Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
Hogyne, rögtön négyKét első kör?Induljatok ki abból, hogy a Chiefsnél nem hülyék döntenekszia edc uram, tudok egy jó üzletet:Tamogatnam, de legkesobb mikor nyitni kene a bukszat neki is megengedni hogy keressen maganak csapatot. Ezert (is) csak huznek a drafton egy wr-t aztan proba cseresznye...
most hogy elment hill, adjuk gyors oda hollywoodot a chiefsnek egy első körért.
gedam
RedFive
Willie Parker
psychocska
több mint 3 éve
Két első kör?Induljatok ki abból, hogy a Chiefsnél nem hülyék döntenekszia edc uram, tudok egy jó üzletet:Tamogatnam, de legkesobb mikor nyitni kene a bukszat neki is megengedni hogy keressen maganak csapatot. Ezert (is) csak huznek a drafton egy wr-t aztan proba cseresznye...
gedam
RedFive
Willie Parker
több mint 3 éve
Induljatok ki abból, hogy a Chiefsnél nem hülyék döntenekszia edc uram, tudok egy jó üzletet:Tamogatnam, de legkesobb mikor nyitni kene a bukszat neki is megengedni hogy keressen maganak csapatot. Ezert (is) csak huznek a drafton egy wr-t aztan proba cseresznye...
gedam
RedFive
több mint 3 éve
szia edc uram, tudok egy jó üzletet:Tamogatnam, de legkesobb mikor nyitni kene a bukszat neki is megengedni hogy keressen maganak csapatot. Ezert (is) csak huznek a drafton egy wr-t aztan proba cseresznye...
gedam
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
gedam
6 476
szia edc uram, tudok egy jó üzletet:most hogy elment hill, adjuk gyors oda hollywoodot a chiefsnek egy első körért.
több mint 3 éve
Ha behuzzuk Trettert es nem kell a draftrol C: pl.
Kimaxoltam az Edge es az OT es a CB posztokat, Shakir alvougynok jelentkezik. ☺
Ha a draftrol kell C: pl.

Kimaxoltam a CB es az OT posztokat, jut C, az Edge posztra csak egyet lottem
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Allitolag meg decemberben tettunk Bozemannak egy tobb evre szolo 5-8M atlagolo szerzodesajanlatot amit az ugynokevel konzultalva visszautasitott. Tobbet remelve a szabadugynok piacra lepestol. Ezzel gyakorlatilag a Ravens FO nelkule kezdte tervezni a jovot.Klasszik, "itt mindenki hulye" (epp csak a Panthersnel nem)
Az ugynoknek megkoszonnem a munkajat, hogy ezek utan alairatott vele egy 2.8M kontraktust 1 evre.
több mint 3 éve
Sot, a hirek szerint tobb is volt. Zada emelte a tetet, allitolag azt is elfogadtuk, hogy aztan azt se irja aka. Ujra emelt, azt pedig mar nem.ha zadara volt 8,5, akkor wagnerre is találunk.annyi szerintem bőven elég rá.A szabadugynok piacon sztem nekunk ennyi volt. ...nnna jooo ez igy nem igaz. Ha lenne lehetosegunk elhoznank Wagnert v. Akiem Hicks-t v. vissza Calaist. De az ora ketyeg.wagnert nem környékezzük?Letezik olyan korulmeny, valos scenario, hogy a jelen szemelyzettel osszeall a jo, de minimum a kozepesnel jobb fal. (A 4 top OT prospect ettol meg valid elso koros pickunk, irtam soxor mert inkabb en is tulbiztositanek mint Lamart nezzem ennyiszer bazsakolva, bar ez ellen o is tehet tobbet, tudjuk jol)Halkan megjegyeznem hogy a legeslegnagyobb needunk mar nem a OT poszton van.legyel picit hangosabb es reszletezd ki 😊
RedFive
no
Viszont nem letezik olyan korulmeny, illetve nem valos scenario, hogy jelen szemelyzettel hatekony passrush-t tudjunk kifejteni. (de a minimalisan elvart mertekut se)
Fuggetlenul attol kit huzunk 1/14 en, azt magabiztosan allitom, hogy a legnagyobb needunk az edge poszt. (Csak kamillazunk milyen edge parosok allnak ossze mas csapatoknal ligaszerte) Es az se vigasztal, ha azzal jon valaki, hogy dehat a sema, meg a jatekrendszer, egy fecske (Oweh) nem csinal nyarat. A tobbi blablabla, hablaty.
