Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Ezt fogalmam sincs miert nekem irtad, de jolvan.
ulpianus
azt hittem nekem írod
gedam
Igor mondta, hogy ha a Ravens is kapja az ajandekpontokat, mint a Chiefs, akkor maskepp is lehetett volna talan. Jo, persze van igazsag abban amit mond. Mert minden szituban az ellenkezojet hivta BoB, mint a nagykonyvben ami all. Meg kihagytak egy FGt. De amit mi osszebenaztunk az elejen, az egy is ha van egy meccsen, mar fogod az arcod. Nem harom. Es nem kezdesnek. Szoval adutnk mi nekik annyit, hogy nem kell annal tobb.
De Lamart nem hibaztattam (en imadom, ez mar kiderult parszor), mert sztem o azt csinalta, amit mindig. O ezt a focit tudja. Es semmikepp sem erdemes osszevetni Mahomes teljesitmenyevel, akinek egesz mas helyzetben kellett egesz mas donteseket meghoznia, egesz mas coaching mellett, egeszen mas ellenfellel szemben.
ulpianus
Azért írtam, mert alapvetően ez az érzésem, hogy kellett volna egy spark ennek az egész csapatnak (ezért toltuk a 4th down-t, ami annyira nem zavar, csak a buta playcalling... ), ami nálatok megvolt mondjuk 24-7 után.
Tudod "momentum", meg egyéb közhelyek. Így meg marad a "milettvolnaha"

Szerintem nálunk a Titans az egész meccsen nem hibázott kettőt, de hogy return fumbli szintűt biztos nem, az zicher. (asszem 0 vs 5 volt a turnover a meccsen, ebbe beleértve a két 4th down failt, ami még akkor történt, amikor elvileg meccsben voltunk)

Sajnálom, hogy így sikerült megfogni, amikor leírtam ilyeneket is...
"A stáb meg remélem kielemzi magának azt a meccset, és levonja a konzekvenciákat."
+ "de lett volna idő/lehetőség visszajönni a meccsbe...."

Nem érzem, hogy arra volt kihegyezve a hsz, hogy mákos Chiefs.... mert nyilván nem ez volt a különbség a KC / BAL között.
És pont ezért lettem a szomorúból mérges, amikor látom nem egészen 1 napra rá, h bezzeg meg lehet oldani ezt... csak mi nem voltunk elég jók / nem kapartunk eléggé.

Ezt most csak azért írtam le, hátha most jobban átmegy amit mondani akartam... nem akarok soldizni/sobrizini, legyen ez a békejobb és ugorgyunk.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
 twitter.com/adamschefter/status/1216438371708547073?s=21
na de akko jövőre
gedam
Ennek az idénynek úgy vágtunk neki, hogy egy identitásunkat és hitünket kereső csapat voltunk. Ezeket legalább visszanyertük. De ne legyek vészmadár, azért nem látom, hogy csupán ettől, meg a fenti kellemes helyzettől sikeres lesz a következő idény. Idén pl. kb. nulla sérültünk volt - más kérdés, hogy a SB run idején meg egy rakás, és mégis, de ki tudja, hogy reagálunk pl. a sérülésekre jövőre. Meg LJ fejlődik-e tovább, ha nem, hogy reagálunk arra, hogy valószínűleg jobban tudnak rá készülni. De igen, jövőre, meg azután, meg azután - mert abban bízom, hogy most 2-3 évig megtartjuk a helyünket a liga topcsapatai között. Hogy ez eredményez-e SB, vagy akár csak PO-t is (lásd idei Rams), nem tudom, de több minőségi futtballélménnyel kecsegtet, mint az elmúlt öt év (mínusz Kubiak idény).
lucio
Én pozitívan látom a jövő évet több okból is:
- bár biztosan nehezebb dolga lesz az offensnek, de nem gondolom, hogy a Titans elleni meccs = meg van az ellenszer a LJ éra támadófocijára (bizonyos értelemben eddig is meg volt: előnyt kell időben felépíteni ellenünk... de azért ezt még jövőre is nehéz lesz végrehajtani, hiába lesz elemezhető meccs)
- tavaly a körülményekhez képest azért EDC-nek elég jól sikerült az építkezés, idén sokkal jobb helyzetben leszünk így az emberállományt lehet tovább javítani - ráadásul talán egy igazán komoly hiányposztunk van (LB)
- úgy néz ki edzői oldalon végre lesz egy kis kontinuitás, ráadásul alapvetően nincs velük baj (ami a PO-t illeti, remélem tavasszal elgondolkoznak azon miért történt meg 2x egymás utáni évben is ugyan az a rájátszás első körében és többet nem látunk ilyen balfaszkodást)
- mivel az offens szerintem rendben lesz (fent leírtak miatt ill. jól állunk futókkal és a fallal - Yanda remélem érzi, hogy közel lehet még egy gyűrű, úgy meg menőbb visszavonulni 😊), esetleg egy Andrews féle TE még jöhet vagy WR attól függően, hogy mennyire akarunk/tudunk passz felé orientálódni)
- igy lesz lehetőség a D-t feljebb húzni, és szerintem itt lehet meg idén a kulcs ember, aki hiányzott a Titans meccsről: kell egy vezér, aki egyrészt nyakon vágja Lamar-t mikor látja, hogy elvesztette kicsit a hitét, és aki azt mondja neki, hogy visszaszerzem neked a labdát és megmutathatod, hogy fasza gyerek vagy.
Kell egy playmaker LB, aki hangadó tud lenni és feltudja tüzelni a csapatot. Szerintem egy ilyen játékos választott el minket a SB-tól - erre meg ott a FA piac és a draft is mint opció. Képzeljük el ezzel a secondaryvel ami idén volt mit tudnák kezdeni ha lenne egy komoly passrusher mellé.

