Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Safety Marcus Williams is agreeing to terms with the Baltimore Ravens on a five-year deal worth $70 million
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Bakker az a mi formánk 😀 Ha jól tudom idén játszunk a Tampaval meg a Denverrel is. Múlt hétig.mind a kettő könnyebbnek tűnt mert nem volt kezdő kaliberű irányító az ellennèl Az azóta történt fejlemények hatására minden lesz csak könnyű mecccsek nem....
Benibácsi
"A Ravensnek szezononként kétszer kell megmérkőznie Deshaun Watsonnal?
A Quarterback új csapatot keres."

www.si.com/nfl/ravens/news/will-ravens-have-to-face-deshaun-watson-twice-per-season

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
"If you are taken aback by the fact that the Ravens have yet to get on the free-agent board, you probably haven't studied or followed how Ozzie Newsome and his successor, Eric DeCosta, have approached free agency," The Athletic's Jeff Zrebiec wrote. "They typically take a backseat in the early hours of free agency, often waiting for the prices to come down."

Ul a vadasz hosszu mela lesben...

Varjuk hogy veget erjen a haboru es ocsobb legyen a koolaj. Ja nem. De majdnem.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Bakker az a mi formánk 😀 Ha jól tudom idén játszunk a Tampaval meg a Denverrel is. Múlt hétig.mind a kettő könnyebbnek tűnt mert nem volt kezdő kaliberű irányító az ellennèl Az azóta történt fejlemények hatására minden lesz csak könnyű mecccsek nem....
Benibácsi
Legalabb nem TraubiSpiccborggel ijesztgecc. ☺ apropo hallott meg vki mas is pletyot arrol, hogy Clevelandbe jon del felol az egyik W, ok meg a Coltsba meg elpasszoljak M-et es akkor a QB kortanc csak bennunket es a Cicakat nem erinti a North-ban?

Szerkesztette: RedFive

több mint 3 éve
Csend van. Mi majd a kirugott, mert elcserelni nem sikerult playak kozul szedunk fel vkit, hogy a comp.pickek se fogyjanak...
RedFive
stratégiai nyugalom
gedam
Basszus csak azt ne!
Annal meg ez is jobb:

| De mennyivel! Fincsa belga sor!! 😋 (Elobb azert megneztuk a kis hugyozo gnomot Brusszelben... Utana ittunk... Sokat... Meg hu... szinten...) |

több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
több mint 3 éve
gedam 6 476
Csend van. Mi majd a kirugott, mert elcserelni nem sikerult playak kozul szedunk fel vkit, hogy a comp.pickek se fogyjanak...
RedFive
stratégiai nyugalom
több mint 3 éve
 ebonybird.com/2022/03/14/ravens-rumors-offensive-linemen-free-agency/

több mint 3 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
RedFive
Például Zadarius.. annyira Ravensre valló húzás lenne
több mint 3 éve

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Szerintem az O# fal rendbetetelere jelentos eroforrasokat fogunk forditani. Es mivel hajlamunk a feltart gyengesegeink nyoman egy tulkompenzalas, ezert (irtam mar) jo es kivalo (ill.meggyozodessel annak velt) O# fal jatekosokkal lesz tele a board. Szoval jok leszunk ott. Egyeb needek ettol majd jobban kiutkoznek es majd azokra sopankodunk. Egy SB run-hoz nyilvan kiba szerencse is kell.
RedFive
Hat a board az mindent elbir, azutan bemondjak ...dobperges....ILB

Hjjjaa, SB run. Nekunk van a leggyengebb elkaposorunk, OL-unk az aspiransok kozul. LJ a legkevesbbe pQB kozuluk. Inkabb a rosszabbak koze tartozik a nyomas alatt.
Tj Watt es Bowser kozotti kulonbseg is szamit sokat, de jelenleg mi a Bowser szintuek ellen is behalunk, mig mi nem tudunk nyomni erosen. Ebbol inkabb a falat erositenem ha egy valasztas lenne, de raadasul nem egy van csak felo hogy megint a fal lesz elnezve.

Nincs kedvem statokat bambulni most, de a matek nem hazudik es barmelyik a legjobbak kozul minden 4.-10. snapjeben korul tud nyomni statisztikailag, de sok fugg a QB es az OL jatekostol hogy ez milyen sikerrel jar. LJ ellen nagyban mert nem a legjobb nyomas alatt, pl. Mahomes ezt a szamot megfelezi minimum. Magaban ezt a kulonbseget nekunk LJ megvedesenel tudjuk effektiven kompenzalni es nem a nyomast erositve.

