Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 599
Nalam a WR1 nem a legfontosabb kerdes. Akkor sem ha ez egy elso kategoriaba legjobbak koze tartozot takar es akkor sem ha a palyan elhelyezkedeset takaro oldalvonal melletti kiskiralyt. Persze kinek nem kellene, nagyon en se tiltakoznek. Ami hianyzik az inkabb az 50-50 labdakert jo aranyban megbirkozo. Nalam inkabb a legjobb TE kellene ( es egy blokkolo minden esetben ) mint a legjobb WR. Kittle barki ellen. Termeszetesen az eddigi 2.5 ev alapjan a jatekunkbol. Ha mast akarunk jatszani az egy masik kavehaz.

Wr-t fogunk hozni a kozepretegbol aki tud es hajlando is blokkolni, de bizonyitott mar mashol.

Uj OL-uj TE- Dobbins fejlodese sorrendben varom a fejlodest es eleg is lesz ahogy a futas jobban megy ugy fogunk jobban passzolni utana az uj FA, a tavalyi fiatalok fejlodese es az uj hatsokoros rookie.
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Lassan ott tartunk, hogy az O falat kivagott emberekbol ossze tudjuk rakni. Ha nem hozunk senkit , falnak megyek.
KeyG
pont ezt néztem én is. Jó lenne a falat a FA piacról megoldani - kevés mozgásterünk + ideális esetben egy jó Orlando trade ellenértékével megoldható lenne talán.

A draft meg maradna a többi hiányposztra - más kérdés, hogy mi lesz a WR kérdéssel. FA nem nagyon lesz, aki lesz az meg nem jönne hozzánk szerintem (vagy aki jönne az meg már nekünk nem feltétlen segítség). Drafton legendásan szarok vagyunk WR fronton (kb a Steelers antitézisei vagyunk ezen a téren).
Így, hogy több potens WR FA is a taget kapott, nem látom hol tudjuk a WR1 kérdéskört kipipálni 😕
Drafton, huszonsokadik helyen nem hiszem, hogy pont belenyúlnánk a tutiba... inkább nem pazarolnám a pickjeinket erre.
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
 www.baltimoreravens.com/news/report-mark-ingram-lands-with-houston-texans

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 800
Lassan ott tartunk, hogy az O falat kivagott emberekbol ossze tudjuk rakni. Ha nem hozunk senkit , falnak megyek.
KeyG
Es hol vagy a legjobb C/G/T?
no
C Bozeman lesz EDC nyilatkozatabol. Incognitot es Schwartzot szereznem meg, Richie helyett Gabe Jackson is johet. Orlando meg csere.
KeyG
Jó, de a kérdés, hogy hol vagy te a legjobb, ha már fal | (embernek) | nak mész 😊
Wyatt
Jogos, igy melo kozben ezt felreolvastam.

En szurkolokent vagyok a legjobb, maradjunk ennyiben. 😁

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
KeyG
no
C Bozeman lesz EDC nyilatkozatabol. Incognitot es Schwartzot szereznem meg, Richie helyett Gabe Jackson is johet. Orlando meg csere.
KeyG
Jó, de a kérdés, hogy hol vagy te a legjobb, ha már fal | (embernek) | nak mész 😊

több mint 4 éve
KeyG
no

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
KeyG
több mint 4 éve

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
senki nem lett OC egy par percig? 😊
több mint 4 éve
182,5 millio a dollar a hivatalos idei fizetesi sapka.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Egy kis jatekunkba segitsetek donteni.
Egy par adalek. Az Ofal termeszetesen normalisan all fel de a D gapeket csak igy tudtam lathatoan megmutatni. Ez egy motion utani pillanat amit lat a QB snap elott. A Motion a WR jott at es a Dime az Edge mogul lepett ki ra. A WS a LOS es a C fele lepett, mig SS hatra es kozepre. | Egyszerubb lenne a kep de nem tudom berakni 😕. | Mindig van realitasa a futas vs passz. Ez nem egy 4 and 35.

A jatekunk kerdesei kozul par.
1.) A D mennyi emberrel nyom?
2.) A D mit jatszik? pl: cov.2/ man2 stb
3.) passz vagy futas lesz
4.) Az OL mit blokkol ha passz, milyen futas ha futas
5.) Mit jatszanal te az O helyeben? Ezt konkreten route-kkal, blokkolasostul.

Ritkan adodik de nagyon maskeppen latjuk a mit jatszanank kerdesre, ha van kedvetek gyozzetek meg minket, hogy igazam van 😊
no

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Egy kis jatekunkba segitsetek donteni.
Egy par adalek. Az Ofal termeszetesen normalisan all fel de a D gapeket csak igy tudtam lathatoan megmutatni. Ez egy motion utani pillanat amit lat a QB snap elott. A Motion a WR jott at es a Dime az Edge mogul lepett ki ra. A WS a LOS es a C fele lepett, mig SS hatra es kozepre. | Egyszerubb lenne a kep de nem tudom berakni 😕. | Mindig van realitasa a futas vs passz. Ez nem egy 4 and 35.

