Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Irto kivancsi leszek EDC mit tervezz Stanley es Ngakoue szerzodesevel az uborkaszezonban. Abban egyre biztosabb vagyok hogy elsokorben OT vagy OG jon hozzank. Jovore 39 jatekossal van szerzodesunk es 43 milla Cap Space. Egy Ingram Cut-tal szamolok, 5 millio Cap Savingert, Dobbinst nem veletlenul draftoltak tavaly annyira fent.Judon mit foglal vagy nem foglal semmit a jovo evi capben? Sztem ha Ngakouevel megyeznek , ot tuti elengedik.
KeyG
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
Irto kivancsi leszek EDC mit tervezz Stanley es Ngakoue szerzodesevel az uborkaszezonban. Abban egyre biztosabb vagyok hogy elsokorben OT vagy OG jon hozzank. Jovore 39 jatekossal van szerzodesunk es 43 milla Cap Space. Egy Ingram Cut-tal szamolok, 5 millio Cap Savingert, Dobbinst nem veletlenul draftoltak tavaly annyira fent.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Szobrot Decostának! Nyilván Dez nem lesz tényező,2017óta nem játszott,bár kitudja, voltak már csodák. Mindenesetre örülök, hogy szezon közben is próbálunk lépni.
több mint 5 éve
Gyakran elbeszelunk egymas mellett, mint Dupree-Judon eseteben. 😊Értem amit mondasz, de Yan nem Watt, teljesen máshogy játszik, akár JJ, akár TJ az összehasonlítási alap.Eddig is volt fejvakaras ellenuk.vmit kellett lépni, elsősorban mahomes miatt. az látszik, hogy a kc ellen a hagyományos, front7-ből nyomasztás működik, ez a sec-ből rohanás öngyilkosság.Pont ezen csavartak egyet Bell-el, mert ő hagyományosan delay-t futva bünteti a túlzott agressziót. Lesz fejtörés a védelmeknek, főleg, ha felteszik őket CEH-vel egyszerre.
gedam
Willie Parker
Yannick pont a tulzott agro-t tudja enyhiteni. Tavaly ha mi kuldtuk a 4 emberes nyomast inkabb nezett ki valami Line Dancing-nek csak a Stetson hianyzott a fejukrol. Nem tudom van-e meg csapat aki minden6.-8.meccsen szerzett igy sack-et rajtunk kivul, ami nem a coverage miatt jott. Mar idenre is javultunk egy kicsit ( magunkhoz kepest sokat ), de vele akar mar eredmenyes is lehet, de mindenkeppen hiheto.
Itt annyi tortent hogy JJ le lett cserelve Watt-ra.
no
Judon marad így szerinted?
Willie Parker
Itt sem volt celom barki osszehasonlitasa semmilyen ertelemben. JJ Wattra valo cserelese nalatok, hasonlo minosegu ugrast jelent Yannick nalunk.
Szeretnem, de ki foglalkozik azzal 😊
Ha Dez bevalna valami csoda folytan, akkor egy helyen kellene csak erosites, de oda nagyon.
több mint 5 éve
Nem, legkesobb nyaron menni fog. Orulnek ha egy csere kereteben kapnank erte egy hasonlo cap helyzetben levo OG-t.Értem amit mondasz, de Yan nem Watt, teljesen máshogy játszik, akár JJ, akár TJ az összehasonlítási alap.Eddig is volt fejvakaras ellenuk.vmit kellett lépni, elsősorban mahomes miatt. az látszik, hogy a kc ellen a hagyományos, front7-ből nyomasztás működik, ez a sec-ből rohanás öngyilkosság.Pont ezen csavartak egyet Bell-el, mert ő hagyományosan delay-t futva bünteti a túlzott agressziót. Lesz fejtörés a védelmeknek, főleg, ha felteszik őket CEH-vel egyszerre.
gedam
Willie Parker
Yannick pont a tulzott agro-t tudja enyhiteni. Tavaly ha mi kuldtuk a 4 emberes nyomast inkabb nezett ki valami Line Dancing-nek csak a Stetson hianyzott a fejukrol. Nem tudom van-e meg csapat aki minden6.-8.meccsen szerzett igy sack-et rajtunk kivul, ami nem a coverage miatt jott. Mar idenre is javultunk egy kicsit ( magunkhoz kepest sokat ), de vele akar mar eredmenyes is lehet, de mindenkeppen hiheto.
no
Willie Parker
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Értem amit mondasz, de Yan nem Watt, teljesen máshogy játszik, akár JJ, akár TJ az összehasonlítási alap.Eddig is volt fejvakaras ellenuk.vmit kellett lépni, elsősorban mahomes miatt. az látszik, hogy a kc ellen a hagyományos, front7-ből nyomasztás működik, ez a sec-ből rohanás öngyilkosság.Pont ezen csavartak egyet Bell-el, mert ő hagyományosan delay-t futva bünteti a túlzott agressziót. Lesz fejtörés a védelmeknek, főleg, ha felteszik őket CEH-vel egyszerre.
