Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
G tipp:Marquis Hayes - Oklahoma
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
OT tipp:Zach Tom - Wake Forest
Jamaree Salyer - Alabama
Kellen Diesch - Arizona
Darrian Kinnard - Kentucky
4.korben mar nagy steel lenne barmelyik.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
TE tipp:James Mitchell - Virginia tech
Jo kezek, blokkolni is tud, csuszas oka: tavalyi ACL szakadas.
több mint 3 éve
RB tipp:Dameon Pierce - Frorida Gators
több mint 3 éve
Mai WR menu a maradek 7 cetlire:Kyle Philips - UCLA
Calvin Austin III - Memphis
Romeo Doubs - Nevada
Khalil Shakir - Boise
Kevin Austin Jr - Notre Dame
Justin Ross - Clemson
Bo Melton - Rutgers
Josh Johnson - Tulsa
Eric Ezukanma - Texas Tech
Siman belefer egy hasznalhato elkapo.
több mint 3 éve
EDC nyilatkozta, hogy vizsgaltak a harmadik korbe valo vissza (fel)ugras lehetoseget de vegul nem igy dontottek.
több mint 3 éve
Amugy ezzel a Connecticuti egyetem is ki lett pipalva. Eloszor draftoltunk UConn Huskies-t -> Travis Jones.
több mint 3 éve
gedam
6 476
ha nem volt jobb, aki needre jöhetett volna, wr, cb, edge, akkor elfogadom és tapsolok a picknek, ez is lehet, annyira nem látok rá most a draftra, csak a korlátozott tudásommal hőbörgök.EDC fityiszt mutatott a serulesbogarnak, 3 ACL szakadasos mellett volt 3 labadozo achilles szakadt, igy kellett meg 1 hogy Achilleusz gyozzon. 😉nekem elegem van a sérült játékosokból, én soha nem húztam volna ki. egy újonc sérüléssel kezd elég nagy rá az esély, hogy nem tudja a tőle elvárhatót lerakni 4-5 évig és kikopik. hollywood ilyen, most megmondom, hogy teljes lejtmenet lesz, bateman ne legyen, de eddig nem bizonyított, tua most így hirtelen. nem tudom, cáfoljon meg, de nekünk lukakat kéne tömködnünk egyelőre, nem pedig bizonytalan kimenetelű hof matériákra vadászni.Jövőre van egy Top 10 es játékosod, Achilles nem ACL.klassz ez az ojabo meg minden, de a 2022-es pass rusher gondunkat nem oldotta meg, a csávó 2023-ba lát először pályát. ez a pick olyan csapatnak lett volna jó, ahol megvannak a poszton. én nem szeretem ezeket a serült játékos draftokat, hollywoodnak is elment a rookie évei fele kb. a lábadozással és ojabonak is el fog. 2024-ben már jó is lehet, ha minden jól megy. hurrá, van még egy acl-es a baltimore-i rehab football clubban.Eddig mind a 4 pickunk kisebb-nagyobb steel kivetel nelkul!Travis Jones!!!!! 😁Hibátlan eddig ez a nap
Orulok. A vedofalunk sokkal jobb lesz.
RedFive
KeyG
Kozel brillians.
Az a felelmetes, hogy kurva sok csapat ha veszelyben erzi a valasztasat ugral felfele cserelni.
EDC meg mint a pok aki megszotte a halot es biztos a zsakmanyban. 😄 sot egyszer meg le is cserelt!
Holnap (ha ma mar nem jovunk fel a negyedikbol) a 6 db negyedik koros cedulaval nagyon jo kis projekteket lehet kimustralni!!! Meg lesz meg egy 6.is...
RedFive
gedam
Én ezt a döntést nem tudom támadni egy 21 éves játékosnak jobb a szervezete mint Suggsnak aki 30 évesen szakította el 12 ben és játszott még azután 7 évet.
KeyG
gedam
Ojabo utan kiment meg 5 olyan total projekt (koztuk tobb igen zuros) edge amilyenbol van meg bent masik 7-10. Itt mar reg a zavarosban halaszas a tema. Enegbare, Robinson, Clemons, Smith, Barno, Thomas es Anderson . Ha kapzsik (es hulyek) vagyunk huzunk meg harmat... Enegbare top 50 es es meg bent van (Adam Anderson top 3 ban volt meg emlegetve valamikor).
Kozbevetes: Eyioma Uwazurike magat Edge nek tartja. 6'6' magas es 320 font. Azonnal kihuznam es zsupsz DE-DT a vedofalba, nyami!
Ojabo egeszsegesen a top 5 passzsietteto kozt volt. Azert ez mellette szol. Ojabo michigani edzoje lett nalunk a DC. Ez is. Oweh a gimis baratja, majd egyutt keszulnek, ez is. Ha nem serul le elso korben lengethettuk volna a zsepit utana mert ugy kiviszik elolunk. Nem lehetett bent hagyni.
