Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Ehhh. Ezt nem lattam jonni. Ugyanakkor belul kicsit faztam a 3 het pihenotol,mert akarmit nyilatkoznak hogy kell ez, meg serulesek ne legyenek, hogy akkor is kiesel a formabol. Lehet kellett volna meg a vasas elleni meccs. Csodas volt az alapszakasz, tul szep is, emiatt is feltem hogy majd foldbe allunk, ami megtortent. nehez lesz, jovore jobban fogjak mar ezt a csapatot ismerni, az idei evben kellett volna nyerni na mindegy. Szomoru vagyok.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Hunreeth New England Patriots Michigan Wolverines 105
Az a 4&1 sorsdöntő volt,mert belesodorta a Ravenst,hogy 2 TD hátrányba kerüljön,ami talán a legnagyobb gyengéje ennek a csapatnak. Ettől függetlenül ez egy nagyon jó szezon volt Nektek.
kolok1972
annyira katasztrófa volt minden egység, hogy ez reménytelen volt. támadók,védők,speckók,edzők-nem is tudom melyik volt rosszabb
gedam
De az volt a kezdő lökés. Szeretem a tökös edzőket, de az sajnos egy rossz playcalling volt.
több mint 6 éve
gedam 6 478
Az a 4&1 sorsdöntő volt,mert belesodorta a Ravenst,hogy 2 TD hátrányba kerüljön,ami talán a legnagyobb gyengéje ennek a csapatnak. Ettől függetlenül ez egy nagyon jó szezon volt Nektek.
kolok1972
annyira katasztrófa volt minden egység, hogy ez reménytelen volt. támadók,védők,speckók,edzők-nem is tudom melyik volt rosszabb
több mint 6 éve
gedam 6 478
 youtu.be/cl7QpmUFq5o

Talan hiba volt mar novemberben azt nyilatkozni, hogy "akarkivel is jatszuk a Super Bowlt, bajban lesznek ellenunk". Talan.
undisputedly
talán hiba volt a kérdésre válaszolni
(kiragadott, szándékosan félreértelmezett részlet)
több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
 youtu.be/cl7QpmUFq5o

Talan hiba volt mar novemberben azt nyilatkozni, hogy "akarkivel is jatszuk a Super Bowlt, bajban lesznek ellenunk". Talan.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem baj, szép volt fiúk, én igyis büszke vagyok a csapatra, lamar nem játszott rosszul, de hogy az elkapok ilyen szarok, 6 elejtett labda, itt nem fér bele, ide mindenképpen kell hozni egy elit elkapot.
Norbi180
Eladó az Agholor csak tessék, csak tessék 😉 😛
több mint 6 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Nem baj, szép volt fiúk, én igyis büszke vagyok a csapatra, lamar nem játszott rosszul, de hogy az elkapok ilyen szarok, 6 elejtett labda, itt nem fér bele, ide mindenképpen kell hozni egy elit elkapot.
több mint 6 éve
gedam 6 478
Méltatlan vége lett egy történelmi szezonnak, jöhetnek rozsdával meg stb. De ezek a srácok ma fejben nem voltak ott. A speciális egység totál KO, az elkapók dropjai, Humphrey mérgezett egérré változása a TD nél. Kíváncsi keszek Haribó press.confjára mivel magyarázza.

Mindenesetre ez nem Lamaron ment el a csúnya 2.INT-en kívül jól játszott.

Ez egyértelmű coaching betli, de ez jelenti Roman marad itt, ami azért nem rossz hír nekünk.

Azért látszik, hogy alapszakasz elsőség ide vagy oda vannak lyukak ezen a rosteren. Ebbe nem akarok belemenni még(most), de most kijelenthető elkapó az kell, mert Brown ügyes csak eddig üveg, Roberts meg Sneed szintű elkapókkal meg azért látjuk más csapatoknál, ahol (passzolásban) jobb QB van (Phily,Pats) is megcsüngnek.
cikesz
az a baj sneaddel most írtunk alá.
meg én szeretem ingramet, bigtruss meg minden, de már szezon előtt sem értettem, hogy miért ő? egy az egyben gusthebus, aki ha kap annyi snapet, mint mark, hozta volna ugyanazokat a számokat. nem erőfutó kellett volna nekünk. na mindegy, szép volt ez így is, csúnya lett a vége, de mivel esélyünk sem volt még csak ideges sem lettem. terített betli volt ez, minden szinten.
több mint 6 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
Méltatlan vége lett egy történelmi szezonnak, jöhetnek rozsdával meg stb. De ezek a srácok ma fejben nem voltak ott. A speciális egység totál KO, az elkapók dropjai, Humphrey mérgezett egérré változása a TD nél. Kíváncsi keszek Haribó press.confjára mivel magyarázza.

