Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 6 éve
Na megvolt a teszt LJ-nek mit tud rántani a csapaton ha nagy a hátrány... Még érnie kell a PO-hoz. Na de majd jövőre meglátjuk mit intéz a vezetőség hogy tudják még ennél is jobban segìteni LJ-t.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
Mondjuk kb. ugyanígy kaptunk ki a clevelandtől a 4. héten... így keretben van a szezonunk sajna
több mint 6 éve
Illetve a WR/TE-ek teljesítménye szerintem komolyat fog lépni, ha Lamar nem mögéjük eléjük alájuk föléjük fog lődözni minden második passzt, mert a sok drop és az első interception is abból jött, hogy pontatlan volt a passz.én ezeket is meg a D -ből elmaradt TO-t is a rozsdának tudom be.
gabokocka
Ezek nem voltak nagy hibák, (ok, a meccs második felében már komolyabbak is voltak, de ott már rég megnyomták a pánik gombot, úgy meg nem lehet).
Apró hibák voltak amik a Titansnek szerencsésen jöttek ki és lendületben is voltak így maximálisan ki is használták őket.
Kellett volna egy nagy D play amivel kicsit visszaszerezzük a momentumot, de ez sosem történt meg.
Szerkesztette: Snagal
több mint 6 éve
Szép szezon volt, csak gratulálni tudok hozzá a csapatnak - viszont ezt a PO meccset megint félre menedzseltük több fronton is.A rozsdás Ravens találkozott az éppen lendületben lévő Titans-szel. Ez a Tennessee nagyon hasonló mint a 2012-es Ravens volt. Underdogok akik sorra hozzák a jól felépített meccseket egy oldschool focival és egy jó menedzser irányítóval. Fáztam is tőlük amióta az alapszakaszban elkezdték a csoda fordításokat a 4. negyedekben - sajnos hiába szurkoltam, hogy inkább a Steelers jusson PO-ba.
Viszont ennek ellenére verhető lett volna ez a csapat is, de Haribó kihúzta a széket alólunk, mikor a 10+ győzelmi szériában lévő csapatot leültette és azt mondta, hogy akkor viszlát 3 hét múlva - komolyan gondolta, hogy a mi lendületünk 3 hét pihenő után ott fog folytatódni ahol abbahagytuk? És az a baj, hogy igen, komolyan gondolta, mert a rozsda mellett a másik oka, hogy ilyen csúfos verést kaptunk az az, hogy látszólag a FO is elment 3 hét pihenőre. Látszólag semmivel nem készültünk arra az esetre, hogy "mivan ha..." - mi van ha hátrányba kerülünk, akkor hogyan változtassunk, milyen extrákat adjunk a korábban mutatottakhoz.
Teljesen fogalmatlanul álltunk ott hátrányba, és pontosan az történt amit ilyenkor vízionáltak nekünk - tovább ástuk a gödröt amiben voltunk.
Tuckeren kívül senki nem volt aki képben volt ezen a meccsen és két szerencsétlen play miatt elúszott, hogy a saját játékunkat játszhassuk. (az első int, és az első 4&1)
Amit hiányolok, és a pihentetésen nagy hibának tartok, hogy a PO-ra - ahogyan tavaly is - visszaváltottunk konzervatívra és erőltettük 4 negyeden keresztül azt ami már a 2. ban is látszott, hogy nem megy.
Hol voltak az alapszakaszból a trükkös playek? Pont a PO-ra kell ilyenekkel előlépni, és nem itt kell tökig húzni a kéziféket. Hol volt a félidei adjustment a védelemben, amikor látszott 2 negyed alatt, hogy Vrabel felkészült a blitz heavy játékunkra? az első 4&1 nél nem hibáztatom a cspatot, azon a ponton, minden idők legjobb futó csapatával és olyan eredményes 4 downos háttérrel neki kellett menni - de a amikor az nem sikerült miért gondoltuk, hogy a következő 4. downos próbálkozásnál is ugyan úgy bele kell futni a falba? Sajnos ez nem nagyképűség volt, és nem tökösség, hanem pont az ellenkezője, fosott a stáb, hogy nem fog sikerülni ha passzolnak, vagy valami kevésbé tradícionálisat megpróbálnak 4re.
A Titans ellenben jól felkészült, tudták, hogy ez a legnagyobb esélyük, ha előnybe kerülnek és élesen játszottak - persze szerencséjük volt, hogy apró pontatlanságok voltak nálunk de azokat maximálisan ki tudták használni és uralni tudták a meccset ami Henryvel könnyen lehozható onnantól kezdve.
Haragszom az edzői stábra, hogy bejglizabálással töltötték azt a sok időt amit felkészüléssel kellett volna ahelyett, hogy segítették volna a srácokat, hogy a szezonhoz méltón hozzák a meccset és elérjék végre az első PO győzelmüket. És aggódom, hogy jövőre vajon túl tudnak-e lépni a saját faszságaikon és nem újra előveszik a szarabbik playbookot a PO ra.
Szerkesztette: Snagal
több mint 6 éve
Illetve a WR/TE-ek teljesítménye szerintem komolyat fog lépni, ha Lamar nem mögéjük eléjük alájuk föléjük fog lődözni minden második passzt, mert a sok drop és az első interception is abból jött, hogy pontatlan volt a passz.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Ezt az upsetet láttam legkevésbé jönni a négy div meccs közül (a Vikes esetleges győzelme lett volna még nekem hasonlóan meglepő). Rá is ment a kombinációs fogadásom. 😀Furcsa meccs volt az biztos. Tényleg szinte minden labda a Titans felé pattant. De azért egy ilyen vaskos zakó után - bekalkulálva a tavaly playoffban történteket is - nem hiszem, hogy elég lenne tudomásul venni, hogy ez nem a mi napunk volt, és megyünk tovább. Megyünk tovább, de azért lesznek kérdések amiket meg kell válaszolni.
A playoffban gyakran megtörténik, hogy az alapszakaszban "verhetetlen" támadósorokat ill. (ritkábban, de bőven előfordul) az "átjátszhatatlan" védelmeket feltörik. Az alapszakasz mókuskerekében akármennyire is 16-szor 1 forduló, nem lehet minden meccsre 100% fókusszal felkészülni. És a szokatlanul játszó, vagy egy valamiben nagyon ütős csapatok ellen nehezebb. Legyen az ilyen futógépezet, vagy Watson mobilitása, vagy 3 kiváló elkapó egy sorban, vagy 2 elit pass rusher, stb. Nehéz egyik vasárnap csere irányító ellen tolni, majd jön Lamar, aztán Watson, és mindhárom ellen a leghatékonyabbnak lenni.
Aztán jön a playoff, nincs következő hét, ha nem nyersz, hazamész, és megjön a 100, de inkább 110%-os fókusz. És nem egyszer kiderül, hogy az elit támadósor belassul, az elit védelem meg lyukasabb, mint hittük. A 110% fókusz megtalálja azokat a nüanszokat, amiket a 95%-os még nem, és annak ez az eredménye. Nem konkrétan a Ravens tegnapi veresége, hanem a kiváló offense-ek, defense-ek alkalmankénti belassulása általában. 2007 Patriots offense, 2013 Broncos offense, de korábbi körökben is sok példa akad hogy addig jó offense / defense nem működik úgy mint addig. Múlt héten a Saintsnél a két fal (főleg a támadó fal) lett megfogva, és ha nincs Hill, lehet, hogy még simább a meccs, mert az elsődleges játék már a támadófali problémáktól szétesett. Brees meg már nincs a fénykorában, hogy ezt ott ad hoc kompenzálja. A Ravensnek egyelőre nincs is igazán nem elsődleges játéka. Vagy az működik ami működik, vagy kérdőjel. Nincs igazán forgatókönyve, hogy mi van ha csak passzolni lehet. Mi van, ha hátrányból kell játszani. Mi van, ha gyors drive-okat kell vezetni. Harbón ill. Lamaron múlik, hogy lesz-e majd ezekre is forgatókönyv, vagy sem. Majd meglátjuk.
