Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
UDFA:

Oregon QB Anthony Brown
UTSA LB Charles Wiley
Michigan LB Josh Ross
South Dakota State OT Aaron Johnson
Auburn LB Zakoby McClain
NC State RB Ricky Person Jr.
Florida LB Jeremiah Moon
Oregon WR Devon Williams
California WR Trevon Clark
Auburn OL Brodarius Hamm
Villanova DB Denzel Williams
QB Tre Ford
KeyG
Harom UDFA-t is mockoltam anno. ☺

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Hogy Hollywood helyere miert nem huztunk wr-t. Tavaly 7 wr-t tartottunk a keretben, (nem is ertettuk minek annyi).

Next man up. Vagy hozunk vmi veterant viragnak a gomblyukba.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Egyedül a két TE picket nem értem. Shakir vagy Phillips jobb lett volna WR-nek.
KeyG
Red zone targetek. Elkapo TE-k.
RedFive
A kèt TE nekem is fejvakarós főleg hogy nem jött WR. Ha Bteman lesérül marad.Duv/ Proch/ Wallace..Boykin sincs már ugye szóval vknek jönnie kell. A draftolatlanok között halaszhatunk de nálunk az WRek esetében nem szokott összejönni 😀 ki van szabadugynok WR akit meg tudnánk fizetni?
Benibácsi
1. Lamar szeret a TEeknek dobni.

2. Boyle sokat keres.
cikesz
Abban az eraban amikor az Andrews Hurts Boyle TE trioval hasitottunk jol ment. Hurts out lett beszoptuk. Boyle terde azota se lett szazas, Andrews egyedul maradt, az Oliver felek nem jelentettek megoldast. Sokyardos, sok TD-s redzone targeteket hoztunk kettot is, vallukon olyan velt vagy valos redflagekkel amelyek a lecsuszasuk reven hozzasegitettek a kihuzasukhoz.

Mindketto jo kezekkel bir.
Szep nagydarab celpontok.

Mindketto karrierive es draft elotti rangsorolasa roppant erdekes.
Isiah Likely top 1 TE is volt meg par honapja innen seggelt le a drafton. Miert? Szar volt a combine-ja. Kolar meg a kora miatt. Kb ennyi. Mashol mar nfl karrierben megrekedteket kukaznak, mi mar a drafton kezdjuk. En is tudok ezzel menni.

több mint 3 éve
gedam 6 476
UDFA:

Oregon QB Anthony Brown
UTSA LB Charles Wiley
Michigan LB Josh Ross
Auburn LB Zakoby McClain
Florida LB Jeremiah Moon
Oregon WR Devon Williams
Auburn OL Brodarius Hamm
QB Tre Ford
KeyG
sam howellt a 4. körben simán behúztam volna egyébként, eléggé adta magát

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
A+ ertekelest kapott a draftunk a PFF nel.

www.pff.com/news/draft-2022-nfl-draft-grades

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 779
UDFA:

Oregon QB Anthony Brown
UTSA LB Charles Wiley
Michigan LB Josh Ross
Auburn LB Zakoby McClain
Florida LB Jeremiah Moon
Oregon WR Devon Williams
Auburn OL Brodarius Hamm
QB Tre Ford

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam 6 476
Most Hollywood pénzét ugye eltradeltük, ami fogalmam sincs mennyi volt, de abból csak futja egy jó veteránra, nem?
psychocska
landry?
több mint 3 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
KeyG
RedFive
A kèt TE nekem is fejvakarós főleg hogy nem jött WR. Ha Bteman lesérül marad.Duv/ Proch/ Wallace..Boykin sincs már ugye szóval vknek jönnie kell. A draftolatlanok között halaszhatunk de nálunk az WRek esetében nem szokott összejönni 😀 ki van szabadugynok WR akit meg tudnánk fizetni?
Benibácsi
1. Lamar szeret a TEeknek dobni.

2. Boyle sokat keres.
több mint 3 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
Most Hollywood pénzét ugye eltradeltük, ami fogalmam sincs mennyi volt, de abból csak futja egy jó veteránra, nem?
több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
KeyG
RedFive
több mint 3 éve
gedam 6 476
Tavaly is huztunk ilyet csak guard pozícióba Ben Cleveland és ö csak 354 font, abszolút nem volt jó.
Norbi180
falafel a támadó falember power formációkban, 4. és 1nél, goal-line szitunál azonnal bevethető, ott nincs idő körbeszaladni, tömeg kell.
több mint 3 éve
gedam 6 476
KeyG
onnan tudod, hogy jó volt a draftunk, hogy nem húztunk wr-t
több mint 3 éve
Majd csak becsiszoljuk a helyere ezt a nagy culat. Baltimore ban (AFC eszakon) jo a kepzese a falembereknek.

több mint 3 éve
Rashod Bateman elkapo es a 204 cm-es es 175 kg-os Daniel Faalele OTackle szobatarsak voltak Minnesotaban... Ugy elkepzeltem...

