Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 600
Yannick-ot mindenhol jó igazolásnak írják! Hát nem tudom!
OK, itt nem volt rendszerfit, Las Vegasban igen! Meg a career stattok nagyon jók, az utolsó éve viszont itt szar volt, és már lehet az is marad! Majd meglátjuk!
steelwolf
Szerintem egy jo jatekos, irtam rola ev kozben hogy pici eselyt latok ra hogy atvarialjuk miatta a csapatot es a futas ellen gyenge volt igy nem latott palyat sokat. Wink emelett teljesen tehetetlen volt ami meg Wink szegyene.

Nem egy Watt es nem is lesz de o a duplajat is fogja kapni es ritkan kerul ki a piacra ekkora kaliber. Ahhoz kepest Yannick jo uzlet volt nagyon de neki kell hogy a csapat akarja is kihasznalni az erenyeit.
no
Yannick az utóbbi évek egyik legrosszabb igazolása volt, adtunk egy harmadik körös picket fél szezonért ,tejesitménye borzaszto volt. Nehogy már Wink mestert vegyük elö ,aki mióta itt van kiváló munkát végez ,meg nem ö tehet róla hogy Yannick senkit nem bírt el verni egy az egyben,én örülök neki hogy nem hoszabitotunk vele ,mert egyátalán nem szolgált rá.
Norbi180
Majdnem teljesen egyetertunk. Nem ert harmadik kort nekunk utolag, de o nem egy rookie es tudtuk mire jo mire nem.
Wink ettol fuggetlenul nem tudott vele mit kezdeni, ergo ez egy FO problema, hozok egy jo jatekost akit nem tudunk/akarunk hasznalni akkor semmit nem er.
Wink amilyen jo volt tavaly, ahhoz kepest egy durvabb D-el rosszabb volt iden. De ugy latszik ahhoz ert es akkor azt kell jatszani. De ennel rosszabb mar nem lehet a blitzek bevalalasi aranya, mert abban is romlottunk.
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
OK, itt nem volt rendszerfit, Las Vegasban igen! Meg a career stattok nagyon jók, az utolsó éve viszont itt szar volt, és már lehet az is marad! Majd meglátjuk!
steelwolf
Szerintem egy jo jatekos, irtam rola ev kozben hogy pici eselyt latok ra hogy atvarialjuk miatta a csapatot es a futas ellen gyenge volt igy nem latott palyat sokat. Wink emelett teljesen tehetetlen volt ami meg Wink szegyene.

Nem egy Watt es nem is lesz de o a duplajat is fogja kapni es ritkan kerul ki a piacra ekkora kaliber. Ahhoz kepest Yannick jo uzlet volt nagyon de neki kell hogy a csapat akarja is kihasznalni az erenyeit.
no
Yannick az utóbbi évek egyik legrosszabb igazolása volt, adtunk egy harmadik körös picket fél szezonért ,tejesitménye borzaszto volt. Nehogy már Wink mestert vegyük elö ,aki mióta itt van kiváló munkát végez ,meg nem ö tehet róla hogy Yannick senkit nem bírt el verni egy az egyben,én örülök neki hogy nem hoszabitotunk vele ,mert egyátalán nem szolgált rá.
több mint 4 éve
steelwolf

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 568 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
Yannick Wink rendszereben halott volt es Wink is annyira volt kreativ mint egy piros kocka. Eselytelen volt szituacios pass-rushernek hogy fizetunk neki. Judon erdekesebb mert o viszont ideillik, de egy rushert nem azert megfizetni hogy general nyomast, hanem mert a cov.-ben nagyon jo ( egy picit tulzok ) az masodjara mar sok.

A sema fontosabb, a draftrol fog jonni es egy fogatlan ( de remeljuk legalabb protkos ) veteran.

Bud D penzehez nezve viszont Judon olcso lett.
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
A Ravens "erdeklodik Haason Reddick irant" 😒

...ahogy ugy altalaban mindenki irant aki erositest jelenthetne. Gondolom en, egy rovid telefonbeszelgetes biztos belefer az ugynokokkel: "mennyi az alja bro?" 😏

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Kivancsi vagyok hogy akkor ennyi volt? Vagy jon meg vmi ertekelheto WR vagy Edge? Nem csodalkoznek ha ennyi lett volna. Meg egy csere (remelem!) O.Brown reven, es pick gyujtogetes de az FA piacon nem leszunk iden sem ennel aktivabbak.

Valszeg a megmaradt penzecskevel aztan a szezon kozbeni atigazolasokra, kiigazitasokra is tartalekolunk.