Mindenesetre nagyon érdekes színfolt volt idén a Ravens, jó, hogy láthattuk.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ez valahogy lemaradt az elozobol, pedig ez lenyeges 😊. Ingram hianya + LJ-nek a legrosszabb oldala mellett rossz napot fogott ki az OL+ TE corps + Wink+ Roman es JH.
több mint 6 éve
azért most ezek a secondary blitzek sem ültek, nem is értem miért hívta egész meccsen martindale, amikor várható volt, hogy tannehill már csak henryt tömi az előny birtokában. azt értük el vele, hogy a másodvonal túlszaladt a labdáson és ha henry átjutott a falon, mint egy benny hill show, úgy nézett ki a pálya. totális fail az egész meccs.Irtam az ev elejen errol, hogy az agresszivitassal baj lehet, mert nem tudunk nyomast gyakorolni csak blitzekkel. Ennyi. Az O elintezte eddig hogy ne jojjon ki ez a problema. Egy mai QB kenyelmesen alldogalva szetdobna a ligat.
gedam
A D-be rusher kell ez a legnagyobb hianyposztunk, akar feltrade-el de egy fiatalkori Suggs a keres ( nem ismerem a jelolteket, olyan aki futas ellen le tudja zarni a szelt is ), egy side-to-side LB is johetne de Fort jo volt iden
Az O-be all-round TE vagy RB lenne a keresem es hatso korokben a falakat kell eroltetni. WR-t nem huznek, lehet kukazni maximum.
több mint 6 éve
gedam
6 478
azért most ezek a secondary blitzek sem ültek, nem is értem miért hívta egész meccsen martindale, amikor várható volt, hogy tannehill már csak henryt tömi az előny birtokában. azt értük el vele, hogy a másodvonal túlszaladt a labdáson és ha henry átjutott a falon, mint egy benny hill show, úgy nézett ki a pálya. totális fail az egész meccs.
több mint 6 éve
Hát kemény meglepetések voltak eddig a PO-ba. Ezt nem nagyon gondoltam volna. Most már nem is tudom kinek szorítsak ezek után... Mondjuk a Titans ezek után megérdemelné hogy ott legyen...
több mint 6 éve
A legsimább meccsnek gondoltam a 4 közül, de ez nekem nagy meglepetés. Nem láttam a meccset, de nagyon kíváncsi vagyok. Nincs világvége és a következő szezonnak úgy mentek neki, hogy ti vagytok a csoport és talán az afc favoritjai.
Steelers fan
több mint 6 éve
Ugy kezdem hogy gratula a Titans-nek.Ez a tipikus az ellenfélnek minden, nekünk semmi. Előfordul,viszont a nagy probléma az az,hogy PO-ra nem sikerül fejben összeállni. Ekkora hibák itt már nem férnek bele. Megérdemelten nyert a Titans, van hová fejlődnünk azért. Meglátszik az,hogy ha kiesik egy Ingram,vagy Lamar szarabb napot fog ki,akkor vége a csapatnak..Ebből a szempontból nagyon gyenge lábakon állunk,törékeny a gépezet.Majd mindjárt jön "no" és megcáfolja,mert a Steelers topicban oldalakon keresztül ecsetelte,hogy ez nincs így meg,hogy nézzük meg az utolsó alapszakasz fordulót is,látjuk mennyire mérvadó volt...
LeviPoki
JoeyPorter
Mit kell megcafolnom itt? Ez teljesesen hulyeseg hogy kifog egy rossz napot Ingram vagy LJ es akkor vege. Nemhogy az idei alapszakaszban nyertunk volna sokat, hanem a Titans ellen is nyernenk 10-bol nyolcat a tegnapi feltetelekkel. Igy gondolom es nem is valtozik semmit sem ettol a meccstol fuggetlenul. Es ez nem nagy arc. A mi 2012 menetelesunknel volt egy hasonlo meccsunk a Denver elleni. Minden osszejott nekik. A Titans erdemeibol ez semmit nem von le.
Aki elolvasta a meccs elotti beharangozokat azok nem lepodtek meg hogy mit csinaltak D oldalon es O oldalon se csinaltak tobbet. A korulmenyek viszont olyanok lettek amik ellen ezek halalosak lettek szamunkra.
Nalunk sem tortent meglepo, tudtuk hogy fog menni a futas, nekunk ezt foleg a vezetesunkkel kellett volna megoldani. De az idohuzas mindketto egysegukkel konnyen megy.
Nalunk a D-nel tudtuk hogy lesz 1-2 nagy jatek benyelese, ami nem kellett volna hogy baj legyen. Az elejen nem tudtak futni.
A baj az O oldalon a hibak voltak. Mindig rosszkor jon, de hamis erzetet adott. Haladtunk es INT ami egy szerencse volt nem pedig elvertek LJ-t.
Itthon en ellene voltam a 4 and 1-knek. 2 dolog miatt. 1.) hiaba haladtunk nem erobol tettuk, ha mar igen akkor ezert trukkos jatekkal probalkoztam volna. 2.) Ez nagyobb riziko volt egy ilyen felepitesu csapat ellen. Volt olyan erzesem, hogy nem lenezte JH oket csak nem is hitte el hogy baj lehet ellenuk. Meglepodnek ha KC ennyi hibat fog elkovetni ellenuk es foleg taktikait nem mert gyakorlatilag 5 TO-val zartuk a napot.
Sajnalom mert nem volt elvaras a SB, de ez egyszeri liga. Jovore sokkal nehezebb lesz hasonlo jatekkal, LJ-tol kell a kovetkezo fejlodesi ugras es rendben lesz es a csapattol is.
több mint 6 éve
Szeretnék nektek gratulálni a szezonhoz! Egy ilyen meccs benne van a pakliban!Remélem nem fogtok visszaesni és mi meg felnövünk mellétek ( elétek 😀) és jövőre jönnek újra a kőkemény Steelers - Ravens derbik! 🙂
több mint 6 éve
Szerintem sem az elkapókat kell upgradelni, hanem a falakra koncentrálni, Brown és Boykin jók lesznek, Lamar is fejlődik a passzjátékban, benne van a pakliban egy ilyen meccs. Illetve értem, hogy menő a negyedikeknek nekimenni, de első félidőben, saját térfélen orbitális baromság. Ha sikerül mit nyersz? Még mindig több, mint 50 yard van a TD-ig, ha nem akkor ott a labda az ellenfélnek szinte a FG táv kapujában minusz 7-nél.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Nem baj, szép volt fiúk, én igyis büszke vagyok a csapatra, lamar nem játszott rosszul, de hogy az elkapok ilyen szarok, 6 elejtett labda, itt nem fér bele, ide mindenképpen kell hozni egy elit elkapot.Az a 6 elejtett labda mondjuk nem annyi volt, csak az nfl-nel kis tulzassal mindenre beirtak a dropot. Arra is, amikor Lemar vallon dobta Hurstot, aki meg vegig sem futotta az utvonalat, es hatra sem nezett. Volt ahhoz hasonloan tobb passz is, ami vagy nagyon pontatlan volt, vagy szimplan nagyon nehez, mert nagyon kacsazott, meg kozelre tul eros volt peldaul. Nem gondolom, hogy ez a wr-soron ment el. Ha Lemar nem futkarozhat komfortosan, o annyira egyelore nem jo, hogy csak a zsebbol ilyen meccset behuzzon, illetve a Ravens stabja sem keszult fel erre. A Titans vedelme viszont nagyszeruen limitalta, kihuzva ezzel a meregfogat. Tul keson tudott elkezdeni szaladgalni mar. Raadasul a fal siralmas volt, a Titans minden teren elnyomta a Baltimore-t, igazabol mindket falat uralta. Yandaek baromi gyengek voltak. Persze igazabol teny, hogy mindenki, azt pedig mar nem birta el a csapat, ha ennyien jatszanak tudasuk alatt.
Norbi180
több mint 6 éve
Jövőre 3. Szezonon lj meg két olcsó szezonja van szóval azért nem sürgős... Ez nem a mi meccsünk volt ennyi.. most nem nekünk kedvezett a szerencse mint milebhighon anno ez van... Ha a szezon eleji joslasokat nézzük nem is kelllene csoportelsőknek lennünk..és nem akarom a saints szurkolókat megsérteni de ott is látszik hogy bármikor benne van egy nem vart vereség
több mint 6 éve
gedam
6 478
Ehhh. Ezt nem lattam jonni. Ugyanakkor belul kicsit faztam a 3 het pihenotol,mert akarmit nyilatkoznak hogy kell ez, meg serulesek ne legyenek, hogy akkor is kiesel a formabol. Lehet kellett volna meg a vasas elleni meccs. Csodas volt az alapszakasz, tul szep is, emiatt is feltem hogy majd foldbe allunk, ami megtortent. nehez lesz, jovore jobban fogjak mar ezt a csapatot ismerni, az idei evben kellett volna nyerni na mindegy. Szomoru vagyok.most én is azt érzem, hogy jövőre még lesz egy lövésünk, utána már nehezebb lesz. lamarnak szerződést kell adni és ha winston 35 millát kér, mennyit kér majd lj? szóval nem tudom, idén kellett volna sb-t játszani, mert most még könnyebben ment a bűvészkedés a sapival. talán jövőre, de ez így szopó.