A jatekunk kerdesei kozul par.
1.) A D mennyi emberrel nyom?
2.) A D mit jatszik? pl: cov.2/ man2 stb
3.) passz vagy futas lesz
4.) Az OL mit blokkol ha passz, milyen futas ha futas
5.) Mit jatszanal te az O helyeben? Ezt konkreten route-kkal, blokkolasostul.

Ritkan adodik de nagyon maskeppen latjuk a mit jatszanank kerdesre, ha van kedvetek gyozzetek meg minket, hogy igazam van 😊
több mint 4 éve
----------RB----
---------------QB----
--TE--T---G---C--G--T---------WR------Wr2-----------Wr1
-----E--W-M-N---------E-------D----------N-----------------C

C

---------WS-------
------------------------------------------------SS
több mint 4 éve
Dak P.letette a labat. 40milla. Innentol nem fogjuk meguszni Lamart ezalatt...

több mint 4 éve
 twitter.com/i/status/1368340012547403780

több mint 4 éve
Bradley Bozeman centerbe mozgatasa? Azt jatszott az Alabamaban.

www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-bozeman030621
RedFive
Nagyon nem szeretnem.

A C-tol a blokkolas agyakent sokkal tobbet varnek. Egy biztos snap alap kellene hogy legyen es nalunk sajnos elorelepes lenne, de tegyuk magasabbra a lecet.
több mint 4 éve
Bradley Bozeman centerbe mozgatasa? Azt jatszott az Alabamaban.

www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-bozeman030621

több mint 4 éve
Raeros a tempo a sapka alakitgatasa soran, mondjuk megertem. Fasznak kapkodni.

Van mod sok penz felszabaditasara is:

ravenswire.usatoday.com/lists/baltimore-ravens-salary-cap-2021-salary-cap-casualties/

Meg sokkal kevesebbre is:

ravenswire.usatoday.com/lists/baltimore-ravens-salary-cap-contract-restructure-marlon-humphrey-ronnie-stanley-marcus-peters-justin-tucker-contracts/

több mint 4 éve
bowI 143
A csávókám közepesen megbízható, de valószínű egy kijelentés tőle azt jelzi, hogy van valami mozgás. Nem szeretem, ha a veletek bizniszelünk, annak általában lehúzás a vége és mindig mi vagyunk a fasz rosszabbik végén. 😕

Remélem ha lesz bolt, nem kerül 1. körbe vagy pl. Charkba. Különben is, tavaly áron alul adtuk Calaist, ideje nektek is egy kis engedményt adni. 😊
iktriad
Arra ne számíts, hogy EDC bármilyen engedményt fog adni. 😀 Ha lesz üzlet bárkivel is, abból pickek szempontjából jól fogunk kijönni szerintem.
több mint 4 éve
Ravens Bring Back Defensive Tackle Justin Ellis on One-Year Deal

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Megvizsgalva az FA piacon elkoltott penzeket es azok a csapat teljesitmenyere gyakorolt hatasat 2017 és 2020 kozott. A Ravens es a Steelers eleg soher de meglehetosen eredmenyes, a Jets, a Jags, a Lions, a Raiders zsakszam szorta ki a lovet az ablakon, de minek... A Bengals meg soher es luzer volt ezalatt.

több mint 4 éve
Meg kell fizetni es nem szamit +5m ide vagy oda / ev.
Persze az O letolt gatyaval 0 ertekkel all es gondolhatjuk hogy felepitjuk valaki massal. Ekkor kell a QB-OC aki zseni es a keretet feltolteni tehetsegekkel. Oszinten nem latom hogy ebbol nekunk melyik menne es hany ev alatt es hogy jo OC jojjon ahhoz ki kell vagni JH-t es azt megint nem latom.
LJ-vel a QB megvan es elobb utobb a QB-t meg kell fizetni. Neki a keret olcsobb es ott vissza is kapjuk a penz egy reszet.

D Watson nem kellene igy mar egy marek loszarert sem, csak esetleges uzletbol, de jatekoskent nem.
több mint 4 éve
gedam 6 478
Addig meg Lamar leendo szerzodeset reszelgetjuk... A "tavol vannak az allaspontok" vajon hany milla?
RedFive
Ezzel kapcsolatban erősen ráncolom a homolokom ... számomra ez csak akkor magyarázható ha LJ kevesebbet akar mint amit mi adnánk 😀

Jacksonnak sem tett jót a két gyenge PO szereplés (még ha az idei nem feltétlen az ő hibája, de a narratívát már ugye tudjuk).
Szerintem most még nem ér annyit, hogy egy "új átlagot" kaphasson - ha ezt nagyon erőltetik, az nekem inkább annak a jele, hogy ők is most akarják behúzni a nagy pénzt - ki tudja mi lesz (pl kiderül, hogy nem ott van a plafonja ahova tettük).
Az meg, hogy mi sem akarjuk túlfizetni szintén azt erősíti, hogy nincs feltétlen bizalom abban, hogy a fejlődése mekkora (és/vagy milyen irányú) lehet.