Mindenesetre ez nem Lamaron ment el a csúnya 2.INT-en kívül jól játszott.

Ez egyértelmű coaching betli, de ez jelenti Roman marad itt, ami azért nem rossz hír nekünk.

Azért látszik, hogy alapszakasz elsőség ide vagy oda vannak lyukak ezen a rosteren. Ebbe nem akarok belemenni még(most), de most kijelenthető elkapó az kell, mert Brown ügyes csak eddig üveg, Roberts meg Sneed szintű elkapókkal meg azért látjuk más csapatoknál, ahol (passzolásban) jobb QB van (Phily,Pats) is megcsüngnek.

Mindenesetre köszönjük meg a csapatnak az elmúlt évet, forduljunk a jövő felé, fontos embereket megtartani van egy fiatal mag, amit pár helyen lehet erősíteni és jövőre visszatérünk, nem ez a 14-2 lesz a Jackson éra legnagyobb sikere!

Szerkesztette: cikesz
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ez a tipikus az ellenfélnek minden, nekünk semmi. Előfordul,viszont a nagy probléma az az,hogy PO-ra nem sikerül fejben összeállni. Ekkora hibák itt már nem férnek bele. Megérdemelten nyert a Titans, van hová fejlődnünk azért. Meglátszik az,hogy ha kiesik egy Ingram,vagy Lamar szarabb napot fog ki,akkor vége a csapatnak..Ebből a szempontból nagyon gyenge lábakon állunk,törékeny a gépezet.
LeviPoki
Az alapszakaszban szinte végig fordítva volt. Lehet hogy ez ütött vissza, szinte csettintésre jött eddig minden. Most jött egy csapat aki ellen nem, és pánikba estetek. Kellett volna pár szenvedős mecss.

több mint 6 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Volt 2 hetünk felkeszulni erre a meccsre.

Ezt jol elszartuk. Szégyenteljes teljesítmény volt ez ma.

Kb az osszes hibank kijott ma. Rutintalansag, lofasz Wr sor, #D front7 gyengesege, vekony LB sor. Plusz meg serulesek is.

Minden evben azt kerem egy korrel jovore menjunk tovabb, eddig mukodott, remelem jovore is fog.

Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Ez a tipikus az ellenfélnek minden, nekünk semmi. Előfordul,viszont a nagy probléma az az,hogy PO-ra nem sikerül fejben összeállni. Ekkora hibák itt már nem férnek bele. Megérdemelten nyert a Titans, van hová fejlődnünk azért. Meglátszik az,hogy ha kiesik egy Ingram,vagy Lamar szarabb napot fog ki,akkor vége a csapatnak..Ebből a szempontból nagyon gyenge lábakon állunk,törékeny a gépezet.
több mint 6 éve
Rolf Baltimore Ravens Alabama Crimson Tide 63
Viccen kivul, a kozepkorban a plague doctorok igy oltoztek. Jopofa otlet a Ravens szineiben bevetni.
ulpianus
hat ja én se csak poénnak szántam de...  www.si.com/nfl/photos/2015/09/22/ranking-nfls-mascots#1 nem friss cikk, de végülis mind1, ezek valami kimondhatatlanul borzalmasak 😕 Sőt viccen kívül szerintem szándékosan borzalmasak, hogy miért azt nem tudom (NFL szabály vagy passz), de 100% hogy ez nem az ami a 21. század maximuma. Amúgy nyilván csak egy minimális szórakoztató elem, de ha már van jó is lehetne. Az, hogy a raiders (!!!) nem tud egy normálisat csinálni, ahol valljuk meg a nézők 50%-a ultrakirály mascot lehetne, mert ismerjük el nagyon durva arcfestések vannak - szóval az hogy épp az ő mascotjuk az egyik legszarabb, az kb igazolja h direkt szarok. Egyik csapaté sem "komoly", egyik sem tükrözi/képviseli a csapat vagy a csapat történet egyik karakterisztikáját sem, szal ócskák. Kár, lehetne benne fantázia (pl a 3D virtual raven egy tök fun kezdeményezés)...
Még a browns mascotja tán a legjobb írják is alá, hogy egyszerre mérges és vicces, és valszeg veszett is 😀
több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Ottvagyunkmár? Ottvagyunkmár? Ottvagyunkmár? Kezdődjön már 😀 Remélem azé' nyerünk.
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Viccen kivul, a kozepkorban a plague doctorok igy oltoztek. Jopofa otlet a Ravens szineiben bevetni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
 youtu.be/N8ZPSaqiTMA
lehetne ez a pestisdokisvarnyú a kabalánk. elég egyedi volna. ezek a plüsik nevetségesek szerintem. szépen komótosan kiballagna az alagútból minden hazai meccs előtt, karmolnám.
gedam
Fu mekkora ötlet... Én is agyaltam hogy pelenkás Poe helyett vmi vérescsőrű penge karmú vadabb cucc kéne, de biztos nem engedné a liga, helyette ebbe a dokiba nem tudnának belekötni. Kicsoszogna, vmi füstölővel meg vmi zöld (oké legyen lila) méreg/sav szerű szarral meglocsolgatná az ellenfél kispadot aztán visszacsoszogna 😀
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 600
 youtu.be/N8ZPSaqiTMA
lehetne ez a pestisdokisvarnyú a kabalánk. elég egyedi volna. ezek a plüsik nevetségesek szerintem. szépen komótosan kiballagna az alagútból minden hazai meccs előtt, karmolnám.
gedam
Gondolom mivel lenne tele a "csor" most, azutan lenne "vidam arccal integet". 😊
több mint 6 éve
gedam 6 478
 youtu.be/N8ZPSaqiTMA
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 600
Pees-Roman 3. osszecsapasa kovetkezik ahol mobilis QB van. Mindketszer Pees es a Ravens gyozott. En most is kiegyeznek igy, de inkabb most egy Roman-Ravens W-t szeretnek. 😊

Sokan irjak hogy a 2012-s taktikat fogja alkalmazni LJ ellen. Ez az "A" gap nelkul nem fog mukodni annak a jo lezarasaval meg tobb minden is mukodokepes lehet.
Amiert irom az az hogy ott mi "megutottuk" Colin-t minden jateknal. Az option jatektol el lehet venni a kedvet. A Vasas is csinalta RGIII ellen. A liga sokat valtozott 2012 ota. Viszont a nem hivatalos elemzok eleg szelsosegesek a "megutesrol". Annyit olvastam/ hallgattam oket hogy JH helyeben ugy jarnek el mint a F1-ben, kikernem a biroi testulet velemenyet egy kerekasztalnal, hogy a futonak a labdat atado QB-t hogy-meddig -milyen erovel lehet megutni. Handoff a tuloldalon is lesz. De nem gondolom hogy ez lesz csak meglepodtem a reakciokon.
több mint 6 éve
Lehetne már meccs igazán, türelmetlen vagyok. 😊
Vrij6
Akkor addig egy kis "jinx":
 pbs.twimg.com/media/ENzFNZJWoAAHMMI?format=jpg&name=4096x4096

Szerintem az összes közül a legdurvább: 16 PO meccs, 43 (!!!) turnover 😮
Rolf
ebben benne van lj 29 fumblija a töltők ellen
gedam
A Ravens D szerezte a 43 TO-t
kátrány
Igen, ez "produced" turnover, nem "commited" 😊 Bocsánat én az idei szezon ellenére is még mindig D# buzi vagyok 😊
több mint 6 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Vrij6

Rolf
gedam
A Ravens D szerezte a 43 TO-t

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
gedam 6 478
Vrij6

Rolf
több mint 6 éve
Vrij6

Szerkesztette: Rolf
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil