett volna eselyunk, mi 2018-ban is az 5. QB-t hoztuk el es nem volt veletlen hogy miert nem vitte el mas. LJ nem volt QB akkor es foleg nem pocket QB. Egy dolog biztos hogy rengeteget fejlodott, de netto teljesitmenye ettol meg elmarad a jo pQB-tol es valoszinuleg el is fog. Nalunk nem tud tamogatast kapni ebben hogy jobb legyen ebben mert ehhez szerintem GR keves, de mielott sajnalnank sehol nem is lett volna kezdo QB sem es sztar meg GR nelkul nem. Egy hihetetlen atletanak mondanak es kampo. Es mi a mocsok szar Flacco-t csereltuk le a mozdulatlan O-vel es lass csodat hihetetlen szamokat hoztak. Mellesleg Flacco nyert nekunk SB-t es egyszer volt 4000 yard felett es ketszer a kozeleben amibol egy db 10-6 es a ket legtobb egyeni yardjanal 8-8. A csapat nem erre volt epitve es Flacco-ravens kapcsolatanal nem kell jobb peldaert menni hogy az egyenek erossegeit kihasznalva milyen a padlo-plafon kozotti kulonbseg.
Teny hogy LJ elott nalunk posvany lett mar minden es vele nem. Nincs GM aki kirakta volna. De mindegyik szeretne javitani a csapatat es a kerdes hogy csereltuk volna le Burrowra LJ-t vagy barki jobbra. Sehogy.
Es Burrow tehetsegesebb pQB es tud olvasni-dobni....stb...stb. De ez allapot es nem megoldas, iden olyan fos megoldasok lettek volna mint Wentz-Mari-stb amik a kutyanak nem kellenek meg ingyen se. De megint ha az allapot adott akkor epitsunk az erossegeikre es mi nem ezt tesszuk.
Burrow es a cicakbol nem lattam sokat, de csak a pontok alapjan 26-19-27-20 pontot termeltek ami ebbol nekem es tenyleg csak ennyibol a D alaposan hozzatette a magaet. Ettol Burrow sokkal jobb es sokkal jobbak a fegyverei is mert Chase szerintem egyedul tobb Yac-ot hozott mint nalunk az osszes elkapo ( tisztan erzesbol irom csak ) es a dontobol ami keveset lattam en azt lattam hogy odaadta soret valakinek de hogy nem mutatta meg hogy milyen jol lehet letezni fal nelkul az biztos.
Es a sok mellekes kor utan a kerdes nem az hogy LJ jo pQB vagy tud e dobni, mert nem es annyira igen amennyire kell egy normalisan segitett szituacioban a valasz.
Es leirtam mar hogy neki inkabb tobb ido kell mint Burrownak a kettejuk kozti kvalitas kulonbseg miatt. De LJ-nek nem a 10 percig tarto fal a lenyeg ettol hanem az erobol tamogatni kepes futassegito fal. Hamar a passzjatek a jatek (az eleve leirt inkabb hosszabb ido mint sem ) elott sokkal fontosabb hogy ne tudja a DL 4 alapembere osszenyomni a zsebet es egyben elvenni a futast mert olyan gyorsan osszenyomjak a futas opcio lehetoseget. Egy aprosag hogy a faljatekosok ha nem is javulnak semmiben akkor legalabb konzekvensek legyenek mert a neha tart de nem bizik bennuk az pont annyit er neki mint csirkenek a bakancs.
Nekem jo megoldas ha LJ megy, de akkor kellenek az opciok es lehetoleg sokkal jobbak.
Ha az nincs akkor jon a jatek hogy akkor hogy tudunk nyerni LJ-vel. Es erre irtam az elozo hsz-t hogy EDC hogy teremtette ezt a helyzetet maganak, milyen szarul draftolt eddig...stb..stb.
no
több mint 3 éve
Norbi180Egy par dolog keveredik es kar osszemosni a dolgokat.
Mi nem Burrow es LJ kozott valasztottunk es rontottuk el. Sot a bena Trubira se lett volna eselyunk, mi 2018-ban is az 5. QB-t hoztuk el es nem volt veletlen hogy miert nem vitte el mas. LJ nem volt QB akkor es foleg nem pocket QB. Egy dolog biztos hogy rengeteget fejlodott, de netto teljesitmenye ettol meg elmarad a jo pQB-tol es valoszinuleg el is fog. Nalunk nem tud tamogatast kapni ebben hogy jobb legyen ebben mert ehhez szerintem GR keves, de mielott sajnalnank sehol nem is lett volna kezdo QB sem es sztar meg GR nelkul nem. Egy hihetetlen atletanak mondanak es kampo. Es mi a mocsok szar Flacco-t csereltuk le a mozdulatlan O-vel es lass csodat hihetetlen szamokat hoztak. Mellesleg Flacco nyert nekunk SB-t es egyszer volt 4000 yard felett es ketszer a kozeleben amibol egy db 10-6 es a ket legtobb egyeni yardjanal 8-8. A csapat nem erre volt epitve es Flacco-ravens kapcsolatanal nem kell jobb peldaert menni hogy az egyenek erossegeit kihasznalva milyen a padlo-plafon kozotti kulonbseg.
