Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Valaki nyugtasson meg hogy nem fog a falunk tovabb romlani es meg egyszer valami fos fallal probaljuk meg a lehetetlent. Azutan meg piszkalunk mindenkit.
több mint 5 éve
Zeuszert. 😊Ne legyunk olcsojanosok, fizessenek!
Itt is ezt szamolgatjak eppen, az en izlesemhez kepest tul alacsony ellenertekert, de hat izlesek es pofonok:
ebonybird.com/2021/01/31/ravens-6-trade-destinations-scenarios-orlando-brown-jr/
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Hogy kivitelezned ezt?😃Na de ha mindketto beleferne iden az elso korbe? 😉 Meg jovore is ketto lenne?www.instagram.com/p/CKqCwrnFfVE/?igshid=1poba1x0vdwr9Iden OG elsokorben, jovore OT. 😊
Nem túl jó jel...ha valóban így van, akkor Zeus megy. Nagyon fontos döntések előtt ál EDC az elkövetkező években. Kíváncsi vagyok ki marad-megy.
cikesz
KeyG
RedFive
Jacksont nem adom ketto elso korert. 😃
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Na de ha mindketto beleferne iden az elso korbe? 😉 Meg jovore is ketto lenne?www.instagram.com/p/CKqCwrnFfVE/?igshid=1poba1x0vdwr9Iden OG elsokorben, jovore OT. 😊
Nem túl jó jel...ha valóban így van, akkor Zeus megy. Nagyon fontos döntések előtt ál EDC az elkövetkező években. Kíváncsi vagyok ki marad-megy.
cikesz
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/CKqCwrnFfVE/?igshid=1poba1x0vdwr9Ha vakoldali fizura hajt es nekunk abbol ketto mar sok lenne, akkor csereljuk el. Mihamarabb, annal tobb zsetont erte! (Egy Tunsil tradehez hasonloert barmikor!) Ebben a ligaban nincs olyan hogy "csak egyszer volt Budan kutyavasar". Mindennap raebreszt a valosag.
cikesz
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/CKqCwrnFfVE/?igshid=1poba1x0vdwr9Iden OG elsokorben, jovore OT. 😊
cikesz
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
A Titans-re leszek jovore kivancsi hogy tudjak az OC-juket potolni mert nalam o zsenialis volt es nekik sokkal jobb az O keretuk mint nekunk.
több mint 5 éve
Ennyit nem karcol ki a passzjatekbol, o egy kivalo blokkolo TE es a legtobb csapatban fele ennyit erne. GR rendszereben viszont nagyon fontos a futojateknal.Boyle viszont egy kinyilatkoztatas GR fele, blokkolo TE ez eleg sok, de nalunk boven megeri az utolso felkrajcarig.GR ugyebar TE edzo is volt.
no
Pont ennyit karcol a passzjatekbol. Mar csak egy baszo passzkoordinator asszisztens kene melle es szemet hunynek egy elso koros WR felett is. Akkor 2.kor EDGE, 3.kor OL. Ha nincs verfrissites akkor kidobott pick a WR 1.kor.
RedFive
Az OL a legfontosabb hogy LJ-nek inkabb tobb idot tudjunk adni mert ha felveszi a nyulcipot akkor johet ide barki abbol grundfoci lesz. Kell WR1 aki a contested labdakat leszedi. (Biztos nem igaz de) Brown egyet sem iden.
több mint 5 éve
Boyle viszont egy kinyilatkoztatas GR fele, blokkolo TE ez eleg sok, de nalunk boven megeri az utolso felkrajcarig.GR ugyebar TE edzo is volt.
no
Pont ennyit karcol a passzjatekbol. Mar csak egy baszo passzkoordinator asszisztens kene melle es szemet hunynek egy elso koros WR felett is. Akkor 2.kor EDGE, 3.kor OL. Ha nincs verfrissites akkor kidobott pick a WR 1.kor.
több mint 5 éve
Boyle viszont egy kinyilatkoztatas GR fele, blokkolo TE ez eleg sok, de nalunk boven megeri az utolso felkrajcarig.
több mint 5 éve
Szorgalmasan kuporgatjuk a penzecsket a szukos cap szituban.2 év 13 Millió/10,5 garantáltRavens Agree to Two-Year Contract Extension With Nick BoyleVárható volt, számokra kíváncsi leszek.
KeyG
cikesz
cikesz
Az szerzodes 13 millio dollaros, abbol 10,5 millio garis, igy a Ravens jutalma megis picike megkonnyebbules, mert Boyle foglalasa a sapkaban 7,8 milliorol 5,8 millio dollarra csokken. 👍
több mint 5 éve
2 év 13 Millió/10,5 garantáltRavens Agree to Two-Year Contract Extension With Nick BoyleVárható volt, számokra kíváncsi leszek.
KeyG
cikesz
több mint 5 éve
youtu.be/bS_FJwMOB4U
több mint 5 éve
Ravens Agree to Two-Year Contract Extension With Nick BoyleVárható volt, számokra kíváncsi leszek.
KeyG
több mint 5 éve
Ravens Agree to Two-Year Contract Extension With Nick Boyle
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Nekunk erdemleges wr ha osszejon akkor majd folyton serult lesz aztan tuladunk rajta hogy mashol villantson. 😂Breshad Perriman???én már beletörődtem, hogy érdemleges WR-t nem tudunk draftolni így arra ne is pazaroljunk pickeket :/Nem tudom szokas szerint a FA piacot es a draftra jovok erosseget es mennyiseget a kulonbozo posztokon.én wr1 húzással meg sem próbálkoznék. centert és wr1-et a piacról hoznék. guard vagy pass rusher vagy najee az első körben. safety, te, cb is kell biztos. szerintem jj wattot elküldi a texans 17, 5 milla rengeteg egy idősödő, kopottas játékosért vagy cutolják vagy elcserélik. hozzánk nagyon illene szerintem, jobb volna, mint janika és fele annyiba kerülne. nyilván nem hosszútávú megoldás, de ő vezérnek sem lenne utolsó.