Vrij6
több mint 6 éve
gedam
6 478
szerintem sincs így. azért év közben is kezdett rosszul lamar, de akkor a védők léptek elő, példul seahawks meccs. most ennél a meccsnél egyszerűen nem berozsdásodtunk, hanem szétrohadtunk a rozsdától minden szinten. minden labdavesztésünket td-vel büntetett a titans. oké, hogy halad henri, de akkor legalább a red zoneban hozzunk extrát. (ehhez kellenének klasszis lb-k) suggs is jól jött volna ma.Ez a tipikus az ellenfélnek minden, nekünk semmi. Előfordul,viszont a nagy probléma az az,hogy PO-ra nem sikerül fejben összeállni. Ekkora hibák itt már nem férnek bele. Megérdemelten nyert a Titans, van hová fejlődnünk azért. Meglátszik az,hogy ha kiesik egy Ingram,vagy Lamar szarabb napot fog ki,akkor vége a csapatnak..Ebből a szempontból nagyon gyenge lábakon állunk,törékeny a gépezet.Majd mindjárt jön "no" és megcáfolja,mert a Steelers topicban oldalakon keresztül ecsetelte,hogy ez nincs így meg,hogy nézzük meg az utolsó alapszakasz fordulót is,látjuk mennyire mérvadó volt...
LeviPoki
JoeyPorter
én egyébként az o-ban éreztem annyit, ha egy d labdaszerzés vagy egy rövid pálya jön, hogy beindulnak. de mondom, a titans tökéletesen játszott, mi meg minden szinten rosszul.
több mint 6 éve
lucio
329
A 4. kísérletek pszichésen érdekes helyzetek voltak. Az év során mindig nekimentünk. Ott nyertük a meccseket. Mit üzen az edző a csapatnak, ha ma nem megyünk neki? Tökegyértelmű, hogy azt, ez a meccs más, elülteti a fejekben, a kételyt, ami addig is elkezdett épülni a hátrány és a hibák miatt. Tanulság: idény közben kell érezni a flow-t, és legalább rotálni, hogy nekimegyünk-e vagy sem. Így, ahogy meccseltünk, azoknak neki kellett menni.az is. meg a második félidő elején is rúgni kellett volna. kicsit hasonlított a kc elleni meccsre, fejetlen kockázatvállalás ment ott is. azt érezni kell meccs közben, hogy mi a “flow”De az volt a kezdő lökés. Szeretem a tökös edzőket, de az sajnos egy rossz playcalling volt.Az a 4&1 sorsdöntő volt,mert belesodorta a Ravenst,hogy 2 TD hátrányba kerüljön,ami talán a legnagyobb gyengéje ennek a csapatnak. Ettől függetlenül ez egy nagyon jó szezon volt Nektek.annyira katasztrófa volt minden egység, hogy ez reménytelen volt. támadók,védők,speckók,edzők-nem is tudom melyik volt rosszabb
kolok1972
gedam
Hunreeth
de így, hogy a titans nem hibázott, hát nem tudom..hibátlan játékkal esetleg.
gedam
De a fotelből én is azt a flowt éreztem, hogy nem kellene, pláne amikor feljöhettünk volna 14-9-re. A "LewisReedFlacco" Ravens szerintem boldogan rúgott volna egy field goalt, ott az volt a filozófia, hogy mindegy, mi az eredmény, maradj meccsben. Ugyanilyen hiba volt a TD után a kétpontos. Ha csak egy kell, azt könnyebb megcsinálni akkor, amikor csak az a két pont a hátrány, mint amikor még 16. Egyszerűen jobban beremeg a nagy előnyt leadó csapat.
Ez a csapat pont amiatt, hogy nem így szocializálódott, kényelmetlennek érezte volna pl. a 14-9-et. Ha valahol, itt visszanyalt a rutintalanság, hogy kevés illetve nincs olyan playank, aki sok csatát megélt volna. Most meg majd mint púp a hátán rakják rá LJ-re hogy két PO két L. Holott az első maga volt a csoda (köszi, Steelers), most meg inkább a rendszert szedte szét a Titanst, mint LJ-t.