Teny hogy LJ elott nalunk posvany lett mar minden es vele nem. Nincs GM aki kirakta volna. De mindegyik szeretne javitani a csapatat es a kerdes hogy csereltuk volna le Burrowra LJ-t vagy barki jobbra. Sehogy.
Es Burrow tehetsegesebb pQB es tud olvasni-dobni....stb...stb. De ez allapot es nem megoldas, iden olyan fos megoldasok lettek volna mint Wentz-Mari-stb amik a kutyanak nem kellenek meg ingyen se. De megint ha az allapot adott akkor epitsunk az erossegeikre es mi nem ezt tesszuk.
Burrow es a cicakbol nem lattam sokat, de csak a pontok alapjan 26-19-27-20 pontot termeltek ami ebbol nekem es tenyleg csak ennyibol a D alaposan hozzatette a magaet. Ettol Burrow sokkal jobb es sokkal jobbak a fegyverei is mert Chase szerintem egyedul tobb Yac-ot hozott mint nalunk az osszes elkapo ( tisztan erzesbol irom csak ) es a dontobol ami keveset lattam en azt lattam hogy odaadta soret valakinek de hogy nem mutatta meg hogy milyen jol lehet letezni fal nelkul az biztos.
Es a sok mellekes kor utan a kerdes nem az hogy LJ jo pQB vagy tud e dobni, mert nem es annyira igen amennyire kell egy normalisan segitett szituacioban a valasz.
Es leirtam mar hogy neki inkabb tobb ido kell mint Burrownak a kettejuk kozti kvalitas kulonbseg miatt. De LJ-nek nem a 10 percig tarto fal a lenyeg ettol hanem az erobol tamogatni kepes futassegito fal. Hamar a passzjatek a jatek (az eleve leirt inkabb hosszabb ido mint sem ) elott sokkal fontosabb hogy ne tudja a DL 4 alapembere osszenyomni a zsebet es egyben elvenni a futast mert olyan gyorsan osszenyomjak a futas opcio lehetoseget. Egy aprosag hogy a faljatekosok ha nem is javulnak semmiben akkor legalabb konzekvensek legyenek mert a neha tart de nem bizik bennuk az pont annyit er neki mint csirkenek a bakancs.
Nekem jo megoldas ha LJ megy, de akkor kellenek az opciok es lehetoleg sokkal jobbak.
Ha az nincs akkor jon a jatek hogy akkor hogy tudunk nyerni LJ-vel. Es erre irtam az elozo hsz-t hogy EDC hogy teremtette ezt a helyzetet maganak, milyen szarul draftolt eddig...stb..stb.
több mint 3 éve
Lamar 2019 ben 3127 yard2020 ben 2757 yard
2021 ben 2882 yard
Ránézésre is borzalmasan gyenge tejesitmény úgy hogy nem tud passzolni, a csori a szaros 4000 yardot nem tudja ösze hozni. Lehet itt mantrázni hogy lamar tud passzolni, de felesleges, mert nem fedi a valóságot. Tavaly 16 td 13 int zseniális inkább kamu sérülésel leültették . Én azért nem tartom jó gm nek costát, mert még mindig itt van lamar és nincs eltradelve, gondolom a kutyának nem kell a pali.
több mint 3 éve
Miért szerinted lamar tud dobni , még a csöves turbi is jobban tud nála dobni. Tudom a fal a hibás nem lamar aki akkora homály paszokat dobott tavaly is hogy borzalom, van egy két makkos dobása ami szép de az 10 böl 2 , és szar támadófalra visza térve mondja Burrow hogy fogd meg a söröm, megmutatom hogy kell elit szintén játszani szar fal mögött. Tavaly is sokszor kitartott a fal csak ez a fogykos nem veszi észre a tökk üresen álló embert. Udfa Huntley val jobban működött a támadójátèk mint Jackson-nal. Ha most jó lesz a fal , akkor mi lesz a következő kifogás? Tavaly 38 sackböl 30 lamar miatt volt mert egy igazi sack mágnes a csóka.Itt van egy draft elotti par gondolat.ezért érdekes játék ez, mert ha a mélyére nézel a problémáknak világosan látszanak edc hibái. viszont a közösségi médiás mantra már eldöntötte 3 éve, hogy edc zseni, holott nem csinált kutyafaszát se, csak ráült a 18-as draftra és azóta kókányol. edc zseni, jh jó edző, lamar nem tud dobni: ezeket a dolgokat már eldöntötték a népek a twitteren és a facen és ebből semmi az égvilágon nem fedi a valóságot, de ha idén se virítunk edc-nek és jh-nak lesz egy jóelőre legyilkolt karaktere, akit feláldozhat.
