Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 6 éve
Marcus Peters hosszabbításának anyagi részletei:
* 8m aláírási bónusz
* 2020: 10m (13m cap hit)
* 2021: 11,4m (14,4m) + 3m roster bónusz
* 2022: 10m (13m)
* a garantált rész: 32m
Az aláírási bónusz szerkezete miatt az idei cap 300 ezer dollárra csökkent, amin könnyített némileg, hogy Peters idei fizetése majdnem félmillió dollárral kevesebb lett.
2020-ban nagyjából 35 millió dollárral gazdálkodik majd a csapat úgy, hogy 41 játékosnak lesz érvényes szerződése (RFA, ERFA játékosok nélkül)
(via Brian McFarland)

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
Ugyan csak egy szerintem erdekesnek szant statisztika, hogy az 5 legtobb yardot passzolo QB csapata nem jutott be a rajatszasba. Erre jott egy igazsag csak nem feltetlenul magyarazat. Megertem Wyatt erveit amibol a dom/ nem dom teljesen jogos erv.
Viszont egy csomo minden dologgal nem ertek egyet. A Saints topikba nem irok, bar a csapat nagy szurkoloja vagyok, de en Brees miatt lettem az. Nalam o a KEDVENC jatekos ( nem a csucsai, hanem a kihivasai miatt ). Persze olyan reg tart a kapcsolat hogy ez mar nem is fog elmulni ha visszavonul. Teljesen elfogult vagyok es ezert ra is lehet legyinteni amit irok.
Az hogy sok yardot/ TD dob az egy dolog, de pontos is tehat hatekony. Erti es jol jatsza a jatekot. Nalam o a Goat, de nem szamit ha masnal mas. PM-TB-BF es Brees is klasszis aki egyenileg feljebb huzza a csapatot. TB 6 gyuruje es a Wyatt altal emlitett PO-ba jutas es egyeb hasonlo dolgok nem TB erdeme. Egyszeruen o is feljebb huzza a csapatat. Csak a Patriots Beli papaval magaban mar borzasztoan jo es ezt huzta meg feljebb TB es igy egyutt alakult ki egy fantasztikus 20 ev. Beli papa Cassel-el hozott egy 11-5, TB ezt huzza feljebb. Nyert volna TB 6 gyurut egy masik AFC csapattal, foleg ugy hogy az ellenfel a Pats lett volna mondjuk Brees-el/PM-el Beli papa iranyitasaval. Valoszinuleg nem, ahogy azt sem tudjuk PM/Brees mennyit nyert volna a Pats-ben. Lehet 5-t lehet 9-t. De nem szamit, de egyeni elismeresekbe csapat erdemeket kar belevenni. Persze osszefugges mindig lesz.
Nalam Brees a legjobb, Wyatt-nal TB es masnal mas. Mindegyikunk tud 1000 okot adni miert de igazan nem is szamit mert kiemelkedoen jok es szimpatia dont koztuk igazan.
több mint 6 éve
Hülyeség, egyik kedvenc irányítóm evör, és úgy szurkoltam a Saintsnek a döntőben, hogy még.Ne kérdezd, felesleges.?Saints-topic1. O tobb mint iranyito.De hát Brees... :/Az alapszakasz 5 legtöbb yardot passzoló irányító mindegyike lemaradt a playoffról.sok passz, hátrányban vagy ennyi 😀
Voice
briareos
Wyatt
2. kihagyott majd 6 meccset es az idei evben nincs az otben
no
Wyatt
no
Wyatt is elfogult Breesel kapcsolat, csak Ő negatív irànyban 😁
Fattyu

több mint 6 éve
Ne kérdezd, felesleges.?Saints-topic1. O tobb mint iranyito.De hát Brees... :/Az alapszakasz 5 legtöbb yardot passzoló irányító mindegyike lemaradt a playoffról.sok passz, hátrányban vagy ennyi 😀
Voice
briareos
Wyatt
no
Wyatt
no
Wyatt is elfogult Breesel kapcsolat, csak Ő negatív irànyban 😁
több mint 6 éve
A Pro Football Talk az Év Executive-jának (ügyvezető, igazgató) Eric DeCostát választotta.

több mint 6 éve
?Saints-topic1. O tobb mint iranyito.De hát Brees... :/Az alapszakasz 5 legtöbb yardot passzoló irányító mindegyike lemaradt a playoffról.sok passz, hátrányban vagy ennyi 😀
Voice
briareos
Wyatt
no
Wyatt
több mint 6 éve
Saints-topic1. O tobb mint iranyito.De hát Brees... :/Az alapszakasz 5 legtöbb yardot passzoló irányító mindegyike lemaradt a playoffról.sok passz, hátrányban vagy ennyi 😀
Voice
briareos
Wyatt
no

több mint 6 éve
1. O tobb mint iranyito.De hát Brees... :/Az alapszakasz 5 legtöbb yardot passzoló irányító mindegyike lemaradt a playoffról.sok passz, hátrányban vagy ennyi 😀
Voice
briareos
Wyatt
több mint 6 éve
De hát Brees... :/Az alapszakasz 5 legtöbb yardot passzoló irányító mindegyike lemaradt a playoffról.sok passz, hátrányban vagy ennyi 😀
Voice
briareos

