Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerintem a csapat se bizik Lamarban, már rég hoszabitotak volna vele, ugy vannak vele mint Mayfield-el a Cleveland. Nagyon helyes.Nekem gyanús, hogy Lamar is egy 10 éves szerződést fog kapni, most azt mondom 10/400 millió és a mostani 2-3 évben kevesebb indulóval.Nem lehet, hogy kvazi mar megegyeztek vmiben Lamarral?Nem papagajt vacsoraztam, de ujra csak azt mondhatom: vagy egy tip-top OT a best 4-bol, vagy DL a best 2-3-bol vagy CB a best 2-bol vagy WR a best 2-bol. (Legjobb C?) S-ben megvagyunk, ILB a 2.3.korbol eleg, edge, OLB raer a 3.4.korben, TE? Nemtom, picit fanyalgok toluk. Valami adott helyzetben a legjobb pokemonert mar jutna cetli felcserere is, vagy a melyseg novelesere huzni.Mèg a vedőfal a nagy kérdés nálam + a center. De eddig tetszik amit csináltak. Sztem lesz szerződés átalakítás hogy legyen plussz della. ( Lamar hosszabbítás sztem nem lesz még)
RedFive
Benibácsi
1: nem szoktunk mi FA piacon ennyit zsizsegni es penteken meg jon vizitalni a maciktol a nose.
2: 15 milla volt a cap space-unk, es bar kurva jo ar/ertek aranyban koltunk csak, de magunkhoz kepest koltekezunk ezerrel.
RedFive
KeyG
több mint 3 éve
Nekem gyanús, hogy Lamar is egy 10 éves szerződést fog kapni, most azt mondom 10/400 millió és a mostani 2-3 évben kevesebb indulóval.Nem lehet, hogy kvazi mar megegyeztek vmiben Lamarral?Nem papagajt vacsoraztam, de ujra csak azt mondhatom: vagy egy tip-top OT a best 4-bol, vagy DL a best 2-3-bol vagy CB a best 2-bol vagy WR a best 2-bol. (Legjobb C?) S-ben megvagyunk, ILB a 2.3.korbol eleg, edge, OLB raer a 3.4.korben, TE? Nemtom, picit fanyalgok toluk. Valami adott helyzetben a legjobb pokemonert mar jutna cetli felcserere is, vagy a melyseg novelesere huzni.Mèg a vedőfal a nagy kérdés nálam + a center. De eddig tetszik amit csináltak. Sztem lesz szerződés átalakítás hogy legyen plussz della. ( Lamar hosszabbítás sztem nem lesz még)
RedFive
Benibácsi
1: nem szoktunk mi FA piacon ennyit zsizsegni es penteken meg jon vizitalni a maciktol a nose.
2: 15 milla volt a cap space-unk, es bar kurva jo ar/ertek aranyban koltunk csak, de magunkhoz kepest koltekezunk ezerrel.
