Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 6 éve
Lehet rosszul értettem de 4 ember nem a front-7-be kell az gondolom a védőoldal 😀aszonta a hárbó, hogy a front 7-be 4 jó játékost akar és legalább 2 playmaker elkapót az o-ba. carrt és kovács imit meg akarja tartani (gondolom 3-3 milláért) nem hiszem, hogy unalmas lesz az offseason, lesz mozgás bőven.Fasza, akkor pont ugy igazolna minz én. Örülök, hogy mas is igy látja. En mondjuk beernem egy extra elkapovak, 4 falember meg csak akkor kellene ha Yanda visszavonul.
gedam
Voice
több mint 6 éve
aszonta a hárbó, hogy a front 7-be 4 jó játékost akar és legalább 2 playmaker elkapót az o-ba. carrt és kovács imit meg akarja tartani (gondolom 3-3 milláért) nem hiszem, hogy unalmas lesz az offseason, lesz mozgás bőven.Fasza, akkor pont ugy igazolna mint én. Örülök, hogy mas is igy látja. En mondjuk beernem egy extra elkapovak, 4 falember meg csak akkor kellene ha Yanda visszavonul.
gedam
Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
aszonta a hárbó, hogy a front 7-be 4 jó játékost akar és legalább 2 playmaker elkapót az o-ba. carrt és kovács imit meg akarja tartani (gondolom 3-3 milláért) nem hiszem, hogy unalmas lesz az offseason, lesz mozgás bőven.Fasza, akkor pont ugy igazolna minz én. Örülök, hogy mas is igy látja. En mondjuk beernem egy extra elkapovak, 4 falember meg csak akkor kellene ha Yanda visszavonul.
gedam

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
aszonta a hárbó, hogy a front 7-be 4 jó játékost akar és legalább 2 playmaker elkapót az o-ba. carrt és kovács imit meg akarja tartani (gondolom 3-3 milláért) nem hiszem, hogy unalmas lesz az offseason, lesz mozgás bőven.en mar nem nezek/ hallgatok semmilyen hivatalos oldalt, de ebbol az Orkeny szeru osszefoglalobol ujra az a kovetkeztetesem, hogy csak beszelnek mert kell valamirol. De meg a "kivansagai" is HR gyilkos. Remelem inkabb egy 9 eves szurkolo fogja ki az "aranyhalat". JH menjen el egy kerteszeti boltba, vegyen 2 szerszamot es talaljon ki uj szlogeneket.
gedam
több mint 6 éve
Futni. Többet kellett volna futnia Lamarnak, nem passzolgatni vagy sikerül, vagy nem alapon.És jövőre is ez a kulcs a PO-ban. Szét kell futni az ellenfeleket.
Passzbuzi ligában futni kell, arra nem optimális a védelem.
Ha majd visszaállnak és a védelmek futás ellen lesznek optimalizálva, akkor meg ismét lehet passzolni.
Ez az NFL örök körforgása.
De jelenleg fuss Lamar fuss.
több mint 6 éve
Én azt nem mondtam, hogy a védelem überjó volt csak azt, hogy az egész O hibázgatott a faltól kezdve LJ-ig mindenki...hát nem tudom, nekem a vèdelelem sem hozott semmi extrát, amikor kellett volna nem tudtak előlépni, rz-ben folyamatosan kaptuk a td-ket, mezőnyben nem tudtuk fogni a futást. az st-ről ne is beszéljünk, folyamatos hosszú pályákat kellett volna megoldani, futás nélkül, ami nem megy. hogy még vagy jövőre sem, azt nem tudom, ehhez kellene személyzet. ha mahomes a hasonlítási alap, akkor én az andrews, holivúd, snead hármast bármikor elcserélném, a kelce, hill, watkins hármasra.Maradjunk annyiban hogy az egész O alulteljesitett... Ahogy néztem a playeket lj is elnézett jó pár üres helyzetet... Nem volt rossz de nem is volt jó...tipikusan az a meccs ami szerintem egy apróságon ment el - az első támadó drive az INT-el a végén... ha az végig megy egész más lett volna a meccs képe.
malkav
Hosszú pihenő után mindenki basztatta a csapatot, hogy nem lesznek-e rozsdásak, magas volt az elvárás + hozzá jött a PO rutin hiánya amit tetézett, hogy LJ-n külön nyomás volt a tavalyi Chargers meccs óta ezen a meccsen. Jött egy szerencsétlen szituáció és fentiek hatására összeomlott az O, ráadásul a TD miatt az a komfortzóna sem volt meg, hogy a saját játékunkat játsszuk.
Ebből kellett volna edzői oldalon megfelelő döntéseket hozni ami nem jött.
(és ezen segíthetett volna egy Ray féle vezér aki seggberúgja őket és vért itat velük mikor látja, hogy bepánikoltak a tehetséges de rookie játékosok)
Snagal
(hozzáteszem szerintem garoppolo gyengébben játszott példul, mint lj, csakhát ottan voltak, akik extrát hoztak. ezért jó, ha nem okádja össze magát egyszerre mindenki, kivétel nélkül. na jó nem, hollywood jól játszott)
gedam
Első 4&1 nél konkértan nem várta meg Lj a blokkolóit... mögötte volt a LG a Fullback meg az RB ... azért mínusz három blockkal nehéz futni...
Csak el kell fogadni, hogy ez egy fiatal csapat, ahol már a két hete rajtuk van a nyomás, hogy SB or bust. Két szerencsétlen play miatt 14 pontos hátrányba vannak és fosnak, hogy milyen ciki ha kikapnak míg a titans nyomás nélkül játszott.... persze lehet mentális felkészítéssel ezt háttérbe szorítani, de azért ne tegyünk már úgy mintha ezt minden edző meg tudná lépni és csak egy-kettőnek nem sikerül...
Főleg mi magyarok ne tegyünk úgy, mert kb. a Mi vállogatottjainknál nagyobb chokkerek nincsenek.. (Mondjuk idén a fiú kézilabdások kb. titans szinten játszottak, de ez a ritkább)
Azért éles váltás lenne a KC skillpozijára cserélni, szerintem mondjuk az öszes NFL csapat szívesen cserélne rá..
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy a Kelce,Watkins,Hill hármas 49M míg a Andrews,Snead,Brown 9M.... 😀
Szerkesztette: malkav
több mint 6 éve
gedam
6 478
hát nem tudom, nekem a vèdelelem sem hozott semmi extrát, amikor kellett volna nem tudtak előlépni, rz-ben folyamatosan kaptuk a td-ket, mezőnyben nem tudtuk fogni a futást. az st-ről ne is beszéljünk, folyamatos hosszú pályákat kellett volna megoldani, futás nélkül, ami nem megy. hogy még vagy jövőre sem, azt nem tudom, ehhez kellene személyzet. ha mahomes a hasonlítási alap, akkor én az andrews, holivúd, snead hármast bármikor elcserélném, a kelce, hill, watkins hármasra.Maradjunk annyiban hogy az egész O alulteljesitett... Ahogy néztem a playeket lj is elnézett jó pár üres helyzetet... Nem volt rossz de nem is volt jó...tipikusan az a meccs ami szerintem egy apróságon ment el - az első támadó drive az INT-el a végén... ha az végig megy egész más lett volna a meccs képe.
malkav
Hosszú pihenő után mindenki basztatta a csapatot, hogy nem lesznek-e rozsdásak, magas volt az elvárás + hozzá jött a PO rutin hiánya amit tetézett, hogy LJ-n külön nyomás volt a tavalyi Chargers meccs óta ezen a meccsen. Jött egy szerencsétlen szituáció és fentiek hatására összeomlott az O, ráadásul a TD miatt az a komfortzóna sem volt meg, hogy a saját játékunkat játsszuk.
(és ezen segíthetett volna egy Ray féle vezér aki seggberúgja őket és vért itat velük mikor látja, hogy bepánikoltak a tehetséges de rookie játékosok)
Snagal
(hozzáteszem szerintem garoppolo gyengébben játszott példul, mint lj, csakhát ottan voltak, akik extrát hoztak. ezért jó, ha nem okádja össze magát egyszerre mindenki, kivétel nélkül. na jó nem, hollywood jól játszott)
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Maradjunk annyiban hogy az egész O alulteljesitett... Ahogy néztem a playeket lj is elnézett jó pár üres helyzetet... Nem volt rossz de nem is volt jó...tipikusan az a meccs ami szerintem egy apróságon ment el - az első támadó drive az INT-el a végén... ha az végig megy egész más lett volna a meccs képe.