EDC nalam kozel sem bomba jo, nem is rossz. Amit csinal es jol szerintem az a konnyu dolga a GM-knek. A nehez es ebben eddig inkabb pocsek mint jo a draft. Es nem csak a szemelyek de meg a posztok is, amit biztos nem egyedul hoz meg vagyis nem tudom de ez a ravens egyik oriasi problemaja. Ozzie felett eljart az ido sok tekintetben de o ertette a jatekot sokkal jobban es ebben is kopott biztosan de volt mibol. Ma egy dontesnel EDC tamaszkodhat JH-ra ami pffh. Ok hogy van egy elkepzelese mit szeretne jatszani es hogyan eri el, amit odaad a DC-OC-nak akiknek erre az elkepzelesre huz EDC. A DC-OC besegit hogy neki ki lenne optimalis de ugye az nem merce hanem a csapatot kell nezni osszesegeben es nem az edzo szemelyet. GR szerintem ki lesz vagva ha a fal nem jon ossze-ha igen es nem dobunk 105000 yardot-stb es akkor mit szamit a velemenye mikozben 95% hogy taktikat fogunk valtoztatni az uj OC-vel. EDC-JH egy bizonyos pontig eljut termeszetesen de a draftot kovetok jatekabol szerintem a board 80%-anak az eltalalasaval alul mondom. Ezek jatekosok beepitese meg kulon tortenet.
EDC elbaszta a falat. Ez teny mar a multban. Nagyon elbaszta. Ok nincs is konnyu helyzetben mert Ozzie adott neki egy 2018as bucsu draftajandekot amivel a csapat rogton versenykepes lett. Es sajnos a kabat nagy ra de nem is tudta probalgatni magat hanem rogton a melyvizben talallta magat. Nem sok kell hozza hogy kijelentsuk hogy nem tud uszni, bar mar a nagy szamok torvenye alapjan es ebben nagyon bizok hogy csak eltalal mar vegre egy G-t a 9 probalkozasbol.
A draft legkonnyebben az epitkezesi fazisban erheto el. BPA, ar-ertek arany es tuti jatekosok es nincs eredmenykenyszer a sok jatekosbol tobb marad a rostan.
A masik mikor egyertelmuen keves es konkret hianyposztokat kell tomni az elerhetonek "gondolt" celert mert ekkor elkoltheted a jovot es a cel bejon vagy sem de adott jatekos es poszt meg lesz oldva mert aranylag konnyu. Ha csak az edge lenne a gond akkor siman felmenne es meg huzna tobbet is.
Viszont nekunk az edge-cb-dl-ol es akar a wr is kellene, nagy ertekuek. Egyszeruen az ahogy itt is van irva optimalisan az ol meglehet es ezert eszerubb lenne a tobbire kolteni. A baj es az elmult ket ev bebizonyitotta ahol ugyanez volt a helyzet hogy az ol nelkul viszont tokon szurjuk magunkat es Oweh szart sem jelent a csapat mertekein belul hiaba hozta ami elvarhato ( es ez nem ellene van ).
Most ebbol nem lesz minden megoldva es az elv sem tetszik hogy mozogjunk hatra meg tobb pickbol tobb valhat be. Nalunk ez nem megengedheto mert masik fazisban van a csapat, nem fognak felferni a keretbe es a talalgatas mar ezen a ponton nem jatszik. Oldjunk meg 3-t es ne otot, de azt a harmat azt jol es nem 1 jo, 3 szodaval elmegy, egy szar.
Es EDC sajat magat rakta ebbe az amugy nehez helyzetbe, mert elbaszta a falat es ezt tobbszor tul ertekeltek es az ertektelen posztokra huzott jatekosok akar meg ha jok is de nem extra kivaloak es anelkul osszesegeben pl Dobbins is meh. Meg osszejohet hogy kiraly lesz de nekunk a jelen a fontos es nem a jovo.
A feladat adott EDC-nek es remelem osszejon neki a viritas. Rank ferne.
no
gedam
több mint 3 éve
gedam
6 476
Itt van egy draft elotti par gondolat.ezért érdekes játék ez, mert ha a mélyére nézel a problémáknak világosan látszanak edc hibái. viszont a közösségi médiás mantra már eldöntötte 3 éve, hogy edc zseni, holott nem csinált kutyafaszát se, csak ráült a 18-as draftra és azóta kókányol. edc zseni, jh jó edző, lamar nem tud dobni: ezeket a dolgokat már eldöntötték a népek a twitteren és a facen és ebből semmi az égvilágon nem fedi a valóságot, de ha idén se virítunk edc-nek és jh-nak lesz egy jóelőre legyilkolt karaktere, akit feláldozhat.