Nekem ez a szombati vereségtől Cundiff féle Pats zakó feelingem van - elvégezzük a házifeladatot és visszajövünk jövőre - ahogy most áll a Titans még egy visszavágó is benne van a pakliban 😊

Szerkesztette: Snagal
több mint 6 éve
lucio 329
na de akko jövőre
gedam
Ennek az idénynek úgy vágtunk neki, hogy egy identitásunkat és hitünket kereső csapat voltunk. Ezeket legalább visszanyertük. De ne legyek vészmadár, azért nem látom, hogy csupán ettől, meg a fenti kellemes helyzettől sikeres lesz a következő idény. Idén pl. kb. nulla sérültünk volt - más kérdés, hogy a SB run idején meg egy rakás, és mégis, de ki tudja, hogy reagálunk pl. a sérülésekre jövőre. Meg LJ fejlődik-e tovább, ha nem, hogy reagálunk arra, hogy valószínűleg jobban tudnak rá készülni. De igen, jövőre, meg azután, meg azután - mert abban bízom, hogy most 2-3 évig megtartjuk a helyünket a liga topcsapatai között. Hogy ez eredményez-e SB, vagy akár csak PO-t is (lásd idei Rams), nem tudom, de több minőségi futtballélménnyel kecsegtet, mint az elmúlt öt év (mínusz Kubiak idény).
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
ulpianus
azt hittem nekem írod
gedam
Igor mondta, hogy ha a Ravens is kapja az ajandekpontokat, mint a Chiefs, akkor maskepp is lehetett volna talan. Jo, persze van igazsag abban amit mond. Mert minden szituban az ellenkezojet hivta BoB, mint a nagykonyvben ami all. Meg kihagytak egy FGt. De amit mi osszebenaztunk az elejen, az egy is ha van egy meccsen, mar fogod az arcod. Nem harom. Es nem kezdesnek. Szoval adutnk mi nekik annyit, hogy nem kell annal tobb.
De Lamart nem hibaztattam (en imadom, ez mar kiderult parszor), mert sztem o azt csinalta, amit mindig. O ezt a focit tudja. Es semmikepp sem erdemes osszevetni Mahomes teljesitmenyevel, akinek egesz mas helyzetben kellett egesz mas donteseket meghoznia, egesz mas coaching mellett, egeszen mas ellenfellel szemben.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
gedam 6 478
ulpianus
azt hittem nekem írod
több mint 6 éve

több mint 6 éve
gedam 6 478
Nem mi kaptunk, mi adtunk ajandekba pontokat. Egy FGjuk kimaradt.
Mi adtunk 3 TDt hihetetlen egyeni hibakbol.
Na mindegy, ha ettol Vkinek jobb, akkor makoltunk 51 pontot, es ennyi.
ulpianus
ilyet ki írt?
kifejtem akkor, nem akartam, de:
nem (csak)lamar szarta össze magát, hanem a ravens és ti nem (csak) azért fordítottatok, mert mahomi:
-a titans a mi meccsünkön az előny birtokában úgy játszott, ahogy kell,a texans nagyon nem.
-a titans nem vesztett el labdát, a texans igen.
-a védelmünk nem volt képes megállítani a titanst
-a szerencsétlenkedés után a kc védelme a texanst igen
- az st a ravensnél egész meccsen bénázott (lamar folyamatosan a saját 10yardosáról indult)
-az st a kc-nél kijavította a hibáját (visszahordás a félpályáig, labdaszerzés)
-a ravens o a redzoneban nem tudott td-t csinálni (na ez lamar hibája is)
-a kc o folyamatosan td-ket csinált

szóval csak annyi, hogy kihegyezni arra, hogy lamar szar volt nálunk, mahomes meg mekkora clutch (ami igaz) nagyon leegyszerűsíti a dolgokat. nyilván 24 pontos hátrányban választani kéne, hogy mahomi vagy lj, 1000* mahomes. azt szerettem volna mondani, hogy ha nálunk is jön egy sorensen vagy egy vki, aki nagy játékot csinál, az o-nkban láttam az esélyt, hogy beinduljon. a katalizátor kellett nektek is, hogy a móka beinduljon.

Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Nem mi kaptunk, mi adtunk ajandekba pontokat. Egy FGjuk kimaradt.
Mi adtunk 3 TDt hihetetlen egyeni hibakbol.
Na mindegy, ha ettol Vkinek jobb, akkor makoltunk 51 pontot, es ennyi.

több mint 6 éve
gedam 6 478
Meccsről nem akarok írni, sok apróság le lett írva itt-ott... vasárnap hajnalban csak nagyon szomorú voltam, mostmár utána gondolva, eléggé dühös is... úgyhogy inkább elengedem a dolgot.

Próbálom pozitívan nézni a dolgot, és innentől Reid-nek szurkolok hogy megszerezze végre a gyűrűt. 😊

A stáb meg remélem kielemzi magának azt a meccset, és levonja a konzekvenciákat.
Ezért nagy filozófus Mike Tyson, ő már ezt is megmondta.... más kérdés, h mi nem tudtunk felállni a pofonból, más csapatnak sikerült - egy dolog, hogy mi nem kaptunk ajándék pontokat mint a Chiefs, de lett volna idő/lehetőség visszajönni a meccsbe....

Anyway, innentől jöhet az offszezon magic EDC-től.
Igor
edc az év menedzsere, nem vitás, de linebacker nélkül hagyta a csapatot.
minvájl a két lb zadarius és suggs döntőzik. csak nem velünk.
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Meccsről nem akarok írni, sok apróság le lett írva itt-ott... vasárnap hajnalban csak nagyon szomorú voltam, mostmár utána gondolva, eléggé dühös is... úgyhogy inkább elengedem a dolgot.

Próbálom pozitívan nézni a dolgot, és innentől Reid-nek szurkolok hogy megszerezze végre a gyűrűt. 😊

A stáb meg remélem kielemzi magának azt a meccset, és levonja a konzekvenciákat.
Ezért nagy filozófus Mike Tyson, ő már ezt is megmondta.... más kérdés, h mi nem tudtunk felállni a pofonból, más csapatnak sikerült - egy dolog, hogy mi nem kaptunk ajándék pontokat mint a Chiefs, de lett volna idő/lehetőség visszajönni a meccsbe....

Anyway, innentől jöhet az offszezon magic EDC-től.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Lamar tanulhat mahomes-tol, hogy kell játszani play off meccsen hátrányban, nem teleszart gatyában.
Norbi180
nekem azért gyanús, hogy mi is visszajövünk a meccsbe, ha a titans az előny birtokában elkezd a saját térfelén fake puntokat meg fumblikat bemutatni.
gedam
Ahhoz BoB mesternek van kifejezetten jó kvalitásai hogy ezeket elôidézze

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
gedam 6 478
Lamar tanulhat mahomes-tol, hogy kell játszani play off meccsen hátrányban, nem teleszart gatyában.
Norbi180
nekem azért gyanús, hogy mi is visszajövünk a meccsbe, ha a titans az előny birtokában elkezd a saját térfelén fake puntokat meg fumblikat bemutatni.
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Akkor jöhet a piszkos 12 Pro Bowlra!
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Norbi180
Na tudsz te jót irni, végre. 👍👌☺️😆