gedam
Willie Parker
no
több mint 5 éve
Line Dancing... 😂Eddig is volt fejvakaras ellenuk.vmit kellett lépni, elsősorban mahomes miatt. az látszik, hogy a kc ellen a hagyományos, front7-ből nyomasztás működik, ez a sec-ből rohanás öngyilkosság.Pont ezen csavartak egyet Bell-el, mert ő hagyományosan delay-t futva bünteti a túlzott agressziót. Lesz fejtörés a védelmeknek, főleg, ha felteszik őket CEH-vel egyszerre.
gedam
Willie Parker
no
Amúgy adom. 👍

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
Eddig is volt fejvakaras ellenuk.vmit kellett lépni, elsősorban mahomes miatt. az látszik, hogy a kc ellen a hagyományos, front7-ből nyomasztás működik, ez a sec-ből rohanás öngyilkosság.Pont ezen csavartak egyet Bell-el, mert ő hagyományosan delay-t futva bünteti a túlzott agressziót. Lesz fejtörés a védelmeknek, főleg, ha felteszik őket CEH-vel egyszerre.
gedam
Willie Parker
Yannick pont a tulzott agro-t tudja enyhiteni. Tavaly ha mi kuldtuk a 4 emberes nyomast inkabb nezett ki valami Line Dancing-nek csak a Stetson hianyzott a fejukrol. Nem tudom van-e meg csapat aki minden
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Idézek MrFőleg, hogy nem volt semmilyen első körös ajánlat Yannickért. Ennyit Walterfaszék insider forrásairól.SobchakCherepinsky-től..
"Vikings acquire DE Yannick Ngakoue from Jaguars for 2021 2nd-round pick, 2022 conditional 5th-round pick
The Jaguars are so completely inept. They had an offer from the Raiders for the No. 19 overall pick in the 2020 NFL Draft. They were greedy and asked for No. 12 instead, so the Raiders declined. Jacksonville was willing to bet that it would get a better offer from another team, but that was not the case. Instead, general manager David Caldwell settled for a second-round choice in the 2021 NFL Draft, a class that will be difficult to scout properly because some dumb conference commissioners canceled their seasons.
Caldwell must be fired for this. The Vikings have a better chance of winning their division now, so it's likely that this pick for Ngakoue will be in the 50s. So, because of Caldwell's ineptitude, the Jaguars went from having the 19th-overall selection to 50-something. That's ridiculous.
Meanwhile, this is a huge win for the Vikings. They lost Everson Griffen to free agency and Michael Pierce to an opt-out, so it seemed as though their usually dominant defensive line would be worse in 2020. That's no longer the case, as Ngakoue will give Minnesota one of the top edge-rushing tandems in the NFL. This will be a huge edge in the division, as the Vikings will apply way more pressure on talented quarterbacks like Aaron Rodgers, Matthew Stafford, and, umm, whatever the Bears have.
Grade for Vikings - A+
Grade for Jaguars - (F)ire David Caldwell
Lehet hogy Caldwell zseniálisat húzott... 😀
Igor
Calais nagyon örült a régi/új csapattársnak.
“This is a place where @YannickNgakoue is going to flourish.” @CalaisCampbell talks reuniting with his former teammate. pic.twitter.com/EkYvoAinFp
— Baltimore Ravens (@Ravens) October 22, 2020
Nagyon nagy húzás volt EDC-től.
több mint 5 éve
Zseniális! Yan-Campbell-Wolfe/Madubuke-Judon
Megvan a 4 emberes nyomás.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
Most nem leszek racionális, de én örülök 😊 Offseasonban nagyon szurkoltam ennek a dealnek. Hiába jött most oda ahol egyébként nem álltunk rosszul, régi oldschool ravens fan vagyok 😊 ahhoz már hozzá vagyok szokva ha az O döcög 😀és tovább gondolva, Deznek és AB-nek meg annak ellenére sem örülök, hogy ott elkél a segítség.
Egyrészt én is azt gondolom, hogy fal nélkül ők sem fognak jelenteni különösebben nagy előrelépést. Ha meg a falat megoldjuk akkor a jelenlegi gárda is elég lehet, ha vissza kapjuk a futójátékunkat.
Viszont mivel az öltözőben nem látok most vezért így az ilyen "öltöző romboló" balhés emberek könnyen mérgezőek lehetnek. Egy Ray vagy Reed mellé jöhetett bárki, akkora karizmájuk és respektjük volt, hogy nem tudták volna elrontani az egységet, helyette inkább beálltak a sorba problémás emberek is.