EDC nalam kozel sem bomba jo, nem is rossz. Amit csinal es jol szerintem az a konnyu dolga a GM-knek. A nehez es ebben eddig inkabb pocsek mint jo a draft. Es nem csak a szemelyek de meg a posztok is, amit biztos nem egyedul hoz meg vagyis nem tudom de ez a ravens egyik oriasi problemaja. Ozzie felett eljart az ido sok tekintetben de o ertette a jatekot sokkal jobban es ebben is kopott biztosan de volt mibol. Ma egy dontesnel EDC tamaszkodhat JH-ra ami pffh. Ok hogy van egy elkepzelese mit szeretne jatszani es hogyan eri el, amit odaad a DC-OC-nak akiknek erre az elkepzelesre huz EDC. A DC-OC besegit hogy neki ki lenne optimalis de ugye az nem merce hanem a csapatot kell nezni osszesegeben es nem az edzo szemelyet. GR szerintem ki lesz vagva ha a fal nem jon ossze-ha igen es nem dobunk 105000 yardot-stb es akkor mit szamit a velemenye mikozben 95% hogy taktikat fogunk valtoztatni az uj OC-vel. EDC-JH egy bizonyos pontig eljut termeszetesen de a draftot kovetok jatekabol szerintem a board 80%-anak az eltalalasaval alul mondom. Ezek jatekosok beepitese meg kulon tortenet.
EDC elbaszta a falat. Ez teny mar a multban. Nagyon elbaszta. Ok nincs is konnyu helyzetben mert Ozzie adott neki egy 2018as bucsu draftajandekot amivel a csapat rogton versenykepes lett. Es sajnos a kabat nagy ra de nem is tudta probalgatni magat hanem rogton a melyvizben talallta magat. Nem sok kell hozza hogy kijelentsuk hogy nem tud uszni, bar mar a nagy szamok torvenye alapjan es ebben nagyon bizok hogy csak eltalal mar vegre egy G-t a 9 probalkozasbol.
A draft legkonnyebben az epitkezesi fazisban erheto el. BPA, ar-ertek arany es tuti jatekosok es nincs eredmenykenyszer a sok jatekosbol tobb marad a rostan.
A masik mikor egyertelmuen keves es konkret hianyposztokat kell tomni az elerhetonek "gondolt" celert mert ekkor elkoltheted a jovot es a cel bejon vagy sem de adott jatekos es poszt meg lesz oldva mert aranylag konnyu. Ha csak az edge lenne a gond akkor siman felmenne es meg huzna tobbet is.
Viszont nekunk az edge-cb-dl-ol es akar a wr is kellene, nagy ertekuek. Egyszeruen az ahogy itt is van irva optimalisan az ol meglehet es ezert eszerubb lenne a tobbire kolteni. A baj es az elmult ket ev bebizonyitotta ahol ugyanez volt a helyzet hogy az ol nelkul viszont tokon szurjuk magunkat es Oweh szart sem jelent a csapat mertekein belul hiaba hozta ami elvarhato ( es ez nem ellene van ).
Most ebbol nem lesz minden megoldva es az elv sem tetszik hogy mozogjunk hatra meg tobb pickbol tobb valhat be. Nalunk ez nem megengedheto mert masik fazisban van a csapat, nem fognak felferni a keretbe es a talalgatas mar ezen a ponton nem jatszik. Oldjunk meg 3-t es ne otot, de azt a harmat azt jol es nem 1 jo, 3 szodaval elmegy, egy szar.
Es EDC sajat magat rakta ebbe az amugy nehez helyzetbe, mert elbaszta a falat es ezt tobbszor tul ertekeltek es az ertektelen posztokra huzott jatekosok akar meg ha jok is de nem extra kivaloak es anelkul osszesegeben pl Dobbins is meh. Meg osszejohet hogy kiraly lesz de nekunk a jelen a fontos es nem a jovo.
no
több mint 3 éve
Itt van egy draft elotti par gondolat. EDC nalam kozel sem bomba jo, nem is rossz. Amit csinal es jol szerintem az a konnyu dolga a GM-knek. A nehez es ebben eddig inkabb pocsek mint jo a draft. Es nem csak a szemelyek de meg a posztok is, amit biztos nem egyedul hoz meg vagyis nem tudom de ez a ravens egyik oriasi problemaja. Ozzie felett eljart az ido sok tekintetben de o ertette a jatekot sokkal jobban es ebben is kopott biztosan de volt mibol. Ma egy dontesnel EDC tamaszkodhat JH-ra ami pffh. Ok hogy van egy elkepzelese mit szeretne jatszani es hogyan eri el, amit odaad a DC-OC-nak akiknek erre az elkepzelesre huz EDC. A DC-OC besegit hogy neki ki lenne optimalis de ugye az nem merce hanem a csapatot kell nezni osszesegeben es nem az edzo szemelyet. GR szerintem ki lesz vagva ha a fal nem jon ossze-ha igen es nem dobunk 105000 yardot-stb es akkor mit szamit a velemenye mikozben 95% hogy taktikat fogunk valtoztatni az uj OC-vel. EDC-JH egy bizonyos pontig eljut termeszetesen de a draftot kovetok jatekabol szerintem a board 80%-anak az eltalalasaval alul mondom. Ezek jatekosok beepitese meg kulon tortenet.