malkav
több mint 6 éve
Maradjunk annyiban hogy az egész O alulteljesitett... Ahogy néztem a playeket lj is elnézett jó pár üres helyzetet... Nem volt rossz de nem is volt jó...LJ hozta amit tud es +50dobasnal o nem jo ( meg ). A mindenki lehetett volna jobb az megint termeszetes. De ilyen fallal talan 2-3 QB oldotta volna meg, de tobben jobbak lettek volna mint LJ. Emiatt a meccs miatt nagyon haragszom JH-ra, de iden nem tul sok hibaja volt igaz a nagy a legrosszabbkor. O rakta ra a csapatot arra a palyara amit a legjobban el kellett volna kerulni. JH es nem a Titans ( ok jol jatszottak es nem akarok elvenni semmit toluk ).
malkav
több mint 6 éve
Maradjunk annyiban hogy az egész O alulteljesitett... Ahogy néztem a playeket lj is elnézett jó pár üres helyzetet... Nem volt rossz de nem is volt jó...
több mint 6 éve
Hali, elemezgettem egy kicsit a Titans védelmet a meccsről a Titans topicban. Nem akarok sebeket feltépni, de egy picit jobban látszik, hogy nem Lamar volt a pocsék, hanem a védelmünk volt egész jó. ha érdekel, nézzetek rá.A sebek nincsenek feltepve. Nem is LJ volt a pocsek hanem a fal ( picit JH ). LJ hozta amit tud. Ezert nem izgulok hogy kipukkadt a lufi, fajo hogy a PO-ban jott minden ossze. Ennyi. Persze a Titans megtette amit kell, nem levonva az erdemeket.
Druid
több mint 6 éve
Hali, elemezgettem egy kicsit a Titans védelmet a meccsről a Titans topicban. Nem akarok sebeket feltépni, de egy picit jobban látszik, hogy nem Lamar volt a pocsék, hanem a védelmünk volt egész jó. ha érdekel, nézzetek rá.
több mint 6 éve
Van, ahol elismerik, akit kell:www.si.com/nfl/chiefs/news/lamar-jackson-michael-thomas-101-awards

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Termeszetesen a netto teljesitmeny a legfontosabb, de az ar fontos mivel adott keretben kell maradni.- Correa egy jo pelda mindenkinek, draftoltuk rusher-nek, de rogton nem jott be sokan megeloztek hazon belul, majd ILB-nel detto. 2. koros volt!! Pees vitte magaval es nekik mar fillerekbe kerult es annak megfeleloen lehetett projektnek tekinteni. Ugy bejott.Azzal egyet értek, hogy ha a drafton elérhető egy kiemelkedő pass rusher akkor érdemes lenne akár felmozogni is érte, idén megtehetjük.
- Suggs el akart menni es kesz es teljesen sajat elhatarozasabol
- Za'darius meg egy ev alatt robbant be es irdatlan penzt kapott. O bejott, de nalunk a FO gondolhatta hogy egy a sok kozul a hasonlo jatekosok kozott.
- Belso LB meg Mosley nem er annyit amit kapott, kozel sem. Fort szerintem remek volt es a penzehez kepest meg fantasztikus ( ahogy Clark is es Jefferson repulni is fog. Egy Adams trade-ert tudnek lelkesedni es kesobb majd meg oldanank a sapkat de egy klasszisert inkabb kockaztatnek ). Ettol fuggetlenul sok helyen lehetne javitani a helyzetet, de ar-ertek aranyban nem feltetlenul. A ILB-S poszt ilyen nalam. Ha lecsuszik egy bluchip-es side-to-side ILB akkor nem hagyna ki az ember, de vannak fontosabb posztjaink amik nincsenek hazon belul megoldva.
- Az OL nagyon jol dolgozott, de ez reszben tehetsege a jatekosoknak reszben jo edzoi munka. G-C johet mert haladnunk kell a passz fele, de ide akkor huznek elol ha tenylegesen azonnal elorelepest jelentene.
- A rusher nalam az elso huzas ha van olyan tehetseg es aki jobban megeri mint OL-be. Egy csomo draftpick-unk van akar felfele is lehetne mozogni veluk egy kicsit. Kell hogy futas ellen lezarja a szelt. Ez a D-unk 2 legnagyobb hibaja es ezert sokat kellene hogy erjen nekunk es a FA piacot se vetnem el.
- Egy allround TE nalam elol lenne a kivansag listan, de ez nem valoszinu hogy osszejon.