Magaban az egyeni erdem hogy hivatalosan elveri a faljatekost az remek, de ha nem jar semmilyen kovetkezmennyel a csapat szempontjabol akkor az erteke nem sok. Kellenek a lkegjobb jatekosok de ebben a fazisban nekunk meg nem a finomra hangolasnal kell keresni a megoldast.
no
a kulcs, amit írsz, hogy lj rossz pocket qb nyomás ellen. igen az, mert ha jön a nyomás ösztönből lábon akarja megoldani, de azon dolgozott a stáb az offseasonben, hogy ezt kiölje és az utóbbi időben látszik, hogy inkább célpontokat keres, merthogyhátcsakazértisbizonyítson, és ebből jönnek a sackek. óriási félremenedzselés. itt nincs eldöntve csapatszinten, hogy mit csináljon vagyishát el van, de tévút. erre mondom én, hogy olyan personel kell, ami az erősségeire épít, nem a gyengéit javítgatja. el kéne neki mondani, hogy ne szégyeljen futni, mert majd abból fog dobni.
gedam
Ellene olyan fegyelmezetten jatszanak a DL jatekosok hogy nagyon nehez, csak hatrafele van helye futni. Az hogy o menekulesbol dob az meg magaban nem is lenne tragedia, de ahhoz kellenenek a tarsak akivel teljesen egy rugora jarna az agyuk. Ez egyedul Andrews. Nem lehet ugy tamadojatekot felepiteni es begyakorolni ha vegul ugyis csak Benny Hill jon.
A kereseim sorrendje amitol szerintem a legjelentosebben hozzajarulna a csapat sikereihez.
1, Erobol futasblokkolasban jo OL
2, Konzekvens passzblokkolas ( akar rovidebb ideig, de kiszamithatobb )
3, lasd 2, de inkabb hosszabb ideig mint az atlag.
....
...
...
Az elso teljesulesevel egy nagyon szorakoztato O-unk lesz, igazan jo teljesitmeny nelkul, csak esetleg egy Flacco fele csoda PO eseten es minden csillagzat nekunk kedvezve.
A masodik csak nem oli meg LJ belso orajat es a jovoben jobb lehet.
A harmadik utan mar lehet majd finomra hangolni hogy GR-LJ vagy akar a D-ben mi hianyzik.
Ezek nelkul minket egy barmilyen eros D sem tud SB menetelesbe repiteni.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 265 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
gedam 6 476
Szerintem az O# fal rendbetetelere jelentos eroforrasokat fogunk forditani. Es mivel hajlamunk a feltart gyengesegeink nyoman egy tulkompenzalas, ezert (irtam mar) jo es kivalo (ill.meggyozodessel annak velt) O# fal jatekosokkal lesz tele a board. Szoval jok leszunk ott. Egyeb needek ettol majd jobban kiutkoznek es majd azokra sopankodunk. Egy SB run-hoz nyilvan kiba szerencse is kell.
RedFive

Hjjjaa, SB run. Nekunk van a leggyengebb elkaposorunk, OL-unk az aspiransok kozul. LJ a legkevesbbe pQB kozuluk. Inkabb a rosszabbak koze tartozik a nyomas alatt.
Tj Watt es Bowser kozotti kulonbseg is szamit sokat, de jelenleg mi a Bowser szintuek ellen is behalunk, mig mi nem tudunk nyomni erosen. Ebbol inkabb a falat erositenem ha egy valasztas lenne, de raadasul nem egy van csak felo hogy megint a fal lesz elnezve.

Nincs kedvem statokat bambulni most, de a matek nem hazudik es barmelyik a legjobbak kozul minden 4.-10. snapjeben korul tud nyomni statisztikailag, de sok fugg a QB es az OL jatekostol hogy ez milyen sikerrel jar. LJ ellen nagyban mert nem a legjobb nyomas alatt, pl. Mahomes ezt a szamot megfelezi minimum. Magaban ezt a kulonbseget nekunk LJ megvedesenel tudjuk effektiven kompenzalni es nem a nyomast erositve.

Magaban az egyeni erdem hogy hivatalosan elveri a faljatekost az remek, de ha nem jar semmilyen kovetkezmennyel a csapat szempontjabol akkor az erteke nem sok. Kellenek a lkegjobb jatekosok de ebben a fazisban nekunk meg nem a finomra hangolasnal kell keresni a megoldast.
no
a kulcs, amit írsz, hogy lj rossz pocket qb nyomás ellen. igen az, mert ha jön a nyomás ösztönből lábon akarja megoldani, de azon dolgozott a stáb az offseasonben, hogy ezt kiölje és az utóbbi időben látszik, hogy inkább célpontokat keres, merthogyhátcsakazértisbizonyítson, és ebből jönnek a sackek. óriási félremenedzselés. itt nincs eldöntve csapatszinten, hogy mit csináljon vagyishát el van, de tévút. erre mondom én, hogy olyan personel kell, ami az erősségeire épít, nem a gyengéit javítgatja. el kéne neki mondani, hogy ne szégyeljen futni, mert majd abból fog dobni.
több mint 3 éve
RedFive

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Olyan sok minden kell de en hiaba hangsulyozom hogy mindegy ki jon az elso korben es ugy altalaban a drafton, es meg nem is panikmodban vagyok de a falunkat latja valaki hogy all fel ugy hogy PO eros legyen?

