Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 6 éve
gedam 6 478
gyanús, hogy bigboinolittleboi nem épül fel a meccsre.
több mint 6 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Ravens announce that they've signed veteran OT Andre Smith who has played most of his career with the Bengals. They played G Parker Ehinger (shoulder) on IR.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
Rolf Baltimore Ravens Alabama Crimson Tide 63
Lamar Jackson high scool, utolsó TD elég beteg 😊  www.youtube.com/watch?v=zjAZOyBRPdg&feature=youtu.be
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 253 — Invisible man
 twitter.com/thecheckdown/status/1214684912030081026

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 600
Ha egy mondatban akarom a kulcsot meghatarozni a Titans ellen akkor az "A" gap-ket kell megnyerni es akkor minden rendben lesz.

... Ha ott tudunk futni akkor O oldalon rendben is leszunk.
no
Egyetertek!
Megis, ha megengeditek. A Titans vedelmet en kedvelem. Itt nem kell ecsetelnem, hogy egy, a szokasostol eltero, egyik alapelemet a tobbi fole helyezo rendszerek lehetnek jok. 😊

A kulcs nagyon roviden: hamis blitz. Nem olyan, mint amivel a Steelers evekig dominalt (zone blitz), de alapelve ugyanaz. Mutass blitzet balrol, tamadj jobbrol. Ebben az lenyeg, a QB latja a blitzet, de a pass rusher visszalep. Akkor most jojjenek jobbrol eggyel tobben (balrol varta), azt latja, es dob. Pedig balrol (vakoldal) senki nem is jon, csak ugy nezett ki. Nyilvan jon, de az extra ember visszalep.
Nem veletlen, hogy a visszalepok sokszor kerulnek IT kozeli pozicioba. Minden meccsukon ez megfigyelheto, Brady ellen is, aki gondolja.

Probaljak a blokksemakat osszezavarni. Mert bizony eltolodhat, a center rossz "A" gapet figyelhet, stb. Amihez kell persze, hogy a masodszandekbol blitzen levok helyere (aki lehet CB is), legyen biztosito ember. Ez nyilvan egyreszt kockazat, masreszt olvasni is kell, es megjatszani. Amihez nem art rutin. Lamar jo QB, de elso igazi eve, nem tudom mennyire ismeri fel helyesen ezen szituaciokat? Folyamatosan fejlodik. Ami meg (nalam) mellette szol, hogy nem ijed meg ha baj van. Nem az tortenik amit vart, akkor nem az tortenik. Marpedig ez nagyon fontos. Mert az osszezavaras a fegyver fo eleme. A sack meg vagy jon vagy nem.

Meglatjuk, es ennel sokkal bonyolultabb ez, mert nem beszeltunk a skill playerekrol, stb. De en bizom benne, hogy jo meccs lesz, es erdekes lesz latni, mit is kezd LJ es csapata ezzel a taktikaval.
ulpianus
Hat leirtad amit evekig neztunk D Pees-tol. 😊

2 dolgot gyorsan, 1. nem a kedvencem nezni a hajlik de nem torik. 2. Ettol lehet hatekony es Pees egy remek szakember akinel el sem tudom kepzelni hogy nem lesznek felkeszulve/felkeszitve. Nalunk szidtam mint a bokrot JH-al karoltve, mert nem volt parosithato az O-unk melle. | Ki az a hulye aki "bend but not brake" elvel kuldi ki a D-t amikor az O-e tizbol nyolcszor 3 and out produkciora kepes. |

LJ ellen a blitz az egy erdekes feladat, mert eleve a OL jo, de oket el lehet verni jo jatekokkal, de o nem feltetlenul akarja eldobni a labdat a rusher odaerese elott. Ismeros? 😊 Amikor beindul a Benny Hill show akkor egy "biztosito ember" oriasi missmatch lehet. Arrol nem beszelve hogy nala nem tudni hogy csak nyujtja a jatekot vagy elindul esetleg. Ha gyorsabban odaernek akkor johet az olvasasi kerdes, de jol ismerjuk Pees-t, ami lehet segitseg.
több mint 6 éve
lucio 329
Mélyszakmailag nem tudom elemezni a Titans játékát. Játékfilozófiáját tekintve szerintem sok hasonlóság van a csapatok közt. Belelátok a meccsbe egy szoros iszapbirkózást is. Ekkor bármi lehet. De gyakran van az, ha mindkét csapat ugyanazt szeretné (itt: futni), és csak az egyiknek megy, akkor még annál is nagyobb lesz a különbség, mint ami reálisan van a két csapat közt.
Lélektanilag biztos a legnehezebb meccs lesz. Ugyanakkor LJ eddig azt bizonyította, nem egy beszari típus, jól kezeli a nyomást, nem nagyotakarszarka, csak elveszi, amit az ellen kínál. Most szerintem nem a nagy playekben kell gondolkodni, hanem a hibák elkerülésére koncentrálni.
több mint 6 éve
gedam 6 478
 twitter.com/jeffzrebiec/status/1214605419307556864?s=21