Nem tudom a draftra jovoket- a FA piacot sem es a "varatlan" elengedeseket sem. Talan egy komoly FA szoba johet.
no
Viszont a nem kiemelkedő, de jó árérték arányú játákosokkal már nem mindig. Ez 1-1 játékossal belefér, de ha több a nem kiemelkedő játékosunk akkor már visszanyal a fagyi - hiszen egy playre továbbra is csak 11 embert tudunk felküldeni (persze más lenne a felállás, ha a playre felküldhető emberek száma is fizetési keret alapján menne és olcsó játékosból felrakhatnánk 16ot is 😀 )
Hogy mást ne mondjak ha én lehetnék a Ravens LB-je, akkor 0Ft-ot kérnék /év, ami azt jelenti, hogy a teljesítményemmel arányos fizetést kapnék 😊 de nem lennének kisegítve vele 😀
Szóval a nagy spórolásnak is azért van egy szintje, amitől kezdve már negatívan hat a csapatra nem pozitívan (mondom mindezt úgy, hogy bár én Zadarius-t nagyon sajnáltam, hogy elmegy, jobban szerettem mint Judont, de annyi pénzért tényleg nem érte volna meg itt tartani, Mosley-ról nem beszélve).
Én amúgy bízom a FA piacban, az idei év után szerintem azért nőtt az ázsiónk a játékosok szemében is. Tavaly nem sokan hitték volna el, hogy velünk PO esélyeik lehetnek - így remélem jó esélyeink lesznek jó szerződéseket kötni playmaker játékosokkal (Clowney??).
Snagal
Fort es Clark voltak a peldaim. Fillerekert jatszanak. TJefferson 8-9millioert nem jobb nala netto teljesitmenyben sem. Lehet talalni jobbat csak er-e annyival tobbet amennyivel tobbet keres. Fort ugyan mar 2 fillerert jatszik, de nekem eleg lenne ha akar az idei teljesitmenyet hozna.
A passrusher hianya meghatarozta a D-unk jatekat, ami nem jo. En ide koltenek.
több mint 6 éve
HOME: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, Kansas City Chiefs, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Dallas Cowboys, New York GiantsAWAY: Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Cincinnati Bengals, New England Patriots, Houston Texans, Indianapolis Colts, Philadelphia Eagles, Washington Redskins
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Önhibámon kívül kicsit megkésve, de azt mondom, hogy Lamar nem futott eleget. Ha többet fut jön a W.
több mint 6 éve
lucio
329
A drafton szerintem nem feltétlenül kell belehalni abba, hogy pass rushert vagy LB-t találjunk. Egyrészt addigra lemegy a FA piac, most van mozgásterünk, szóval ez is befolyásolja a draft taktikát. De ezzel együtt is az NFL-ben nincs olyan csapat, akinek nincsenek gyenge pontjai. Persze lehet ezeket toldozgatni, de ha a világ legyjobb LB sora lett volna szombaton, akkor is lehet, kikapunk. Egy meccsen bármi lehet. Persze, pótoljuk a hiányposztokat. De emellett fenn kéne tartani az elit CB sort, mert ugyan a Titans futott, de azért a liga átlaga meg inkább passzol. Az OL szerintem nem elit, ha passzt kell védeni, továbbá oda mélység sose árt. És DL-ba van tehetségünk embereket kukázni, máshova meg nincs nagyon.
több mint 6 éve
még LJ védelmébe annyit, hogy majdnem 60x passzoltattuk(59)... WTF?!Lamar tanulhat mahomes-tol, hogy kell játszani play off meccsen hátrányban, nem teleszart gatyában.Életemben nem gondoltam volna,hogy én fogom Tőled védeni Lamart,de neki ehhez mi köze volt? Ha reálisan végig nézzük az emberanyagot,a KC jobb csapat nálunk. Alapvető faszság ráhúzni mindent az irányítóra,ráadásul egy másfél éves rukira, rajta kívül meg vannak ötvenen a csapatba,tessék, elő lehet lépni,ja hogy egyik se tudott,na meg a kócsók se. Lamar nem játszotta élete meccsét,tény. A titans volt az ellenfél,a fal ezen a meccsen egy igazi fos volt, a futójétékunkat megfogták, nagyon sok volt a WR drop, elkapható passzoknál. Ne kenjük már rá csóró gyerekre 😊 Majd ha Haribóék is felnőnek fejben a PO-hoz és felkészítve küldik ki a csapatot,akkor majd beszélünk arról,hogy miért volt befosva..
Norbi180
LeviPoki
És persze, lehet mondani, hogy mert futottunk az eredmény után de ennek a FELE(!) a 3. negyed első drivejáig már összejött amikor még csak 8(!) pontos hátrányban voltunk - semmi nem indokolta, hogy feladjuk a futást, ami egész szezonban a csapat fő identitása volt.
