Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
Hú bazdmeg az a Hamilton pick nagyon fájt, grat! 😊
több mint 3 éve
Nincs semmi rossz erzes bennem. Hamilton? 14.helyen? A kvazi legjobb katekos a draftclassban? Egyszeruen parades, ha EDC bent hagyta volna akkor menjen inkabb narancsot szedni Floridaba...kiket húztál volna?Nem vagyok csalodott (toptop minosegu ujoncoktol, nanahogynem) csak meg agyalnom kell a tovabbi korokon. Valszeg pusztan azert mert magamban mas pickeket dedelgettem. De alszom ra egyet es a helyere kerul minden. 😉A top 1 safety utan kihuztuk a top 1 centert. Hamilton es Linderbaum.Teljesen jó ez a draft mindkettőt elfogadtam volna nálunk.
...nekunk csak a legjobb eleg jo...
Edge-et mar nem varok csak a harmadik napon. Majd kineveljuk magunknak hogy aztan ne tartsuk meg. Holnap DL be varok vagy CB.
RedFive
dande
RedFive
gedam
Linderbaum. El tudom fogadni. Abba feltetlen beleillik hogy a legmagasabb futball IQ val rendelkezo playakat hoztuk el. Es hat mindketto a legjobb a sajat posztjan.
Hogy a kerdesedre is valaszoljak, es remelem a tortenelem majd ramcafol (bocs Jets), en Johnsont huztam volna 25re. Es azzal tudok rogton ket lepest is hatralni, hogy bele inkabb belelatta mindenki a lehetoseget mint Linderbaumba. Siman lehet hogy csak egy atlagos passzsietteto lesz mig Tyler egy Allpro centerre formalodik.
Ha az o reven jobb lesz a fal Lamar elott, es meg futni is jobban tudunk majd, az boven EDC-t igazolja.
Hollywoodert en nem sirok, a WR-ek gyava Sir Robinja, az anti YAC proto, ha nem huzunk WR-t akkor se gaz, ideje Tylan 'Smoothi' Wallace-t jobban bevonni a jatekba, nyujtani a palyan es meg James Proshe is tudna hozni slotbol azt amit Brown hozott csak dramazas nelkul.
Titkon mar azt remelem (es mivel szemlatomast nem az en fejemmel huzunk akar lehetseges is), hogy kihuzzuk Trey McBride-ot aki a legjobb TE es Andrews parjakent, kiegeszulve a wr corps-szal nagyobb terrorban tarthatjuk az ellenfeleink secondary-et mint a Hollywood eraban barmikor.
Es akkor majd konnyebben megbocsatom hogy a DT, NT re es az EDGE posztra mar csak abszolut projekt jatekosok jutnak.
Geci leszek, MacDonald az ifju titan DC, az NFL ben senki se ismeri a vedelmi semajat, oldja meg, legyen a D#-unk az ufo, a 6 db 4.koros cetlibol 5-ot adjanak neki, az O#-be meg jonnon meg a TE, egy kurvajo RB es a falba legalabb egy G vagy OT pokemon.
Reszemrol ennyi.
Ja! Ha az a fasza Punter Matt Araiza kicsuszik a draftrol hozzuk el UDFA vagy a 196.pikkel es Koch menjen nyugdijba. Hollywoodon sporoltunk, ott is tegyuk ezt.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Közben ravens oldalán az jelent meg, hogy maga Hollywood kérte, hogy mehessen."That's a complicated topic," DeCosta said. "For me personally, complicated because Marquise was my first pick and one of my favorite guys on the team. But Marquise came to me after the season and requested that he be traded. He was not happy and wanted to play elsewhere.
Hollywood is ezt erositi meg:
4eva Love For My Ppl In Baltimore But I Had To Do What’s Best For Me 💯
— Hollywood Brown (@Primetime_jet) April 29, 2022
Innen nézve viszont korrekt értéket hoztunk ki belőle. Jobb ez így.
Szerkesztette: hamsterdealer
több mint 3 éve
Állítólag Deeboo nem akarja tovább ezt a hibrid rb-wr szerepkört, így meg fölösleges elhozni.
több mint 3 éve
gedam
6 476
Ki van akadva Lamar rendesen Brown miatt, káromkodik rendesen . Kérdezem ki fog wr játszani ? Mert jelenleg van egy szem Bateman azon a poszton, meg Andrews. Edge poszt nem lett megerősítve, plusz most a wr is need lett. Mi a szarnak hoztuk ide Linderbaum? Ahelyett hogy hoztuk volna edge posztra valakit, borzalmas draft eddig, egyedül Hamilton tetszik nagyon, a secondary az top 1 lett a ligában.hollywood speedsternek lett hozva és kiderült, hogy jet sweepből, slantből, screen passzból, lamar kisegítéséből 0yardot tesz a játékhoz és a bromanceük is eléggé hátráltatta a játékot (értsd mindig őt kereste lamar először) valamint túl sok volt a dropja, gyenge a fizikuma és meg kell lassan fizetni. óriási üzlet volt a tradje ennyiért. rá kell menni deebora, lj- játékához ő kell.
