Baltimore Ravens
Here are the top 10 teams in Madden 23. Now leaked. The Cowboys are tied for 10th with the Bengals. #Madden23Leaks #Madden23 #Madden #NFL pic.twitter.com/1CVMsMhW57
— MADDEN23LEAKS (@Madden23Leaks) June 4, 2022
A Hetedik Te magad legy!
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
russellstreetreport.com/2022/06/01/lombardis-way/derek-wolfe-2/Uborkaszezon a negyzeten...
Egy ki olvasmány Wolfe-al kapcsolatban.. nagyon uborkaszezon van 😀
Benibácsi
Olvasnivalo
Ravens defensive coordinator Mike Macdonald discussed his feelings when the team selected outside linebacker David Ojabo https://t.co/vZE6hPbFIH
— The Ravens Wire (@TheRavensWire) June 4, 2022
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
JK Dobbins straight up violating his trainer 😂😭
— Footballism™ (@FootbaIIism) June 4, 2022
pic.twitter.com/s6cI8ZMBti
Lamar Jackson might actually be able to just run through defenders next year.
— Nic Mason (@British_Raven19) June 4, 2022
Not even joking… #RavensFlock pic.twitter.com/EWfzYQ6P3g
Westryt is inkabb megtartottam volna mint Averettet...Fuller tenyleg diszkont aron jott.Baltimore szülöttje, szerintem ez is benne van. Averett 3.910.000 dollárért írt alá a Raidershez.
"A Baltimore Ravens a múlt héten egyéves szerződést kötött Kyle Fuller cornerbackkel. Olyan veterán jelenlétet biztosít a csapatnak, amely kint és bent is játszhat, ami rendkívül értékes egy olyan csapat számára, amely tavaly a secondaryben sokféle sérülést szenvedett.
Fuller kedden írta alá hivatalosan a szerződést Baltimore-ral, és szerdán jelentették be a mezszámát. Bejelentették szerződésének részleteit is, amelyről Field Yates, az ESPN munkatársa szamolt be: 2,5 millió dolláros megállapodást írt ala, 1,12 millió dolláros alapbérrel és 1,38 millió dolláros aláírási bónusszal."
RedFive
És azért valljuk be, tőle kevesebb rosszabb CB volt a ligában tavaly.
KeyG
Fuller pont szarabb volt tavaly, már a pályára se engedték olyan rossz volt.Fuller tenyleg diszkont aron jott.Baltimore szülöttje, szerintem ez is benne van. Averett 3.910.000 dollárért írt alá a Raidershez.
"A Baltimore Ravens a múlt héten egyéves szerződést kötött Kyle Fuller cornerbackkel. Olyan veterán jelenlétet biztosít a csapatnak, amely kint és bent is játszhat, ami rendkívül értékes egy olyan csapat számára, amely tavaly a secondaryben sokféle sérülést szenvedett.
Fuller kedden írta alá hivatalosan a szerződést Baltimore-ral, és szerdán jelentették be a mezszámát. Bejelentették szerződésének részleteit is, amelyről Field Yates, az ESPN munkatársa szamolt be: 2,5 millió dolláros megállapodást írt ala, 1,12 millió dolláros alapbérrel és 1,38 millió dolláros aláírási bónusszal."
RedFive
KeyG
Norbi180
Fuller pont szarabb volt tavaly, már a pályára se engedték olyan rossz volt.Fuller tenyleg diszkont aron jott.Baltimore szülöttje, szerintem ez is benne van. Averett 3.910.000 dollárért írt alá a Raidershez.
RedFive
KeyG
Fuller tenyleg diszkont aron jott.Baltimore szülöttje, szerintem ez is benne van. Averett 3.910.000 dollárért írt alá a Raidershez.
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Egy ki olvasmány Wolfe-al kapcsolatban.. nagyon uborkaszezon van 😀
Big truss @Gervontaa x @Lj_era8 pic.twitter.com/fZd8j0Ziqp
— Baltimore Ravens (@Ravens) December 29, 2019
This angle is the #tankdavis KO is insane pic.twitter.com/s3KgoCvfJs
— Dave Portnoy (@stoolpresidente) May 29, 2022
Marcus Peters says he’ll return to the Ravens practice facility on Tuesday, which is the start of OTAs Week 2
— Sarah Ellison (@sgellison) May 30, 2022
(and he’ll campaign for a Terrell Owens return, apparently)pic.twitter.com/1yhLzPglrx
Lassabb célpontot Lamar pontosabban tud eltalálni 😊Drake 4.58. Shemar meg valamiert csak udfa lett egyem a zuzad. ☺ Akkor mar Makai Polkra szavazok. A hirek szerint amugy Slade Bolden volt az OTA n az elso aki villantott is vmit. Pedig hat o se egy Flash⚡.Na pont ő volt a leglassabb még 4,66-tal ugyancsak a komplett WR-osztagból 😀
RedFive
www.nfl.com/combine/tracker/live-results/40-yards-dash/wr/all-colleges/
Wyatt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Drake 4.58. Shemar meg valamiert csak udfa lett egyem a zuzad. ☺ Akkor mar Makai Polkra szavazok. A hirek szerint amugy Slade Bolden volt az OTA n az elso aki villantott is vmit. Pedig hat o se egy Flash⚡.Na pont ő volt a leglassabb még 4,66-tal ugyancsak a komplett WR-osztagból 😀
RedFive
www.nfl.com/combine/tracker/live-results/40-yards-dash/wr/all-colleges/

Ugy tunik gyurunk a colos (6'4") relativ furgekre (4,55 sec)
Ime a mi wishrol rendelt Drake Londonunk:
youtu.be/8PYbI83sGpk
youtu.be/BFpLcmr1BVw
Meg a vegen lehet ebbol vmi. Ha a Giant elkuldi."A Ravens alkut köthet a Giants-szel Chuck Clark/Darius Slayton cseréjében"Ez amugy teljesen jo csere lenne.
Egyre hulyebb otletekre futja csak?
RedFive
Nfl atlag megy es jon.
Voice
Houston elvileg jön vissza Juli végével ha nem ir alá máshová, asszem vmi ilyesmi tag-et tettünk rá. Nekem ez így már megfelelne OLB szinten.Elit edge nincs diszkont aron.akkor ha már pass rusher nem gyün marad ez az út. melyik a jobb: közepes nyomasztás, elit sec vagy elit nyomasztás, közepes sec?Jol jon. Averett, Young, West elment, kellett meg municio a CB sorba, es nalunk ujra felemelkedhet Fuller csillaga. Ennek a szerzodtetesnek kidejezetten orulok.Kyle Fuller CB érkezett.En ezt meg izlelgetem...miert nem WR?
KeyG
Voice
RedFive
szerintem az utóbbi egyébként üdvözítőbb, mert az elit qb-wr párost csak az elit passzsiettetés tudja megbontani, a mi felállásunk csak lassítani tudja.
gedam
Ez lehet nem az udvozitobb ut, de nekem jarhatobbnak tunik es kigazdalkodhatobb is. Ha Lamar mar leszerzodott volna nem fillerb@szakodnank, de elit edge (olyan 18-28 milla kozott zsakolo) akkor se jutott volna. Sebaj majd mi kineveljuk es (talan) meg is tartjuk... ☺
RedFive
Nalunk nem megoldas a nyomasra fektetni a hangsulyt ebben az allapotukban. Egy rusher is segitene de egy fecske es a nyar. A fiataljaink beerhetnek es ha durvan jok lesznek akkor lehet evek mulva ott fogunk tokeletesre torekedni.
Elit edge nincs diszkont aron.akkor ha már pass rusher nem gyün marad ez az út. melyik a jobb: közepes nyomasztás, elit sec vagy elit nyomasztás, közepes sec?Jol jon. Averett, Young, West elment, kellett meg municio a CB sorba, es nalunk ujra felemelkedhet Fuller csillaga. Ennek a szerzodtetesnek kidejezetten orulok.Kyle Fuller CB érkezett.En ezt meg izlelgetem...miert nem WR?
KeyG
Voice
RedFive
szerintem az utóbbi egyébként üdvözítőbb, mert az elit qb-wr párost csak az elit passzsiettetés tudja megbontani, a mi felállásunk csak lassítani tudja.
gedam
Ez lehet nem az udvozitobb ut, de nekem jarhatobbnak tunik es kigazdalkodhatobb is. Ha Lamar mar leszerzodott volna nem fillerb@szakodnank, de elit edge (olyan 18-28 milla kozott zsakolo) akkor se jutott volna. Sebaj majd mi kineveljuk es (talan) meg is tartjuk... ☺
akkor ha már pass rusher nem gyün marad ez az út. melyik a jobb: közepes nyomasztás, elit sec vagy elit nyomasztás, közepes sec?Jol jon. Averett, Young, West elment, kellett meg municio a CB sorba, es nalunk ujra felemelkedhet Fuller csillaga. Ennek a szerzodtetesnek kidejezetten orulok.Kyle Fuller CB érkezett.En ezt meg izlelgetem...miert nem WR?
KeyG
Voice
RedFive
Majd kiderul mennyi az annyi. Tavalyi volt a legszarabb eve ami nem emelt az alkupoziciojan. 2021 re volt 9.5 milla (9 garantalt) contractja a Denvernel. Kivancsi leszek mennyit kellett engednie.Szerintem is jó hogy jött. Jól jön egy tapasztalt CB. De honnan van rá della? A legtöbbet (10+ misi) Peters kivagasaval tudtunk volna spórolni. Remélem nem helyettesnek hanem plussz embernek érkezett.Jol jon. Averett, Young, West elment, kellett meg municio a CB sorba, es nalunk ujra felemelkedhet Fuller csillaga. Ennek a szerzodtetesnek kidejezetten orulok.Kyle Fuller CB érkezett.En ezt meg izlelgetem...miert nem WR?
KeyG
Voice
RedFive
Benibácsi