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Sajnos csak mi nem hoztuk a hazai meccset ebben a korben, ehhhh.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
több mint 6 éve
gedam 6 478
na de akko jövőre
több mint 6 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Sajnos hagytuk hogy Ezopus után szabadon, a róka kiénekelje a sajtot a csőrünkből.Lemeccselte Vrabel és Pees a stábunkat.Azért bosszant,mert Pees a Ravensel is ezt játszatta és megszivatott minket,most ez Titans szinekben sikerült neki és most azért.Szép idény volt,megvan az identitásunk,ezt kell fejleszteni.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sztem tiszta hülyeség erre fogni, hogy jobb e pihentetni vagy sem, jobb e pihenő hét vagy sem, mert mindkettőre van bőven példa. Nekünk pl nagyon jól jött. Ebben mindig utólag tud okosnak lenni az ember. Egyszerűen volt egy Derrick Henry, akit nem lehetett megállítani. Pont, ennyi történt. Tudom nehéz ez így, de hosszabb távon, ha nem keseredik bele a stàb meg a csapat, jobban álltok, mint a SB győzelem után. Kell egy új R Lewis, ott is az ő bejelentése a visszavonulásra, adta meg a boostot. Muszáj lesz ilyen embert találni. Nálunk ez volt Jenkins, Long, Kelce, Graham. Earl Thomas lehetne, ha tanul belőle, és nem úgy áll hozzá, ahogy most sikerült.
több mint 6 éve
gedam 6 478
A hajnali történések ellenére nekem nagyon kellemes élmény volt ez a szezon. Biztosan azért is könnyebben viselem a kiesést, mert már az első SB-t is láttam - és azóta sok mindent. Ami kb. a play like a raven mantra. Az olykor nézhetetlen O-val, inkompetens qb-kkal, brutál D-vel, valahogy megnyert idegbajos meccsekkel.
Idén kicsit belekóstoltam abba, milyen az, amikor az O is jó, meg kreatívak vagyunk, látványosak. Hogy van egy qb-nk, az nfl-fit képességeiben kételkedtem, és nem elsősorban a játékával győzött meg, hanem azzal az alázattal és elkötelezettséggel, ami a javulását eredményezte. Hogy szórakozni ültem le vasárnap este. Tényleg fura volt...
Papíron kényelmes helyzetben vagyunk. Tavaly félévkor tulajdonképpen egy rebuild kezdődött az előző 5 év kvázi rebuildje után. Namost ez oly jól bejött, hogy már most a SB kontenderek voltunk. Cap egy rakás, az elmúlt két év draftja ült, papíron csak erősödhetünk. No, de ez biztos nem ilyen egyszerű, ez tényleg egy olyan liga, ahol egy évre lehet tervezni. És lehetünk bármilyen jók, a SB győzelemhez sok minden más is kell. Idény végén 31 csapat szurkolói keresgélhetik a hibákat és azt, miben lehet erősödni. A Ravens idén szerintem kész volt arra, hogy SB-t nyerjen. Lehet, sose lesz ennyire kész, és mégis fog (a'la eddigi két SB), vagy nem. De nem tudom képviselni a SB or bust mentalitást. Aggódom, mert szerintem a mi játékosainkat a játszatott rendszer tette naggyá és azt hajnalban feltörték. De ha az elmúlt szezon fociját sikerül ötvözni valahogy az olszkúl playlikearaven stílussal, akkor valami csak lesz, ami legalább így szórakoztat, mint az idei szezon.
lucio
én nem azt éreztem, hogy meg van az ellenszer (azt eddig is tudta mindenki, hogy az kulcs lehet ellenünk, ha korán előnyt tudnak felépíteni) - inkább azt, hogy az edzői stáb elhitte a sok felszopást, hogy senki nem állíthat meg minket és mintha nem is készültek volna a meccsre. Papíron/statisztika alapon voltak erősségeink előzetesen a Titans-el szemben, de egyiket sem használtuk, vagy nem használtuk jól. Ott volt a Pats meccs, de mintha nem is látták volna a felvételeket, szinte ugyan úgy megvertek minket mint egy héttel korábban a Patriots-t.
És hova tűntek a "trükkös" playek amiket az alapszakaszban gyakran elővettünk (és nem csak akkor amikor már zsebben volt a meccs). Semmi fantázia nem volt a playhivásban offens oldalról, D oldalon meg mindenki tudta, hogy erre a blitz heavy sémára fog reagálni valamit a Tennessee - Winket meg látszólag nem zavarta, hogy ami eddig működött az most nem a nyerő taktika.