RedFive
Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
A draft arra való, hogy kiválaszd a jövő csapatának alapköveit. Lyukakat tömködni arra ott a free agency meg a kukázás.EDC fityiszt mutatott a serulesbogarnak, 3 ACL szakadasos mellett volt 3 labadozo achilles szakadt, igy kellett meg 1 hogy Achilleusz gyozzon. 😉nekem elegem van a sérült játékosokból, én soha nem húztam volna ki. egy újonc sérüléssel kezd elég nagy rá az esély, hogy nem tudja a tőle elvárhatót lerakni 4-5 évig és kikopik. hollywood ilyen, most megmondom, hogy teljes lejtmenet lesz, bateman ne legyen, de eddig nem bizonyított, tua most így hirtelen. nem tudom, cáfoljon meg, de nekünk lukakat kéne tömködnünk egyelőre, nem pedig bizonytalan kimenetelű hof matériákra vadászni.Jövőre van egy Top 10 es játékosod, Achilles nem ACL.klassz ez az ojabo meg minden, de a 2022-es pass rusher gondunkat nem oldotta meg, a csávó 2023-ba lát először pályát. ez a pick olyan csapatnak lett volna jó, ahol megvannak a poszton. én nem szeretem ezeket a serült játékos draftokat, hollywoodnak is elment a rookie évei fele kb. a lábadozással és ojabonak is el fog. 2024-ben már jó is lehet, ha minden jól megy. hurrá, van még egy acl-es a baltimore-i rehab football clubban.Eddig mind a 4 pickunk kisebb-nagyobb steel kivetel nelkul!Travis Jones!!!!! 😁Hibátlan eddig ez a nap
RedFive
KeyG
Kozel brillians.
Az a felelmetes, hogy kurva sok csapat ha veszelyben erzi a valasztasat ugral felfele cserelni.
EDC meg mint a pok aki megszotte a halot es biztos a zsakmanyban. 😄 sot egyszer meg le is cserelt!
Holnap (ha ma mar nem jovunk fel a negyedikbol) a 6 db negyedik koros cedulaval nagyon jo kis projekteket lehet kimustralni!!! Meg lesz meg egy 6.is...
RedFive
gedam
Én ezt a döntést nem tudom támadni egy 21 éves játékosnak jobb a szervezete mint Suggsnak aki 30 évesen szakította el 12 ben és játszott még azután 7 évet.
KeyG
gedam
Ojabo utan kiment meg 5 olyan total projekt (koztuk tobb igen zuros) edge amilyenbol van meg bent masik 7-10. Itt mar reg a zavarosban halaszas a tema. Enegbare, Robinson, Clemons, Smith, Barno, Thomas es Anderson . Ha kapzsik (es hulyek) vagyunk huzunk meg harmat... Enegbare top 50 es es meg bent van (Adam Anderson top 3 ban volt meg emlegetve valamikor).
Kozbevetes: Eyioma Uwazurike magat Edge nek tartja. 6'6' magas es 320 font. Azonnal kihuznam es zsupsz DE-DT a vedofalba, nyami!
Ojabo egeszsegesen a top 5 passzsietteto kozt volt. Azert ez mellette szol. Ojabo michigani edzoje lett nalunk a DC. Ez is. Oweh a gimis baratja, majd egyutt keszulnek, ez is. Ha nem serul le elso korben lengethettuk volna a zsepit utana mert ugy kiviszik elolunk. Nem lehetett bent hagyni.
RedFive
több mint 3 éve
EDC fityiszt mutatott a serulesbogarnak, 3 ACL szakadasos mellett volt 3 labadozo achilles szakadt, igy kellett meg 1 hogy Achilleusz gyozzon. 😉nekem elegem van a sérült játékosokból, én soha nem húztam volna ki. egy újonc sérüléssel kezd elég nagy rá az esély, hogy nem tudja a tőle elvárhatót lerakni 4-5 évig és kikopik. hollywood ilyen, most megmondom, hogy teljes lejtmenet lesz, bateman ne legyen, de eddig nem bizonyított, tua most így hirtelen. nem tudom, cáfoljon meg, de nekünk lukakat kéne tömködnünk egyelőre, nem pedig bizonytalan kimenetelű hof matériákra vadászni.Jövőre van egy Top 10 es játékosod, Achilles nem ACL.klassz ez az ojabo meg minden, de a 2022-es pass rusher gondunkat nem oldotta meg, a csávó 2023-ba lát először pályát. ez a pick olyan csapatnak lett volna jó, ahol megvannak a poszton. én nem szeretem ezeket a serült játékos draftokat, hollywoodnak is elment a rookie évei fele kb. a lábadozással és ojabonak is el fog. 2024-ben már jó is lehet, ha minden jól megy. hurrá, van még egy acl-es a baltimore-i rehab football clubban.Eddig mind a 4 pickunk kisebb-nagyobb steel kivetel nelkul!Travis Jones!!!!! 😁Hibátlan eddig ez a nap
RedFive
KeyG
Kozel brillians.