Az elv lenne a lenyeges es a tobb eleg jo aminek az ar ertek aranya hiaba jobb en szerintem ennel jobban allunk. Westworld robotokat akarok latni inkabb kevesebbet, mint egy kamiont tele lego elemekkel ( neha leiras nelkul )
OL es ez minden felett amugy tetszik Lucio kivansaga ( egy edge-el kipotolnam )
no
gedam
Snagal
KeyG
több mint 5 éve
Breshad Perriman???én már beletörődtem, hogy érdemleges WR-t nem tudunk draftolni így arra ne is pazaroljunk pickeket :/Nem tudom szokas szerint a FA piacot es a draftra jovok erosseget es mennyiseget a kulonbozo posztokon.én wr1 húzással meg sem próbálkoznék. centert és wr1-et a piacról hoznék. guard vagy pass rusher vagy najee az első körben. safety, te, cb is kell biztos. szerintem jj wattot elküldi a texans 17, 5 milla rengeteg egy idősödő, kopottas játékosért vagy cutolják vagy elcserélik. hozzánk nagyon illene szerintem, jobb volna, mint janika és fele annyiba kerülne. nyilván nem hosszútávú megoldás, de ő vezérnek sem lenne utolsó.
Az elv lenne a lenyeges es a tobb eleg jo aminek az ar ertek aranya hiaba jobb en szerintem ennel jobban allunk. Westworld robotokat akarok latni inkabb kevesebbet, mint egy kamiont tele lego elemekkel ( neha leiras nelkul )
no
gedam
Snagal
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
én már beletörődtem, hogy érdemleges WR-t nem tudunk draftolni így arra ne is pazaroljunk pickeket :/Nem tudom szokas szerint a FA piacot es a draftra jovok erosseget es mennyiseget a kulonbozo posztokon.én wr1 húzással meg sem próbálkoznék. centert és wr1-et a piacról hoznék. guard vagy pass rusher vagy najee az első körben. safety, te, cb is kell biztos. szerintem jj wattot elküldi a texans 17, 5 milla rengeteg egy idősödő, kopottas játékosért vagy cutolják vagy elcserélik. hozzánk nagyon illene szerintem, jobb volna, mint janika és fele annyiba kerülne. nyilván nem hosszútávú megoldás, de ő vezérnek sem lenne utolsó.
no
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 478
Nem tudom szokas szerint a FA piacot es a draftra jovok erosseget es mennyiseget a kulonbozo posztokon.én wr1 húzással meg sem próbálkoznék. centert és wr1-et a piacról hoznék. guard vagy pass rusher vagy najee az első körben. safety, te, cb is kell biztos. szerintem jj wattot elküldi a texans 17, 5 milla rengeteg egy idősödő, kopottas játékosért vagy cutolják vagy elcserélik. hozzánk nagyon illene szerintem, jobb volna, mint janika és fele annyiba kerülne. nyilván nem hosszútávú megoldás, de ő vezérnek sem lenne utolsó.
no
több mint 5 éve
Nem tudom szokas szerint a FA piacot es a draftra jovok erosseget es mennyiseget a kulonbozo posztokon. Az elv lenne a lenyeges es a tobb eleg jo aminek az ar ertek aranya hiaba jobb en szerintem ennel jobban allunk. Westworld robotokat akarok latni inkabb kevesebbet, mint egy kamiont tele lego elemekkel ( neha leiras nelkul )
több mint 5 éve
Ravens pass game coordinator, ha ez pozitiv referencia volt ennyi erovel en is mehettem volna hc-nakHat, ha mi a vedelembe a Texanstol hoztunk edzot, akkor vilagos hogy nekik cserebe tolunk passz koordinatort kellett vinniuk. Fair trade classic. 😄
Morfil
több mint 5 éve
Ravens pass game coordinator, ha ez pozitiv referencia volt ennyi erovel en is mehettem volna hc-nakKulonben igen. A HC allasra felelne meg a legtobb ember, legalabbis a CEO tipusura.
Morfil
De jott hozzank egy azota nagyon sikeres dontesnek bizonyult emberke akinek ugyan van football tapasztalata bar a ST
több mint 5 éve
lucio
329
A semmiből kaptunk az idei évre is harmadik kört. Szerintem ez nagy segítség most. Guard és WR1 mindenképpen kell. WR1-ért így nőtt a trade tőkénk (vannak cap és kapcsolati problémás esetek, pl. Thomas és a Saints). Ha nem, akkor tőlem lőjük el az első kört egy potenciális wr1-re, csak utána jöjjön 2 OL, negyedik körben/szabad piacról egy TE mélységnek, 5-6 meg mehet a front7-be (oda a későbbi körökben is jó érzékkel húzunk). Kukázzunk még egy Fort-ot, meg a sec-ben 1-2 playert mélységnek. Így van pénz 1-2 fontosabb szabadügynökre is (Ngakoue).
több mint 5 éve
Ennyiben szerencsenk van. 3. Koros DL erkezik. 😃
Ha a Texans viszi David Culley-t HC nek, akkor csak meglesz a 3.koros draft pickunk. Sot, az NFL uj kisebbsegi felveteli hatarozata ertelmeben akkor ketto is, mert igy jovore is jarna egy kompenzacios 3.kor. 😁👍
RedFive
We are just the Ravens!