ööö...jó
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ha egy mondatban akarom a kulcsot meghatarozni a Titans ellen akkor az "A" gap-ket kell megnyerni es akkor minden rendben lesz.

... Ha ott tudunk futni akkor O oldalon rendben is leszunk.
no
Egyetertek!
Megis, ha megengeditek. A Titans vedelmet en kedvelem. Itt nem kell ecsetelnem, hogy egy, a szokasostol eltero, egyik alapelemet a tobbi fole helyezo rendszerek lehetnek jok. 😊

A kulcs nagyon roviden: hamis blitz. Nem olyan, mint amivel a Steelers evekig dominalt (zone blitz), de alapelve ugyanaz. Mutass blitzet balrol, tamadj jobbrol. Ebben az lenyeg, a QB latja a blitzet, de a pass rusher visszalep. Akkor most jojjenek jobbrol eggyel tobben (balrol varta), azt latja, es dob. Pedig balrol (vakoldal) senki nem is jon, csak ugy nezett ki. Nyilvan jon, de az extra ember visszalep.
Nem veletlen, hogy a visszalepok sokszor kerulnek IT kozeli pozicioba. Minden meccsukon ez megfigyelheto, Brady ellen is, aki gondolja.

Probaljak a blokksemakat osszezavarni. Mert bizony eltolodhat, a center rossz "A" gapet figyelhet, stb. Amihez kell persze, hogy a masodszandekbol blitzen levok helyere (aki lehet CB is), legyen biztosito ember. Ez nyilvan egyreszt kockazat, masreszt olvasni is kell, es megjatszani. Amihez nem art rutin. Lamar jo QB, de elso igazi eve, nem tudom mennyire ismeri fel helyesen ezen szituaciokat? Folyamatosan fejlodik. Ami meg (nalam) mellette szol, hogy nem ijed meg ha baj van. Nem az tortenik amit vart, akkor nem az tortenik. Marpedig ez nagyon fontos. Mert az osszezavaras a fegyver fo eleme. A sack meg vagy jon vagy nem.

Meglatjuk, es ennel sokkal bonyolultabb ez, mert nem beszeltunk a skill playerekrol, stb. De en bizom benne, hogy jo meccs lesz, es erdekes lesz latni, mit is kezd LJ es csapata ezzel a taktikaval.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Na úgy néz ki Martindale marad...
NYG a patriots spec team koordinátorát nevezte ki.
Már csak az a kérdés G-ro Marad-e vagy megy a Brownsba
malkav
Elég ostobák lennének most elhagyni ezt a csapatot, egy Brownsért, vagy egy Giantsért. Még ha ha HC állás,akkor is. A Giants teljesen kilátástalan,mondjuk a Barnákban van fantázia,ők tényleg csak egy jó edzőre vannak a jó csapattól.
LeviPoki
Embere vallogatja.
En inkabb felepitenek valamit mint testreszabnek, de ez a munka orome.
A Browns-al konnyebb lenne eredmenyesseg szempontjabol.
A jovo szempontjabol egyik sem jo, egyik sem egy olyan projekt ahol beken hagynak dolgozni. Az egyik aranylag hosszu ido miatt a masiknal meg minden van csak turelem nincs.
több mint 6 éve