TJ Watt a rekord sack es az osszes pass-snap aranyaban latni kell hogy nem tud annyit hozni a konyhara mint az ellentetes oldalon a parja. A nyomas minden egyeb fajtajat mar egy top QB kezelni tudja hol jobban hol rosszabbul. De osszeadva mindent akkor is az arany az OL jatekos javara dol el. Watt fele jatekos keves, de ha mi az OL jatekosainktol rosszabb aranyt kapunk akkor az megnyitja az utat a kevesbbe fantasztikus edge-k elott is a palyat es abbol mar sokkal tobb van. Ha ezt az egyenit tovabb gorgetem minden posztra akkor egyszeruen olyan aranyban novelem az eselyet hogy kikap a fal hogy eljutottunk oda ahol tartunk.

Jelenleg elozetes varakozas szerint egy poszton vagyunk megoldva belole. A 6. tobb helyen bevetheto es nem elveszett elso csere Mekari szemelyeben meg van meg.
több mint 3 éve
A 4 elso koros OT utan meg van 7-8 a masodik napra. Azon ritka esetben ha mar nem jutunk a legjobb 4 valamelyikehez, jon a BPA zas. Az EDGE class is mely, igy annak az eselye hogy CB lesz az elso pickunk egyre szamottevobb. Karlaftis is csuszik, ami szamomra - Linderbaummal szemben - kevesbe ertheto.

D#: a csoportban a passzsiettetes elsorangu fontossagu, annal csak a "legvedelem" tunik meg fontosabbnak.

O#: nincs kerdes. Stabil tacklerek kellenek, Jansen marad Tampaban, Boze elott esely nyilik, de nekem drafton egy C kesobb is raeros.
RedFive
Karlaftis nem elit atléta, várható volt h miután a prospectek felpróbálták a kombinét nem lesz annyira draftguruk kedvence.
empty taxi
Vagom, a 40yardot is kihagyta, de a highlight-jaibol nekem az jott le hogy jol olvassa a QB-t es jo a bullrush-a,kivulrol es befele is kepes dolgozni. Eleg jo materia. De elso korben sztem ugyse megyunk Edge-re. Talan FA-rol vagy 3.4.korbol operalunk... Vagy mindketto.

Szerkesztette: RedFive

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
A 4 elso koros OT utan meg van 7-8 a masodik napra. Azon ritka esetben ha mar nem jutunk a legjobb 4 valamelyikehez, jon a BPA zas. Az EDGE class is mely, igy annak az eselye hogy CB lesz az elso pickunk egyre szamottevobb. Karlaftis is csuszik, ami szamomra - Linderbaummal szemben - kevesbe ertheto.

D#: a csoportban a passzsiettetes elsorangu fontossagu, annal csak a "legvedelem" tunik meg fontosabbnak.

O#: nincs kerdes. Stabil tacklerek kellenek, Jansen marad Tampaban, Boze elott esely nyilik, de nekem drafton egy C kesobb is raeros.
RedFive
Karlaftis nem elit atléta, várható volt h miután a prospectek felpróbálták a kombinét nem lesz annyira draftguruk kedvence.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Aztan a tegnap esti picit mas hangsullyal:

Mely hangon irtad be ugyanazokat? 😊
RedFive
Jogos. Elbatytam. Ez ugyanaz.

Nnna hatha most sikerul a masodikat is bemutatnom... ☺

Screenshot-2022-03-12-17-13-45-1

no

több mint 3 éve

Screenshot-2022-03-13-15-09-38-1
RedFive
Mely hangon irtad be ugyanazokat? 😊
több mint 3 éve
Cousins 1 ev/35 millas hosszabbitasa hova arazza be LJ-t? Es hova arazza be o magat a sajat elkepzeleseiben? Es a 40 millas am csalodast kelto Prescotte hova? Mikor fognak mar megegyezni? LJ mit akar? (Gyurut, vagom) Tag-en, Tag-eken at? Megannyi kerdes.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Arccal a D fele, ujabb mockom:

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Engem nem erdekel mire hasznaljuk az eros pickjeinket, amig ertekes posztokon probalkozunk. Ha edge akkor legyen az, nincs vele semmi baj, ettol a falat rebdbe kell tenni.

LT-semmit nem tudunk, se hogy visszajon, se hogy elit lesz meg egyaltalan
LG- legyek pozitiv a sok probalkozasbol egy be fog jonni vegre
C-nincs megoldva, Mekari-TCC remek depth ( eddig ) de nem igy epulnek a bajnokok reggelijei
RG-pipa
RT- nincs megoldva, Mekari itt is inkabb depth, de kezdonek is el tudnam fogadni ha o a legrosszabb a csapatban, de hogy o a 2. legjobb az azert vakaros.

Maradjunk annyiba hogy a legoptimalisabb esetben is kell egy -, de inkabb ket ember. Nem optimalis esetnel meg rosszabb lesz mint az elmult ket ev, es kellhet egy kazal ember.
LJ meg a barati dobalozasnal is "szetesett a dobasa" a """"nyomas""""alatt a lenti videoban.