Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 811
Roman, hát érdekes kinevezés, jobban örültem volna egy fiatal OC-nak aki építi támogatja LJ-t. De hátha, maradjunk ennyiben.
KeyG
Egyrészt 46 éves, olyan bazi öregnek még nem mondanám. Másrészt egy bizonyos Colin Kaepernick legjobb 2 szezonjában ő volt az OC, szóval én érzek némi tudatosságot abban, hogy LJ mellé őt választották.
somoskovig
49ers szurkolók halálba kívánták. Másrészt megbukott mint BIlls OC. Ezek az okok amiért nem vagyok felhőtlen vele szembe.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 169 — Chiefs GM
Roman, hát érdekes kinevezés, jobban örültem volna egy fiatal OC-nak aki építi támogatja LJ-t. De hátha, maradjunk ennyiben.
KeyG
Egyrészt 46 éves, olyan bazi öregnek még nem mondanám. Másrészt egy bizonyos Colin Kaepernick legjobb 2 szezonjában ő volt az OC, szóval én érzek némi tudatosságot abban, hogy LJ mellé őt választották.

több mint 7 éve

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Greg Roman kinevezése után 1 nappal kicsit feleslegesnek érzem azt az eszmefuttatást. 😊
somoskovig
Bárkit kilehet rúgni szerintem..Azért nincs egy lapon a két szakember,valljuk be. Még egy könyvön sem férnének el. De maradhatna TE edzőként,az nagyvonalakban úgy is megy neki.
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Greg Roman kinevezése után 1 nappal kicsit feleslegesnek érzem azt az eszmefuttatást. 😊
somoskovig
En is. Ettol meg az is igaz hogy a futas megy Kubiak csapatainak. 😊
több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 169 — Chiefs GM

több mint 7 éve
Kubiak még sem lett Denver OC. Talán belehetne nála jelentkezni.
LeviPoki
mámosmegmá minek? lamarhoz felesleges.
gedam
Hogy lenne felesleges?! A csapatai ugy futnak, mint a szavannan az allatcsorda.
| Nem mondom hogy kell, de egy jo szakember mindig elfer. |
több mint 7 éve
LeviPoki
gedam
Hozzá felesleges,mondjuk én úgy tudtam, hogy egy OC nem csak a QB-t egyengeti. Bár lehet, hogy én tudtam rosszul. Akkor köszi a felvilágosítást 😊
több mint 7 éve
gedam 6 478
LeviPoki

Szerkesztette: gedam
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Greg Roman az új OC.

Jeff Zrebiec @jeffzrebiec
The Ravens are making a change at offensive coordinator. Greg Roman will be the offensive coordinator going forward as part of a potential re-organization of the Ravens' offensive coaching staff. John Harbaugh confirmed the change.
Beki
erre mondjuk kiváncsi lennék:
"Mornhinweg has been asked to stay on the staff in another capacity"

Előléptették Gatorade-es fiúvá? 😊
több mint 7 éve
Greg Roman az új OC.

The Ravens are making a change at offensive coordinator. Greg Roman will be the offensive coordinator going forward as part of a potential re-organization of the Ravens' offensive coaching staff. John Harbaugh confirmed the change.
Beki
Meglepődtem, nem gondoltam, hogy lesz következménye annak amit az előző héten művelt.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Greg Roman az új OC.

több mint 7 éve
gedam 6 478
 youtu.be/FOeL1D8vMiI
egyik kedvenc home made anal fuck videóm évfordulós lesz

Szerkesztette: gedam
több mint 7 éve
Az OL netto atlag alatti. Ez van. Ha LJ-re nezzuk akkor a fickok kifejezetten rosszul vannak valogatva.
több mint 7 éve
Nagy csalódás volt a meccs.Nem az SD tovább jutàsa, mert az volt a realitás, hanem a mutatott játék.Nem tudom,hol él JH és MM, hogy egy ilyen fontos mérkőzésre nem készült új gameplannel.Az olvastam,SD kivideózta, hogy áll Stanley lába abból következtettek futás vagy passz jàték lesz.Ha ez így van,az kínos.Az OL t szétszedték,LJ nek esélye sem volt.Remélem lesz változás,némi szellemi innováció, mert van hová fejlődni.
kátrány
Redditen van róla topik, de én először csak mémnek gondoltam (Ha a bal lába előrébb volt akkor futottunk ha hátrább... nos akkor is 😀 )
Viccet félretéve nem tudom mennyi alapja lehet ennek én nem látok semmi kirívót de persze 4Kban vagy élőben lehet látszott valami eltérés
 imgur.com/a/MFUpB5X

