Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
David Ojabo baby! 😄Fullba nyomjuk a BPA zast!
Felepul es a ket kozepiskolai pajtas (Oweh & Ojabo) pusztitani fognak!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Eddig tetszik. 😊 TE szerintem is jön.Ha mar tenyleg at lett szitalva minden akkor tamogatom. Max141 re. De Inkabb 6.korbol.
Sok középsőből egy fasza punter szerintetek?
Padrinaggio
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Eddig tetszik. 😊 TE szerintem is jön.Sok középsőből egy fasza punter szerintetek?
több mint 3 éve
(Ezt ugy latszik minden evben elmondom.) Egy NFL center egyaltalan nem kicsi, ha 296 font es 6`2 magas. Az tokeletes meret.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Hosszú téma ez, én se nagyon fizettem meg volna Brownt amit a Cardinals meg fog tenni, viszont Hamilton nem lyukra érkezett és Brown elvesztésével lett még 1 lyuk a csapatban.Egyébként már rohadtul nem értem az egészet.Abbol a 6-bol 2 siman slot cornerre avanzsalhat.
Ha megnézzük hova ment Brown akkor ott van Hopkins, Green, Moore és Brown és Ertz. Itt pass first van.
Ha ennyire futójátékot akarunk játszani, akkor arra kellene építeni és nem WR-t draftolni.
Elsőért én is tradeltem volna, csak jó lenne már egy adott irányba evezni.
Hamiltont nem értem, ha tudják előre, hogy Hamilton bent lesz akkor nem hozzák Williamst 75 millióért ez 1000%, jelenleg van legalább 6-7 S a csapatban, és 4 OT.
Számomra ez nevetség tárgyát képezi.
KeyG
Biztos nem fogom rad eroszakolni a Hamilton huzast, de egyre csak arrafele tart a foci, hogy...
www.pff.com/news/nfl-galina-why-two-high-defenses-are-set-to-take-over-the-nfl
Aztan az O# falba jott huzas 25re mar total erteken. Es kerdes ne legyen, jonni fog meg OT is mert akad meg playa. Raimann, Kinnard, Lucas, Goedeke, Salyer, Rhyan, Diesch meg mind kint vannak. S atletikus CB akit megtanithatunk focizni mert van benne kraft detto. Edge, hasonloan meg 8-9. (Oweh 0 sackes utso NCAA idenye utan is ugy tunik betanul.)
Nyilvan a magasabbnak igerkezo potencial hamarabb huzast indukal majd a fontosabb posztokon, de hat ilyen ez tudod jol. Van felcserere is municionk. Vagy epp cserere ha ugy tetszik. (Nekem Toney az naon kene)
Sztem eddig jok vagyunk es meg a Te nezopontodbol is van bent potencial, de no offense, ahogy erzed bro.
RedFive
Mivel EDC ledraftolta azt akit én kb. Top 3 volt nálam, eddig jó de én inkább húztam volna McDuffie-t mint Hamiltont.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Hogy is fejeznem be...
Na tessek.
Pitre egy igen fajin CB
Edge poszta hoztam Wright-ot es Robinsont
Gray egy 4.34 es elkapo.
Dietsch jon OT nek.
Butler es Uwazurike DT nek.
(Utobbi DE is lehet ha ugy van)
Damone Clark kurva sokat csuszott a tavalyi gerincfuzios mutetje miatt de a tehetsege megengedi nekem hogy ellojek ra egy 4.kor vegi picket.
Williams meg a masodosztalybol feltoro igeretes CB a hatodik korbol de talan meg fogadnek is ra... ☺
több mint 3 éve
Egyébként már rohadtul nem értem az egészet.Abbol a 6-bol 2 siman slot cornerre avanzsalhat.
Ha megnézzük hova ment Brown akkor ott van Hopkins, Green, Moore és Brown és Ertz. Itt pass first van.
Ha ennyire futójátékot akarunk játszani, akkor arra kellene építeni és nem WR-t draftolni.
Hamiltont nem értem, ha tudják előre, hogy Hamilton bent lesz akkor nem hozzák Williamst 75 millióért ez 1000%, jelenleg van legalább 6-7 S a csapatban, és 4 OT.
