Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 7 éve
Shane Ray repült
több mint 7 éve
Ez a Marquise Brown punt return ötlet elég fura volt!. Most nem is pont azért, mert 2/2 fumble volt ráadásul fair catch-en ami mind2 az ő hibája volt... Sokkal inkább, hogy miért is állítottuk oda?Még ha szuper visszahordásokat is csinált volna, mit keres ő lisfranc utáni rehab vége felé a húsdarálóban? A fél staff azt számolgatja, hogy WR-ként hány snap való neki, milyen route-okkal, hogy nehogy visszasérüljön, de azért csak álljon oda visszahordani (úgy hogy college-ben se volt returner sose).
Szerencsére nem lett baj belőle, bár az önbizalmát biztos sikerült megtépázni kicsit, nekem úgy annyira nem süt a bölcsesség az egészről.
több mint 7 éve
gedam
6 513
mi vagyunk az előszezon királyai
több mint 7 éve
Baltimore adta: Eluemunor + 6. körPatriots adta: 4. kör
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 7 éve
Lamar Jackson idénye lesz ez. 😊 Karácsonyra érkezik is a 8-as mez.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 7 éve
D'oh

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
"Ravens ILB Chris Board, OLB Jaylon Ferguson cleared concussion protocol" (phew)
több mint 7 éve
gedam
6 513
kepkuldes.com/image/WtwmI3elég jó, oké, hogy nem az első csapat számai ezek, de legalább van potenciál a backupban, ami döntő lehet a szezon végén.
Az eddigi szezon szamokban. Annyira gagyi a forummotor, hogy nem jeleniti meg img kent sem a linket..
Voice
több mint 7 éve
kepkuldes.com/image/WtwmI3Az eddigi szezon szamokban. Annyira gagyi a forummotor, hogy nem jeleniti meg img kent sem a linket..
Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
gedam
6 513
azt hiszem veszek jegyet a McSorley vonatra - tudom, hogy csere sor, és tétnélküli preseason meccs, de nagyon kellemes teljesítményt hozott le. A 2 TD passz ott volt ahol lennie kellett, és a futkározásra sem lehet panasz. Tökéletes LJ backupnak tűnik. Lamar helyében igyekeznék 😊nagyon jól mutatott.
Snagal
több mint 7 éve
azt hiszem veszek jegyet a McSorley vonatra - tudom, hogy csere sor, és tétnélküli preseason meccs, de nagyon kellemes teljesítményt hozott le. A 2 TD passz ott volt ahol lennie kellett, és a futkározásra sem lehet panasz. Tökéletes LJ backupnak tűnik. Lamar helyében igyekeznék 😊Így van, nagyon jól játszott, én PSU drukkerként, amúgy is rajta vagyok 😊 Nem bántam volna, ha Sanders mellé őt húzzuk be, ha már mindenképp QBt húzunk (amire egyébként kb senki nem számított 😊) Sok sikert vele!
Snagal
több mint 7 éve
azt hiszem veszek jegyet a McSorley vonatra - tudom, hogy csere sor, és tétnélküli preseason meccs, de nagyon kellemes teljesítményt hozott le. A 2 TD passz ott volt ahol lennie kellett, és a futkározásra sem lehet panasz. Tökéletes LJ backupnak tűnik. Lamar helyében igyekeznék 😊
több mint 7 éve
Jó szórakozást ma estére! 😊
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm szépen a választ 😉Kicsit bővebben ha szabad kérni (nekünk akik nem beszélünk jól angolul) előre is köszi.11 QB volt a ligaban, aki 21 eeves vagy fiatalabb volt elso eveben. Es legalabb 150 passzt bemutaott. Kozuluk, passer ratingben es yard/passz atlagban is Lemar a legjobb mutatoval rendelkezik.
Rózsa Sándor (betyár)
ulpianus
több mint 7 éve
Kicsit bővebben ha szabad kérni (nekünk akik nem beszélünk jól angolul) előre is köszi.11 QB volt a ligaban, aki 21 eeves vagy fiatalabb volt elso eveben. Es legalabb 150 passzt bemutaott. Kozuluk, passer ratingben es yard/passz atlagban is Lemar a legjobb mutatoval rendelkezik.
Rózsa Sándor (betyár)
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Kicsit bővebben ha szabad kérni (nekünk akik nem beszélünk jól angolul) előre is köszi.hát arról, hogy lj mekkora ász, aki mást gondol az meg nem ért a focihoz. pont, amit én is mondtam.www.sharpfootballanalysis.com/analysis/you-are-wrong-about-lamar-jackson/Miről hablatyolnak?
hehe
You don’t realize what he did last year.
There have been only eleven quarterbacks in NFL history to attempt at least 150 passes when they were 21-years old or younger.
Lamar Jackson was one of eleven.
Where did he rank in passer rating?
Number one of eleven.
gedam
steelwolf
gedam
több mint 7 éve
gedam
6 513
hát arról, hogy lj mekkora ász, aki mást gondol az meg nem ért a focihoz. pont, amit én is mondtam.www.sharpfootballanalysis.com/analysis/you-are-wrong-about-lamar-jackson/Miről hablatyolnak?
hehe
There have been only eleven quarterbacks in NFL history to attempt at least 150 passes when they were 21-years old or younger.
Number one of eleven.
gedam
steelwolf
több mint 7 éve
www.sharpfootballanalysis.com/analysis/you-are-wrong-about-lamar-jackson/Miről hablatyolnak?
hehe
Number one of eleven.
gedam
több mint 7 éve
gedam
6 513
csak ne nekemwww.sharpfootballanalysis.com/analysis/you-are-wrong-about-lamar-jackson/Most akartam én is berakni. 😊
hehe
Number one of eleven.
gedam
bowI
több mint 7 éve
bowI
143
www.sharpfootballanalysis.com/analysis/you-are-wrong-about-lamar-jackson/Most akartam én is berakni. 😊
hehe
Number one of eleven.
gedam
több mint 7 éve
gedam
6 513
www.sharpfootballanalysis.com/analysis/you-are-wrong-about-lamar-jackson/hehe
Number one of eleven.
Szerkesztette: gedam
több mint 7 éve
Kidolt Young, remek hir..

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
gedam
6 513
te vagy a mi zászlóshajónk, norbiikszdeButa vagy hozá, inkább takarodjál visza pecces oldalhoz te nyomorék, lemar igenis sokat fejlödöt dobás ügyileg.
Wyatt
Norbi180