RedFive
gedam
KeyG
gedam
több mint 3 éve
Eddig kinyírjátok ezt a draftot. Ojabo egy top20 talent. Látszik hogy Polest nem érdekelték a needek hanem BPA-zott így ha nem húzzátok ki az orrunk előtt valszeg hozzánk jött volna 😊 … Tetszik amit csinál az FO
több mint 3 éve
gedam
6 476
nekem elegem van a sérült játékosokból, én soha nem húztam volna ki. egy újonc sérüléssel kezd elég nagy rá az esély, hogy nem tudja a tőle elvárhatót lerakni 4-5 évig és kikopik. hollywood ilyen, most megmondom, hogy teljes lejtmenet lesz, bateman ne legyen, de eddig nem bizonyított, tua most így hirtelen. nem tudom, cáfoljon meg, de nekünk lukakat kéne tömködnünk egyelőre, nem pedig bizonytalan kimenetelű hof matériákra vadászni.Jövőre van egy Top 10 es játékosod, Achilles nem ACL.klassz ez az ojabo meg minden, de a 2022-es pass rusher gondunkat nem oldotta meg, a csávó 2023-ba lát először pályát. ez a pick olyan csapatnak lett volna jó, ahol megvannak a poszton. én nem szeretem ezeket a serült játékos draftokat, hollywoodnak is elment a rookie évei fele kb. a lábadozással és ojabonak is el fog. 2024-ben már jó is lehet, ha minden jól megy. hurrá, van még egy acl-es a baltimore-i rehab football clubban.Eddig mind a 4 pickunk kisebb-nagyobb steel kivetel nelkul!Travis Jones!!!!! 😁Hibátlan eddig ez a nap
RedFive
KeyG
Kozel brillians.
RedFive
gedam
KeyG
több mint 3 éve
Jövőre van egy Top 10 es játékosod, Achilles nem ACL.klassz ez az ojabo meg minden, de a 2022-es pass rusher gondunkat nem oldotta meg, a csávó 2023-ba lát először pályát. ez a pick olyan csapatnak lett volna jó, ahol megvannak a poszton. én nem szeretem ezeket a serült játékos draftokat, hollywoodnak is elment a rookie évei fele kb. a lábadozással és ojabonak is el fog. 2024-ben már jó is lehet, ha minden jól megy. hurrá, van még egy acl-es a baltimore-i rehab football clubban.Eddig mind a 4 pickunk kisebb-nagyobb steel kivetel nelkul!Travis Jones!!!!! 😁Hibátlan eddig ez a nap
RedFive
KeyG
Kozel brillians.
RedFive
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam
6 476
klassz ez az ojabo meg minden, de a 2022-es pass rusher gondunkat nem oldotta meg, a csávó 2023-ba lát először pályát. ez a pick olyan csapatnak lett volna jó, ahol megvannak a poszton. én nem szeretem ezeket a serült játékos draftokat, hollywoodnak is elment a rookie évei fele kb. a lábadozással és ojabonak is el fog. 2024-ben már jó is lehet, ha minden jól megy. hurrá, van még egy acl-es a baltimore-i rehab football clubban.Eddig mind a 4 pickunk kisebb-nagyobb steel kivetel nelkul!Travis Jones!!!!! 😁Hibátlan eddig ez a nap
RedFive
KeyG
Kozel brillians.
RedFive
Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Eddig mind a 4 pickunk kisebb-nagyobb steel kivetel nelkul!Travis Jones!!!!! 😁Hibátlan eddig ez a nap
RedFive
KeyG
Kozel brillians.
Szerkesztette: RedFive
több mint 3 éve
Travis Jones!!!!! 😁Hibátlan eddig ez a nap
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Travis Jones!!!!! 😁Orulok. A vedofalunk sokkal jobb lesz.
több mint 3 éve
Jones vagy Chenal a D# tovabb pimpelve.Ha O# akkor Tolbert aki WR vagy Diesch vagy Raimann OT
több mint 3 éve
OT Raimann, NT Travis Jones, de akad CB is. Leo Chanal? Lehet.
több mint 3 éve
David Ojabo baby! 😄Ez nagyon tetszik
Fullba nyomjuk a BPA zast!
Felepul es a ket kozepiskolai pajtas (Oweh & Ojabo) pusztitani fognak!
RedFive
We are just the Ravens!