KeyG
Biztos nem fogom rad eroszakolni a Hamilton huzast, de egyre csak arrafele tart a foci, hogy...
www.pff.com/news/nfl-galina-why-two-high-defenses-are-set-to-take-over-the-nfl
Aztan az O# falba jott huzas 25re mar total erteken. Es kerdes ne legyen, jonni fog meg OT is mert akad meg playa. Raimann, Kinnard, Lucas, Goedeke, Salyer, Rhyan, Diesch meg mind kint vannak. S atletikus CB akit megtanithatunk focizni mert van benne kraft detto. Edge, hasonloan meg 8-9. (Oweh 0 sackes utso NCAA idenye utan is ugy tunik betanul.)
Nyilvan a magasabbnak igerkezo potencial hamarabb huzast indukal majd a fontosabb posztokon, de hat ilyen ez tudod jol. Van felcserere is municionk. Vagy epp cserere ha ugy tetszik. (Nekem Toney az naon kene)
Sztem eddig jok vagyunk es meg a Te nezopontodbol is van bent potencial, de no offense, ahogy erzed bro.
több mint 3 éve
Legyen hat WR. Adom, es hozok hozza egy boldot, bar konkret szemelyekre nem annyira szereted magad levezetni az elmeleteid, de erre jo a kozos gondolkodas es nem rossz kontextusba helyezni azokat.Ez meg a jatektol fog fuggni. Amikor meg kellett volna segiteni LJ-t akkor mennyire hianyzott Hurst foleg hogy blokkolni es elkapni is tudott. De alapbol RB-Andrews-Bate mellett nem nagyon van hely jatszani. A ket posztra meg a fal vegleges allapotatol akar plussz egy hely kiadva Boyle-Ricard egyikenek. Ha talalunk komplex TE nekem nagyon jo lenne, de egy WR lenne mar ezen a ponton jobb ha 2019-tol normalisan haladunk elore es a kerdesekre tudnank a valaszokat.
Azt mondom oke, menjunk neki ezzel a wr sorral de akkor kell a legjobb TE aki meg kikaphato.
Ha nem 45re (DT johet vagy Edge, de inkabb DT) akkor keszuljunk 76rol felcserelni mert ott mar nem lesz bent a 2 legjobb TE de a legjobb tuti nem.
RedFive
A TE-el kb beasnank magunkat a futocsapat statuszba teljesen mikor elvileg a fokozatosan abbol szertetunk volna kijonni ahogy fejlodik minden szereplo.
Amugy ez a WR sor HBrownnal kiegeszulve csak egy picit lenne jobb es ezen is latszik hogy mikor LJ fegyvereit nezzuk akkor az is szegeny viszonyitva a nagyagyukhoz.
no
Ezen a drafton minimum ket csapat viselkedik ugy, hogy "meggyanusithatom" oket azzal, hogy mar meg is allapodtak a Giant-szes Kadarius Toney jatekjogarol. De minimum mintha...
Az egyik a Ravens, aki mar a het elejen lezsirozta a Holywood trade-et a Cards-szal de mindenki tartotta a szajat. A masik a Packers, akik megint latvanyosan kerulik a drafton a WR huzast. Es mindket csapatnak van boven drafttokeje a trade lebonyolitasahoz.
9 cetlink van meg. Nekem tokosnek tetszene a kereskedes Toney-ert mindket csapattol.
Kedvelem a focipalyan nyujtott teljesitmenyet is. Jobb mint Brown, es lagalabb olyan hisztis muvesz. 😀 De legfokepp, igy vele tovabb kaparnank kifele magunkat a futocsapat statuszabol, ahogy irtad.
RedFive
Hat en nem tudom mar nevesiteni a dolgokat mert nem nezek annyi csapatot es ugy nehez ismerni a jatekosokat is. Iden eloszor nem lattam Vasastol semmit, NFC-bol szinte semmit es a Colts volt iden amit neztem, de ott se a fiszfasz meccseket. Moses-t nem lattam jatszani igy megitelni sem tudom es ezert irom pl hogy "Zeitler" fele szerzodes. Az egyetem meg vegleg kiesik.Legyen hat WR. Adom, es hozok hozza egy boldot, bar konkret szemelyekre nem annyira szereted magad levezetni az elmeleteid, de erre jo a kozos gondolkodas es nem rossz kontextusba helyezni azokat.Ez meg a jatektol fog fuggni. Amikor meg kellett volna segiteni LJ-t akkor mennyire hianyzott Hurst foleg hogy blokkolni es elkapni is tudott. De alapbol RB-Andrews-Bate mellett nem nagyon van hely jatszani. A ket posztra meg a fal vegleges allapotatol akar plussz egy hely kiadva Boyle-Ricard egyikenek. Ha talalunk komplex TE nekem nagyon jo lenne, de egy WR lenne mar ezen a ponton jobb ha 2019-tol normalisan haladunk elore es a kerdesekre tudnank a valaszokat.