Év közben megvolt a kreativitás, hogy ügyesen kihasználják a keret adottságait, most ez elmaradt - így én inkább coaching oldalon érzem, hogy ez elment. Kezdve a 3 hét pihenőtől (de persze azt senki nem tudja garantálni, hogy ha játszik mindenki az utolsó héten akkor az +1 hét pihenő alatt nem rozsdásodtak volna be ugyan így... ).
A játékosok hibái szerintem a hosszú szünet miatt jöttek ami megtörte a lendületet (12 győzelmet zsinórban nem is akármilyen ellenfelek ellen... azért azt nem a szél hordta össze).
Az, hogy látszólag nem volt válaszunk erre azt megint vissza kanyarítanám az edzők felé.
Snagal
A hajnali történések ellenére nekem nagyon kellemes élmény volt ez a szezon. Biztosan azért is könnyebben viselem a kiesést, mert már az első SB-t is láttam - és azóta sok mindent. Ami kb. a play like a raven mantra. Az olykor nézhetetlen O-val, inkompetens qb-kkal, brutál D-vel, valahogy megnyert idegbajos meccsekkel.
Idén kicsit belekóstoltam abba, milyen az, amikor az O is jó, meg kreatívak vagyunk, látványosak. Hogy van egy qb-nk, az nfl-fit képességeiben kételkedtem, és nem elsősorban a játékával győzött meg, hanem azzal az alázattal és elkötelezettséggel, ami a javulását eredményezte. Hogy szórakozni ültem le vasárnap este. Tényleg fura volt...
Papíron kényelmes helyzetben vagyunk. Tavaly félévkor tulajdonképpen egy rebuild kezdődött az előző 5 év kvázi rebuildje után. Namost ez oly jól bejött, hogy már most a SB kontenderek voltunk. Cap egy rakás, az elmúlt két év draftja ült, papíron csak erősödhetünk. No, de ez biztos nem ilyen egyszerű, ez tényleg egy olyan liga, ahol egy évre lehet tervezni. És lehetünk bármilyen jók, a SB győzelemhez sok minden más is kell. Idény végén 31 csapat szurkolói keresgélhetik a hibákat és azt, miben lehet erősödni. A Ravens idén szerintem kész volt arra, hogy SB-t nyerjen. Lehet, sose lesz ennyire kész, és mégis fog (a'la eddigi két SB), vagy nem. De nem tudom képviselni a SB or bust mentalitást. Aggódom, mert szerintem a mi játékosainkat a játszatott rendszer tette naggyá és azt hajnalban feltörték. De ha az elmúlt szezon fociját sikerül ötvözni valahogy az olszkúl playlikearaven stílussal, akkor valami csak lesz, ami legalább így szórakoztat, mint az idei szezon.
lucio
én nem azt éreztem, hogy meg van az ellenszer (azt eddig is tudta mindenki, hogy az kulcs lehet ellenünk, ha korán előnyt tudnak felépíteni) - inkább azt, hogy az edzői stáb elhitte a sok felszopást, hogy senki nem állíthat meg minket és mintha nem is készültek volna a meccsre. Papíron/statisztika alapon voltak erősségeink előzetesen a Titans-el szemben, de egyiket sem használtuk, vagy nem használtuk jól. Ott volt a Pats meccs, de mintha nem is látták volna a felvételeket, szinte ugyan úgy megvertek minket mint egy héttel korábban a Patriots-t.
És hova tűntek a "trükkös" playek amiket az alapszakaszban gyakran elővettünk (és nem csak akkor amikor már zsebben volt a meccs). Semmi fantázia nem volt a playhivásban offens oldalról, D oldalon meg mindenki tudta, hogy erre a blitz heavy sémára fog reagálni valamit a Tennessee - Winket meg látszólag nem zavarta, hogy ami eddig működött az most nem a nyerő taktika.
Év közben megvolt a kreativitás, hogy ügyesen kihasználják a keret adottságait, most ez elmaradt - így én inkább coaching oldalon érzem, hogy ez elment. Kezdve a 3 hét pihenőtől (de persze azt senki nem tudja garantálni, hogy ha játszik mindenki az utolsó héten akkor az +1 hét pihenő alatt nem rozsdásodtak volna be ugyan így... ).
A játékosok hibái szerintem a hosszú szünet miatt jöttek ami megtörte a lendületet (12 győzelmet zsinórban nem is akármilyen ellenfelek ellen... azért azt nem a szél hordta össze).
Az, hogy látszólag nem volt válaszunk erre azt megint vissza kanyarítanám az edzők felé.
Snagal
egyetértek. de ha visszatekerhetném az időt, akkor is a pihentetés mellett döntenék. nem küldeném fel a szakadó esőbe a kulcsjátékosokat egy tétnélküli meccsen. ha berozsdásodnak az kócsing probléma. az a baj, hogy hárbó nem fogta össze a brigádot. az oc, dc már sütögette a hc állását, a játékosok pihiztek, lelkileg mindenkinek véget ért a szezon. kialudt a tűz. ez harbaugh hibája, aminek kapkodás, fejetlenség lett e vége.

Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
lucio
több mint 6 éve
lucio 329
több mint 6 éve
gedam 6 478
Mondjuk kb. ugyanígy kaptunk ki a clevelandtől a 4. héten... így keretben van a szezonunk sajna
malkav
akkor lett volna, ha miamiban fejezzük be
több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
A legsimább meccsnek gondoltam a 4 közül, de ez nekem nagy meglepetés. Nem láttam a meccset, de nagyon kíváncsi vagyok. Nincs világvége és a következő szezonnak úgy mentek neki, hogy ti vagytok a csoport és talán az afc favoritjai.
pfefe8
Pont ezt látom a legnagyobb problémának. Szezon elején 2-2nél,amikor mindenki temetett,akkor az "esélytelenek, lesajnáltak" nyugalmával szarrá aláztunk mindenkit. Így,hogy nőtt a tét és a csapból is az folyik,hogy a Ravens idén gyűrűt nyer,megremegtek a kezek. És ami még ennél is nagyobb probléma,hogy edzői oldalon is...Azt gondolom az állomány úgy ahogy meg van,ha minden működik,akkor jó a csapat.A mentális felkészítés viszont kurvanagy bust, nem várható el Lamartól,hogy PO-ban a hátára vegye a csapatot,ha JH sincs ott fejben.

Fájó vereség ez,de ha az összképet nézzük és az elmúlt évek teljesítményét,akkor ezt egy nagyon sikeres szezonnak látom. A Browns elleni meccsen éreztem egyedül hányingert,a többi meccset meg élmény volt nézni. Az elmúlt években ez az arány pont fordítva volt. A nagy kérdés az,hogy ez egy éves csoda volt,vagy szépen megyünk előre. Több ponton is sokat kell fejlődni ahhoz,hogy egy PO-ban tényezők legyünk,mert végülis szép a 14-2, meg az űr rekordok,csak faszt se számítanak.

Szerkesztette: LeviPoki
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 600
Furcsa meccs volt az biztos. Tényleg szinte minden labda a Titans felé pattant. De azért egy ilyen vaskos zakó után - bekalkulálva a tavaly playoffban történteket is - nem hiszem, hogy elég lenne tudomásul venni, hogy ez nem a mi napunk volt, és megyünk tovább. Megyünk tovább, de azért lesznek kérdések amiket meg kell válaszolni.

A playoffban gyakran megtörténik, hogy az alapszakaszban "verhetetlen" támadósorokat ill. (ritkábban, de bőven előfordul) az "átjátszhatatlan" védelmeket feltörik. Az alapszakasz mókuskerekében akármennyire is 16-szor 1 forduló, nem lehet minden meccsre 100% fókusszal felkészülni. És a szokatlanul játszó, vagy egy valamiben nagyon ütős csapatok ellen nehezebb. Aztán jön a playoff, nincs következő hét, ha nem nyersz, hazamész, és megjön a 100, de inkább 110%-os fókusz. És nem egyszer kiderül, hogy az elit támadósor belassul, az elit védelem meg lyukasabb, mint hittük. A 110% fókusz megtalálja azokat a nüanszokat, amiket a 95%-os még nem, és annak ez az eredménye. Nem konkrétan a Ravens tegnapi veresége, hanem a kiváló offense-ek, defense-ek alkalmankénti belassulása általában. 2007 Patriots offense, 2013 Broncos offense, de korábbi körökben is sok példa akad hogy addig jó offense / defense nem működik úgy mint addig. Múlt héten a Saintsnél a két fal (főleg a támadó fal) lett megfogva, és ha nincs Hill, lehet, hogy még simább a meccs, mert az elsődleges játék már attól szétesett. A Ravensnek meg nincs is igazán nem elsődleges játéka. És arra sincs igazán forgatókönyve, hogy mi van ha hátrányból kell játszani, gyors drive-okat vezetni. Harbón ill. Lamaron múlik, hogy lesz-e majd erre is forgatókönyv, vagy sem. Majd meglátjuk.