Azert a falba meg valaki johetne...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 800
Ngakoue Raiders 2 ev 26 millio.
KeyG
ennyiért mondjuk megtartottam volna
de ezek szerint mi nem láttunk benne fejlődést, vagy a rendszerhez való alkalmazkodást?
Snagal
Szamomra csalodas volt, ha meg is tartottam volna az azert lett volna , mert van benne potencial. De nem hozta azt amit vartam tole.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam 6 478
judon->pats
psychocska
Lesz erte jovore 3. vagy 4. Koros komp. pickunk?
KeyG
Meglatjuk. Eddig -1 Judonnal. Zeitlert kivagtak, o nem szamit, de ha Ngokue-t elviszik, o se fog, mert ev kozben jott. Innentol kezdve tul sok magasan kvalifikalt vesztesegunk mar nem lehet, mikozben meg akar le is nyulhatunk vkit, ami bennunket ismerve azert csekely valoszinusegu forgatokonyv. Iden ezt nem fogjuk ugy kimaxolni mint CJ Mosley, Za'darius Smith es Suggs elvesztesenek eveben. De egy-ket kompotot aze' kaphatunk.
RedFive
Ngakoue biztos? Csak mert twitteren kb. mindenki tényként kezeli, hogy ha lelép, az is egy harmadik kör lesz.
psychocska
Nem tudom biztosan. Katona Dani 2016 os irasabol idezek: (azota valtoztathattak a szabalyon persze)

"Nem minden elvesztett játékos számít a rendszerben, nézzük a kivételeket:

– a kivágott játékosok

– azok a játékosok, akik nem kaptak RFA vagy ERFA tendert a csapatuktól

azok a játékosok, akiket szezon közben igazolt a csapat

– azok a játékosok, akiket a leigazolásukat követő év közben (9. forduló előtt) kivágnak

– azok a játékosok, akik egy bizonyos minimum összeg alatt keresnek"

RedFive
én is úgy olvastam, hogy 3. és 4. comp pick eddig az igazolásunk zeitler mellé.
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
KeyG
ennyiért mondjuk megtartottam volna
de ezek szerint mi nem láttunk benne fejlődést, vagy a rendszerhez való alkalmazkodást?
több mint 4 éve

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
judon->pats
psychocska
KeyG
Meglatjuk. Eddig -1 Judonnal. Zeitlert kivagtak, o nem szamit, de ha Ngokue-t elviszik, o se fog, mert ev kozben jott. Innentol kezdve tul sok magasan kvalifikalt vesztesegunk mar nem lehet, mikozben meg akar le is nyulhatunk vkit, ami bennunket ismerve azert csekely valoszinusegu forgatokonyv. Iden ezt nem fogjuk ugy kimaxolni mint CJ Mosley, Za'darius Smith es Suggs elvesztesenek eveben. De egy-ket kompotot aze' kaphatunk.
RedFive
Ngakoue biztos? Csak mert twitteren kb. mindenki tényként kezeli, hogy ha lelép, az is egy harmadik kör lesz.
psychocska
Nem tudom biztosan. Katona Dani 2016 os irasabol idezek: (azota valtoztathattak a szabalyon persze)

"Nem minden elvesztett játékos számít a rendszerben, nézzük a kivételeket:

– a kivágott játékosok

– azok a játékosok, akik nem kaptak RFA vagy ERFA tendert a csapatuktól

azok a játékosok, akiket szezon közben igazolt a csapat

– azok a játékosok, akiket a leigazolásukat követő év közben (9. forduló előtt) kivágnak

– azok a játékosok, akik egy bizonyos minimum összeg alatt keresnek"

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
judon->pats
psychocska
KeyG
RedFive

Szerkesztette: rkstzz
több mint 4 éve
judon->pats
psychocska
KeyG

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
judon->pats
psychocska

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam 6 478

ez nagyon király így
több mint 4 éve
gedam 6 478
 twitter.com/TomPelissero/status/1371536219616768001
bowI
20 millából lejjebb adott egy kicsit
több mint 4 éve
bowI 143
 twitter.com/TomPelissero/status/1371536219616768001
több mint 4 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
judon->pats
több mint 4 éve
Erik egy hatalmas csere a Jaguars csapataval , Brown menne , DJ Chark es pickek jonnenek.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/xc7yg78anigmptcgazcj
Ravens, guard Kevin Zeitler agree to three-year, $22 million deal
The Baltimore Ravens made their first move in free agency with the signing of ex-Giants guard Kevin Zeitler to a three-year $22 million deal, NFL Network Insider Ian Rapoport reports.

Nem rossz, nem rossz

több mint 4 éve
EDC megint robbantott egyet.

iktriad
😍😍😍😍😍

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 729 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
EDC megint robbantott egyet.
több mint 4 éve
En ugy velem, most FA piacrol inkabb jojjenek tapasztalt es semaba illo tiptop falemberek mert az need es mert hasonlo szinvonalat kepviselo WR ugyanonnan 2x annyiba fajna. 1-2 evre kiprobalt veteran EDGE is johet. Drafton en batrabban huznek elso korben WR-t, egyszer csak bejon es bankot robbantunk. 😆 amugy ha mar ugy feltankoltunk kulon wr edzovel es kulon az elkapo utvonalak gurujanak tekintett edzovel, essenek neki a doboedzovel egyutt oszt tegyenek csodat! Ahol a csoda >= mint liga a 20.passzjatekkal.

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 884
LB Pernell McPhee, who played for Baltimore from 2011-2014 and then again the past two seasons, has reached agreement to resign with Baltimore, per source.