LT ben van valos remeny az all pro visszateresere, RT be jott Moses, van elso koros visszatero akiben szinten lehet bizakodni, vannak swing tackle-ok a rotalasra.
Edge-ben meg jelenleg bottom 5-10ben vagyunk s ligaban. Kozelebb az 5hoz.
Mondom ezt ugy hogy tisztaban vagyok hogy CB huzas is megelozheti a passzsiettetoet (kell a "legvedelem" ebben a csoportban, hajjde kell, de ott is vannak premium playaink csak hat nem lehet eleg DB-ed, tudjuk jol).
Ettol meg teny szamomra, hogy a legnagyobb needunk az Edge. Azon a poszton kilog a seggunk a nadragbol.
RedFive
gedam
RedFive
gedam
több mint 3 éve
gedam
6 476
ha zadara volt 8,5, akkor wagnerre is találunk.annyi szerintem bőven elég rá.A szabadugynok piacon sztem nekunk ennyi volt. ...nnna jooo ez igy nem igaz. Ha lenne lehetosegunk elhoznank Wagnert v. Akiem Hicks-t v. vissza Calaist. De az ora ketyeg.wagnert nem környékezzük?Letezik olyan korulmeny, valos scenario, hogy a jelen szemelyzettel osszeall a jo, de minimum a kozepesnel jobb fal. (A 4 top OT prospect ettol meg valid elso koros pickunk, irtam soxor mert inkabb en is tulbiztositanek mint Lamart nezzem ennyiszer bazsakolva, bar ez ellen o is tehet tobbet, tudjuk jol)Halkan megjegyeznem hogy a legeslegnagyobb needunk mar nem a OT poszton van.legyel picit hangosabb es reszletezd ki 😊
RedFive
no
Viszont nem letezik olyan korulmeny, illetve nem valos scenario, hogy jelen szemelyzettel hatekony passrush-t tudjunk kifejteni. (de a minimalisan elvart mertekut se)
Fuggetlenul attol kit huzunk 1/14 en, azt magabiztosan allitom, hogy a legnagyobb needunk az edge poszt. (Csak kamillazunk milyen edge parosok allnak ossze mas csapatoknal ligaszerte) Es az se vigasztal, ha azzal jon valaki, hogy dehat a sema, meg a jatekrendszer, egy fecske (Oweh) nem csinal nyarat. A tobbi blablabla, hablaty.
LT ben van valos remeny az all pro visszateresere, RT be jott Moses, van elso koros visszatero akiben szinten lehet bizakodni, vannak swing tackle-ok a rotalasra.
Mondom ezt ugy hogy tisztaban vagyok hogy CB huzas is megelozheti a passzsiettetoet (kell a "legvedelem" ebben a csoportban, hajjde kell, de ott is vannak premium playaink csak hat nem lehet eleg DB-ed, tudjuk jol).
Ettol meg teny szamomra, hogy a legnagyobb needunk az Edge. Azon a poszton kilog a seggunk a nadragbol.
RedFive
gedam
RedFive
több mint 3 éve
A szabadugynok piacon sztem nekunk ennyi volt. ...nnna jooo ez igy nem igaz. Ha lenne lehetosegunk elhoznank Wagnert v. Akiem Hicks-t v. vissza Calaist. De az ora ketyeg.wagnert nem környékezzük?Letezik olyan korulmeny, valos scenario, hogy a jelen szemelyzettel osszeall a jo, de minimum a kozepesnel jobb fal. (A 4 top OT prospect ettol meg valid elso koros pickunk, irtam soxor mert inkabb en is tulbiztositanek mint Lamart nezzem ennyiszer bazsakolva, bar ez ellen o is tehet tobbet, tudjuk jol)Halkan megjegyeznem hogy a legeslegnagyobb needunk mar nem a OT poszton van.legyel picit hangosabb es reszletezd ki 😊
RedFive
no
RedFive
gedam
Szerkesztette: RedFive
több mint 3 éve
Tavaly is ez volt a helyzet.Letezik olyan korulmeny, valos scenario, hogy a jelen szemelyzettel osszeall a jo, de minimum a kozepesnel jobb fal. (A 4 top OT prospect ettol meg valid elso koros pickunk, irtam soxor mert inkabb en is tulbiztositanek mint Lamart nezzem ennyiszer bazsakolva, bar ez ellen o is tehet tobbet, tudjuk jol)Halkan megjegyeznem hogy a legeslegnagyobb needunk mar nem a OT poszton van.legyel picit hangosabb es reszletezd ki 😊
RedFive
no
RedFive
Stanley igen visszajohet de a +1 ev kihagyas tovabb rontott a helyzeten. Egymagaban visitva elfogadnam
LG-a valag ember kozul egy sem oldotta meg iden csereb lett egy ev tapasztalatuk. Egymagaban visitva elfogadnam a szitut.
C ? Mekari lenne a valasz, de lattuk mar benne es persze azota javult de mint kezdo. Egymagaban visitva elfogadnam.
RG OK
RT OK Barmi lehet ezekkel is de ezt kihagyom a dologbol
Swing T. Erre tokeletes Mekari, a tobbiek megint minimum hatareset kulonbozo okokbol es lattuk hogy Villa aki erre a posztra jott, de Stanley miatt milyen helyzetben talaltuk magunkat.
Ettol igaz akar jol el is sulhet. Ha nem az ev kuka es azon a top 2 Edge sem fog segiteni. Nyerni nekunk LJ-n ( vagy uj QB-n ) keresztul vezet.
Ha az edge szempontjabol nezem akar az egesz DL, sot F7-ebol akkor nekunk a jo O maris bekorlatozna az ellenfel O-t es ha nem is akkor is a D-ben mi a sec tartasara fogunk jatszani es abbol fogunk nyomni. A lenyeg hogy mar D-en belul is kitudjuk segiteni az elol harcolokat. Kellene? Nagyon. Valasztas szempontjabol nincs egy lapon a csapat eredmenyesseg szempontjabol.
A falat mi meg ugy se tudjuk kisegiteni hogy gyorsan dob LJ. Egy magaban megoli a jatekot de olyan korlatok kozott talalnank magunkat ami athidaqlhatatlan, LJ-nek sem tunt hogy az erossege es az elkapoink nem egy YAC gyarak es mar ugy magukban sem ez az erosseguk. Igy peldaul HBrown erteke rogton negativ lenne. A masik megoldas hogy plusz blokkolo marad bent, megint korlatoljuk magunkat es Boyle-Ricard ezt megoldja de a passzjatekhoz kb nulla hozza adott ertekuk lenne. Ok fussunk ha a fal tudna magaban erobol.
A DL mar attol jobb lesz hopgy ha a 4 jatekos mindegyike azonos szisztemaban jo.
LJ ad nekunk egy bizonyos szinten korlatot es ezt kell megszuntetnunk es utana lehet finomra hangolni a tobbi alkatreszt.
De most irom le utoljara hogy nem erdekes hogy milyen posztra jon az elso cetlinkkel. A legjobb CB-Edge-Kittle-Hopkins...... Szeretettel varom barmelyiket, hozzanak a piacrol a falba.
Egy Zeitler nem osszehasonlithato egy top edge-el, de Zeitlerek nelkul bajban leszunk.
Egyszeruen szeretnek latni egy osszsnapszamot passznal es abbol mennyit nyer meg a top Edge a ligaban.
több mint 3 éve
gedam
6 476
wagnert nem környékezzük?Letezik olyan korulmeny, valos scenario, hogy a jelen szemelyzettel osszeall a jo, de minimum a kozepesnel jobb fal. (A 4 top OT prospect ettol meg valid elso koros pickunk, irtam soxor mert inkabb en is tulbiztositanek mint Lamart nezzem ennyiszer bazsakolva, bar ez ellen o is tehet tobbet, tudjuk jol)Halkan megjegyeznem hogy a legeslegnagyobb needunk mar nem a OT poszton van.legyel picit hangosabb es reszletezd ki 😊
RedFive
no
RedFive
több mint 3 éve
Letezik olyan korulmeny, valos scenario, hogy a jelen szemelyzettel osszeall a jo, de minimum a kozepesnel jobb fal. (A 4 top OT prospect ettol meg valid elso koros pickunk, irtam soxor mert inkabb en is tulbiztositanek mint Lamart nezzem ennyiszer bazsakolva, bar ez ellen o is tehet tobbet, tudjuk jol)Halkan megjegyeznem hogy a legeslegnagyobb needunk mar nem a OT poszton van.legyel picit hangosabb es reszletezd ki 😊
RedFive
no
Szerkesztette: RedFive
több mint 3 éve
Zadarius Smith mégis csak a liláknál fog játszani, csak nem itt, hanem az nfc-ben.
több mint 3 éve
Tudom, csak a véleményem írtam le. Penninget akarom.Igen de ez az ellentetje mint amit irt 😊Ha Mekari C akkor Moses jelenleg az egyetlen OT a keretben aki egészséges. Ha bent lesz Cross/Ekwonu/Neal/Penning közül bármelyik én biztos vagyok benne, hogy ő lesz a választott. Penninget tartom reálisnak.Halkan megjegyeznem hogy a legeslegnagyobb needunk mar nem a OT poszton van.legyel picit hangosabb es reszletezd ki 😊
RedFive
no
KeyG
no
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Igen de ez az ellentetje mint amit irt 😊Ha Mekari C akkor Moses jelenleg az egyetlen OT a keretben aki egészséges. Ha bent lesz Cross/Ekwonu/Neal/Penning közül bármelyik én biztos vagyok benne, hogy ő lesz a választott. Penninget tartom reálisnak.Halkan megjegyeznem hogy a legeslegnagyobb needunk mar nem a OT poszton van.legyel picit hangosabb es reszletezd ki 😊
RedFive
no
KeyG
több mint 3 éve
Ha Mekari C akkor Moses jelenleg az egyetlen OT a keretben aki egészséges. Ha bent lesz Cross/Ekwonu/Neal/Penning közül bármelyik én biztos vagyok benne, hogy ő lesz a választott. Penninget tartom reálisnak.Halkan megjegyeznem hogy a legeslegnagyobb needunk mar nem a OT poszton van.legyel picit hangosabb es reszletezd ki 😊
RedFive
no
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Halkan megjegyeznem hogy a legeslegnagyobb needunk mar nem a OT poszton van.legyel picit hangosabb es reszletezd ki 😊
RedFive
több mint 3 éve
Halkan megjegyeznem hogy a legeslegnagyobb needunk mar nem a OT poszton van.
több mint 3 éve
Chris Board Lionsbe megy. Állítólag mi is meg akartuk tartani de Detriotban az egyik kezdő ILB posztert fog versengeni.
több mint 3 éve
gedam
6 476
bizony, 3.és rövideknél kulcsjátékos lehetne.Örülök neki, nagyon csípem.Eves atlag kb 4Milla, top2 Juszczyk mogott. A ket fullback. Dodo-k a kihalas szelerol. ☺The Ravens have agreed in principle on a three-year deal with Pro Bowl fullback Patrick Ricard, per source.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) March 21, 2022
empty taxi
RedFive
Viszont ha már megtartjuk, ráadásul meg is fizettük (a pozíciója szerint... mármint a FB szerinti 😀 ) akkor remélem többet vonjuk be kreatívan az O oldalon (FB futás, screen stb)
Snagal
több mint 3 éve
Örülök neki, nagyon csípem.Eves atlag kb 4Milla, top2 Juszczyk mogott. A ket fullback. Dodo-k a kihalas szelerol. ☺The Ravens have agreed in principle on a three-year deal with Pro Bowl fullback Patrick Ricard, per source.
empty taxi
RedFive
Viszont ha már megtartjuk, ráadásul meg is fizettük (a pozíciója szerint... mármint a FB szerinti 😀 ) akkor remélem többet vonjuk be kreatívan az O oldalon (FB futás, screen stb)
több mint 3 éve
Eves atlag kb 4Milla, top2 Juszczyk mogott. A ket fullback. Dodo-k a kihalas szelerol. ☺The Ravens have agreed in principle on a three-year deal with Pro Bowl fullback Patrick Ricard, per source.
empty taxi