Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 7 éve
Elég kiábrándító meccs volt, ezért kár volt PO-ba jutni.Az, hogy a Chargers ellen másodszor is ugyan azzal a taktikával készülünk az egy dolog, de, hogy meglepődünk, hogy nem működik úgy, ahogy elsőre és gyakorlatilag a félidőben sincs semmi értelmes ötlet az edzői oldalról, semmi változás, semmi elemzés az elég szánalmas.
D-t sajnálom, hogy a belüket kidolgozták de az O semmit nem volt képes hozzá tenni - LJ sem volt a helyzet magaslatán (ami szintén nem meglepő rookieként) de a faltól sem kapott sok védelmet.Persze 1-2 szép passza volt a végén, de azért ott a Chargers már rég prevent D-t nyomott, élesben nem sok életjelet mutatott.
Részemről továbbra sem érzem, hogy LJ lesz a megoldás - egyelőre nem látom, hogy lenne hozzá kellő játék intelligenciája ami fejleszthető ahogy talán a passz képességek is de elég mélyről indulunk.
Viszont ebben a felállásban láthatóan életképtelen ez az offense - ha LJ-ben van is potenciál azt nem ez a coaching team fogja kihozni belőle úgyhogy vagy más irányító után kellene nézni vagy a coaching oldalon kell változás.
Kár hogy a +1 meccs miatt ez a bizonyítvány idén is meg lesz magyarázva... 😕
(Bár engem nem irritál kifejezetten Flacco de tényleg jó lenne most már őt is elengedni jövőre mert az a szarok bele ábrázat nem segít a csapatot lelkesíteni és ha mást nem hát ezt már kezdi LEmar is eltanulni, 3. negyed környékén legalábbis hasonlóan enervált arccal ültek mindketten a padon amíg a védelem tette a dolgát a pályán... )
Szerkesztette: Snagal
több mint 7 éve
gedam
6 478
összességében totál katasztrófa volt az o. kezdődött a hívásokkal, az o-fal iszonyat volt és lj eddigi magabiztossága is eltűnt, tényleg nagyon rookie volt. sajnálom, mert ezt a chargerst egy átlagos, labdára vigyázó játékkal verni lehetett volna.Es több TD illetve több yard.P.Rivers 22/32 160 yards 0 TD 0 INT 15 rushing yards 0 fumbletehát hasonló (kicsit gyengébb dobási mutató mellet) 4 labdaeladás...
L.Jackson 14/29 194 yards 2 TD 1 INT 54 rushing yards 3 fumble
Voice
Collapo
Van koztuk 10-14 év. Van miben bizakodni.
A meccs nagy reszeben borzaszto playhivasok voltak. Nem ment az ami a szezon végén, de nem valtottak...
Voice
több mint 7 éve
Oszinte leszek, jobb hogy elesben tanul es végre nem azt a balfaszt kellett nézni és nyertük a meccseket.sztem ha flacco mögött lett volna neki egy éve fejlődni máshogy nézett volna ki a passzjátéka is.végül a jövőre nézve legalább lamarnak pozitívan fejeződött be, nagyon féltem, hogy ez a vergődés lesz végig. az sztem az egész karrierjére rányomta volna a bélyegét.Jövőre is marad a Fuss Lamar fuss. 😀
gedam
ParadSEC
gedam

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
gedam
6 478
sztem ha flacco mögött lett volna neki egy éve fejlődni máshogy nézett volna ki a passzjátéka is.végül a jövőre nézve legalább lamarnak pozitívan fejeződött be, nagyon féltem, hogy ez a vergődés lesz végig. az sztem az egész karrierjére rányomta volna a bélyegét.Jövőre is marad a Fuss Lamar fuss. 😀
gedam
ParadSEC
több mint 7 éve
Tudnak-e, lehet-e... de valóban, van még a srác előtt pár év.Es több TD illetve több yard.P.Rivers 22/32 160 yards 0 TD 0 INT 15 rushing yards 0 fumbletehát hasonló (kicsit gyengébb dobási mutató mellet) 4 labdaeladás...
Voice
Collapo
A meccs nagy reszeben borzaszto playhivasok voltak. Nem ment az ami a szezon végén, de nem valtottak...
Voice