Ilyen vezető nélkül én 2x meggondolnám mindkettőt.
több mint 5 éve
Kemény lesz ez a Ravens D nem mintha eddig ne lett volna az. De úgyis CK 2.0n fog múlni mit érnek el idén. Jó rendszer qb amint nem úgy megy ő se villog ahogy CK elott is bedőlt a kartyavar. Nala is ezt látom amiota belépett az nflbe
több mint 5 éve
vmit kellett lépni, elsősorban mahomes miatt. az látszik, hogy a kc ellen a hagyományos, front7-ből nyomasztás működik, ez a sec-ből rohanás öngyilkosság.Pont ezen csavartak egyet Bell-el, mert ő hagyományosan delay-t futva bünteti a túlzott agressziót. Lesz fejtörés a védelmeknek, főleg, ha felteszik őket CEH-vel egyszerre.
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 478
vmit kellett lépni, elsősorban mahomes miatt. az látszik, hogy a kc ellen a hagyományos, front7-ből nyomasztás működik, ez a sec-ből rohanás öngyilkosság.
több mint 5 éve
Irtam en hogy van egy Jags-es almom 😊 Mar Calais-nel boldog voltam, de igy meg adok a palinka keszletnek.
több mint 5 éve
Úgy látom megrázott titeket, hogy éppen csak nyertetek ellenünk 😛 😉
több mint 5 éve
gedam
6 478
faszaDez jön a PS-be, uh erősödik ott a WR sor is 😀Meg a WR sort, meg a LB sort, meg a punter sort... örülök neki, h jött használható ember. Ajándéknak fogom fel.Wow... not bad.Mar csak azt a k.rva O falat kell megerositeni.
EDC szereti ezeket a mid-season tradeket...
Igor
KeyG
Hátha jön még OL is.
Igor
zekeffron
több mint 5 éve
bowI
143
twitter.com/DanielOyefusi/status/1319303282418995202The Ravens plan to sign veteran WR Dez Bryant to the practice squad if his workout goes well and he passes a physical, source said. Baltimore previously worked out Bryant in August, so this is more of a check-in. He should land in Baltimore, finally.
Szerkesztette: bowI
több mint 5 éve
Dez jön a PS-be, uh erősödik ott a WR sor is 😀Meg a WR sort, meg a LB sort, meg a punter sort... örülök neki, h jött használható ember. Ajándéknak fogom fel.Wow... not bad.Mar csak azt a k.rva O falat kell megerositeni.
Igor
KeyG
Hátha jön még OL is.
Igor
több mint 5 éve
Idézek Mr "Vikings acquire DE Yannick Ngakoue from Jaguars for 2021 2nd-round pick, 2022 conditional 5th-round pick
The Jaguars are so completely inept. They had an offer from the Raiders for the No. 19 overall pick in the 2020 NFL Draft. They were greedy and asked for No. 12 instead, so the Raiders declined. Jacksonville was willing to bet that it would get a better offer from another team, but that was not the case. Instead, general manager David Caldwell settled for a second-round choice in the 2021 NFL Draft, a class that will be difficult to scout properly because some dumb conference commissioners canceled their seasons.
Caldwell must be fired for this. The Vikings have a better chance of winning their division now, so it's likely that this pick for Ngakoue will be in the 50s. So, because of Caldwell's ineptitude, the Jaguars went from having the 19th-overall selection to 50-something. That's ridiculous.
Meanwhile, this is a huge win for the Vikings. They lost Everson Griffen to free agency and Michael Pierce to an opt-out, so it seemed as though their usually dominant defensive line would be worse in 2020. That's no longer the case, as Ngakoue will give Minnesota one of the top edge-rushing tandems in the NFL. This will be a huge edge in the division, as the Vikings will apply way more pressure on talented quarterbacks like Aaron Rodgers, Matthew Stafford, and, umm, whatever the Bears have.
Grade for Vikings - A+
Grade for Jaguars - (F)ire David Caldwell
Lehet hogy Caldwell zseniálisat húzott... 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
En amondo vagyok , hogy a falaknak kell rendben lennie a jatekunkhoz. Az Offensebe jelenleg az O fal gyengesege miatt nem haladunk. Ha Julio Jones itt lenne akkor sem tudnank a fal miatt azt jatszani amit akarunk.Meg a WR sort, meg a LB sort, meg a punter sort... örülök neki, h jött hasnzálható ember. Ajándéknak fogom fel.Wow... not bad.Mar csak azt a k.rva O falat kell megerositeni.
Igor
KeyG
Hátha jön még OL is.
Igor
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
5. kor megvan még ebbol barmi lehet😊
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
Meg a WR sort, meg a LB sort, meg a punter sort... örülök neki, h jött használható ember. Ajándéknak fogom fel.Wow... not bad.Mar csak azt a k.rva O falat kell megerositeni.
Igor
KeyG
Hátha jön még OL is.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)