több mint 3 éve
Nnna hozok egy kvazi uccso mockot en is. Kurva sokat agyaltam a balanszon meg a hangsulyokon, ezzel kb elegedett lennek. Kezdocsapatos CB 1 + egy masik kinevelheto szuper mobilis CB 3. Ket eros projekt Edge a kozepmezony felso reszebol. Egy eros DT, egy massziv projekt NT szinten a vedofalba. A tamadofalba ket igeretes playa az egyik akar centerbe is allithato, a masik tisztan OT vagy min. G lesz. Gray a 4.33-as vagtazo WR, a mustangokban nem csalodunk mostanaban. Es vegul Cole Turner aki az utso korbol egy probara erdemes TE, mert sztem az is need. RB majd UDFA lesz nalam, mert biztos hogy marad bent meltatlanul mellozott, azok felismeresehez van osztonunk, lasd Gus Edwards.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
ebonybird.com/2022/04/23/kadarius-toney-trade-risk-ravens/Anno nagyon csipaztam volna ha ledraftoljuk. Ocsoer' megszerezni, most is karmolnam. ☺ van kockazata, de nalam Hollywood nem er 20 millat.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Igen, a Best defense by Bulldogs cimke nagyon huz felfele mindenkit a brigadbol, ezert irtam talant. Ebbol csak egy kaotikussa valo draft illetve a hagyomanyosan "huzzunk faszsagot" tipusu csapatok kepesek kibillenteni a folyamatot. ☺ Mar Muma is masodik koros inkabb.Jobb ILB a draft harmadik korebol mar erteken lenne. Egy Chad Muma, Troy Andersen, Leo Chenal talan meg Quai Walker is elerheto. Egyesek meg a 100.pick magassagaban is. Es ezektol a sracoktol megfelelo futasvedelmet, iranyito surgetest is varhatunk es coverage-ben is megfelelo teljesitmenyt.Walker szvsz TOP40, a másik 3-ból szvsz lesz elérhető a 3. körben.
RedFive
empty taxi
Szerkesztette: RedFive
több mint 3 éve
Jobb ILB a draft harmadik korebol mar erteken lenne. Egy Chad Muma, Troy Andersen, Leo Chenal talan meg Quai Walker is elerheto. Egyesek meg a 100.pick magassagaban is. Es ezektol a sracoktol megfelelo futasvedelmet, iranyito surgetest is varhatunk es coverage-ben is megfelelo teljesitmenyt.Walker szvsz TOP40, a másik 3-ból szvsz lesz elérhető a 3. körben.
RedFive

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ez az én végleges draftom, hasonlót várok és szeretnék, remélek. (PFF Mock Draft Simulator)1/14 Trent McDuffie CB Washington
2/45 Kenyon Green G Texas A&M
3/76 Darian Kinnard T Kentucky
3/100 Kyle Philips WR UCLA
4/110 Myjai Sanders EDGE Cincinnati
4/119 Matthew Butler DI Tennessee
4/128 Tariq Castro-Fields CB Penn State
4/139 Neil Farrell Jr. NT LSU
4/141 Amare Barno EDGE Virgina
6/196 Brian Robinson Jr. HB Alabama
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
lucio
329
(Nem) Bírom ezeket a draft elemzéseket, kb. mint a választási ígéretek, utólag (pár év távlatában) visszaolvasva kb. én is írhatnám őket. De mivel közeleg a draft, én is kezdek ráizgulni. Ami szerintem biztos, hogy nagyrészt tök ismeretlen/meglepő neveket kapunk majd. Ez végtelen muníciót ad majd a draft utáni elemzésekre😀
Én a lecseréknek nem látom értelmét. Tök sok, túl sok pickünk van, matematikailag nem lehet, hogy ezeknek akár többsége rostert fogjon. A kukába dobálni meg minek. Én inkább bátran cserélnék felfele. Értem továbbá a D megerősítés rációját. Ugyanakkor két elbsztt év mutatja, hogy az OL kell, hogy prioritás legyen. Ha nem, mi bánatnak adnánk LJ-nek majd giga pénzt. (Ez olyan Flacco féle megfizetjük de megtámogatni nem tudjuk, Flacco WR-t nem kapott, LJ meg olyan falat, ami mögött az ő képességeivel dolgozni tud, kb. két éve nem a tervszerű falmunka van, hanem LJ improvizáció). Szóval ha LJ-t megfizetjük, prioritás kell, hogy legyen az OL a drafton is. Mert a free agency alatt kb. darabra lettünk meg, az erősítés azon a feltételezésen alapul, hogy Stanley OK lesz. Namost egy potenciálisan 40 M/év játékost egy feltételezésre alapozni hiba. Továbbá ha LJ tényleg nem ír alá, és az újonc szerződésén játszik, elemi érdekünk, hogy megtudjuk, ér-e rohadt sok pénzt egy jó fal mögött. Akár úgy is, ha a D nyeli a pontokat. Akkor majd kikalapáljuk a D-t jövőre. De ha megint egy középszar-rossz fal mögött ugrabugrál, a D-nk meg lesz egy jó közepes, mennyivel leszünk előrébb? Helyezésben igen, de mennyire oszlik el a "megéri-e LJ-t megfizetni" dilemma?