A PO futball alapja a hibák minimalizálása, aztán az extrák. játékok. Mi hibákkal kezdtünk, aztán már nagy játékok kellettek volna, amibe még jobban belehibáztunk, és ehhez jött még a Titans kiváló stratégiája és játéka.
több mint 6 éve
Nem szeretem a Ravenst (túl nagyra nőtt az arc év közben), de ezt a meccset, ha még tízszer játszanák le, akkor (sajnos) a Ravens nyerné tízszer. Ebben a játékban a hibázás elkerülése még fontosabb, mint jó játék. Ha döntő hibákat vétesz, azonnal hátrányba kerülsz, vagy a "momentum" oda kerül a másikhoz. Míg, ha csak jól játszol, akkor haladsz a mezőnyben majdnem kétszer annyit, mint az ellenfeled - de ezt feldughatod magadnak. Még csak az sem mondható, hogy a Ravens rosszul játszott, csakhogy a jó játék mellett túl sokat hibáztak. Ez döntött most.
Szerkesztette: ötös műhold
több mint 6 éve
A Titans feltuzelve, lenduletbol jott, nulla veszitenivaloval erre a meccsre. Minden szagerto minket tippelt tovabbjutonak. Mi meg pihentunk 3 hetet es kicsit szetestunk. Es baszki de tartottam a meccstoly mert ilyenkor sokszor ez van. Szinte elhitetik veled hogy oooo, nyugi, sima lesz, te meg azert tudod,hogy megis csak nfl playoff van, de igy is pofanver az egesz.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Ez a tipikus az ellenfélnek minden, nekünk semmi. Előfordul,viszont a nagy probléma az az,hogy PO-ra nem sikerül fejben összeállni. Ekkora hibák itt már nem férnek bele. Megérdemelten nyert a Titans, van hová fejlődnünk azért. Meglátszik az,hogy ha kiesik egy Ingram,vagy Lamar szarabb napot fog ki,akkor vége a csapatnak..Ebből a szempontból nagyon gyenge lábakon állunk,törékeny a gépezet.Majd mindjárt jön "no" és megcáfolja,mert a Steelers topicban oldalakon keresztül ecsetelte,hogy ez nincs így meg,hogy nézzük meg az utolsó alapszakasz fordulót is,látjuk mennyire mérvadó volt...
LeviPoki
több mint 6 éve
Grat a szezon hoz! A meccsen a XX. századi futó csapat nyert a XXI. századi ellen. Elkapó need van az látszik, azonkívül ez jövőre (nekünk sajnos) szerintem jobb lesz. Talán nem lesz ilyen hengerlés az alapszakaszban, de alapvetően komoly csapat van Baltimore-ban. Pláne ha Lamar a következő szezonra is javul annyit passzjátékban mint idénre.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 6 éve
Persze,csak ha vmit kiemeltetek a szezon során az az volt,hogy ez a csapat arra van “kitalálva” hogy nagy labdabirtoklási arány melett,lehetőleg előnyből focizzon. -7nél még benne volt,hogy pl egy ki védekezett támadás után egy jó driveval LJ és a csapat is elkapja a fonalat. Értem hogy a szezon során ezt nagyon nagy százalékban oldotta meg a csapat,de itt a 2 TD hátrányának veszélye miatt ennek nem szabadott volna nekimenni szerintem.Az a 4&1 sorsdöntő volt,mert belesodorta a Ravenst,hogy 2 TD hátrányba kerüljön,ami talán a legnagyobb gyengéje ennek a csapatnak. Ettől függetlenül ez egy nagyon jó szezon volt Nektek.annyira katasztrófa volt minden egység, hogy ez reménytelen volt. támadók,védők,speckók,edzők-nem is tudom melyik volt rosszabb
kolok1972
gedam
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
gedam
6 478
az is. meg a második félidő elején is rúgni kellett volna. kicsit hasonlított a kc elleni meccsre, fejetlen kockázatvállalás ment ott is. azt érezni kell meccs közben, hogy mi a “flow”De az volt a kezdő lökés. Szeretem a tökös edzőket, de az sajnos egy rossz playcalling volt.Az a 4&1 sorsdöntő volt,mert belesodorta a Ravenst,hogy 2 TD hátrányba kerüljön,ami talán a legnagyobb gyengéje ennek a csapatnak. Ettől függetlenül ez egy nagyon jó szezon volt Nektek.annyira katasztrófa volt minden egység, hogy ez reménytelen volt. támadók,védők,speckók,edzők-nem is tudom melyik volt rosszabb
kolok1972
gedam
Hunreeth
de így, hogy a titans nem hibázott, hát nem tudom..hibátlan játékkal esetleg.