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
Es több TD illetve több yard.P.Rivers 22/32 160 yards 0 TD 0 INT 15 rushing yards 0 fumbletehát hasonló (kicsit gyengébb dobási mutató mellet) 4 labdaeladás...
Voice
Collapo

több mint 7 éve
Ez úgy nagyjából korrekt válasz... ugyanakkor jelzem, hogy nem két év lesz ez... legalább 4.Én ugyanúgy bízok benne de ha 2 év alatt nem tud megtanulni legalább alapszinten passzolni akor felesleges vele szorakozni, én nem várom el töle 30-40 yardos paszokat csináljon, 5-10-15 yardos paszai jók legyenek mer akkor egy vadállat lesz.Haribó és Morty szia.Pedig maradni fognak, mert hát ugye év közben megújultak és milyen szép menetelést csapott a csapat a sémájuk miatt.
KeyG
Lamar ha jövöre is ilyen szarul fog dobni ki kell rúgni a picsába, mert akkor már teljesen felesleges vele foglalkozni, kapott két szezont, ha nem tud vele élni akkor viszlát, én még megadom neki az esélyt a bizonyitásra.Tyű, hallod, Te se lettél mostanában okosabb... Flacco takarodj után "Lemar" hype, most meg már egy feltétellel csomagolsz is neki? De hát nem Ő a 21 éves megváltó a csapatnál? Csak időt kéne kapnia?
Norbi180
Más:
Amúgy erre az évre ez jó teljesítmény volt... Jövőre lehet folytatni, javítani. Nem mellesleg, az első PO meccsemen én is fosnék mint állat és valószínű még ennyi se jönne ki belőle... azért a srác persze tanuljon meg dobni a holtszezonban.
Collapo
Norbi180

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
P.Rivers 22/32 160 yards 0 TD 0 INT 15 rushing yards 0 fumbletehát hasonló (kicsit gyengébb dobási mutató mellet) 4 labdaeladás...
Voice
edit: rookie mistake, lehetne mondani, s az is
Szerkesztette: Collapo

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
P.Rivers 22/32 160 yards 0 TD 0 INT 15 rushing yards 0 fumbleL.Jackson 14/29 194 yards 2 TD 1 INT 54 rushing yards 3 fumble

több mint 7 éve
Én ugyanúgy bízok benne de ha 2 év alatt nem tud megtanulni legalább alapszinten passzolni akor felesleges vele szorakozni, én nem várom el töle 30-40 yardos paszokat csináljon, 5-10-15 yardos paszai jók legyenek mer akkor egy vadállat lesz.Haribó és Morty szia.Pedig maradni fognak, mert hát ugye év közben megújultak és milyen szép menetelést csapott a csapat a sémájuk miatt.
KeyG
Lamar ha jövöre is ilyen szarul fog dobni ki kell rúgni a picsába, mert akkor már teljesen felesleges vele foglalkozni, kapott két szezont, ha nem tud vele élni akkor viszlát, én még megadom neki az esélyt a bizonyitásra.Tyű, hallod, Te se lettél mostanában okosabb... Flacco takarodj után "Lemar" hype, most meg már egy feltétellel csomagolsz is neki? De hát nem Ő a 21 éves megváltó a csapatnál? Csak időt kéne kapnia?
Norbi180
Más:
Amúgy erre az évre ez jó teljesítmény volt... Jövőre lehet folytatni, javítani. Nem mellesleg, az első PO meccsemen én is fosnék mint állat és valószínű még ennyi se jönne ki belőle... azért a srác persze tanuljon meg dobni a holtszezonban.
Collapo
több mint 7 éve
Én írtam, közel sem érdemes temetni LJ-t. Nem értem h ilyen hívásokkal, és fallal ami nem véd meg. Miért LJ a fő bűnös?Nostredamus vagyok 😀Most leszek kiváncsi arra hogy akik felültek a LJ hypevonatra azok most megmaradnak mellette , vagy busz alá dobják egy ilyen vereség után...b...Megvan a válasz?
malkav
Collapo
malkav
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Nostredamus vagyok 😀Most leszek kiváncsi arra hogy akik felültek a LJ hypevonatra azok most megmaradnak mellette , vagy busz alá dobják egy ilyen vereség után...b...Megvan a válasz?
malkav
Collapo
több mint 7 éve
Most leszek kiváncsi arra hogy akik felültek a LJ hypevonatra azok most megmaradnak mellette , vagy busz alá dobják egy ilyen vereség után...b...Megvan a válasz?
malkav

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
Haribó és Morty szia.Pedig maradni fognak, mert hát ugye év közben megújultak és milyen szép menetelést csapott a csapat a sémájuk miatt.
KeyG
Norbi180
Más:

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
lucio
329
Kiderült, hogy kétszer már nem lehet ugyanazt eladni egy jó csapatnak. Attól félek, hogy a PO-ba jutásunknak JH a legfőbb nyertese. LJ mentális tartása előtt le a kalappal. Ugyanakkor a képességei alapján nem látom magam előtt, hogy annyit fejlődjön, hogy közép-hosszú távon franchise irányító legyen. Számomra az jött le, hogy kiderült, a falunk továbbra is közepes/lyukas néhány poszton. Ha LJ köré építünk bármit, akkor még ahhoz is jobb OL kell. (Elkapó meg felesleges😀) Ha viszont jobb az OL, amögött egy Flacco szintű irányító ( azaz nem feltétlen ő) azért jobb opció, mint LJ. Szóval így az év végén ugyanott vagyok, mint az év elején, mínusz franchise irányító. Azaz a csapat fő rákfenéje számomra továbbra is az OL, továbbá az irányító váltással szerintem egy zsákutcába fordultunk, aminek volt egy PO megállója (és pár csodás meccse a bejutás során).
több mint 7 éve
Megölték a futást , nem csak LJ szinten, hanem csapaszinten is. A játékhívások nem változtak....Fejtsd ki kérlek ... kiváncsi vagyok...végül a jövőre nézve legalább lamarnak pozitívan fejeződött be, nagyon féltem, hogy ez a vergődés lesz végig. az sztem az egész karrierjére rányomta volna a bélyegét.Netto hülyeség.
gedam
Voice
Most leszek kiváncsi arra hogy akik felültek a LJ hypevonatra azok most megmaradnak mellette , vagy busz alá dobják egy ilyen vereség után...
Azért volt Comeback ami majdnem sikerült ez nekem sokkal pozitívabb...
malkav
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Ez egy ajándék volt Lamarnak, Csapatnak, nekünk. Nem ezt vártuk, de a Chargers jobb csapat jelenleg, mégha ezzel a teljesíteménnyel legalább annyira megérdemelték volna a blamát, mint mi.Lehet készülni jövőre. Zadariust meg kell tartani, SIZZLE maradjon minimumert.Lamar meg dolgozzon, fejlődjön van honnan-hova, hogy sikerül e majd kiderül. Ez nem egy rossz keret, pár alakítással jövőre visszatérhetünk, bár kemény lesz, de ilyen az élet itt Északon.
Kellemes Offseasont Holló társak.
több mint 7 éve
Lamar ha jövöre is ilyen szarul fog dobni ki kell rúgni a picsába, mert akkor már teljesen felesleges vele foglalkozni, kapott két szezont, ha nem tud vele élni akkor viszlát, én még megadom neki az esélyt a bizonyitásra.
több mint 7 éve
Fejtsd ki kérlek ... kiváncsi vagyok...végül a jövőre nézve legalább lamarnak pozitívan fejeződött be, nagyon féltem, hogy ez a vergődés lesz végig. az sztem az egész karrierjére rányomta volna a bélyegét.Netto hülyeség.
gedam
Voice
Most leszek kiváncsi arra hogy akik felültek a LJ hypevonatra azok most megmaradnak mellette , vagy busz alá dobják egy ilyen vereség után...
Azért volt Comeback ami majdnem sikerült ez nekem sokkal pozitívabb...
több mint 7 éve
Haribó és Morty szia.
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Olyan coachingot,amely nem képes felismerni a játék még visszahozható szakaszában,hogy az eddig mutatott gameplan-t teljesen levédekezi az ellenfél és erre nem tud reagálni,az nonszensz..Minden mindegy alapon kellett volna dobatni,aztán ha 8 inttel megyünk le,akkor annyival,de ez szánalmas..Nyeltük a meccset a 4. negyed közepéig,nyomtunk egy szép asszisztot a Chargers winhez. Marty és totál alkalmatlan erre és most Harbóban is csalódtam.Csóri Lemar meg....Sok volt ez neki az tény,sajnálom is kicsit,de ez kurva kevés. Fumblikirály.
több mint 7 éve
Azért ahonnan felállt a srác az mindenképpen kalap lengetős...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
végül a jövőre nézve legalább lamarnak pozitívan fejeződött be, nagyon féltem, hogy ez a vergődés lesz végig. az sztem az egész karrierjére rányomta volna a bélyegét.Netto hülyeség.
gedam

több mint 7 éve
végül a jövőre nézve legalább lamarnak pozitívan fejeződött be, nagyon féltem, hogy ez a vergődés lesz végig. az sztem az egész karrierjére rányomta volna a bélyegét.Jövőre is marad a Fuss Lamar fuss. 😀
gedam
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
A meccset nem lattam, de a hszeket olvasva, megkimeltem magak egy tragya 3 oratol. Ez van.meg egy izgalmas 6 perctől 😀
Vrij6