több mint 3 éve
14re nyilvan korai lenne. Hatracserevel 20 on kivul mar nem. (20-on meg kiviszi a Piccburg muhaha nekunk meg a szoporoller)Davistől én is fázom kicsit. Lehet gyorsan futja a 40-et, de ha a meccs felénél elfogy a szufla akkor nem èr sokat a sprint képesség. Ha no huddle-el jön az ellen kíváncsi leszek mennyit bír. Wyatt korai lenne 14en?Persze Jordan Davis -re kivancsiak is vagyunk... El is latogat hozzank meg a draft elott.Nekem semmi bajom vele , de nem tartasz attól hogy csak 1 vagy maszimum 2 down os játékos lesz ? Gondolok itt a nagy sulyára ,ami miatt kicsit fázom töle. Terdei hogy fogják bírni a terhelést.
youtu.be/Ko6f-PfFHPY
Amugy rank is felne meg az edge poszt erositesen kivul a belso vedofalbol is a QB-ra valo nyomashelyezes. ☺ benne latom ezt a faktort is.
RedFive
Norbi180
Benibácsi
10 cetlink van. Korabban valamifele konszenzus volt felenk abban hogy 3-7 aranyban O#-D# osszuk szet a pickeket. Most mar inkabb a 4-6 ot erzem valosagkozelibbnek, hisz O# oldalon OT, C, WR, RB, TE, is johet, igaz ez mar 5. Ezek kozul ki melyiket hagyna el legkonnyebben a draftrol? C? Mekari/Colon? RB? Szedjuk fel UDFA-t vagy veterant?
Bizunk e Stanley-ben...
Tuloldalon bizunk e Wolfe-ban... Pierce-ben...
Lamar vedelmen tul, novelnunk kellhet a tuzerot. Fincsi WR pick?
Aprilis utolso heteben a csapat bele fog allni egy narrativaba, mi meg majd velemenyezzuk.
több mint 3 éve
BWill-t elengedtuk, Pierce visszajott. Pierce 339 font. Davis 341 font es sokkal magasabb. Nyilvan rotalni kell kettojuket. En minden mock draftban huzok meg DT-t nem csak Davissel pimpelnem a falat.Persze Jordan Davis -re kivancsiak is vagyunk... El is latogat hozzank meg a draft elott.Nekem semmi bajom vele , de nem tartasz attól hogy csak 1 vagy maszimum 2 down os játékos lesz ? Gondolok itt a nagy sulyára ,ami miatt kicsit fázom töle. Terdei hogy fogják bírni a terhelést.
youtu.be/Ko6f-PfFHPY
Amugy rank is felne meg az edge poszt erositesen kivul a belso vedofalbol is a QB-ra valo nyomashelyezes. ☺ benne latom ezt a faktort is.
RedFive
Norbi180
több mint 3 éve
Boykint a Steelers claimelte. #Steelers claimed WR Miles Boykin off waivers from the #Ravens, sources say.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) April 19, 2022
több mint 3 éve
Davistől én is fázom kicsit. Lehet gyorsan futja a 40-et, de ha a meccs felénél elfogy a szufla akkor nem èr sokat a sprint képesség. Ha no huddle-el jön az ellen kíváncsi leszek mennyit bír. Wyatt korai lenne 14en?Persze Jordan Davis -re kivancsiak is vagyunk... El is latogat hozzank meg a draft elott.Nekem semmi bajom vele , de nem tartasz attól hogy csak 1 vagy maszimum 2 down os játékos lesz ? Gondolok itt a nagy sulyára ,ami miatt kicsit fázom töle. Terdei hogy fogják bírni a terhelést.
youtu.be/Ko6f-PfFHPY
RedFive
Norbi180
több mint 3 éve
A draftos reszehez nem szolok hozza fingom sincs roluk.Amugy Drake London-on kivul meg Treylon Burks-t es Christian Watson lattam meg hozzank mockolva abban a par tucat (szaz) mockban amit atolvastam. Utobbit a masodik korben...Szerintem tackle nem fog jönni Moses leigazolásával, cornerback sem mivel ha Stingley és Gardner kimegy nem marad más , duffie a rövid kezei miatt ,maximum slot cornert fog játszani azt meg nem huzol a 14 .dik helyen.