2 mondatban meg:
Ha ott tudunk futni akkor O oldalon rendben is leszunk.
A D oldalon BW es Pierce ha tudja tartani ott Henry-t a fallal akkor nem is blitzelnek annyit hanem tartanam a szeleket futas ellen, mert Tane jo blitz ellen es a szeleken a jatekokat kajoljuk ( a sec-nek nem az az erossege).
Lehetne sok mondattal is, de azt majd mas. Remelem. 😊
több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
malkav
Elég ostobák lennének most elhagyni ezt a csapatot, egy Brownsért, vagy egy Giantsért. Még ha ha HC állás,akkor is. A Giants teljesen kilátástalan,mondjuk a Barnákban van fantázia,ők tényleg csak egy jó edzőre vannak a jó csapattól.
több mint 6 éve
 m.youtube.com/watch?v=f192tWhSE0I
ezt csak full hangerőn érdemes nézni
gedam
A kis géppuska lábú 😀 Én azért valahol sajnálom,hogy nem derült ki mi lett volna,ha mondjuk Kubiak foglalkozik ezzel a Báró féle gittegylettel 3 évet. Utálom,hogy a Broncosba nem jött neki össze,végülis lehet,hogy Flakon tényleg szar QB, sosem tudjuk meg.
több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
több mint 6 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
A liga MVPje ma 23 éves. Remeljuk iden megnyeri az SBt is.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
gedam 6 478
 m.youtube.com/watch?v=f192tWhSE0I
ezt csak full hangerőn érdemes nézni
több mint 6 éve
gedam 6 478
Háát,jobban örültem volna a Texansnak,a tegnapi játékuk alapján az a ZS csapattal is nagyon sima győzelem lett volna. A másik oldalon inkább a Pats volt ergya,mint a Titans csodálatos,meglátjuk. Tőlük azért jobban parázok.
LeviPoki
Megfogjátok Henryt és Tandenbó azt sem fogja tudni melyik kávéházban van...
Lamar meg szarrá passzolja, Ingram szétfutja őket és AFC döntőben vagytok...
ThundersNFL
Ennyi.
Assurbanapli
huu, most nézem tannehill statkóját, 15/8, 72yard, kemény.
gedam
Csak annyit adott ki magából, ami elegendő volt a W-hez. Beosztja az erejét. 😊 😊 😊
iktriad
 twitter.com/nflresearch/status/1213679190827909120?s=21

meg sem szólaltam
34yard
flacco a király

Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
gedam 6 478
Háát,jobban örültem volna a Texansnak,a tegnapi játékuk alapján az a ZS csapattal is nagyon sima győzelem lett volna. A másik oldalon inkább a Pats volt ergya,mint a Titans csodálatos,meglátjuk. Tőlük azért jobban parázok.
LeviPoki
ThundersNFL
Ennyi.
Assurbanapli
gedam
De amúgy miért erőltették volna, ha ez is elég volt, ráadásul a Pats secondary a legerösebb egységük?
Bezzeg a másik oldalon akkor is passzoltatták Bradyt, amikor nem kellett volna, az sem lett jobb.........
csi77
persze, igazuk volt
több mint 6 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 258 — Bears & Illinois fan
LeviPoki
ThundersNFL
Ennyi.
Assurbanapli
gedam
De amúgy miért erőltették volna, ha ez is elég volt, ráadásul a Pats secondary a legerösebb egységük?
Bezzeg a másik oldalon akkor is passzoltatták Bradyt, amikor nem kellett volna, az sem lett jobb.........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
gedam 6 478
LeviPoki
ThundersNFL
Ennyi.
Assurbanapli
gedam
Csak annyit adott ki magából, ami elegendő volt a W-hez. Beosztja az erejét. 😊 😊 😊
iktriad
Jaja,meg BB is taktikázott és hagyott trükkös játékot SB-ra,oh wait... 😀
LeviPoki
 youtu.be/qhYs8-fSrBE

kedvencem volt, amikor nyertünk 37-20-ra és sorban jöttek ki az idény előtt lamart és a ravenst fikázók, hogy milyen jó volt/lesz majd a pats. ezzel a hamis narratívával vezetve félre az egyszeri szurkert (hozzáteszem a steelers is így járt),
amikor az alapvető gondok jól láthatóak. egy 37-20-as vereségből kihozták a patset győztesen.
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 733 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
LeviPoki
ThundersNFL
Ennyi.
Assurbanapli
gedam
iktriad
LeviPoki
Vrabel suttyomban járt nála az archívumban és megnézett minden felvételt.
több mint 6 éve
LeviPoki
ThundersNFL
Ennyi.
Assurbanapli
gedam
iktriad
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 733 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
LeviPoki
ThundersNFL
Ennyi.
Assurbanapli
gedam
több mint 6 éve
gedam 6 478
LeviPoki
ThundersNFL
Ennyi.
Assurbanapli
több mint 6 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 952
LeviPoki
ThundersNFL
Ennyi.
több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
LeviPoki

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018