Mindenesetre nagyon érdekes színfolt volt idén a Ravens, jó, hogy láthattuk.
peterk2005
Mi ahogy irod a szokatlanul jatszok koze tartozunk. Ennyi. Tudomasul kell venni hogy ez egy epulo csapat es nem egy csucson levo. A D-ben iden az O-ben tavaly kezdodott az ujraepites. Wink es Roman kihoztak a keretbol ami bennuk van es semmikeppen nem alul teljesitett a garda semmilyen teren. De az O es a D is komoly hianyossagokkal rendelkezik. Tudta mindenki, mi es az ellenfelek is csak el tudtuk tolni az erossegunk fele.

A D passzrush nelkul indult neki az idenynek es Za'darius Smith es SSuggs szemelyeben elveszitettuk a tavalyi nyomas kb 40% ( erzesre ) es nem jott potlas. Blitz volt a valasz, de mar A tipikus mertekben ( osszsnap kb 50%, 3 down 60-80 % kozott ), a keret ami hatulrol epitkezik ezt tudta felmutatni. A F7-ben pluszban a ket belso LB Udfa-k eredetileg, egyik otthon ult a nem onkentes nyugdijaban a masik egy iden kotott 3 eves 5.5 millas szerzodessel kidobtak 4 fordulo utan es ebbol minden adat onmagaert beszel. Onmagaban ebbol a keretbol nehez jobbat kihozni

Az O-ben detto. Jottek WR-k akik fejlodni fognak LJ-vel egyutt, a TE-knel mar elindult ami majd jonni fog a WR-kel, de orajuk epitettek ami latszott egy ev eleji Boyle 3 ev 18 millas szerzodesbol ( sok csapatnal ez fejvakaros dontes lett volna ), Ingram ( es Peters) az egyik legjobb FA igazolas megterules alapjan. A legfontosabb a fal. A liga egyik legjobb egysege, de egyenkent van 2 probowler kaliber de a tobbiek Roman miatt lettek jobbak mint az egyeni kepessegeik mutatnak. Zeusz nem hiaba vartak az elso korbe es nem hiaba csuszott ki onnan. Roman az erosseget varja el tole. De a ket legnagyobb luk, Skura nem egy alom C, de szinte hibatlan teljesitmenyt nyujtott a kieseseig akit egy Udfa rookie G helyetesitett akinek a beugro meccse a Rams, a kovetkezo a SF volt es nem lett kulonbseg a falunk teljesitmenyeben. Boz meg gyenge fizikailag, de atletikus es a teknikaja jo es megint erre jatszott ra Roman a sok mozgatasaval.
A lenyeg viszont LJ. Tavaly futo volt. Iden mar Dual Threat. Van hely a fejlodesre, de ki gondolta a tavalyi dobasai utan hogy eddig eljut iden, szoval van remeny a tovabbi fejlodesere de a jelenlegi allapotaban is remek sema lett radobva.
Az O-D igy complementary football jatszott ami egymast erositette.

Pedig ez ilyen egyszeru, ez nem a mi napunk volt. Minden abba az iranyba tolodott ami ellenunk szolt.
Egy igazi hibas van a meccsen, JH a tulzott agresszivitassal ami az ellenfel jatekat figyelembe veve tul rizikos volt es raadasul nem uraltuk a LOS-t elotte sem es a Titans ellen ne add el a labdat ( meglepodnek ha SB-ba mennenek, de van olyan szkenario). De nezopont kerdese hogy ezt az eredmenyt minek tekintjuk. Csalodas mert ez egy egyszeri liga, de a jovo lehet fenyes