Csak remélni merem, hogy nem egy második állatorvosi ló lesz LJ-ből, és nem kezdjük el úgy félre menedzselni mint Flacco-t és kitaláljuk, hogy ő igazából egy passzológép csak ő még nem tud róla.
Szerkesztette: Snagal
több mint 6 éve
- Correa egy jo pelda mindenkinek, draftoltuk rusher-nek, de rogton nem jott be sokan megeloztek hazon belul, majd ILB-nel detto. 2. koros volt!! Pees vitte magaval es nekik mar fillerekbe kerult es annak megfeleloen lehetett projektnek tekinteni. Ugy bejott.Azzal egyet értek, hogy ha a drafton elérhető egy kiemelkedő pass rusher akkor érdemes lenne akár felmozogni is érte, idén megtehetjük.
- Suggs el akart menni es kesz es teljesen sajat elhatarozasabol
- Za'darius meg egy ev alatt robbant be es irdatlan penzt kapott. O bejott, de nalunk a FO gondolhatta hogy egy a sok kozul a hasonlo jatekosok kozott.
- Belso LB meg Mosley nem er annyit amit kapott, kozel sem. Fort szerintem remek volt es a penzehez kepest meg fantasztikus ( ahogy Clark is es Jefferson repulni is fog. Egy Adams trade-ert tudnek lelkesedni es kesobb majd meg oldanank a sapkat de egy klasszisert inkabb kockaztatnek ). Ettol fuggetlenul sok helyen lehetne javitani a helyzetet, de ar-ertek aranyban nem feltetlenul. A ILB-S poszt ilyen nalam. Ha lecsuszik egy bluchip-es side-to-side ILB akkor nem hagyna ki az ember, de vannak fontosabb posztjaink amik nincsenek hazon belul megoldva.
- Az OL nagyon jol dolgozott, de ez reszben tehetsege a jatekosoknak reszben jo edzoi munka. G-C johet mert haladnunk kell a passz fele, de ide akkor huznek elol ha tenylegesen azonnal elorelepest jelentene.
- A rusher nalam az elso huzas ha van olyan tehetseg es aki jobban megeri mint OL-be. Egy csomo draftpick-unk van akar felfele is lehetne mozogni veluk egy kicsit. Kell hogy futas ellen lezarja a szelt. Ez a D-unk 2 legnagyobb hibaja es ezert sokat kellene hogy erjen nekunk es a FA piacot se vetnem el.
- Egy allround TE nalam elol lenne a kivansag listan, de ez nem valoszinu hogy osszejon.
Nem tudom a draftra jovoket- a FA piacot sem es a "varatlan" elengedeseket sem. Talan egy komoly FA szoba johet.
no
Viszont a nem kiemelkedő, de jó árérték arányú játákosokkal már nem mindig. Ez 1-1 játékossal belefér, de ha több a nem kiemelkedő játékosunk akkor már visszanyal a fagyi - hiszen egy playre továbbra is csak 11 embert tudunk felküldeni (persze más lenne a felállás, ha a playre felküldhető emberek száma is fizetési keret alapján menne és olcsó játékosból felrakhatnánk 16ot is 😀 )
Hogy mást ne mondjak ha én lehetnék a Ravens LB-je, akkor 0Ft-ot kérnék /év, ami azt jelenti, hogy a teljesítményemmel arányos fizetést kapnék 😊 de nem lennének kisegítve vele 😀
Szóval a nagy spórolásnak is azért van egy szintje, amitől kezdve már negatívan hat a csapatra nem pozitívan (mondom mindezt úgy, hogy bár én Zadarius-t nagyon sajnáltam, hogy elmegy, jobban szerettem mint Judont, de annyi pénzért tényleg nem érte volna meg itt tartani, Mosley-ról nem beszélve).
Én amúgy bízom a FA piacban, az idei év után szerintem azért nőtt az ázsiónk a játékosok szemében is. Tavaly nem sokan hitték volna el, hogy velünk PO esélyeik lehetnek - így remélem jó esélyeink lesznek jó szerződéseket kötni playmaker játékosokkal (Clowney??).