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Nem lehet, hogy kvazi mar megegyeztek vmiben Lamarral?Nem papagajt vacsoraztam, de ujra csak azt mondhatom: vagy egy tip-top OT a best 4-bol, vagy DL a best 2-3-bol vagy CB a best 2-bol vagy WR a best 2-bol. (Legjobb C?) S-ben megvagyunk, ILB a 2.3.korbol eleg, edge, OLB raer a 3.4.korben, TE? Nemtom, picit fanyalgok toluk. Valami adott helyzetben a legjobb pokemonert mar jutna cetli felcserere is, vagy a melyseg novelesere huzni.Mèg a vedőfal a nagy kérdés nálam + a center. De eddig tetszik amit csináltak. Sztem lesz szerződés átalakítás hogy legyen plussz della. ( Lamar hosszabbítás sztem nem lesz még)
RedFive
Benibácsi
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Nem papagajt vacsoraztam, de ujra csak azt mondhatom: vagy egy tip-top OT a best 4-bol, vagy DL a best 2-3-bol vagy CB a best 2-bol vagy WR a best 2-bol. (Legjobb C?) S-ben megvagyunk, ILB a 2.3.korbol eleg, edge, OLB raer a 3.4.korben, TE? Nemtom, picit fanyalgok toluk. Valami adott helyzetben a legjobb pokemonert mar jutna cetli felcserere is, vagy a melyseg novelesere huzni.Mèg a vedőfal a nagy kérdés nálam + a center. De eddig tetszik amit csináltak. Sztem lesz szerződés átalakítás hogy legyen plussz della. ( Lamar hosszabbítás sztem nem lesz még)
RedFive
több mint 3 éve
Ha az ott Lamar, en Napoleon vagyok. 😂FAMILY FUN! pic.twitter.com/RaIanmfFC3
— Tyrann Mathieu (@Mathieu_Era) March 16, 2022
lj-nek (bal szél) szólhatna valaki, hogy már nem kell mátyiőt kísérgetnie disneylandbe, van safetynk
gedam
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Nem papagajt vacsoraztam, de ujra csak azt mondhatom: vagy egy tip-top OT a best 4-bol, vagy DL a best 2-3-bol vagy CB a best 2-bol vagy WR a best 2-bol. (Legjobb C?) S-ben megvagyunk, ILB a 2.3.korbol eleg, edge, OLB raer a 3.4.korben, TE? Nemtom, picit fanyalgok toluk. Valami adott helyzetben a legjobb pokemonert mar jutna cetli felcserere is, vagy a melyseg novelesere huzni.
több mint 3 éve
gedam
6 476
FAMILY FUN! pic.twitter.com/RaIanmfFC3
— Tyrann Mathieu (@Mathieu_Era) March 16, 2022
lj-nek (bal szél) szólhatna valaki, hogy már nem kell mátyiőt kísérgetnie disneylandbe, van safetynk
több mint 3 éve
Kezdem látni a koncepciót, drafton csak O és D falra fogunk költeni + CB. Elégedett vagyok. Nem látom Bozeman maradását, szóval számomra Linderbaum vagy Wyatt/Davis attól függ Goldman jöne-e.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Nnna most aztan mondja meg vki hogy 1/14 re farokfelcsapva hova huzunk? 😂 jelszo: BPA
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Former Packers’ pass rusher Za'Darius Smith is signing a four-year, $35 million deal that has a max value of $50 million with the Baltimore Ravens, per source.
több mint 3 éve
Nincs olyan ILB az idei drafton, aki megéri az 1/14 -et…Szerintetek egy belső LB lehetseges 14-en vagy hatracsere után? Remélem nem de már bármit el tudok képzelni.....Szamomra ez a lenyeg mert jelenleg Moses-Mekari a kezdo, a tobbi jelenleg karakter a poszton.Mondasz vmit. ☺Vagy hatracsere 😀Nnnna most aztan talald ki hogy kit huzunk elsore... 😅Leigazoltuk Morgan Moses RT ,3 év 15 millió ,na végre erősítés a falba.Akkor jelenleg Stanley, James, Moses és Mekari a T poszt.
Norbi180
KeyG
...akit elenk sodor a szel BPA...
RedFive
Benibácsi
De nem. EDC ehes es bizonyitani akar. Aztan Stanley tovabbra is bizonytalan. Es 18 millat fizetunk neki 2022ben. Aztan meg 21.5M majd 24M. Persze at fogjak strukturalni, de ha kifoghatunk 1/14 en egy bombajo Tackle-t akkor sztem kihuzzuk.
Ami ettol elcsabithat: top CB.
Edge csak ha Top-Top.
Barmi mas csak ha No1 a posztjan de Linderbaum mar akkor sem.
(Rohogjetek: Jameson Williams WR igen, ha addigra az FA-n szepen foltoztunk, mert hiaba labadozik es nem lesz kezdo szeptemberre, de nekunk a budos eletben nem volt No1 WR prospectunk, eccer mar ugy kiprobalnam...)
Egyeb esetekben szerintem akkor mar inkabb hatracsere.
RedFive
Ettol Nem kell huzni mindenaron T az elsoben ha CB-EDGE sokkal de sokkal jobbat kapunk, mert kimentek a legjobb T-k. De a falat nem is lehet azert innentol az 5.-6. korben levo projektekre bizni.