A konszenzus 14es legtobbszor hozzank egyebkent Jordan Davis. Nehezen tudnek ezzel vitatkozni. Neha beelozi J.Johnson, neha Penning, de Linderbaum az lassan az elso korben is mar felejtos.
RedFive
Davis baromi jó játékos de nose tackle se szoktak huzni ott ahol mi vagyunk. Így marad a wr meg az edge poszt, és remélem hogy edge lesz, még pedig Johnson vagy Karlaftis, csak könyörgöm ne Karlaftis legyen a választás.
Szerintem a csapat legfontosabb posztja a vedöfal, ha nem tudsz konstans nyomást generálni semmi esélyed , 6 elit irányító játszik ebben a konferenciában, simán szétfognak passzolni. Én az elsö meg a második körben is a vedöfalba hoznék embert ,mert az lyukas mint az ementáli sajt.
Norbi180
Mikozben a vedofal borzaszto fontos es a nyomas is. De mi eleve a cov.-re tettuk a voksunkat es abbol fogunk nyomni. Mivel nem tudjuk mit fogunk jatszani ezert elmelet minden. Nyomni tudunk blitzel ami boven lehet jo megoldas ha ez nem kiszamiothato teljesen es ha a futas elleni vedekezes betonbiztos. Termeszetesen a 4 emberes nyomas egy masfajta lehetoseget nyitna meg es az is mukodhet. Altalaban ritkan jon ossze hogy mindenhol jok legyenek ezert donteni kell a legtobb csapatban ( foleg hogy az O a hangsulyosabb mar szinte mindenhol ), hogy mire fektetik a hangsulyt.
Ravens-Vasas ket mintapelda a ket megoldasra.
Nalunk a DL-ben ellentmondasos jatekosok voltak mert pl. egy BW-Yannick parosra nincs ertelmes megoldas ( csak egy hulye de igaz pelda es az egyik "bena haszontalan" lesz ).
Viszont ettol igaz az elit QB-k akiknek raadasul elit falat is probalnak majd adni az nehez feladat lesz. Nalunk az elit Ofal meg a leheto legjobb esetben sem lesz, de akkor eleg lehet ( de en feltartassal kezelem az eddig valtozatosan de rengeteg pocsek LG palinkat akikben lehet egy mar vegre berobban, Stanley nalam a kukatol az elitig barmi lehet, Mekari-TCC megint barmi lehet a poszton es mint Skura megoldja majd tobb kevesebb sikerrel de kielemezve oket es Buckner-AD es a tobbi nagy fenevad ellen akar egy rakas szar teljesitmeny is legalabb annyira eselyes minthogy jol megoldja, A kinait nem lattuk es Moses remeljuk bevalik es Zeitler is hozza. Nalam 2 amiben megvan a bizalom es a LT-tol a C-ig barmi lehet a ket vegletig )
Mahomes elit es szar fal mogott nem oldotta meg es itt ki lehet emelni hogy a DL mennyire fontos termeszetesen, de helyezzuk be magunkat a skalaba. LJ rosszabb mint Mahomes, es ahelyett hogy ezt a kulonbseget megprobalnank eltuntetni nagyobb vedelemmel, sokkal jobb fegyverekkel sokkal jobb edzovel ahelyett mi nagyobb nyomast akarunk ra helyezni az ellenfel QB-ra, mint ok tudnak LJ-re.
Az elmult ket evben elmondhato volt hogy a jobb csapatok kozul nekunk volt magasan az egyik legrosszabb fegyverallomanyunk, edzonk egyben igazan jo de neki ahhoz nem hoztunk embereket. LJ rossz nyomas alatt ahogy a legtobb QB es amikor a nem csucsszuper DL-ek is vernek minket akkor az arany az hogy minket a liga fele a "normal" DL-evel ver ( mig a legjobbakat 2-3 csapat ) es mi a ket legjobbat odahuzunk akkor sem feltetlenul tudjuk elverni Mahomes-t es a falat.
Egy marek ember kepes orult kiemelkedoen nyomni, de meg ok is vesztesre allnak a szemben allo OL-ekkel szemben.
Nalunk az lenne meg segitseg ha nem lenne egyertelmu passzjatek, de ahhoz egy dozer fal kellene, az megfogna az ellenfel D-t es nem maradna nekik mas mint a blitz ami ha nem nyomjak ossze a zsebet LJ korul csak jon a blitzelo es nem egyutt a ketto akkor azt ki tudnank hasznalni.
De egyszeruen a mi legjobb esetben a draftrol felturbozott DL-el kevesebbszer tudunk nyomast generalni mint az ellenfel a mi OL-unk ellen ha a rossz eset jon be, amire boven-boven van esely.