Szerkesztette: Snagal
több mint 6 éve
- Correa egy jo pelda mindenkinek, draftoltuk rusher-nek, de rogton nem jott be sokan megeloztek hazon belul, majd ILB-nel detto. 2. koros volt!! Pees vitte magaval es nekik mar fillerekbe kerult es annak megfeleloen lehetett projektnek tekinteni. Ugy bejott. - Suggs el akart menni es kesz es teljesen sajat elhatarozasabol
több mint 6 éve
Komolyan hiányzik Correa?A 3 cone drillje nagyon erős volt,így hittem benne viszont nem bizonyította,hogy nem csak szentimentális voltam.edc az év menedzsere, nem vitás, de linebacker nélkül hagyta a csapatot.Mindhárom állítást túlzónak érzem.. 😊
minvájl a két lb zadarius és suggs döntőzik. csak nem velünk.
gedam
EDC jó volt, de azért nem 10/10 év + Judon hozta, amit kellett.. nyilván belül elfér még egy ember, de az is kb várakozásnak megfelelt.
Zadarius nagy éve ellenére se gondolom h hiba volt elengedni (bezzeg Correa jobban fájt...) és szerintem ő nem fog döntőzni 😛
Nem tudom mit szeretnék első körben, támadófalember vagy pass rusher talán most első blikkre.. belső LB-t inkább nem, és WR draftban sem tudok hinni...
Igor

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
Én nem rá húztam a vereséget, csak ugyanaz volt mint tavaly, hogy be volt szarva, ettöl még szerintem egy kurva jó játékos, neki egy mecset kell nyernie hogy átszakadjon az a gát, onnan már jó lesz. Speciális egységbe muszály lesz hozni embert, muszály mert szegénynek állandóan, 10-20 yardrol kell mennie.Lamar tanulhat mahomes-tol, hogy kell játszani play off meccsen hátrányban, nem teleszart gatyában.Életemben nem gondoltam volna,hogy én fogom Tőled védeni Lamart,de neki ehhez mi köze volt? Ha reálisan végig nézzük az emberanyagot,a KC jobb csapat nálunk. Alapvető faszság ráhúzni mindent az irányítóra,ráadásul egy másfél éves rukira, rajta kívül meg vannak ötvenen a csapatba,tessék, elő lehet lépni,ja hogy egyik se tudott,na meg a kócsók se. Lamar nem játszotta élete meccsét,tény. A titans volt az ellenfél,a fal ezen a meccsen egy igazi fos volt, a futójétékunkat megfogták, nagyon sok volt a WR drop, elkapható passzoknál. Ne kenjük már rá csóró gyerekre 😊 Majd ha Haribóék is felnőnek fejben a PO-hoz és felkészítve küldik ki a csapatot,akkor majd beszélünk arról,hogy miért volt befosva..
Norbi180
LeviPoki
több mint 6 éve
Lamar tanulhat mahomes-tol, hogy kell játszani play off meccsen hátrányban, nem teleszart gatyában.Életemben nem gondoltam volna,hogy én fogom Tőled védeni Lamart,de neki ehhez mi köze volt? Ha reálisan végig nézzük az emberanyagot,a KC jobb csapat nálunk. Alapvető faszság ráhúzni mindent az irányítóra,ráadásul egy másfél éves rukira, rajta kívül meg vannak ötvenen a csapatba,tessék, elő lehet lépni,ja hogy egyik se tudott,na meg a kócsók se. Lamar nem játszotta élete meccsét,tény. A titans volt az ellenfél,a fal ezen a meccsen egy igazi fos volt, a futójétékunkat megfogták, nagyon sok volt a WR drop, elkapható passzoknál. Ne kenjük már rá csóró gyerekre 😊 Majd ha Haribóék is felnőnek fejben a PO-hoz és felkészítve küldik ki a csapatot,akkor majd beszélünk arról,hogy miért volt befosva..
Norbi180
több mint 6 éve
edc az év menedzsere, nem vitás, de linebacker nélkül hagyta a csapatot.Mindhárom állítást túlzónak érzem.. 😊
minvájl a két lb zadarius és suggs döntőzik. csak nem velünk.
gedam
EDC jó volt, de azért nem 10/10 év + Judon hozta, amit kellett.. nyilván belül elfér még egy ember, de az is kb várakozásnak megfelelt.
Zadarius nagy éve ellenére se gondolom h hiba volt elengedni (bezzeg Correa jobban fájt...) és szerintem ő nem fog döntőzni 😛
Nem tudom mit szeretnék első körben, támadófalember vagy pass rusher talán most első blikkre.. belső LB-t inkább nem, és WR draftban sem tudok hinni...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)