Azt mondom oke, menjunk neki ezzel a wr sorral de akkor kell a legjobb TE aki meg kikaphato.
Ha nem 45re (DT johet vagy Edge, de inkabb DT) akkor keszuljunk 76rol felcserelni mert ott mar nem lesz bent a 2 legjobb TE de a legjobb tuti nem.
RedFive
A TE-el kb beasnank magunkat a futocsapat statuszba teljesen mikor elvileg a fokozatosan abbol szertetunk volna kijonni ahogy fejlodik minden szereplo.
Amugy ez a WR sor HBrownnal kiegeszulve csak egy picit lenne jobb es ezen is latszik hogy mikor LJ fegyvereit nezzuk akkor az is szegeny viszonyitva a nagyagyukhoz.
no
Ezen a drafton minimum ket csapat viselkedik ugy, hogy "meggyanusithatom" oket azzal, hogy mar meg is allapodtak a Giant-szes Kadarius Toney jatekjogarol. De minimum mintha...
Az egyik a Ravens, aki mar a het elejen lezsirozta a Holywood trade-et a Cards-szal de mindenki tartotta a szajat. A masik a Packers, akik megint latvanyosan kerulik a drafton a WR huzast. Es mindket csapatnak van boven drafttokeje a trade lebonyolitasahoz.
9 cetlink van meg. Nekem tokosnek tetszene a kereskedes Toney-ert mindket csapattol.
Kedvelem a focipalyan nyujtott teljesitmenyet is. Jobb mint Brown, es lagalabb olyan hisztis muvesz. 😀 De legfokepp, igy vele tovabb kaparnank kifele magunkat a futocsapat statuszabol, ahogy irtad.
RedFive
Ellenememre nem lenne egy TE aki jo, egy kicsit sem es valoszinuleg marha szorakoztatoan futnank. Viszont fog kelleni a dobas is amikor nem futasbol fog jonni, mert megfogjak es ezer egyeb szituacio miatt alakulhat es akkor lehetunk bajban es ugye ekkor lenne 3 elkaponk az ujonc TE-Andrews-Bate akikkel nincs edzo akivel parades passzjatekot lehetne varazsolni. Persze fellephet valamelyik fiatal es a fal is tasrthat extrat akkor az elkapoink is el tudnak majd szakadni.
Nekunk egy spread O kell produkalni a futas ellenere es annak kulon megsegitesere, mert a D-knek tisztelniuk kell a route-kat. Ennek viszont az alapja a fal nalunk bebukott raadasul annyira hogy a nem hiheto spread es a gyenge jatek a faltol meg kulon behuzodtunk. Bizzunk a falban? Ha a valasz az hogy igen akkor nalam WR, ha nem TE kerdes nelkul. Bar ha van kihagyhatatlan TE aki elerheto az nalunk nagyon bevalna az biztos.
A TE-el kestunk ket evet es raadasul a kerdes nem az kellene lenni hogy TE vagy WR. Ha valasztani kell akkor nev nelkul 😊 a jobb jatekost es jovore a masik. De allitolag eros az edge-CB class. Hasznaljuk ki, mert veteran WR egy jo huzas lehet megha megitelni nem tudom az embered 😊
több mint 3 éve
Egyébként már rohadtul nem értem az egészet. Ha megnézzük hova ment Brown akkor ott van Hopkins, Green, Moore és Brown és Ertz. Itt pass first van.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Legyen hat WR. Adom, es hozok hozza egy boldot, bar konkret szemelyekre nem annyira szereted magad levezetni az elmeleteid, de erre jo a kozos gondolkodas es nem rossz kontextusba helyezni azokat.Ez meg a jatektol fog fuggni. Amikor meg kellett volna segiteni LJ-t akkor mennyire hianyzott Hurst foleg hogy blokkolni es elkapni is tudott. De alapbol RB-Andrews-Bate mellett nem nagyon van hely jatszani. A ket posztra meg a fal vegleges allapotatol akar plussz egy hely kiadva Boyle-Ricard egyikenek. Ha talalunk komplex TE nekem nagyon jo lenne, de egy WR lenne mar ezen a ponton jobb ha 2019-tol normalisan haladunk elore es a kerdesekre tudnank a valaszokat.