Én LJ helyében alárírnék 3-4évre "diszkont" áron, cserébe kikötném, hogy legalább x-milliót (x= amennyiről hajlandó lemondani) a falba kell elköltenie a csapatnak új igazolás(ok)ra.
Ha tényleg megvan a kellő önbizalma akkor megfelelő személyzettel akár SB is lehet a végállomás úgy meg mindjárt kopogtathat nagyobb pénzekért is, onnan már lehet alkudozni.

Viszont ha nagyon ki akarja magát tömni az nem lenne túl szimpatikus, főleg, hogy mennyire hálás volt a drafton a ravens-nek, hogy nem hagyták lecsúszni a 2. körre, hanem, kapott egy esélyt, aztán egy rendszert is alá raktak (ami idén persze a kiegészítő emberek miatt nem volt tökéletes, de a szándék adott).
Ezt azért lehetne honorálni - így kiváncsi lennék a konkrét ajánlatra/elképzelésre.
Snagal
nana. én inkább úgy nézem, hogy lj hozott egy lehetőséget, rendszert, amit minőségi emberekkel egyszer sem volt szándéka feltölteni az fo-nak. ha kivesszük lj-t ezzel az állománnyal bármilyen qb minuszos szezont zárna.
több mint 4 éve
Addig meg Lamar leendo szerzodeset reszelgetjuk... A "tavol vannak az allaspontok" vajon hany milla?
RedFive
Ezzel kapcsolatban erősen ráncolom a homolokom ... számomra ez csak akkor magyarázható ha LJ kevesebbet akar mint amit mi adnánk 😀

Jacksonnak sem tett jót a két gyenge PO szereplés (még ha az idei nem feltétlen az ő hibája, de a narratívát már ugye tudjuk).
Szerintem most még nem ér annyit, hogy egy "új átlagot" kaphasson - ha ezt nagyon erőltetik, az nekem inkább annak a jele, hogy ők is most akarják behúzni a nagy pénzt - ki tudja mi lesz (pl kiderül, hogy nem ott van a plafonja ahova tettük).
Az meg, hogy mi sem akarjuk túlfizetni szintén azt erősíti, hogy nincs feltétlen bizalom abban, hogy a fejlődése mekkora (és/vagy milyen irányú) lehet.

Én LJ helyében alárírnék 3-4évre "diszkont" áron, cserébe kikötném, hogy legalább x-milliót (x= amennyiről hajlandó lemondani) a falba kell elköltenie a csapatnak új igazolás(ok)ra.
Ha tényleg megvan a kellő önbizalma akkor megfelelő személyzettel akár SB is lehet a végállomás úgy meg mindjárt kopogtathat nagyobb pénzekért is, onnan már lehet alkudozni.

Viszont ha nagyon ki akarja magát tömni az nem lenne túl szimpatikus, főleg, hogy mennyire hálás volt a drafton a ravens-nek, hogy nem hagyták lecsúszni a 2. körre, hanem, kapott egy esélyt, aztán egy rendszert is alá raktak (ami idén persze a kiegészítő emberek miatt nem volt tökéletes, de a szándék adott).
Ezt azért lehetne honorálni - így kiváncsi lennék a konkrét ajánlatra/elképzelésre.
Snagal
Felemas erzeseim vannak nekem is. Annak nem latom ertelmet hogy LJ magatol ertetodonek gondolja hogy minden uj QB szerzodesnek uberelnie kene az elozot. D.Watsonnal nem tartom tobbre, max szerencsesebbnek hogy ot nem a Houston Toxic draftolta. Lamar szerintem azert szeretne most a legkorabbi alkalommal FR.QB szerzodest mert azzal pont egy evvel hamarabb lenne az idei fizuja 3 milla helyett harmincvalahany millioval tobb. Ha en ma kothetnek egy 36 millasat vagy jovore egy 38 millasat akkor persze hogy elobbit valasztanam. (Es most direkt nem bonyolitottam a szerzodes reszleteivel a dolgokat).

Mas kerdes hogy Lamarnak nincs ugynoke, maga targyal. Ha koveti a klasszikus "kezdj magasan alkudni" (mint Dak Prescott, aki top fizura tor? Nem is ertem), oszt ugyis magadjak elobb utobb. -> nem tetszene. A kulsosegek meg a smukkok nekem nem sugalljak hogy ilyen rafinalt es elorelato szerzodesre hajt hogy fal, meg celpontok. Ugyanakkor remelem hogy igen.

több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
RedFive