több mint 6 éve
Azt olvastam, hogy megsérült Lemar, bizonytalan ideig nem játszhat.Elvileg a jobb combjával bajlódik a 24. éves francia válogatott játékos.
több mint 6 éve
twitter.com/jeffzrebiec/status/1211733776704966656?s=21Ha mellizom szakadásból 4 hét múlva visszajöbbek, nem hiszem hogy az ottani Richter-dobozban ne lenne valami ami 2óra alatt kiszedi őket a megfázásból... és nem a hagymalevélteára gondoltam.....
pont arra gondoltam tegnap, hogy mi a fasznak ülnek ott az esőben. így aztán volt értelme pihentetni, kiült kihűlni.
gedam
több mint 6 éve
Az alapszakasz 5 legtöbb yardot passzoló irányító mindegyike lemaradt a playoffról.mert nem a yardokat kell dobálni hanem a TD-ket 😀 😀 LJ tudja ezt is 😀 😀 😛
Voice
több mint 6 éve
Érezzétek má a szarkaztmust 😀Szerepel a videóban kb 8 secet, a 12 percből, kb ennyire volt hasznos a csapatnak. Mehet ahova akar.2019: Amikor mi voltunk a legjobb csapat a ligában.Érdekes hogy itt fikázod JS-t és beteszel egy olyan HL-ot, ahol az első képpen megsemmisíti az ellenfél elkapóját 😀
www.youtube.com/watch?v=FsL5Qyiwgas
Voice
malkav
Voice
több mint 6 éve
Az alapszakasz 5 legtöbb yardot passzoló irányító mindegyike lemaradt a playoffról.sok passz, hátrányban vagy ennyi 😀
Voice
több mint 6 éve
Az alapszakasz 5 legtöbb yardot passzoló irányító mindegyike lemaradt a playoffról.

több mint 6 éve
Igen a fantasztikus WR legenda Hodge ellen, akinel a RB3 tobb yardot kapott el. Persze ha ezt elkapja lett volna mondjuk 84 yardja, iden.2019: Amikor mi voltunk a legjobb csapat a ligában.Érdekes hogy itt fikázod JS-t és beteszel egy olyan HL-ot, ahol az első képpen megsemmisíti az ellenfél elkapóját 😀
Voice
malkav
Erre mindig jo volt es olcson folytathatja nalunk ugyanezt.
több mint 6 éve
Szerepel a videóban kb 8 secet, a 12 percből, kb ennyire volt hasznos a csapatnak. Mehet ahova akar.2019: Amikor mi voltunk a legjobb csapat a ligában.Érdekes hogy itt fikázod JS-t és beteszel egy olyan HL-ot, ahol az első képpen megsemmisíti az ellenfél elkapóját 😀
Voice
malkav

több mint 6 éve
2019: Amikor mi voltunk a legjobb csapat a ligában.Érdekes hogy itt fikázod JS-t és beteszel egy olyan HL-ot, ahol az első képpen megsemmisíti az ellenfél elkapóját 😀
Voice
több mint 6 éve
2019: Amikor mi voltunk a legjobb csapat a ligában.www.youtube.com/watch?v=FsL5Qyiwgas

több mint 6 éve
gedam
6 478
twitter.com/jeffzrebiec/status/1211733776704966656?s=21pont arra gondoltam tegnap, hogy mi a fasznak ülnek ott az esőben. így aztán volt értelme pihentetni, kiült kihűlni.
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Azért szerintem az, hogy B csapattal megvertük a steelerst míg a Bills B csapattal kikapott a jets-től felénk billenti a mérleget...A KC és a Titans a két legveszélyesebb, de majd meglátjuk mi lesz... inkább a Pats nézett ki az utóbbi hetekben úgy mint aki éppen becsúszott a rájátszásba.
Amire kiváncsi vagyok... hová tűnt Powers mert RG-ben Yanda helyén Ehinger játszott....
több mint 6 éve
Hát ennek is vége,14-2 wtf...Én a Bills D-től parázok, Ők kapizsgálják, hogy mi ránk az ellenszer.. De lényegtelen,mert több,mint valószínű,hogy a KC-t is meg kell ütni,ha akarunk gyűrűt,amire jelenleg nem látom a megoldást. Az nálam ilyen vagy mákunk lesz vagy nem kategória. A többit az AFC-ben most meglehet és meg is kell verni.
több mint 6 éve
Vagy tükörsima, de nem a mi részünkről...Tartok a Titanstől, de szerintem azért a Chiefs kiemelkedik.Na, akkor ha nyer a Titans a Pats ellen, ok jonnek hozzank, ha a Pats nyer akkor a Texans-Bills meccs gyoztese.kövezzetek meg de a Titans-t (és a Bills-t) érzem a legveszélyesebbnek ránk nézve
Vrij6
(lehet a Texans is csalóka, most hogy lesz Watt is ki tudja hogy alakul a meccs képe)
Snagal
A Patsről nehéz mit mondani, fene tudja, mit mutatnak a PO-ban.. de a maradék háromból egyértelműen én is a Titanstól fázok legjobban, mert egy második félidős Henry rémálom, pláne ha mondjuk óralepörgetésbe megy át a meccs...
Az a Titans-Pats elég pikáns meccs lesz.
Igor
Ha a pihentetés nem lesz káros akkor a jóisten sem ment meg titeket az SB-től...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Nice to see that someone has a Dilfering opinion... 😊NFL record 3296 yardcsak menjetek végig különben ez mind szép és jó, de trent dilfer marad a király
First team in the NFL history to average 200 pass+200 rush yard per game.
Franchise record 14 win.
Stb, stb
Voice
briareos
(sorry, sorry, sorry, sorry...)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)