WR is premium poszt de az aztan tenyleg a fal fuggvenye, ha nem Megatron akkor nem lenne ertelme a jeolenben.
A hatracsere az fajos, vagyis akarmelyik kategoriaban van most a cetlink max azon belul mozognek.
no
Benibácsi
Szerkesztette: cikesz
több mint 3 éve
Both ravens edge were really high in double team rate. What does that say about the IDL? pic.twitter.com/yRPSh8Tigd
— . (@era8lj) March 16, 2022
több mint 3 éve
Hat ilyeneket ne is kepzelj 😊Szerintetek egy belső LB lehetseges 14-en vagy hatracsere után? Remélem nem de már bármit el tudok képzelni.....Szamomra ez a lenyeg mert jelenleg Moses-Mekari a kezdo, a tobbi jelenleg karakter a poszton.Mondasz vmit. ☺Vagy hatracsere 😀Nnnna most aztan talald ki hogy kit huzunk elsore... 😅Leigazoltuk Morgan Moses RT ,3 év 15 millió ,na végre erősítés a falba.Akkor jelenleg Stanley, James, Moses és Mekari a T poszt.
Norbi180
KeyG
RedFive
Benibácsi
De nem. EDC ehes es bizonyitani akar. Aztan Stanley tovabbra is bizonytalan. Es 18 millat fizetunk neki 2022ben. Aztan meg 21.5M majd 24M. Persze at fogjak strukturalni, de ha kifoghatunk 1/14 en egy bombajo Tackle-t akkor sztem kihuzzuk.
Edge csak ha Top-Top.
(Rohogjetek: Jameson Williams WR igen, ha addigra az FA-n szepen foltoztunk, mert hiaba labadozik es nem lesz kezdo szeptemberre, de nekunk a budos eletben nem volt No1 WR prospectunk, eccer mar ugy kiprobalnam...)
RedFive
Ettol Nem kell huzni mindenaron T az elsoben ha CB-EDGE sokkal de sokkal jobbat kapunk, mert kimentek a legjobb T-k. De a falat nem is lehet azert innentol az 5.-6. korben levo projektekre bizni.
WR is premium poszt de az aztan tenyleg a fal fuggvenye, ha nem Megatron akkor nem lenne ertelme a jeolenben.
A hatracsere az fajos, vagyis akarmelyik kategoriaban van most a cetlink max azon belul mozognek.
no
Benibácsi
több mint 3 éve
En elso korben kizarnam.Szerintetek egy belső LB lehetseges 14-en vagy hatracsere után? Remélem nem de már bármit el tudok képzelni.....Szamomra ez a lenyeg mert jelenleg Moses-Mekari a kezdo, a tobbi jelenleg karakter a poszton.Mondasz vmit. ☺Vagy hatracsere 😀Nnnna most aztan talald ki hogy kit huzunk elsore... 😅Leigazoltuk Morgan Moses RT ,3 év 15 millió ,na végre erősítés a falba.Akkor jelenleg Stanley, James, Moses és Mekari a T poszt.
Norbi180
KeyG
RedFive
Benibácsi
Edge csak ha Top-Top.
RedFive
no
Benibácsi

Asamoah-t !!, Chenal-t !!, Harris-t, Tindall-t es Walkert szoktam mockolni, tobbnyire ketto LB-t is, de legkorabban harmadik huzasra. (Chenal-t egyszer kihuztam a masodik korunkben, a PFF szimulator B-adott ra a teljes mockra meg B+ t) ime:

lincoln nursery
Amikor harmadik cetlinkkel huztam be Asamoah-t azt jobban ertekelte (A) ime:
több mint 3 éve
Kis feszültség levezetése. Nagyon stresszes időszakon van túl .... 😂Ravens RB Gus Edwards says he was held up at gunpoint in December outside of an L.A. strip club and robbed of $75,000 worth of jewelry, according to a lawsuit he filed.
