Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
stay off the Weddle.
több mint 6 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 810
Mosley? Érdekes kérdés, bárhogy döntünk ott marad bennem a döntés után, hogy jól döntöttünk-e? Én nem látom azt hogy beváltotta volna azt amit a draftolásakor reméltünk. Hogy egy új Lewis-Reed-Suggs vezére legyen a D-nek. Ezért amondó vagyok, hogy engedjük el, ha nem ír alá 8-10 millió között. Ha pedig nem ír alá, mindenképp az O-ra mennék rá pénzügyileg, akár a legjobb OG-t is elhoznám a piacon túlfizetetten is. Mert, kell. És így a D-be hozhatnánk első körbe egy LB-t.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 6 éve
gedam 6 478
Schefter szerint elengedjük Mosleyt. Kíváncsi vagyok kire/kikre kell a nagy lóvé.
cikesz
jó döntés, tipikusan az a pff huszár, aki jó számokat hoz, de a döntő játékoknál nem tud clutch lenni.
gedam
Jah, a tavaly CLE-BAL utolsó jelenete jut eszembe hirtelen, amikor labdát szerzett, különben úszott volna a PO
Nem tudott clutch lenni...😉😂
Klaci79
ja az ő volt. bennem az maradt meg, hogy méjfild dobott 4 szart a végén. vak tyúk szeme volt az, 15 millát nem ér.

Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Schefter szerint elengedjük Mosleyt. Kíváncsi vagyok kire/kikre kell a nagy lóvé.
cikesz
jó döntés, tipikusan az a pff huszár, aki jó számokat hoz, de a döntő játékoknál nem tud clutch lenni.
gedam
25. C.J. Mosley (a legalább 50 százalékban pályán lévő LB-knél, amúgy 46.). Nagy huszárnak nem nevezném 😊

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 895
cikesz
gedam
Jah, a tavaly CLE-BAL utolsó jelenete jut eszembe hirtelen, amikor labdát szerzett, különben úszott volna a PO
Nem tudott clutch lenni...😉😂
több mint 6 éve
gedam 6 478
cikesz
több mint 6 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
több mint 7 éve
gedam 6 478
 www.nfl.com/news/story/0ap3000001019852/article/ravens-rb-alex-collins-arrested-following-car-crash
Snagal
rb draft lösz úgy is
több mint 7 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/iqlnrvyt6vlugagsbwme
Ravens waive RB Alex Collins following arrest
The Baltimore Ravens waived running back Alex Collins on Friday afternoon, hours after he was arrested following a car crash in Owings Mills, Md.
több mint 7 éve
Ross -t elfogadnam. Nem tűnik túl drágának, nekünk meg elég ha a pályát megnyujtja a sebessegevel meg néha elkap valami passzt is
Snagal
Semmiféle pályát nem tudnánk vele megnyújtani, nem számít milyen gyors, amíg lamarnak 30-40 yardos passzai homályok, legalább tízből nyolc.

Szerkesztette: cikesz
több mint 7 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Ross -t elfogadnam. Nem tűnik túl drágának, nekünk meg elég ha a pályát megnyujtja a sebessegevel meg néha elkap valami passzt is
több mint 7 éve
gedam 6 478
Crabtree repül.
Beki
Ebben semmi meglepő nincs.
cikesz
jön helyette ab blokkolni a qb futásoknál
több mint 7 éve
Crabtree repül.
Beki
Ebben semmi meglepő nincs.

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Crabtree repül.
több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Tavon Young 3 év - 25.8M-Max 29M, ja és legjobb fizetett Nickel Back.
cikesz
Mondjuk ennyi pénz kicsit túlzás lesz azért az évi 6-8 meccsért,amit egészségesen pályán tölt, pláne úgy,hogy nem is akkora ász Ő. Mózli szemét meg gondolom kiszúrjuk némi apróval.
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 228
cikesz
Jól kibasztatok velünk mert ezek után Callahan se éri be kevesebbel...
Tomcsik
Had vigasztaljalak... legalább nem lesz 5 év 72,5 millió, mint TruJo.
cikesz
Jó mondjuk ő nem is slot CB 😊 Ha mákunk van és ad home discountot a sérülései miatt akkor talán 8 milla /év körül megússzuk. Azt ő iy tudja hogy nem mindenhol van ilyen front7 előtte... 😊

több mint 7 éve
cikesz
Tomcsik
Had vigasztaljalak... legalább nem lesz 5 év 72,5 millió, mint TruJo.
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 228
cikesz

több mint 7 éve

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
Ed Reed is bekerült Cantonba.
iktriad
Papírforma.
Egyszerűen zseniális volt, öröm volt nézni a játékátá. (Sajnos mi eleget láttuk ennek kárát 😀)
kishaszi
nem olvastam mire írtad, először azt hittem, hogy flaccora.
gedam
Nemá 😊 Ok,, flakonnak lett egy sbmvp, de ne kevergyük mán Rídel 😀
kishaszi
kicsit csodálkoztam is, egy vasas flakon fan
gedam
Te figy, az hogy Tulipános FlakonFan, az még egy Hollaútó is fura számomra 😀

Szerkesztette: kishaszi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Na Flacco out. Viszonylag szepen takaritva. Lj melle egy playmaker RB meg egy jo fal kell.
Voice
mondjuk a fal inkább elé mint mellé kéne 😀
több mint 7 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Na Flacco out. Viszonylag szepen takaritva. Lj melle egy playmaker RB meg egy jo fal kell.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
gedam 6 478
iktriad
Papírforma.
Egyszerűen zseniális volt, öröm volt nézni a játékátá. (Sajnos mi eleget láttuk ennek kárát 😀)
kishaszi
gedam
kishaszi
kicsit csodálkoztam is, egy vasas flakon fan
több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 157 — Steelers fan
iktriad
Papírforma.
kishaszi
gedam

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
gedam 6 478
iktriad
Papírforma.
kishaszi