- Dani! He Dani! Horkolsz b+ kussolj mar! Nem hallod?
- aaaaaA mi? Miafaszvan? MIERT KELTETTEL FEL?
- aaa semmi hagyd a picsaba, bocsi csak rosszat almodtam, szep almokat haverom!

😄😄😄

több mint 3 éve
KeyG

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 779

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Akit erdekel, minden huzasunk rovid velemenyezese az ESPN-tol:

https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F0413%2Fr999390_1170x658_16-9.jpg
Baltimore Ravens NFL draft picks 2022: Analysis for every selection
On Day 3, the Ravens continue to get value in the draft, taking offensive tackle Daniel Faalele with their first pick in Round 4.

több mint 3 éve
Es a Kochtol valo bucsu 2.1 millio dollar felszabadulasat is jelenti, ami reszben hozzasegithet veteran edge (Ojabo iden nem fog jatszani, capisi?) vagy wr igazolashoz.
RedFive
Én azt olvastam több helyen hogy rájátszás-ra viszatérhet Ojabo.
Norbi180
Minden honap es het ami roviditi a rehabot, nekunk bonusz.

A Rams futoja jott vissza 6 honap utan achilles szakadasbol igaz? Ja'Wuan James meg nem jott vissza 9 honap utan se. Meglatjuk.

több mint 3 éve
196 ra kihuztuk Tyler Badie-t akivel en meg jopar hete talakoztam eloszor a Ravenshez mockolta az egyik szakujsag. Angolnahoz, megfoghatatlan, magat minden resen atkuzdo kis megallithatatlan ufohoz hasonlitottak.

Annyira nem kicsi, de 5'8" es 198 font, ami azert fontosabb hogy tobb mint 550 labdacipelesre jutott neki 2 fumbli, szal nem szokta elhagyni a bort, nincs agyonhasznalva, de jo sok td futott mar es elkapasokkal is jol hasznalhato. Tetszik a pick.

több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Es a Kochtol valo bucsu 2.1 millio dollar felszabadulasat is jelenti, ami reszben hozzasegithet veteran edge (Ojabo iden nem fog jatszani, capisi?) vagy wr igazolashoz.
RedFive
Én azt olvastam több helyen hogy rájátszás-ra viszatérhet Ojabo.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
 youtu.be/VmwiAYNrfBA

több mint 3 éve
Amit az uj punterunkrol olvastam az elmult iraban az tobb mint remek. Kicker, punter, atletikus 6'3" magas es 209 font, 40 yardot 4.65 futja (fake punt rulez) A pontossagarol az adatok Pszihocska idezetebol beszelnek.

Koch elkuldese kuszobon allt mar tavaly is. Szerintem 17 ev az igen szep. Megkoszonhetjuk neki es viszont. A superbowl vegen az ora leporgetos benyelt safetyt el se tudnank feledni akarcsak a sok fake puntot amibol csak egy nem jott ossze neki. 😉

több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Ezek a huzások te io ég, szinte a 6 pikk ment a kukába, mert szerintem egyik sem lesz kezdö soha. Tejesen felesleges gyűjtögetni a pikkeket.
Norbi180
Kielemeznéd, hogy pontosan mik azok a részletek a 6 játékos képességeiben/játékában, ami alapján 100%-ban leírhatjuk őket már most?
cikesz
Azért gondolom így, mert szerintem az elsö 3 körben tudsz kezdő szintü játékost húzni, a negyedik körtöl projekt játékosokat huzol akiknek a bevallási esélye nagyon minimális.
több mint 3 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
Ezek a huzások te io ég, szinte a 6 pikk ment a kukába, mert szerintem egyik sem lesz kezdö soha. Tejesen felesleges gyűjtögetni a pikkeket.
Norbi180
Kielemeznéd, hogy pontosan mik azok a részletek a 6 játékos képességeiben/játékában, ami alapján 100%-ban leírhatjuk őket már most?