— Jonas Shaffer (@jonas_shaffer) March 15, 2022
He alleges it was all set up by the club's valet, per @TMZ_Sports. https://t.co/X4pc26NdQd
Jo hogy nem futott el, abba bele lehet serulni. 😉 Strip club?
Jobban vagy a kis beteg. 😂
RedFive
több mint 3 éve
Szerintetek egy belső LB lehetseges 14-en vagy hatracsere után? Remélem nem de már bármit el tudok képzelni.....Szamomra ez a lenyeg mert jelenleg Moses-Mekari a kezdo, a tobbi jelenleg karakter a poszton.Mondasz vmit. ☺Vagy hatracsere 😀Nnnna most aztan talald ki hogy kit huzunk elsore... 😅Leigazoltuk Morgan Moses RT ,3 év 15 millió ,na végre erősítés a falba.Akkor jelenleg Stanley, James, Moses és Mekari a T poszt.
Norbi180
KeyG
RedFive
Benibácsi
Edge csak ha Top-Top.
RedFive
no
több mint 3 éve
Ravens RB Gus Edwards says he was held up at gunpoint in December outside of an L.A. strip club and robbed of $75,000 worth of jewelry, according to a lawsuit he filed.
— Jonas Shaffer (@jonas_shaffer) March 15, 2022
He alleges it was all set up by the club's valet, per @TMZ_Sports. https://t.co/X4pc26NdQd
Jo hogy nem futott el, abba bele lehet serulni. 😉 Strip club?
Jobban vagy a kis beteg. 😂
több mint 3 éve
Szamomra ez a lenyeg mert jelenleg Moses-Mekari a kezdo, a tobbi jelenleg karakter a poszton.Mondasz vmit. ☺Vagy hatracsere 😀Nnnna most aztan talald ki hogy kit huzunk elsore... 😅Leigazoltuk Morgan Moses RT ,3 év 15 millió ,na végre erősítés a falba.Akkor jelenleg Stanley, James, Moses és Mekari a T poszt.
Norbi180
KeyG
RedFive
Benibácsi
Edge csak ha Top-Top.
RedFive
több mint 3 éve
Sztem Pernellnek mar lefott a kave. ST be sem kell, az az ifju tehetsegek neveldeje es limitalt de fitt veteranok menedeke.Hat, eddig nem kapkodta szet a konkurrencia a szabadugynokeinket...Campbell azt nyilatkozta hogy megnézi mit tartogat számára a piac. Én abban bízom Youngot olcsóbban vissza tudjuk majd igazolni. Mcphee szerintem Zadarius függvénye. A többiekbol biztos tudunk lyukakat betömni pl board + fort
Joarasodni fognak. Majd akkor...
RedFive
Benibácsi
Zadariusra meg latsz penzt a kasszaban? 😳 ...mondjuk olyan rugalmas a cap, amilyenne tenni akarjuk...
több mint 3 éve
Mondasz vmit. ☺Vagy hatracsere 😀Nnnna most aztan talald ki hogy kit huzunk elsore... 😅Leigazoltuk Morgan Moses RT ,3 év 15 millió ,na végre erősítés a falba.Akkor jelenleg Stanley, James, Moses és Mekari a T poszt.
Norbi180
KeyG
RedFive
Benibácsi
Edge csak ha Top-Top.
több mint 3 éve
Hat, eddig nem kapkodta szet a konkurrencia a szabadugynokeinket...Campbell azt nyilatkozta hogy megnézi mit tartogat számára a piac. Én abban bízom Youngot olcsóbban vissza tudjuk majd igazolni. Mcphee szerintem Zadarius függvénye. A többiekbol biztos tudunk lyukakat betömni pl board + fort
Joarasodni fognak. Majd akkor...
RedFive
több mint 3 éve
Vagy hatracsere 😀Nnnna most aztan talald ki hogy kit huzunk elsore... 😅Leigazoltuk Morgan Moses RT ,3 év 15 millió ,na végre erősítés a falba.Akkor jelenleg Stanley, James, Moses és Mekari a T poszt.
Norbi180
KeyG
RedFive