Norbi180
több mint 3 éve
Ráadásul ott volt Jonhson, basza meg de mérges vagyok . Tényleg Linderbaum aki olyan kicsi mértei vannak hogy egyszerűen nem illik a power sémánkba. Csak hogy cb need,dl,edge,wr need lett . Hamilton A+++,
Linderbaum C. Borzasztó húzás.
több mint 3 éve
Ki van akadva Lamar rendesen Brown miatt, káromkodik rendesen . Kérdezem ki fog wr játszani ? Mert jelenleg van egy szem Bateman azon a poszton, meg Andrews. Edge poszt nem lett megerősítve, plusz most a wr is need lett. Mi a szarnak hoztuk ide Linderbaum? Ahelyett hogy hoztuk volna edge posztra valakit, borzalmas draft eddig, egyedül Hamilton tetszik nagyon, a secondary az top 1 lett a ligában.
több mint 3 éve
gedam
6 476
kiket húztál volna?Nem vagyok csalodott (toptop minosegu ujoncoktol, nanahogynem) csak meg agyalnom kell a tovabbi korokon. Valszeg pusztan azert mert magamban mas pickeket dedelgettem. De alszom ra egyet es a helyere kerul minden. 😉A top 1 safety utan kihuztuk a top 1 centert. Hamilton es Linderbaum.Teljesen jó ez a draft mindkettőt elfogadtam volna nálunk.
Edge-et mar nem varok csak a harmadik napon. Majd kineveljuk magunknak hogy aztan ne tartsuk meg. Holnap DL be varok vagy CB.
RedFive
dande
RedFive
több mint 3 éve
gedam
6 476
edc messze legjobb draftja: 2 biztos kezdő első körben, ilyen még nem vót és hb is eltradelve szerintem árán fölül ( ezzel a wr class-szal a drafton 3. kört ér kb.) : A**Nem vagyok csalodott (toptop minosegu ujoncoktol, nanahogynem) csak meg agyalnom kell a tovabbi korokon. Valszeg pusztan azert mert magamban mas pickeket dedelgettem. De alszom ra egyet es a helyere kerul minden. 😉A top 1 safety utan kihuztuk a top 1 centert. Hamilton es Linderbaum.Teljesen jó ez a draft mindkettőt elfogadtam volna nálunk.
RedFive
dande
RedFive
Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Gyorsba lefolytattam a masodik kortol vegig. ☺Nem vagyok csalodott (toptop minosegu ujoncoktol, nanahogynem) csak meg agyalnom kell a tovabbi korokon. Valszeg pusztan azert mert magamban mas pickeket dedelgettem. De alszom ra egyet es a helyere kerul minden. 😉A top 1 safety utan kihuztuk a top 1 centert. Hamilton es Linderbaum.Teljesen jó ez a draft mindkettőt elfogadtam volna nálunk.
RedFive
dande
RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Jja, es minimum egy felcserevel kicsit ritkitani kell a cetlik szamat.
több mint 3 éve
Nem vagyok csalodott (toptop minosegu ujoncoktol, nanahogynem) csak meg agyalnom kell a tovabbi korokon. Valszeg pusztan azert mert magamban mas pickeket dedelgettem. De alszom ra egyet es a helyere kerul minden. 😉A top 1 safety utan kihuztuk a top 1 centert. Hamilton es Linderbaum.Teljesen jó ez a draft mindkettőt elfogadtam volna nálunk.
RedFive
dande
Szerkesztette: RedFive
több mint 3 éve
A top 1 safety utan kihuztuk a top 1 centert. Hamilton es Linderbaum.Teljesen jó ez a draft mindkettőt elfogadtam volna nálunk.
RedFive
több mint 3 éve
A top 1 safety utan kihuztuk a top 1 centert. Hamilton es Linderbaum....nekunk csak a legjobb eleg jo...
több mint 3 éve
Mar hat!! 4.koros cetlink van.
több mint 3 éve
Most lecserelunk kettot.
több mint 3 éve
Jermaine Johnson toronymagasan BPA es need is.
több mint 3 éve
Most mar 23 ra huzzuk ki JJ-t!!!!10/1 helyett 10/0 lenne a draft
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Most mar 23 ra huzzuk ki JJ-t!!!!
több mint 3 éve
Hollywoodert kaptunk egy 23.cetlit es adtunk meg egy 3.kort. Szerencsere a szarabbikat...
több mint 3 éve
Hollywood Brown eltradelve...
több mint 3 éve
Johnson jojjon.
több mint 3 éve
A valasztek perceken belul:Hamilton, Johnson, McDuffie, Penning, Karlaftis.
több mint 3 éve
Meg bent vannak: Hamilton, Johnson, Davis, McDuffie, Penning, Karlaftis.