2 dolog. 1. bizom a FO-ban ha azt mondjak hogy fejlodtek-felepulnek-projekt bevalik vagy barmilyen megoldasban a fal ki fog futni a gyepre. A teljesitmenyuk alapjan majd megiteljuk az ok es a FO munkajat. REmelem egesz evben dicserni kell mindenkit.
2. Tolem johet a DL-CB-Edge-WR is addig amig a poszt ertekes az elso korokben, ahogy irtam mar ezek kozul johet egy jobban bevalo jatekos aki tobbet tesz hozza mint egy OL ( ettol ezt nem megoldani csak hittel az hiba, de ok tobbet latnak es az elmult ket ev fasz megoldasok utan inkabb biztosra mennek mert a bizalom tart de...)
több mint 3 éve
Persze Jordan Davis -re kivancsiak is vagyunk... El is latogat hozzank meg a draft elott.Nekem semmi bajom vele , de nem tartasz attól hogy csak 1 vagy maszimum 2 down os játékos lesz ? Gondolok itt a nagy sulyára ,ami miatt kicsit fázom töle. Terdei hogy fogják bírni a terhelést.
youtu.be/Ko6f-PfFHPY
RedFive
Szerkesztette: Norbi180
több mint 3 éve
Amugy Drake London-on kivul meg Treylon Burks-t es Christian Watson lattam meg hozzank mockolva abban a par tucat (szaz) mockban amit atolvastam. Utobbit a masodik korben...Szerintem tackle nem fog jönni Moses leigazolásával, cornerback sem mivel ha Stingley és Gardner kimegy nem marad más , duffie a rövid kezei miatt ,maximum slot cornert fog játszani azt meg nem huzol a 14 .dik helyen.
A konszenzus 14es legtobbszor hozzank egyebkent Jordan Davis. Nehezen tudnek ezzel vitatkozni. Neha beelozi J.Johnson, neha Penning, de Linderbaum az lassan az elso korben is mar felejtos.
RedFive
Davis baromi jó játékos de nose tackle se szoktak huzni ott ahol mi vagyunk. Így marad a wr meg az edge poszt, és remélem hogy edge lesz, még pedig Johnson vagy Karlaftis, csak könyörgöm ne Karlaftis legyen a választás.
Szerintem a csapat legfontosabb posztja a vedöfal, ha nem tudsz konstans nyomást generálni semmi esélyed , 6 elit irányító játszik ebben a konferenciában, simán szétfognak passzolni. Én az elsö meg a második körben is a vedöfalba hoznék embert ,mert az lyukas mint az ementáli sajt.
több mint 3 éve
Persze Jordan Davis -re kivancsiak is vagyunk... El is latogat hozzank meg a draft elott.youtu.be/Ko6f-PfFHPY
több mint 3 éve
Amugy is szeretunk projekt edge-ket magunk kinevelni probowlerre. Csak aztan megtartani nem sikerul, mert sajnaljuk ra a piiiizt. Igy akad nehany lyukas (inseges) ev ami a passzsiettetest illeti.Amugy Drake London-on kivul meg Treylon Burks-t es Christian Watson lattam meg hozzank mockolva abban a par tucat (szaz) mockban amit atolvastam. Utobbit a masodik korben...Én még mindig Penning vagy Linderbaum párti vagyok.
RedFive
CB és D-Line draftot el tudok fogadni, viszont EDGE-et elsőben nem.
KeyG
Mindegy is, ezek kozul a pokemonok kozul huzzunk ki egyet vhol a 3.4.korokben, oszt csak megleszunk:
több mint 3 éve
Amugy Drake London-on kivul meg Treylon Burks-t es Christian Watson lattam meg hozzank mockolva abban a par tucat (szaz) mockban amit atolvastam. Utobbit a masodik korben...Én még mindig Penning vagy Linderbaum párti vagyok.
RedFive
CB és D-Line draftot el tudok fogadni, viszont EDGE-et elsőben nem.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Amugy Drake London-on kivul meg Treylon Burks-t es Christian Watson lattam meg hozzank mockolva abban a par tucat (szaz) mockban amit atolvastam. Utobbit a masodik korben...A konszenzus 14es legtobbszor hozzank egyebkent Jordan Davis. Nehezen tudnek ezzel vitatkozni. Neha beelozi J.Johnson, neha Penning, de Linderbaum az lassan az elso korben is mar felejtos.
több mint 3 éve
Elofjordulhat. 😉Akkor Drake London is játszik 1/ 14 -en 😀We have signed four exclusive rights free agents QB Tyler Huntley, C Trystan Colon, LB Kristian Welch and LS Nick Moore. We have also released WR Miles Boykin.Sokaig probaltuk Boykint elcserelni legalabb vmi hatso koros cetli jo lett volna erte, de valljuk meg az a 2021es 6 yard catch nem szolt mellette.
KeyG
RedFive
Benibácsi