Marty-t viszont remélem letolták mint a sz*ros gatyát amiért 3 negyeden keresztül nem jutott eszébe másik sémát megpróbálni, csak amikor már kb féllábbal a grabage timeban voltunk 😡
Azzal még alapból nincs nagy baj, hogy azzal megyünk fel a pályára amivel egyszer már megvertük őket (bár én rögtön az elején mást húztam volna), de hogy a félidő után is ugyan azzal jöttünk vissza ami 30percen keresztül semmilyen eredményt nem hozott az elég gáz egy alapszakasz meccsen is, nem hogy a PO-ban.
Marty monnyon le...
több mint 7 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Na a denver OC-je valszeg Kubiac lesz... mivel ott Case Keenum a kezdő QB mit gondoltok, ki lehetne a Kubiacnak megfelelő QB??? Még a végén sikerül őt elcserélni denverbe, ahol olyan OC-val dolgozhat akinek nem büdös az ő erősségeire építeni az offenset. 😀
malkav
Nem kellett volna feltalàlni a spanyol viaszt,a Kubiak blokkolàsi rendszerében Joe nagy volt, hasonló stílusú OC-t kellett volna hozni.Nem airflaccozni.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Nagy csalódás volt a meccs.Nem az SD tovább jutàsa, mert az volt a realitás, hanem a mutatott játék.Nem tudom,hol él JH és MM, hogy egy ilyen fontos mérkőzésre nem készült új gameplannel.Az olvastam,SD kivideózta, hogy áll Stanley lába abból következtettek futás vagy passz jàték lesz.Ha ez így van,az kínos.Az OL t szétszedték,LJ nek esélye sem volt.Remélem lesz változás,némi szellemi innováció, mert van hová fejlődni.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
LJ the Future!

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
gedam 6 478
Na a denver OC-je valszeg Kubiac lesz... mivel ott Case Keenum a kezdő QB mit gondoltok, ki lehetne a Kubiacnak megfelelő QB??? Még a végén sikerül őt elcserélni denverbe, ahol olyan OC-val dolgozhat akinek nem büdös az ő erősségeire építeni az offenset. 😀
malkav
flacconak jó lenne, én jobban örülnék egy nfc-s csapatnak, lenne kinek szurkolni onnan és nem akarom, hogy túl sokszor játszon ellenünk.
több mint 7 éve
mit gondoltok, ki lehetne a Kubiacnak megfelelő QB???
malkav
Akinek van két keze és két lába...De ugye ezt már nálunk bizonyította is.
több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
több mint 7 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
"For all you fake Ravens fans bashing Lamar Jackson and wanting Flacco to play, Joe Flacco once had a playoff start in which he was 4-10 for 43 yards and a pick. Stop pretending like Flacco is a current Tom Brady."
Shannon Sharpe
balbol
"For all you fake Ravens fans bashing Lamar Jackson and wanting Flacco to play, Joe Flacco once had a playoff start in which he was 4-10 for 43 yards and a pick. Stop pretending like Flacco is a current Tom Brady."
Shannon Sharpe
balbol
nekem ez sem tetszik, hogy flaccoval szembeállítják és úgy védik lj-t, hogy joet szidják. a másik oldal meg félig-meddig szurkol a saját csapata ellen, hogy leírhassa, hogy megmondtam, hogy lemar nem tud dobni, szar. hagyjuk ezt abba, nem vezet sehová. ne legyen lemarnak minden dobása nagyító alatt és minden rossz meccse után ne jöjjenek már elő a “megmondtamok”...
gedam
Ezzel teljesen egyetértek, Flacco nem lesz se jobb se rosszabb attól, hogy LJ itt van. Aki nézte a Ravens meccseket Kyle Böllér időkben az a seggét a földhöz verte mikor megérkezett Flacco a game management szintű QB tudással mert az elődhöz képest hatalmas fejlődés volt ami a védelem mellé elég is volt.
Az, hogy azóta itt mi történt szurkolói szempontból most már mindegy is, végig szenvedtük azt az 5 évet - se a szurkolóknak se Flacconak nem jó, hogy itt van úgyhogy ideje tovább lépni.
A fentiek miatt én mindenképpen örülök LJ-nek mert így vagy úgy de változás van/lesz abban a langyoshúgyban amiben voltunk eddig - ettől függetlenül viszont én a szkeptikusok táborát erősítem de remélem rámcáfol mind a FO mind Lamar.
Kiváncsian várom az offseasonban, hogy
- melyik csapatrészekben tudunk erősíteni (én örülnék ha D szintjét tudnánk tartani, esetleg egy-két playmakerrel erősíteni - elvégre ez még mindig az AFC North és Baltimore 😊)
- Wink tud-e fejlődni mert bár szép ez az eredmény de azért a TO-ek és a sack-ek hiányoztak nekem időnként ( Titans meccset leszámítva😊)
- Marty gondolom marad a helyén (ha csak meg nem kapjuk azt az ajándékot, hogy visszavonul mint Pees 😀 ), mit tud kitalálni így, hogy teljesen új éra következik az offens-t illetően. bevallom ettől fázom jelenleg a legjobban...
- Mi lesz az öreg Suggs-szal? Bár egyre kevésbé tényező de mégis csak a régi oldschool Ravens D utolsó megmaradt darabkája, a mentalitást még mindig tovább tudja adni, így remélem nem kér sokat és Raven for a lifetime lesz mint Ray papa
Snagal
Kis OFF ehhez:

Boller akkora szar, hogy amikor madden 08 ba 12 éves fejjel, megszerkesztettem 99 esre, hogy megverjem a Manning és Harrison vezette Coltsot, meghalt a gépbe az alaplap meccs közben, mikor pályára lépett volna.

Szerkesztette: cikesz
több mint 7 éve
Shannon Sharpe
balbol
Shannon Sharpe
balbol
nekem ez sem tetszik, hogy flaccoval szembeállítják és úgy védik lj-t, hogy joet szidják. a másik oldal meg félig-meddig szurkol a saját csapata ellen, hogy leírhassa, hogy megmondtam, hogy lemar nem tud dobni, szar. hagyjuk ezt abba, nem vezet sehová. ne legyen lemarnak minden dobása nagyító alatt és minden rossz meccse után ne jöjjenek már elő a “megmondtamok”...
gedam
Ezzel teljesen egyetértek, Flacco nem lesz se jobb se rosszabb attól, hogy LJ itt van. Aki nézte a Ravens meccseket Kyle Böllér időkben az a seggét a földhöz verte mikor megérkezett Flacco a game management szintű QB tudással mert az elődhöz képest hatalmas fejlődés volt ami a védelem mellé elég is volt.
Az, hogy azóta itt mi történt szurkolói szempontból most már mindegy is, végig szenvedtük azt az 5 évet - se a szurkolóknak se Flacconak nem jó, hogy itt van úgyhogy ideje tovább lépni.
A fentiek miatt én mindenképpen örülök LJ-nek mert így vagy úgy de változás van/lesz abban a langyoshúgyban amiben voltunk eddig - ettől függetlenül viszont én a szkeptikusok táborát erősítem de remélem rámcáfol mind a FO mind Lamar.
Kiváncsian várom az offseasonban, hogy
- melyik csapatrészekben tudunk erősíteni (én örülnék ha D szintjét tudnánk tartani, esetleg egy-két playmakerrel erősíteni - elvégre ez még mindig az AFC North és Baltimore 😊)
- Wink tud-e fejlődni mert bár szép ez az eredmény de azért a TO-ek és a sack-ek hiányoztak nekem időnként ( Titans meccset leszámítva😊)
- Marty gondolom marad a helyén (ha csak meg nem kapjuk azt az ajándékot, hogy visszavonul mint Pees 😀 ), mit tud kitalálni így, hogy teljesen új éra következik az offens-t illetően. bevallom ettől fázom jelenleg a legjobban...
- Mi lesz az öreg Suggs-szal? Bár egyre kevésbé tényező de mégis csak a régi oldschool Ravens D utolsó megmaradt darabkája, a mentalitást még mindig tovább tudja adni, így remélem nem kér sokat és Raven for a lifetime lesz mint Ray papa
több mint 7 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
True story

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8