RedFive
no
Szerkesztette: RedFive
több mint 3 éve
Hamilton nagy húzás ujjongtam.mikor meghallottam. Linderbaum elvileg nem séma fitt de hallgattam a draft utáni interjút a Ravenstol mindenki odáig volt érte. Azt mondták hogy "core strength" az meg van neki. Lehet még pár kilót rapakolnak.Lamar reakciója annak szólt (?), hogy Hollywood már a Cardinals draft partyn bulizott.
Nem értem Lamar reakcióját mert EDC azt mondta mèg a trade előtt közölték vele, illetve ha annyira jóba vannak Hollywood-al nem hiszem hogy nem említette neki a trade kérelmet.
Nálam most CB lett a legnagyobb need. Edge-re visszahozzuk Houstont.
Illetve számolhatunk egy veterán WR érkezésével is sztem.
Benibácsi

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 3 éve
én nem nagyon vágom az ncaa-t, de azt látom, hogy 10 mockból 4-nél linderbaum nálunk volt a 14. helyen. ehhez képest behúztuk hiányposztra hamiltont, eltradeltük, a szerintem nagyon nem elsőkörös hollywoodot egy első körért és 30 hely hátramozgásért és miénk linderbaum is. hollywoodnak a büdös életben nem adtunk volna contractot lamar szerződése mellé és kaptunk egy első kört érte tulképp ajándékba. most hasonlítsuk össze azzal, ahogy a browns kezeli a mayfield helyzetet. szerintem a posztján mayfield százszor többet ér, mint hollywood a posztjánc, ezzel a wr és qb draftclass-szal és mégis mi tudtuk elbizniszelni jól a ballasztot. nem szeretem edc-t, de ez most parádé idáig.Ez eddig tényleg parádé. Hamiltonnál mondjuk eszembe jut Malik Hooker, akit 15. helyen vittünk ki, és hasonló stealnek nézett ki akkoriban. Aztán lesérült kétszer is súlyosan és úszott a dolog.
gedam
Szóval a jövő bármit hozhat, semmi sem biztos. De ebben a pillanatban ennél jobb forgatókönyvet írni se lehetett volna. Főleg a Hollywood trade. Én bírtam és bírom is őt, de negyedik kört nem adtam volna a srácért, erre 1+resztli érkezik? (Na jó, reálisan egy 2 v 3.-at megért volna ... szerintem, többet nem.)
Néhány csapat nem tudom mit gondolt tegnap, egyszerűen érthetetlen amit műveltek (Cards Hollywood tradeje, Vikings letrade-je, Patriots pickje, stb.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Hamilton nagy húzás ujjongtam.mikor meghallottam. Linderbaum elvileg nem séma fitt de hallgattam a draft utáni interjút a Ravenstol mindenki odáig volt érte. Azt mondták hogy "core strength" az meg van neki. Lehet még pár kilót rapakolnak. Nem értem Lamar reakcióját mert EDC azt mondta mèg a trade előtt közölték vele, illetve ha annyira jóba vannak Hollywood-al nem hiszem hogy nem említette neki a trade kérelmet.
Nálam most CB lett a legnagyobb need. Edge-re visszahozzuk Houstont.
Illetve számolhatunk egy veterán WR érkezésével is sztem.
több mint 3 éve

😂 Genya trollok a Ravens war room berendezoi...
A tavalyi bigboard van a falon.
Hiaba nagyitgatja a zember nem
ismerni meg belole az idei menut. 😂
Szerkesztette: RedFive
több mint 3 éve
Ez meg a jatektol fog fuggni. Amikor meg kellett volna segiteni LJ-t akkor mennyire hianyzott Hurst foleg hogy blokkolni es elkapni is tudott. De alapbol RB-Andrews-Bate mellett nem nagyon van hely jatszani. A ket posztra meg a fal vegleges allapotatol akar plussz egy hely kiadva Boyle-Ricard egyikenek. Ha talalunk komplex TE nekem nagyon jo lenne, de egy WR lenne mar ezen a ponton jobb ha 2019-tol normalisan haladunk elore es a kerdesekre tudnank a valaszokat.
RedFive
több mint 3 éve

több mint 3 éve
A jatekosokat nem megitelve inkabb csak altalanossagban a draftrol. Ugyan a Farmer es a jatszando semaja ismeretlen szamunkra, de irtam itt hogy mivel tul sok hianyunk van igy donteni kell es mivel mi a hatso sorra epitettunk eddig ezert oda fognak minoseget ( nagy ertekut ) hozni es nem a F7-be. Persze a BPA alapjan huztunk volna oda is ha ugy alakul, de akkor is 1-1 lett volna az allas, most 2-0.
Az OL, olvasva az irasokat nem orulok ha nem feltetlenul illik a rendszerbe a C, mert ugy lett volna tokeletes termeszetesen, de valoszinuleg nem volt ilyen es az egyeb figyelembe veve vett fontos tenyezok mellette szolnak. Termeszetesen lehet ez eredmenyez osszesegeben egy kozepesnel nem rosszabb, de akar kivalo ugynokot a hazban. GR a falat nagyon jol felhuzza a semajaval a futasnal es a jatekintelligencia itt mindennel tobbet erhet ( a fizikailag minimalisan is megfeleloek kozott ).
Ami fontosabb hogy a fal 3 kerdojeles ( Moses-t jonak veve ) posztbol lett 1-1.5 legrosszabb esetben es a remenyek es kivansagok hogy akar meg is lehetunk sanszat nagyon, de nagyon javitottuk es ami a legfontosabb a padlo szintjet nagyon emeltuk a legrosszabb esetben is. | Termeszetesen nem nezve hogy Zeitlerek berogynak hirtelen, stb. |
több mint 3 éve
Az arizonarol sem sokat tudva, de ha hasonloan hozzank a QB futas egy opcio ( es igy erzekelem, de nem tudom ) akkor Brown alapvetoen hasonlo elgondolasbol illik nekik amiert mi huztuk. Egy tomor fel mondatban a futo csapatukat spread O-e tenni a D-ek szamara. Ha az OL naluk pasznal is tart es nem omlik be a futas opcio akkor Brown ki fog tudni teljesedni mert nem lesz szukseg a YAC-ra. Nalunk az emlitett feltetelek hianya miatt gyakorlatilag ertektelen volt az arahoz kepest, ami nem az o hibaja volt hogy az lett tole a keres vegul amire alkalmatlan es mindenki tudta hogy az is lesz.
Ezert ugyan EDC dicserheto de en ezeket tartom a GM munkaban a konnyunek. A minosege az arnak az meg kerdes marad igy is, de a trade az osszejott volna barkivel. Ettol magunkban ertekelhetjuk pozitivnak vagy negativnak az erte kapottat de az mindegy.
több mint 3 éve
A draft elotti utolso latolgatasban az elso pickre szolo eselyek:25.8% - 10.4 % - 9.1 %
Davis - Linderbaum - Penning
Hamilton hozzank valo lecsuszasat senki se prognosztizalta es a masodik legeselyesebb Linderbaumot meg a masodik cetlinkkel is kihuzhattuk. (Hala dramaqueen Brown-nak)

Eddig meg jo. 😉
több mint 3 éve
gedam
6 476
én nem nagyon vágom az ncaa-t, de azt látom, hogy 10 mockból 4-nél linderbaum nálunk volt a 14. helyen. ehhez képest behúztuk hiányposztra hamiltont, eltradeltük, a szerintem nagyon nem elsőkörös hollywoodot egy első körért és 30 hely hátramozgásért és miénk linderbaum is. hollywoodnak a büdös életben nem adtunk volna contractot lamar szerződése mellé és kaptunk egy első kört érte tulképp ajándékba. most hasonlítsuk össze azzal, ahogy a browns kezeli a mayfield helyzetet. szerintem a posztján mayfield százszor többet ér, mint hollywood a posztjánc, ezzel a wr és qb draftclass-szal és mégis mi tudtuk elbizniszelni jól a ballasztot. nem szeretem edc-t, de ez most parádé idáig.
Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Nagyon tetszett a tegnapi srácok. 2 a posztján legjobb játékost hoztatok el mindkettő all pro potenciál…
több mint 3 éve
Ti vagytok a draft egyik legnagyobb nyertese eddig, simán lehet, hogy húztatok ket olyan játékost, aki a következő evtized legjobbja lesz a posztjan. Nem az idei draftot tekintve, hanem az NFL teljes mezonyet...Brownert meg nem akkora kar, ez a csapat nem ugy fog nyerni, ha nyer, hogy lamar szetpasszolja az ellent, hanem elit futojatekkal es elit vedelemnel. Ehhez jott ket alappiller. Majd huztok egy speedstert a negyedik korben aki megnyujtja a palyat azt jonapot.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Hú bazdmeg az a Hamilton pick nagyon fájt, grat! 😊Elenk hullott csak le kellet erte hajolni de azert kosz! 😄
Drip